Skogs & Villa Mäklaren

Skogs & Villa Mäklaren

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skansenvägen 1, Guldsmedshyttan, Lindesbergs kommun

Skansenvägen 1

Radhus
Guldsmedshyttan, Lindesbergs kommun

850 000 kr

140 m²

5 rum

405 m² tomt

Kedjehus med samt nytt kök och badrum! Luftvärmepump och kamin! Mycket bra läge, på ena sidan är det fritt från granne och där har man sol ända från morgonen och hela dagen. Inglasad altan i söderläge. Liten och lättskött tomt med växthus. Garage med fjärrstyrd port -15. 5 rok, två badrum samt tvättstuga. Huset värms upp via luftvärmepump och elelement samt en mysig kamin som är praktiskt placerad mellan matplats och vardagsrum. Närhet till Ica Supermarket, café, bemannad bensinmack, pizzeria, skola, dagis/förskola samt badplats. God busskommunikation mellan Guldsmedshyttan-Lindesberg-Örebro.

Lindesby 214, null, Nora kommun

Lindesby 214

Övrigt
Nora kommun

4 500 000 kr

120 m²

8 587 m² tomt

Fint läge i vackra Järnboås. Villa om 120 m² samt verkstad 300 m² och lagerhall 700 m². Fastigheten är perfekt för en egen företagare då den erbjuder såväl bostad som fina verkstadsutrymmen och stort lager. Lämpligt för tex internethandel, lager/packning mm. Gångavstånd till skola, lanthandel samt bensinmack. Hemsida ingår www.lindesbygarden.se Gång-/cykelavstånd till badplats. Läs mer om denna levande bygd på www.jarnboas.se

Handbollsgatan 6, null, Lindesbergs kommun

Handbollsgatan 6

Övrigt
Lindesbergs kommun

799 000 kr

74 m² tomt

Nybyggd egen lokal, på Lindesbergs norra industriområde. Perfekta för den egna företagaren som behöver lokal om ca 70 kvm möjlighet att bygga entrésol ca 30 kvm/ kontor.

Kvarnabergsvägen 19, Gusselby, Lindesbergs kommun

Kvarnabergsvägen 19

Villa
Gusselby, Lindesbergs kommun

2 750 000 kr

210 m²

8 rum

1 800 m² tomt

Mycket välskött och rymlig villa som är lämplig för den stora barnfamiljen/generationsboendet och även med fina möjligheter för en kombination med egen verksamhet om man så önskar! Villan har renoverats under de senaste 20 åren och har senast fått ett nytt gediget kök med köksö! Det har bytts fönster/tak samt ompanelats och byggts till en delvis inglasad veranda samt en öppen "sol"altan längs hela långsidan mot väster. Villan har från början tjänat såsom lärarbostad och har haft flera entréer, vilket även har byggts om genom åren. Idag har man en välkomnande entréveranda på framsidan och en entré på gaveln samt entré via källarplan! Huvudentrén har en rymlig hall med en öppen spis, köket ligger direkt till höger och rakt fram har man trevliga sällskapsrum! Det finns separat wc/handfat och dusch/bastu på bottenvåningen samt en wc/dusch och ett separat badrum på övervåningen. En härlig uppväxt trädgård med vackra grusgångar och med flera uteplatser! En mycket fin villa som måste ses! Cykelavstånd till badplatsen i sjön Råsvalen, Gusselby Annorlunda (camping/kiosk). Mycket fina svamp och bärmarker i omgivningen. Cykelavstånd till byns hembygdslokal, där det arrangeras trevliga aktiviteter! Ca 6 km till centrala Lindesberg där det finns, lasarett, vårdcentral, skolor, sportarena, golfbana, affärer och banker mm.

Högfors 221, Högfors, Ljusnarsbergs kommun

Högfors 221

Villa
Högfors, Ljusnarsbergs kommun

670 000 kr

80 m²

3 rum

2 326 m² tomt

Välkommen till Högfors 221! Detta hus har ett privat läge utan insyn från grannar. Möjlighet att inreda ytterligare ett rum i den väl tilltagna altanen. Anslutet till kommunalt vatten och avlopp. Härifrån har man närhet till badsjö och fin natur. Bostadshuset är beläget sist på vägen. Fastigheten ligger mellan Kopparberg och Grängesberg med ca 14 km till båda orterna. Endast 10 min med bil till motorstadio med Gocart mm i Grängesberg. 1 timmes bilresa till skidanläggningarna Romme Alpin och Säfsen resort. Passande både som fritidshus och som ett permanent boende.

Jönshyttan 205, null, Lindesbergs kommun

Jönshyttan 205

Villa
Lindesbergs kommun

595 000 kr

90 m²

3 rum

1 502 m² tomt

Nyrenoverad villa. Ny dragen el. Ytskikten inomhus är renoverade. Nytt badrum. Ny monterat bättre begagnat kök. Ny byggd altan samt uppgrusad infart.

Skördevägen 39, Hitorp, Nora kommun

Skördevägen 39

Villa
Hitorp, Nora kommun

1 295 000 kr

148 m²

5 rum

440 m² tomt

Villan lämpar sig perfekt för barnfamiljen med en lugn gångväg till förskola/skola och lekplatsen strax nedanför huset! Hörntomt! 5-6 rok, tvättstuga och två badrum. Uppvärmning med Cronspisen samt luftvärmepump och elelement! Fin altan i sydväst-läge! Visst renoveringsbehov; det är dags att renovera badrummen samt att göra en översyn av taket-75! Ett perfekt läge med gångavstånd till Lärkesskolan (F-6), badplats (Hitorpsbadet, här finns även möjlighet att hyra båtplats). Närhet till busshållplats, vilken erbjuder avgångar till Örebro/Lindesberg/Hällefors och Karlskoga, utmärkt för dig som pendlar till jobb eller skola! Det är endast ca 2,5 km till centrala Nora, den vackra och välkända trästaden som har flera trevliga restauranger och fik! Välkomna på visning!

