Mäklare Christina Karlsson

Christina Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kallernäs 258, null, Lindesbergs kommun

Kallernäs 258

Fritidshus
Lindesbergs kommun
195 000 kr
20 + 10 m²
1 rum
1 270 m² tomt

Litet torp med lummig trädgård, ca 700 m från sjön Råsvalen. 1 rok om ca 20 m² samt tillbyggd förrådsdel. Totalt ca 30 m². Vatten, el och avlopp saknas. Uthus/garage. Flera fruktträd finns, plommon, äpplen, körsbär och päron. Cykelavstånd (3 km) till Storå där det finns affär, pizzerior, apotek och tågperrong. 4 km till Caravan club campingen Gusselby Annorlunda med fin badplats mm. Ca 1 mil till Lindesberg. Intill fastigheten finns fin natur!

Klotbanevägen 61, null, Ljusnarsbergs kommun
  • Budgivning pågår
Klotbanevägen 61, null, Ljusnarsbergs kommun, bild 2
Klotbanevägen 61, null, Ljusnarsbergs kommun, bild 3

Klotbanevägen 61

Gård/Skog
Ljusnarsbergs kommun
825 000 kr
130 m²
4 rum
5,6 ha tomt

Mindre gård med enskilt läge, sist på vägen. Arealen möjliggör för djurhållning i liten skala. Bostadshus från 1929 om 4 rok och badrum. Här finns vedspis, kakelugn och luftvärmepump för uppvärmning. Möjligt att nyttja även som fritidsboende. Cykelavstånd (4 km) till centrala Kopparberg. Där finns flera vackra byggnader, affärer, tågstation, vårdcentral mm. I omgivningen finns vacker natur med svamp- & bärrika skogar. Vidare så finns inom 1 mils avstånd golfbana i Stjärnfors och många sjöar, fiskevatten samt vandringsleder.

  • Premium
Egnahemsvägen 28, null, Ljusnarsbergs kommun
  • Imorgon

Egnahemsvägen 28

Villa
Ljusnarsbergs kommun
495 000 kr
77 + 41 m²
3 rum
1 297 m² tomt

Billigt boende på hörntomt med fin trädgård! 1-plans hus om 3 rok, wc/dusch samt källarvåning med pannrum, tvättstuga och fd garage. Möblerna som finns ingår, även TV:n. Vattenburen uppvärmning via värmepanna (ved/el). Tilläggsisolerad vind 2023. Kommunalt vatten och avlopp samt även en borrad vattenbrunn från 2022 med fin handpump. Trädgård med bärbuskar, jordgubbar, äppelträd och odlingslådor. Tujahäck ger fin inramning och bra insynsskydd. Handikappramp finns vid huset. Gång-/cykelavstånd (ca 1km) till Stora Bastkärnen, där det går att bada. Ca 20 minuter med bil till Ludvika och 15 minuter till Kopparberg. Mindre än 1 timme till skidanläggningarna Romme Alpin och Säfsen Resort. Välkommen på visning! Kontakta kontoret på tel 0581-504 80 för bokning av visningstid.

  • Plus
Gillersklack 8, null, Ljusnarsbergs kommun

Gillersklack 8

Fritidshus
Ljusnarsbergs kommun
850 000 kr
50 m²
3 rum
529 m² tomt

Stuga med ljuvlig, milsvid utsikt! Ett fritidsboende som kan nyttjas året om. 3 rok & wc/dusch, möbler ingår samt en del av husgerådet. Det går att få tillträde snart om så önskas. En trevlig naturtomt som är lättskött. I närheten finns fina terrängspår och vintertid sköter Ställbergs IK (ideellt) så att det finns bra längdskidsspår! Skidspåren är från 1,5 km till 11 km och efter skidspåret på 7,5 km finns även rastplats efter ca 4 km med grillmöjlighet. Det är även nära till Bergslagsleden. Närhet till sjöar och vattendrag samt golfbana i Stjärnfors mm. Ca 7 km till centrala Kopparberg, där det finns affärer, restauranger, vårdcentral mm. Se gärna www.klackens-sf.se! Ca 8 mil till Örebro och ca 13 mil till Västerås.