Gräsberget 1, Smedjebacken, Smedjebackens kommun

Gräsberget 1

Fritidshus
Smedjebacken, Smedjebackens kommun

275 000 kr

70 m²

3 rum

4 626 m² tomt

1800- tals hus med högt läge, fin utsikt. Elanslutning finns. Uthus lämpligt för djurhållning i mindre skala.

Gräsberget Kloten, Smedjebacken, Smedjebackens kommun

Gräsberget Kloten

Gård/Skog
Smedjebacken, Smedjebackens kommun

1 100 000 kr

Högt belägen gård med mycket fin utsikt över Bergslagen skogar. I Malingsbo Klotens Naturreservat. Gården är lämplig för djurhållning. Marken består av åker- och betesmark.

Kallernäs,, null, Lindesbergs kommun

Kallernäs,

Gård/Skog
Lindesbergs kommun

595 000 kr

8 ha tomt

Välskött skogsfastighet, övervägande del av virkesförrådet är äldre än 50 år.

Ösarhyttan Lövkullen 112, Ösarhyttan, Lindesbergs kommun

Ösarhyttan Lövkullen 112

Gård/Skog
Ösarhyttan, Lindesbergs kommun

1 700 000 kr

71 m²

3 rum

3,8 ha tomt

En mindre gård med åker/bete och egen skogsmark! Bostadshus, gäststuga, flera uthus och fin trädgård med bäck. Huset har vattenburen uppvärmning via kökspanna och låg energiförbrukning. Möjligt att ha som hästgård eller annan djurhållning i mindre skala. Flera förbättringar har gjorts på fastigheten sista åren, bl a ny avloppsanläggning, ytskiktsrenoveringar invändigt och ny fasad på större delen av huset. Även ny entréhall och farstukvist. Huset har en stor balkong i söderläge och en altan i västerläge. Härlig fruktträdgård med många nyplanterade träd. Till fastigheten hör även fiskerätt i Dammsjön. Fd ladugårdsdel används nu som snickarbod & verkstad. Bastu finns i ett av uthusen. Denna fastighet är lämplig både som bostad och som fritidshus! I närområdet finns flera sjöar och vacker natur med svamp- och bärrika skogar. Cykelavstånd (3,5 km) till Stråssa där det finns badplats. 4,5 km till natursköna Ramsberg, 8 km till Storå och 2 mil till Lindesberg. 1,5 timme med bil till populära skidanläggning Romme Alpin. Välkommen på visning!

 • Plus
Skolvägen 12, Ställdalen, Ljusnarsbergs kommun

Skolvägen 12

Övrigt
Ställdalen, Ljusnarsbergs kommun

375 000 kr

300 m²

7 635 m² tomt

Nu är det möjligt att förvärva hela Folkets Park i Ställdalen! Stor tomt om 7 635 m². Folkets hus med stor sal mm på bottenvåningen och lägenhet på övervåningen. Fd dansbana, med en bra yta på ca 200 m². Annan byggnad (fd utescen) med högt i tak, ca 5 m vid nock. Renoveringsbehov finns, främst på huvudbyggnadens bottenvåningen. Möjligt att använda som ett privat boende eller kombinera med verksamhet. Fordon mm säljes separat. Närhet (gång-/cykelavstånd) till tågperrong, förskola, fin badplats, elljusspår (med längdskidspår vintertid), ute- och inomhusgym, fotbollsplan (is med hockeyrink vintertid). Ca 1 mil till Kopparberg.

Tingstorp 307, null, Örebro kommun

Tingstorp 307

Gård/Skog
Örebro kommun

1 800 000 kr

6 ha tomt

Mindre gård N Örebro. Lämplig för djurhållning i mindre skala. Lämplig för självhushållning ca 3 ha åker och ca 3 ha skog. Skogen består mestadels av äldre skog. Lämpligt vedbehov och egen sågning. Mycket vackert läge med uppväxt trädgård mm.

Sköttänget Lilla Smedberget 206, Lilla Smedberget, Ljusnarsbergs kommun
 • Budgivning pågår

Sköttänget Lilla Smedberget 206

Villa
Lilla Smedberget, Ljusnarsbergs kommun

1 500 000 kr

82 m²

3 rum

1,3 ha tomt

Naturskönt och fridfullt läge! Bäck som ringlar över trädgården och även två dammar på tomten. Här kan man njuta av det porlande ljudet från bäcken och stillheten. Rejäl tomt om 12 510 kvm, delvis skogsmark. Bostadshuset är byggt 1996 och inrymmer 3 rok, wc/bad samt tvättstuga/groventré. Veranda med tak i soligt söderläge vid huvudentrén. Fler andra andra byggnader, som te x Garagebyggnad, stor carport, gäststuga och ett timrat hus med renoveringsbehov. Fastigheten är lämplig både för fritidsboende och för permanent boende. Det är inte ovanligt att man får skymta vilda djur som rådjur och älg på tomten. I närområdet är det gott om bad- & fiskesjöar samt svamp- och bärrika skogar! Ca 5 km till förskola i Ställdalen samt ca 1 mil till Kopparberg, där det finns skola upp till årskurs 9, vårdcentral, apotek, affärer mm. Den populära "Operan på Skäret" är det endast 5 km till. Tågstation finns både i Ställdalen och i Kopparberg.

Björnstigen 11, Nora, Esstorp, Nora kommun

Björnstigen 11

Villa
Nora, Esstorp, Nora kommun

1 500 000 kr

120 m²

3 rum

810 m² tomt

1-plans villa på trevligt område! 3 rok, badrum + hel källarvåning med gillestuga, rum och wc/dusch/tvättstuga/bastu. Stort vardagsrum, kan delas av om man önskar flera rum. Härligt inglasat uterum som kan nyttjas året om. Intill finns uteplats i soligt söderläge. En mysig och lummig trädgård med bl a Magnolia, klätterhortensia och syrén. Garage vid huset. Ett snabbt övertagande är möjligt. Här har man nära till grönområden, naturreservat och endast 130 m till Hagbyån! Kort promenad på 500 m till förskola och vid det området finns även idrottsplats, ishall mm. Gångavstånd (ca 1,5 km) till centrum och till Noras kreativa kvarter "Bryggeriet".

Prismavägen 14, Lindesberg, Stadsskogen 1, Lindesbergs kommun

Prismavägen 14

Radhus
Lindesberg, Stadsskogen 1, Lindesbergs kommun

2 395 000 kr

152 m²

4 rum

337 m² tomt

Mycket fin och välvårdad villa som passar likväl ex för paret med utflugna barn såsom barnfamiljen! Det finns sovrum både på botten- och övervåningen samt två st bad/duschrum. Lättskött, insynsskyddad tomt mot skogen. På baksidan kan man fridfullt njuta på den inglasade altanen eller på soldäck som även är utrustad med markiser. Härifrån kan man via en praktisk plattgång ta sig vidare för en härlig stund i ett Pernell spabad! Villan har i stort sett genomgående renoverats under de senaste åren, bl a, nytt glaserat betongpannor tak-22, Epok kök-18, fiber-18, tvättstuga-18, innerdörrar-21, soldäck med markiser-20, isolerglasfönster-13 och de flesta ytskikten! Mycket fräscht och i skick utöver det vanliga! Enbilsgarage med fjärrstyrd port samt förråd. Närhet till förskola, skola, sjukhus, gym, sportarena och många fina natursköna promenadvägar samt badplats vid Ånäs båtklubb! Till centrum är det endast ca 1 km!

Tions väg 17, Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun

Tions väg 17

Villa
Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun

895 000 kr

160 m²

6 rum

7 605 m² tomt

Strandtomt vid Garhytteån! Rymligt bostadshus och fristående vinterbonat garage samt gäststuga mm. Stor tomt om totalt 7 605 m² så här finns gott om plats för te x lek och odling! Stor potential att göra i ordning en vacker trädgård. Fin eldstad med Bergslagskamin i vardagsrummet och vedspis finns i köket. Stor takad altan i österläge och mysig inglasad balkong åt väster. Välkommen på visning! Gångavstånd till centrala Kopparberg och tågstationen, ca 2 km. l centrum finns vårdcentral, apotek, affärer, bank, skola upp till åk 9, Sveriges vackraste kyrka år 2006 mm. Även padelhall och fin konstgräsplan. Populära "Opera på Skäret" är endast 3 km bort. Vacker natur och bra fiskevatten finns det gott om i detta område! Ca 1 mil till Stjärnfors golfbana. En halvtimmes bilfärd till fantastiska Kloten Nature resort!

Norrmalmsvägen 4, Vedevåg, Lindesbergs kommun

Norrmalmsvägen 4

Villa
Vedevåg, Lindesbergs kommun

1 100 000 kr

117 m²

5 rum

1 735 m² tomt

Fin fastighet med bostadshus, verkstad & garage samt hörntomt med soligt läge. Bra verkstadslokal som kan inrymma mycket utrustning och maskiner. I samma byggnad finns ett garage och inrett rum samt badrum (wc/dusch). Mycket lämpligt för den som vill kunna bedriva en verksamhet på hemmaplan. Även möjligt att använda dessa utrymmen för sin hobby eller te x ett hemmagym! Bostadshuset har 5 rok, wc/dusch, tvättstuga samt wc/handfat. Matrum och vardagsrum intill varandra och med värmande Contura täljstenskamin. På övervåningen finns en stor härlig balkong (ca 30 m²) med utsikt mot Bohrsån. Invid verkstad/garage finns ett uterum och i trädgården finns även ett mysigt lusthus samt en fin vedbod. Ett trevligt område med närhet till ån (ca 150 m) och gång-/cykelavstånd (1 km ) till badplats i Vedevågssjön. 1 km till skola åk F-5, mindre livsmedelsbutik och pizzeria. Härifrån är det ca 1 mil till både Lindesberg och Frövi och 4 mil till Örebro. Visning bokas efter överenskommelse, välkommen att kontakta mäklaren eller kontoret för bokning av tid.

Björka 456, Lindesberg, Björka, Lindesbergs kommun

Björka 456

Fritidshus
Lindesberg, Björka, Lindesbergs kommun

325 000 kr

25 m²

2 rum

900 m² tomt

Fint fritidshus på arrendetomt vid Björkasjön. Timrad stuga om 2 rok med kamin som är i bruk. Inglasad altan samt öppen altan, båda med vacker utsikt mot sjön. Timrad redskapsbod. Brygga för båtplats. På tomten finns trädgårdsland, rosenbuskar, syrén, kaprifol mm. Cykelavstånd (4 km) till centrala Lindesberg. Visning bokas efter överenskommelse, kontakta gärna mäklaren eller kontoret för bokning av tid.