Måle Södra Måletorp 179, null, Lindesbergs kommun

Måle Södra Måletorp 179

Villa
Lindesbergs kommun
825 000 kr
110 + 32 m²
5 rum
2 900 m² tomt

Fint läge på landet, med grannar på lagom avstånd och bäck intill trädgården. Bostadshus samt tillhörande uthus med dubbelgarage, isolerat rum mm. Uthuset har bra utrymmen för den motorintresserade eller för annan hobbyverksamhet. Huset har 5 rok samt wc/dusch. I köket finns en vedspis som värmer skönt och även är bra att ha vid ett eventuellt strömavbrott. I vardagsrummet finns en Bergslagskamin som är en klassisk och populär eldstad i den här trakten. Nuvarande ägare har haft fastigheten sedan 70-talet och bott permanent. Detta kan användas även som ett praktiskt fritidsboende som kan nyttjas under årets alla årstider. Endast 1 mil till Lindesberg och 3 mil till Örebro. Cykelavstånd (ca 4 km) till badplats i Vedevåg.

Ringvägen 8, Stråssa, Lindesbergs kommun

Ringvägen 8

Fritidshus
Stråssa, Lindesbergs kommun
350 000 kr
68 + 54 m²
4 rum
1 354 m² tomt

Trevligt läge i mindre by, med naturen intill och gångavstånd till sjö med badplats. Möjligt att nyttja både som permanent boende och som fritidsboende. Huset är från 1914 och blev tillbyggt 1948. Uppvärmning sker via luftvärmepump med det finns även ett vattenburet värmesystem samt vedspis och kamin. Värmepannan och eldstäderna behöver dock kontrolleras och godkännas av sotare innan de tas i bruk. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber är installerat. Stor altan i västerläge (kvällssol) och med fin utsikt över trädgården och naturen intill. För de som tycker om att vara i naturen är detta ett härligt område med mycket skogsmark! Ca 5 km till Storå, där finns bl a resecentrum för tåg och buss, skola, mataffär, gym, pizzerior samt apotek. Ca 2 mil till både Kopparberg och Lindesberg och 6 mil till Örebro. Knappt 1,5 timme med bil till skidanläggningarna Romme Alpin och Säfsen Resort.

Skolvägen 31, null, Ljusnarsbergs kommun

Skolvägen 31

Fritidshus
Ljusnarsbergs kommun
650 000 kr
75 + 95 m²
3 rum
1 508 m² tomt

Trivsamt hus med riktigt bra läge i utkanten av bostadsområde och med naturen som granne åt flera håll! 1-plan om 3 rok, wc/dusch (kakel/klinker) + inrett rum, hobbyrum/verkstad, wc/dusch/bastu, tvättstuga i källaren. Bergvärme från -16 och yttertak omlagt -22. Fina rum och härligt kök med stor matplats. I vardagsrummet finns mysig eldstad som är i bruk. Altan i vinkel åt söder och väster samt vedeldad badtunna. Fastigheten har använts som fritidshus av nuvarande ägare men fungerar även utmärkt som ett permanent boende. Säljes möblerat men kan även tömmas om så önskas. Närhet (gång-/cykelavstånd) till förskola, fin badplats, elljusspår (med längdskidsspår vintertid), ute- och inomhusgym, fotbollsplan (is med hockeyrink vintertid). Även närhet till tågstation (tåg till Kopparberg, Örebro, Grängesberg, Ludvika). Ca 1 mil till Kopparberg.

Stora Sten 416, Hörken, Ljusnarsbergs kommun

Stora Sten 416

Fritidshus
Hörken, Ljusnarsbergs kommun
325 000 kr
30 m²
2 rum
500 m² tomt

Endast ca 100 m från fin sjö! Stuga med altan och vacker sjöutsikt. Gäststuga och uthus med bastu och separett finns också. Har nyttjats av samma familj sedan huset byggdes 1957. Detta är en vacker trakt med djupa skogar och flera sjöar. Byggnaderna ligger på arrendetomt och arrendeavgiften är i dagsläget 6 034 kr/år. Visning bokas efter överenskommelse, kontakta ansvarig mäklare eller kontoret. Ca 3 km till mycket fin långgrund sandstrand! Sjön Norra Hörken är en av Sveriges renaste sjöar och man kan se fisk på flera meters djup. 1,4 mil till Grängesberg som är närmaste ort med butiker och service. Där finns även gokartbana och paintball samt en trevlig skidanläggning (Fjällberget).

Rällså 207, null, Lindesbergs kommun
  • Budgivning pågår

Rällså 207

Villa
Lindesbergs kommun
825 000 kr
117 + 60 m²
4 rum
2 937 m² tomt

Bostadshus med bergvärme, nära Rällsjön (ca 120 m). Stor takad balkong med utsikt mot sjön! Uthus med gott om utrymme. Gäststuga finns också. Fastigheten ligger i ett område med fin natur, mycket skogsmark och närhet till flera sjöar. 13 km till Kopparberg och 3 mil till Lindesberg. Möjligt att ha som ett permanent boende eller fritidsboende. 4 rok, kaklat badrum med wc/bubbelbad/dusch samt källarvåning med förrådsrum, pannrum och bastu. Fasaden målades om ca 2020 och omdränering av källaren gjordes också kring den tiden. Här är det möjligt med ett snabbt övertagande! Välkommen på visning!

Stripavägen 2A-C, null, Lindesbergs kommun

Stripavägen 2A-C

Övrigt
Lindesbergs kommun
1 450 000 kr
430 m²
4 329 m² tomt

Ståtligt och vackert hyreshus med två torn! Högt läge med delvis sjöutsikt. Vattenburen golvvärme via bergvärme i samtliga lägenheter. Det finns även Bergslagskaminer i alla vardagsrum, dessa är i bruk och godkända att använda. 6 lägenheter varav hälften är uthyrda i dagsläget. Hyresintäkten är uppskattad vid full uthyrning. Den här byggnaden bär på historia. Uppfördes som Salemkapell i början på 1900-talet, blev färdigt runt 1910 och byggdes om till hyreshus i slutet av 80-talet. Ena tornet byggdes då även till på ett mycket tidstroget sätt. Trevliga lägenheter med fint ljusinsläpp! 3 x 2 rok, ca 60 m² 1 x 3 rok, ca 70 m² 1 x 3 rok, ca 85 m² 1 x 4 rok, ca 90 m² Gångavstånd till tågperrong, affär, vårdcentral med apotek, gym, skola och ishall. Även närhet till sjön Råsvalen.

Grönbo 545, Grönbo, Lindesbergs kommun

Grönbo 545

Fritidshus
Grönbo, Lindesbergs kommun
550 000 kr
85 + 20 m²
3 rum
3 679 m² tomt

Torp från 1890 i Bergslagens djupa skogar. Möjligt att ha även som permanent bostad. 3 rok, badrum, pannrum samt tvättstuga. Renoveringsbehov finns. Stor tomt om 3 679 kvm, delvis ängsmark. Fint soligt läge! Svamp- och bärrika marker i omgivningen samt gångavstånd till naturreservat. Närhet till mindre byskola, Pilkrogs friskola. Ca 18 km till Lindesbergs centrum.

Krokforsvägen 6, null, Ljusnarsbergs kommun
  • Imorgon

Krokforsvägen 6

Villa
Ljusnarsbergs kommun
475 000 kr
76 + 30 m²
3 rum
1 161 m² tomt

Ett fint, litet bostadshus som är passande även som fritidshus! Bra läge med närhet till naturen och härlig badplats. Trivsamma rum och en skönt värmande eldstad i vardagsrummet. Garagedel som kan nås även inifrån. Trevlig trädgård med jordgubbsland, krusbär, vinbär mm och altan i västerläge = kvällssolsläge. På tomten finns även en rejäl jordkällare och en mindre redskapsbod. Endast 400 m till badplatsen vid sjön Sågdammen. På samma område finns också inom- & utomhusgym, fotbollsplan och elljusspår med längdskidspår vintertid. Vid Sågdammen anordnas gratis simskola för barn under två veckor på sommaren. Mer om aktiviteter i Ställdalen på https://www.stalldalensaik.se. Det finns även ett aktivt byalag som hittar på gemensamma aktiviteter, där de som vill får delta. Naturskön omgivning som består av bär- & svamprika skogar samt flera fina fiskevatten! Endast 15 min med bil till golfbana i Stjärnfors och 20 min till Gokart-bana i Grängesberg. En halvtimme med bil till familjevänlig skidanläggning (Fjällberget) och ca 1 timme till de större skidanläggningarna Säfsen Resort samt Romme Alpin. Till Kopparberg är det 9 km och där finns det vårdcentral, apotek, tandläkare, bank, affärer, skola F-9 mm.