 • Plus
Ramshyttevägen 30, Ramsberg, Lindesbergs kommun

Ramshyttevägen 30

Övrigt
Ramsberg, Lindesbergs kommun

850 000 kr

2 485 m² tomt

Fastighet med många möjligheter, bl a mycket lämplig för ett kombinerat boende med verksamhet! Fd möbelsnickeri och idag finns verkstadslokaler, rum/kontor, "lägenhet", garage samt många fina förrådsutrymmen! Vattenburen uppvärmning med elpatron (vedpanna finns) samt luftvärmepump i "lägenheten". Den mindre lägenheten har hyrts ut per dygn/vecka! Det finns flera verkstadsutrymmen såsom snickeri-, målar- och drejarverkstad samt en större verkstadslokal med lastkaj. I den större verkstaden finns bla en stanspress och keramikugn samt torkrum för virke. Det är endast ca 1 km till mycket fin badplats med fik vid Ölsjöbadet. I den lilla pittoreska byn finns bl a en lanthandel, kyrka, bibliotek mm. Vid församlingsgården står midsommarstången där det årliga firande sker med stort deltagande från Ramsbergsbor, semestrande hemvändare och sommarboende samt turister från när och fjärran. På samma plats äger också Valborgsmässofirande och hembygdsdagen rum. Det finns också ett rikt föreningsliv och en aktiv församling med olika aktiviteter! Vid Ramshytteån, som rinner tvärs igenom byn, finns vackert beläget Kölnbergets festplats. Där avslutas årets begivenhet, karnevalståget på midsommardagen, inför stor publik! Det är ca 13 km till Storå där det finns vårdcentral, apotek och skola samt tågperrong! Till Lindesberg är det ca 2,5 mil och till Stockholm ca 20 mil.

 • Plus
Urby 104, Gusselhyttan, Lindesbergs kommun
 • Budgivning pågår

Urby 104

Villa
Gusselhyttan, Lindesbergs kommun

2 600 000 kr

168 m²

3 rum

3 496 m² tomt

Villa med bra läge i mindre by strax utanför Lindesberg! Villan har byggts ut och fått ett stort kök med öppen planlösning mot vardagsrum samt vidare utgång till altan med spa och utekök! Bergvärme har installerats 2015 och det är vattenburen golvvärme med nya trägolv/klinkers på bottenplan samt radiatorer på övervåningen. Altan har byggts 2017! Huset har även tilläggsisolerats/träpanelats om -16, nytt tak-16 samt ny el-15/-16 och elcentral. Stort garage-20 med gjuten platta och plats för 3 bilar. Cykelavstånd till bad i Aspa sjön samt till badplatsen i Råsvalen vid Gusselby Annorlunda. Mycket fina svamp och bärmarker i omgivningen. Gångavstånd till byns hembygdslokal, där det arrangeras trevliga aktiviteter! för Ca 7 km till centrala Lindesberg där det finns, lasarett, vårdcentral, skolor, sportarena, golfbana, affärer och banker mm.

Lilläng 101, "Värdshuset Älgen", Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun

Lilläng 101, "Värdshuset Älgen"

Övrigt
Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun

2 450 000 kr

5 206 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva Värdshuset "Älgen", som har ett fint affärsläge invid R50, här passerar många på väg upp mot Dalarna/söderut! Välkänd och inarbetad lunch/helg restaurang sedan ca 50 år tillbaka. I de gemytliga matsalarna finns plats för 64 st sittplatser. Här har nuvarande ägare sedan 1995 serverat husmanskost, helgbufféer och räkfrossor mm. Värdshuset och har fått många stammisar genom åren och har ca 30 000 st lunchgäster/år! Möjlighet att förvärva både fastigheten och inventarier! På bottenplan ligger restaurang med matsalar och kök och på övervåningen finns möjlighet till en egen lägenhet! Ett ypperligt tillfälle att bedriva en verksamhet, kombinerat med eget boende i en mycket vacker och anrik byggnad från 1864! Ca 8 km till Kopparberg, 3 mil till Lindesberg och 7 mil till Örebro. I Kopparbergs centrum finns bla skola F-9, vårdcentral, apotek, bank, tandläkare, affärer, restauranger mm samt flera sevärda vackra, välbevarade byggnader och "Sveriges vackraste kyrka år 2006" en träkyrka från 1600-talet. Varje år lockas många besökare till den välkända Kopparbergs marknad som hålls vid Mickelsmäss och även till operan på Skäret som ligger vid Ljusnarns strand. Vidare så finns inom ca 1 mils avstånd golfbana i Stjärnfors och många sjöar, fiskevatten (Kloten), vandringsleder och bär-/svamprika marker.

Havrevägen 12, null, Örebro kommun

Havrevägen 12

Villa
Örebro kommun

3 850 000 kr

122 m²

5 rum

1 032 m² tomt

En- plans villa med dubbelgarage på hörntomt i Hovsta. Gångavstånd till förskola, skola mm. Mycket bra bussförbindelser 100 m till hållplats. Fastigheten är belägen efter återvändsgata där endast stadsbussen passerar. Gångavstånd till Hovsta centrum med närbutik och pizzeria.

Eldvalla 4 ha, null, Örebro kommun

Eldvalla 4 ha

Gård/Skog
Örebro kommun

2 400 000 kr

Jord/skog Hjälmaren vid Hjälmaren. Högt läge med, sjöglimt, lagom fördelning mellan jord/skog. Mycket fina byggplatser i skogen där det finns gamla ekar och tallar. Röjer man undan mindre träd kommer och ställer kvar ekarna / tallarna, kommer skogen framstå som parkliknande. Goda bussförbindelser till Örebro. Ca 10 - 15 minuter med bil till Örebro. I Glanshammar finns skola och närbutik.

Eldvalla 25 ha, Eldvalla, null, Örebro kommun

Eldvalla 25 ha, Eldvalla

Gård/Skog
Örebro kommun

5 000 000 kr

Jord och skogsfastighet med sjönära läge vid Hjälmaren. Mycket fina byggplatser. Lagom fördelning mellan åker och skog. Här går det bra att bygga en gård för självhushållning då det är lämplig fördelning mellan skog och åker. Goda bussförbindelser till Örebro. Ca 10 - 15 minuter med bil till Örebro. I Glanshammar finns skola och närbutik.

Eldvalla 2,1 ha, null, Örebro kommun

Eldvalla 2,1 ha

Gård/Skog
Örebro kommun

1 400 000 kr

Stor tomt lämpligt för djurhållning i mindre skala. Gångavstånd till Hjälmaren. Goda bussförbindelser till Örebro. Ca 10-15 minuter med bil Örebro. I Glanshammar finns skola och närbutik.

Vasselhyttan 626, Vasselhyttan, Lindesbergs kommun

Vasselhyttan 626

Villa
Vasselhyttan, Lindesbergs kommun

875 000 kr

152 m²

5 rum

1 982 m² tomt

Fd lanthandel som byggts om till en rymlig enfamiljsvilla! De sista 8 åren har husets försetts med bergvärme, nytt tak och badrum mm! Fint, soligt läge och med en liten å som ringlar sig strax nedanför fastigheten. Gångavstånd till busshållplats. Ca 3 km till fin badplats i Sörsjön och ca 5 km till Storå, där det finns skola, vårdcentral, apotek, livsmedelsaffär, pizzerior, tågperrong mm! God tåg/bussförbindelse med bla Kopparberg, Lindesberg, Örebro. Det är ca 2 mil till Lindesberg och 6 mil till Örebro.

Skolgatan 20, 22, 24, 26, 28, 30, 32, 34, Lesjöfors, Filipstads kommun

Skolgatan 20, 22, 24, 26, 28, 30, 32, 34

Övrigt
Lesjöfors, Filipstads kommun

2 495 000 kr

2 309 m²

1,1 ha tomt

Hyreshus inrymmande totalt 35 lägenheter med ett centralt och trivsamt läge, nära skola, sporthall/idrottsplats, ica mm i Lesjöfors! Lägenheterna har till stor del använts i säljarens verksamhet, men är nu möjliga för uthyrning. Fastigheten passar också för den som söker ett stödboende eller annat omsorgsboende, då det har använts som boende de senaste 8 åren. Idag används en lägenhet såsom kontor och 12 lägenheter är uthyrda, vara en hyresgäst har bott här ända sedan husen byggdes år 1944, vilket är ett mycket gott betyg för trivseln! Från lägenheterna har man utsikt över "Stålvallen" samt det vackra skogslandskapet! Fn ligger hyresintäkterna på 606 060 kr/år för de 12 uthyrda lägenheterna, men med stor utvecklingspotential för de lägenheterna som finns redo att hyra ut! Byggnaderna har en kostnadseffektiv och driftsäker uppvärmning via bergvärme-14 (ny kompressor-23) samt oljepanna som spets (reserv)! Lesjöfors ligger ca 4 mil norr om Filipstad. I Lesjöfors finns bl a mataffärer, skola F-9 och i skolans lokaler ryms även förskola, folktandvård och bibliotek. Här finns även sporthall och på Lejsjöfors idrottsplats "Stålvallen" finns fotbolls- och bandyplan. Lesjöfors är känd som en stor bandymetropol! Det finns även en fin trollstig samt fina skoterleder! God busskommunikation med Filipstad, det går även på helgerna (vid förbeställning senast tre timmar före avgång).

Södra vägen 5, Storå, Lindesbergs kommun

Södra vägen 5

Villa
Storå, Lindesbergs kommun

775 000 kr

148 m²

5 rum

548 m² tomt

Bra läge på hörntomt! Rymlig villa om 148 kvm, 5 rok, tvättstuga och två fräscha badrum + bastu. Härlig Contura täljstenskamin som värmer bra och ny luftvärmepump (IVT) från 2022. Merparten av fönsterna är utbytta till 3-glas vridfönster. Fiber är installerat. Möjligt att dela av allrummet på övervåningen om man vill ha fler rum. Stor takad veranda intill huset och en lättskött trädgård. Fristående garage med förrådsdel samt vidbyggd vedbod. Gångavstånd till sjön Råsvalen, tågperrong, mataffär, skola ÅK4-9, förskola, gym, vårdcentral & apotek. Visning bokas efter överenskommelse, kontakta gärna mäklaren eller kontoret för bokning av tid.

Mesta, null, Avesta kommun
 • Budgivning pågår

Mesta

Gård/Skog
Avesta kommun

200 000 kr

4 100 m² tomt

Mindre skogstomt. Ingår i Viltvårdsområde, By Folkärna södra VVO södra. Ca 5 200 ha, uppdelat i 4 st områden, jakträtt ca 1 000 ha. Älg och småviltsjakt.

Stråssavägen 5, Storå, Lindesbergs kommun

Stråssavägen 5

Övrigt
Storå, Lindesbergs kommun

2 250 000 kr

296 m²

2 015 m² tomt

Hyreshuset genomgick en omfattande renovering samt tillbyggnad skedde 89/90. Mycket fin vindsvåning, renoverad-18. Lägenheterna har fått nya vitvaror-19 samt nya väggytskikt -18/-19 i wc/dusch. Samtliga lägenheter är uthyrda. Nära tågperrong och busshållsplats. I Storå finns dagis, skola, vårdcentral, apotek, mataffär, bank, affärer, badplats, ishall, elljusspår mm

Stråssavägen 1, Storå, Lindesbergs kommun

Stråssavägen 1

Villa
Storå, Lindesbergs kommun

940 000 kr

156 m²

1 528 m² tomt

Fräsch tvåfamiljsvilla med gångavstånd till tågperrong, skola, livsmedelsaffär, vårdcentral, apotek mm! Varje lägenhet är om 3 rok, ca 65-70 kvm och med egen balkong! Nya ytskikt-21 i lägenheterna, nästan överallt gällande golv, väggar, tak! Källare med tvättstuga samt förrådsrum. Fristående garage. Mycket fin lummig trädgård!