  • Plus
Annelundsvägen 9, null, Lindesbergs kommun
Annelundsvägen 9, null, Lindesbergs kommun, bild 2
Annelundsvägen 9, null, Lindesbergs kommun, bild 3

Annelundsvägen 9

Villa
Lindesbergs kommun
2 850 000 kr
190 + 70 m²
6 rum
1,3 ha tomt

Ett vackert och gediget hus från 1800-talet i mycket fint skick, totalrenoverat 2021-2023. Ljusa rum med ekparkettgolv ger en bra grund för den som vill sätta sin egen prägel. Två kaklade badrum samt tvättstuga med utgång till trädgården. Härliga ”walk in closets” till två av sovrummen på övervåningen. Även renoverade utrymmen i källaren, kan användas som te x hobbyrum eller lager. Huset är besiktigat. Nya altaner har byggts i både norr- och söderläge och husets entré pryds av en fin veranda. Utöver allt som har gjorts på huset har det även installerats en ny avloppsanläggning. Det stora tomten möjliggör för te x odling och det finns en bra matkällare alternativt vinkällare. Ca 5,5 km till centrala Lindesberg. Välkommen på visning!

  • Premium
Bärnstensvägen 8, Storå, Lindesbergs kommun

Bärnstensvägen 8

Villa
Storå, Lindesbergs kommun
995 000 kr
121 + 121 m²
4 rum
1 389 m² tomt

1-plans villa med ett bra läge på familjevänligt område! Här har man nära till naturen, utsikt mot sjön Råsvalen samt gångavstånd till tågperrong, skola, affär mm i centrala Storå. Huset har både bergvärme samt vedpanna med ackumulatortank. Stor altan i västerläge (kvällssol) med sjöutsikt och nedanför finns pool med pooldäck. 5 rok, wc/dusch samt hel källarvåning med gillestuga, hobbyrum, tvättstuga mm. Fiber är installerat. Denna fastighet har stor potential att bli ett fantastiskt boende! Ett visst renoveringsbehov finns, framförallt i källarplan. Välkommen på visning!

Kvarnabergsvägen 19, Gusselby, Lindesbergs kommun

Kvarnabergsvägen 19

Villa
Gusselby, Lindesbergs kommun
2 500 000 kr
210 m²
8 rum
1 800 m² tomt

Väldigt fin och rymlig villa som är lämplig för den stora barnfamiljen/generationsboendet och även med fina möjligheter för en kombination med egen verksamhet om man så önskar! Det går även bra att göra om till två lägenheter. Villan har renoverats under de senaste 20 åren och har senast fått ett nytt gediget kök med köksö. Det har bytts fönster/tak samt ompanelats och byggts till en delvis inglasad veranda samt en öppen "sol"-altan längs hela långsidan mot väster. Det här huset har från början tjänat såsom lärarbostad och har haft flera entréer, vilket även har byggts om genom åren. Idag har man en välkomnande entréveranda på framsidan och en entré på gaveln samt entré via källarplan. Huvudentrén har en rymlig hall med en öppen spis, köket ligger direkt till höger och rakt fram har man trevliga sällskapsrum. Det finns separat wc/handfat och dusch/bastu på bottenvåningen samt en wc/dusch och ett separat badrum på övervåningen. Huset har besiktigats 2024-03-06, kontakta mäklaren för att få ta del av av protokollet. En härlig uppväxt trädgård med vackra grusgångar och med flera uteplatser. En mycket fin villa som måste ses! Cykelavstånd till badplatsen i sjön Råsvalen, Gusselby Annorlunda (camping/kiosk). Mycket fina svamp och bärmarker i omgivningen. Cykelavstånd till byns hembygdslokal, där det arrangeras trevliga aktiviteter! Ca 6 km till centrala Lindesberg där det finns, lasarett, vårdcentral, skolor, sportarena, golfbana, affärer och banker mm.

Högfors 221, Högfors, Ljusnarsbergs kommun

Högfors 221

Villa
Högfors, Ljusnarsbergs kommun
570 000 kr
80 + 80 m²
3 rum
2 326 m² tomt

Välkommen till Högfors 221! Detta hus har ett privat läge utan insyn från grannar. Anslutet till kommunalt vatten och avlopp. Härifrån har man närhet till badsjö och fin natur. Bostadshuset är beläget sist på vägen. Fastigheten ligger mellan Kopparberg och Grängesberg med ca 14 km till båda orterna. Endast 10 min med bil till motorstadio med Gocart mm i Grängesberg. 1 timmes bilresa till skidanläggningarna Romme Alpin och Säfsen resort. Passande både som fritidshus och som ett permanent boende.

Visar alla 16