Norra Allmänningbo 308, Allmänningbo (norra), Lindesbergs kommun

Norra Allmänningbo 308

Övrigt
Allmänningbo (norra), Lindesbergs kommun

795 000 kr

246 m²

1 160 m² tomt

Beläget i mindre by i Bergslagen med fin natur i omgivningen. Fastighet mycket lämplig för olika typer av boende te x behandlingshem, asylboende, stödboende etc. Även passande för dig som vill kombinera ditt boende med verksamhet eller lager. Låg driftskostnad p g a jordvärme. Fiber är installerat och fastigheten har kommunalt vatten/avlopp. Byggnaden är även brandskyddad, tak och väggar (de som inte redan är i betong) är klädda med dubbla lager gips. Ett visst renoveringsbehov föreligger. Hyresintäkterna är beräknade på full uthyrning. Det har tidigare varit 6 st 1 rok och det skulle kunna generera högre hyresintäkter. Ingen lägenhet är uthyrd i nuläget så den som köper kan själv välja hur ytorna ska nyttjas. Dessa ytor har många möjligheter! Fastigheten kan även användas som företagscenter, lagerutrymme, vandrarhem, bostadsrättsombildning eller som fritidshus. Eller anpassat boende för LVU, LPT eller LVM. (LVU - lagen om vård av unga. LPT - lagen om vård av psykiskt sjuka. LVM - lagen om vård av missbrukare) Det är ca 8 km till Riddarhyttan där det finns livsmedelsbutik och bensinstation. Till Skinnskatteberg är det ca 2 mil, Lindesberg ca 3 mil, Örebro ca 7 mil och Västerås ca 8 mil.

Rättarvägen 26F, Hitorp, Nora kommun

Rättarvägen 26F

Lägenhet
Hitorp, Nora kommun

625 000 kr

96 m²

4 rum

5 208 kr/mån

6 510 kr/m²

Bästa läget på hörnan! Uteplatser både på fram- och baksidan, där det även finns insynsskydd så man kan njuta ostört! Mycket trevlig bostadsrätt om 4 rum och med fräscht kök och wc/dusch. Stor del av elen har bytts ut. Balkong med möjlighet till morgonsol och altanen på baksidan har kvällssolsläge! Separat förrådsbyggnad invid entrén. Internet och tv-paket ingår i månadsavgiften. Närhet till Norasjön! Ett perfekt läge med gångavstånd till Lärkesskolan (F-6), badplats (Hitorpsbadet, här finns även möjlighet att hyra båtplats) och centrala Nora (ca 2 km). Busshållplats finns strax utanför, vilken erbjuder avgångar till Örebro/Lindesberg/Hällefors och Karlskoga, utmärkt för dig som pendlar till jobb eller skola. Bostadsrättföreningen Violen har nyligen bytt yttertaket-22 samt fönster och altandörrar-20. I kvartershuset finns tillgång till två tvättstugor, träningsutrustning och bastu, gemensamhetslokal och expedition. Gå gärna in och läs mer på deras hemsida https://www.hsb.se/malardalarna/brf/Violen Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Bäckadalsvägen 7, Gusselby, Lindesbergs kommun
 • Tis 6 jun
Bäckadalsvägen 7, Gusselby, Lindesbergs kommun, bild 2
Bäckadalsvägen 7, Gusselby, Lindesbergs kommun, bild 3

Bäckadalsvägen 7

Villa
Gusselby, Lindesbergs kommun

1 495 000 kr

145 m²

4 rum

3 200 m² tomt

Soligt, högt med ett idylliskt läge invid å! Bostadshuset är i det närmaste totalrenoverat 2010. Perfekt tak i söder/väster läge för att anlägga solfångare! Lugnt, fridfullt och naturskönt läge efter återvändsgata. Goda odlingsmöjligheter. I princip möjligt att fiska ifrån altanen. Kräftor förekommer. Gångavstånd till bad i sjö.

 • Premium
Fageräng, null, Lindesbergs kommun
 • Budgivning pågår

Fageräng

Gård/Skog
Lindesbergs kommun

550 000 kr

Obebyggd skogsfastighet med stor andel tillväxtskog. Väg finns fram till skogsskiftet.

 • Plus
Olovsborg Avdala 543, Ervalla, Örebro kommun
 • Budgivning pågår

Olovsborg Avdala 543

Villa
Ervalla, Örebro kommun

1 195 000 kr

138 m²

5 rum

1 518 m² tomt

Möjligheternas hus som ni kan inreda som ni önskar! Huset har bl a fått nytt tak och målats om, så nu är det dags att börja med insidan och då främst uppvärmningen samt köket! Övervåningen har nyligen målats och tapetserats! Det är ca 3 km till Ervalla där det finns skola årkurs F-6 och där går ca 100 elever! Det finns även gott om gårdsbutiker i området. Till Frövi är det ca 5 km och där det finns affärer, fin badplats samt mycket bra tågförbindelse till bl a Örebro. Till Örebro/Nora är det ca 2,5 mil.

Sanduddsvägen 9, Ställdalen, Ljusnarsbergs kommun
 • Budgivning pågår

Sanduddsvägen 9

Villa
Ställdalen, Ljusnarsbergs kommun

545 000 kr

140 m²

4 rum

1 384 m² tomt

Sjönära läge, vacker tomt och ett bostadshus som är utrustat med bergvärme från 2019! Fin anordnad trädgård med två dammar och mindre vattenfall. Uthus/hönshus samt ett uthus med förvaring, snickarbod och hönshus. Två stycken växthus. Bostadshus i två plan med totalt 4 rum varav ett stort vardagsrum på övervåningen med mysig öppen spis och utgång till balkong. Möjligt att dela av det rummet om man vill ha fler sovrum. Låg driftskostnad tack vare bergvärmeanläggningen. Endast 300 m till sjön Björken. Närhet till tågperrong och gång-/cykelavstånd (ca 1,5 km) till; förskola, badplats, elljusspår (med längdskidspår vintertid), ute- och inomhusgym, fotbollsplan (is-plan med hockeyrink vintertid). I omgivningen finns bär-och svamprik mark samt flera fina fiskevatten! Ca 5 mil till Säfsen Resort och 7 mil till Romme Alpin! Närmaste samhälle är Kopparberg, ca 8 km där det finns vårdcentral, apotek, tandläkare, banker, affärer skola F-9 mm

Brogatan 7, Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun
 • Budgivning pågår

Brogatan 7

Villa
Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun

1 295 000 kr

105 m²

4 rum

2 879 m² tomt

Trevlig fastighet som är mycket välbyggd med villa, husbilsgarage, två st carportar( med laddstation för elbil) och bastu med relaxdel och egen altan mm! Läget är i ett omtyckt område efter en återvändsgata och på stor en tomt, totalt 2879 kvm (två st tomter intill varandra). Villan har år 2020 bl a fått nytt tak, ompanelats/målats, nytt vattenburet värmesystem, kök, fiber, ett par nya fönster mm! Bergvärme-08. Mycket trevlig och insynsskyddad tomt och här finns flera trevliga uteplatser samt ett nytt växthus-21 på hela 18 kvm! Den vedeldade badtunnan-21 samt en åkgräsklippare ingår i priset! Gång-/cykelavstånd till tågperrong, centrum samt fin badplats "Djäkens" vid Ljusnarns strand! I Kopparbergs centrum finns bl a skola F-9, vårdcentral, apotek, bank, tandläkare, affärer, restauranger mm samt flera sevärda vackra, välbevarade byggnader och "Sveriges vackraste kyrka år 2006" en träkyrka från 1600-talet. Varje år lockas många besökare till den välkända Kopparbergs marknad som hålls vid Mickelsmäss och även till operan på Skäret som ligger vid Ljusnarns strand. Vidare så finns inom 1 mils avstånd golfbana i Stjärnfors och många sjöar, fiskevatten, vandringsleder och bär-/svamprika marker.

Knuthöjden 16, Hällefors, Knuthöjden, Hällefors kommun
 • Budgivning pågår

Knuthöjden 16

Gård/Skog
Hällefors, Knuthöjden, Hällefors kommun

495 000 kr

213 m²

7 rum

4,6 ha tomt

Mindre jord/skogsfastighet i sluttning och med strand/del i Skomakartjärnen, strax utanför Hällefors! Fina möjligheter att bygga nya byggnader, då det finns en befintlig mangårdsbyggnad samt uthus, dock med mycket stora renoveringsbehov. Djupborrad vattenbrunn och avlopp-92. El finns framdraget, men är fn frånkopplat. Ängs- /skogsmark i ett skifte i sluttning mot Skomakartjärnen. Förslag ligger hos länsstyrelsen på strandskydd samt blivande naturreservat på marken som ligger intill tjärnen. Jakten ingår i Knuthöjdens VVO om ca 780 ha, småviltsjakten sker på egen hand eller gemensamt, älgjakten är reglerad och sker tillsammans med ett annat område totalt ca 1300 ha. (Fn är det 11 jägare i jaktlaget) Mycket fin natur med rikligt med sjöar och vattendrag i området! I närområdet finns flera trevliga ställen som är väl värt ett besök, bla Sävenfors Logde, Hellefors Herrgård, Gästgiveriet i Grythyttan, kurorten och spaanläggningen i Loka för att nämna några! I Hällefors har nyligen en musikskola/café startas i det gamla missionshuset på Philvägen 2!

Stafettgatan 1, null, Lindesbergs kommun
 • Budgivning pågår

Stafettgatan 1

Tomt
Lindesbergs kommun

950 000 kr

5 873 m² tomt

Mycket fin industritomt med ett bra avskilt läge intill väg och en praktisk vändplan. Tomten är 5873 kvm, varav byggbar del är ca 1500 kvm.

 • Plus
Ånäs Erikslund 164, null, Lindesbergs kommun

Ånäs Erikslund 164

Villa
Lindesbergs kommun

1 975 000 kr

130 m²

4 rum

4 800 m² tomt

Mycket trevlig fastighet med ett lugnt läge efter (asfalterad) återvändsgata! Rymlig villa samt uthus/loge! Ved- och jordvärme! Välkomnande entré med en stor inglasad veranda samt fina utrymmen på bottenplan, vardagsrum, kök, kontor, sovrum, badrum samt vindsplan med två sovrum och inredningsbar del! Fastigheten kommer anslutas till kommunalt VA! Fina promenad och ridvägar i närområdet! Gångavstånd till fin bad- och ev möjlig båtplats vid båtklubben! Endast ca 3 km till centrum, där finns skolor, lasarett, affärer, banker, sportaréna, padel hallar, äventyrsgolf, vacker strandpromenad runt Lindesjön, 18 håls golfbana och mycket mer! Vänligen kontakta mäklaren för inbokning av enskilda visningar! Fastigheten är energideklarerad och besiktigad!

 • Plus
Malmvägen 46, Bergsgården samt Malmvägen 44, Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun

Malmvägen 46, Bergsgården samt Malmvägen 44

Övrigt
Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun

2 500 000 kr

1,2 ha tomt

Pampiga Bergsgården i Kopparberg med parkliknande trädgård är nu till salu! Huvudbyggnad, ca 425 kvm är i klassisk bergsmansgårds stil, troligen från slutet av 1800 talet samt 1-plans byggnad om 300 kvm från -90 talet. Båda byggnaderna värms upp med bergvärme! Huvudbyggnaden har tidigare nyttjats såsom husmodersskola, förskola samt senast HVB-hem. Fastigheten passar ypperligt för att bedriva någon typ av verksamhet, t ex hotell, vandrarhem, pensionat eller liknande, men det är nu också möjligt med ett privat boende enligt den nya detaljplanen. Gott om parkeringsplatser finns! Gång/cykelavstånd till centrum, där det finns skola, vårdcentral, apotek, banker, affärer, tandläkare samt god kommunikation via buss och tåg. I närheten finns gott om badsjöar, fiskevatten, golfbana i Stjärnfors, "Opera på Skäret" samt en fantastisk vacker natur med svamp- och bärrika marker. I Kopparberg hålls normalt varje år, bl a en marknad "Mickelmäss", stenmässa, festival och guldvaskning, samtliga mycket välbesökta!

Solberget, Gällersta- Ökna 821, null, Örebro kommun
 • Budgivning pågår
Solberget, Gällersta- Ökna 821, null, Örebro kommun, bild 2
Solberget, Gällersta- Ökna 821, null, Örebro kommun, bild 3

Solberget, Gällersta- Ökna 821

Villa
Örebro kommun

3 200 000 kr

120 m²

3 rum

2 849 m² tomt

2 st bostadshus strax söder om Örebro. Lämpligt för generationsboende eller boende med stort hemma kontor. Mycket vackert, lugnt läge. Innertak upp i nock i vardagsrum ger mycket fin känsla av ljus och rymd. Det är möjligt att hyra ett av husen för förslagsvis ca 9-10 000 kr/månad

 • Premium
Västra Öskevik Varghagen 119, Öskevik, Nora kommun

Västra Öskevik Varghagen 119

Fritidshus
Öskevik, Nora kommun

625 000 kr

47 m²

2 rum

2 330 m² tomt

Privat beläget fritidshus med gång-/cykelavstånd till de fina sjöarna Usken och Fåsjön! Sista huset på vägen med egen damm och bäck som går över tomten. Mysig trädgård med fin utsikt över landskapet intill! Uthus med snickarbod, utedass och rum/förråd. Härifrån är det knappt 3 km till populära Nora-Annas gårdscafé! Ca 7 km till härligt kalkbrott och 15 min med bil till fina trästaden Nora som ligger intill Norasjön. Upplev den vackra naturen i detta område och testa fiskelyckan eller bada i de närliggande sjöarna! Vill man ha ett äventyr kan man ge sig ut och vandra på Bergslagsleden eller cykla på MTB-leder. Även närhet till Lindesberg (1,5 mil) och till Örebro är det 4,5 mil. Välkommen på visning!

Nederhyttan 149, null, Lindesbergs kommun

Nederhyttan 149

Gård/Skog
Lindesbergs kommun

5 000 000 kr

9,5 ha tomt

Högt läge med milsvid utsikt. Mycket vacker bergsmansgård i hjärtat av Bergslagen. Närhet till fina badsjöar, tågstation i Storå, skidanläggning, Romme Alpin, golfbanor i Lindesberg / Stjärnfors. Gården har genomgått omfattande renoveringar under de senaste 25 åren. Jakten tillfaller köparen på tillträdesdagen. Extra bostadshus för generationsboende, eller uthyrning. Goda möjligheter till djurhållning.

Fröberga 306, null, Kumla kommun
 • Budgivning pågår

Fröberga 306

Gård/Skog
Kumla kommun

2 450 000 kr

3,6 ha tomt

Gård med bra läge. Vacker gårdsbild strax söder om Örebro. Gård med goda potential.

Fröddesboda Mellangården 154, null, Lindesbergs kommun
 • Imorgon

Fröddesboda Mellangården 154

Gård/Skog
Lindesbergs kommun

5 200 000 kr

29,2 ha tomt

Gård med fint läge i levande by med djurhållning mm. Mangårdsbyggnaden har under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar. Stor uppvärmd verkstad, maskinhall samt lösdriftsstall för nötdjur eller dylikt.

 • Plus
Norr-Älgen 235B, null, Hällefors kommun

Norr-Älgen 235B

Gård/Skog
Hällefors kommun

3 750 000 kr

100 m²

4 rum

4 ha tomt

Gård med med mycket vackert läge på Långnäsudden i Norrälgen. Ca 150 m strand i Norrälgen. Närhet till Bredsjö blå ost, café Hjulsjö 103, Grythyttans Gästgiveri, Måltidenshus, Loka Brunn, Mountainbike leder i Hjulsjö samt mycket vacker natur med många fina badsjöar.

Nittbo 203, Ljusnaren, Ljusnarsbergs kommun
 • Budgivning pågår
Nittbo 203, Ljusnaren, Ljusnarsbergs kommun, bild 2
Nittbo 203, Ljusnaren, Ljusnarsbergs kommun, bild 3

Nittbo 203

Fritidshus
Ljusnaren, Ljusnarsbergs kommun

850 000 kr

25 m²

1 rum

881 m² tomt

Strandtomt med ett öppet och soligt läge mot Ljusnaren! Enkelt fritidshus samt utedass och gäststuga, samtliga med renoveringsbehov! Det finns även ett godkännande från 2017-09-04 att ett uterum får byggas, 24 kvm och högst 2,5 meter, det skall dock vara klart senast 5 år efter att beslutet togs. Det finns möjlighet att göra elanslutning till fastigheten, en offert finns från Ellevio, anslutningskostnad ca 40 000 kr. Ca 8 km till Kopparberg och ca 2 km till Skäret, vilket är känt för sina omtyckta operaföreställningar. I Kopparberg finns affärer, tåg- och buss station, bank, vårdcentral, apotek, Sveriges vackraste kyrka år 2006 mm.

 • Premium

Visar 1 - 50 av 51