Mäklare Christina Karlsson

Christina Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Villingsberg Falluma 191, null, Karlskoga kommun
  • Sön 10 mar

Villingsberg Falluma 191

Fritidshus
Karlskoga kommun
725 000 kr
84 + 7 m²
3 rum
3 336 m² tomt

Enskilt läge med naturen som enda granne! Fd ladugård med hobbyverkstad och loge med gott om plats. Här finns även dubbelgarage, som utgör bra utrymmen för den motorintresserade. Närheten till E18 gör det lätt att ta sig både till Karlskoga (1,5 mil ) och till Örebro (3 mil). Denna fastighet kan användas både som fritidsboende och permanent boende. Bra lösning med flera alternativ för uppvärmning. Mysigt att värma upp huset via kökspanna under den kalla delen av året. Ackumulatortank är kopplad till kökspannan och till luft-/vattenvärme. Utöver detta finns luftvärmepump som både kan värma huset och ge sval luft på sommaren. Rymlig trädgårdstomt med plats för lek och odling. I uthuset finns ett fd hönshus med hönsgård utanför så redan förberett för den som vill ha höns. Jordkällare finns också, vilket är praktiskt att ha. Från fastigheten får man ofta möjligheten att se vilda djur. Genom skogen är det ca 700 m till naturreservatet Rövarbro skans som har utkiksplats och fornborg. Närhet till flera sjöar.

  • Plus
Grönbo 545, Grönbo, Lindesbergs kommun

Grönbo 545

Fritidshus
Grönbo, Lindesbergs kommun
550 000 kr
85 + 20 m²
3 rum
3 679 m² tomt

Torp från 1890 i Bergslagens djupa skogar. Möjligt att ha även som permanent bostad. 3 rok, badrum, pannrum samt tvättstuga. Renoveringsbehov finns. Stor tomt om 3 679 kvm, delvis ängsmark. Fint soligt läge! Svamp- och bärrika marker i omgivningen samt gångavstånd till naturreservat. Närhet till mindre byskola, Pilkrogs friskola. Ca 18 km till Lindesbergs centrum.

Krokforsvägen 6, null, Ljusnarsbergs kommun

Krokforsvägen 6

Villa
Ljusnarsbergs kommun
475 000 kr
76 + 30 m²
3 rum
1 161 m² tomt

Ett fint, litet bostadshus som är passande även som fritidshus! Bra läge med närhet till naturen och härlig badplats. Trivsamma rum och en skönt värmande eldstad i vardagsrummet. Garagedel som kan nås även inifrån. Trevlig trädgård med jordgubbsland, krusbär, vinbär mm och altan i västerläge = kvällssolsläge. På tomten finns även en rejäl jordkällare och en mindre redskapsbod. Endast 400 m till badplatsen vid sjön Sågdammen. På samma område finns också inom- & utomhusgym, fotbollsplan och elljusspår med längdskidspår vintertid. Vid Sågdammen anordnas gratis simskola för barn under två veckor på sommaren. Mer om aktiviteter i Ställdalen på https://www.stalldalensaik.se. Det finns även ett aktivt byalag som hittar på gemensamma aktiviteter, där de som vill får delta. Naturskön omgivning som består av bär- & svamprika skogar samt flera fina fiskevatten! Endast 15 min med bil till golfbana i Stjärnfors och 20 min till Gokart-bana i Grängesberg. En halvtimme med bil till familjevänlig skidanläggning (Fjällberget) och ca 1 timme till de större skidanläggningarna Säfsen Resort samt Romme Alpin. Till Kopparberg är det 9 km och där finns det vårdcentral, apotek, tandläkare, bank, affärer, skola F-9 mm.

  • Plus
Tallvägen 42, null, Ljusnarsbergs kommun

Tallvägen 42

Villa
Ljusnarsbergs kommun
425 000 kr
110 + 65 m²
5 rum
1 370 m² tomt

Trevligt läge intill allmänning! Detta hus har många möjligheter. Övervåningen kan användas som en separat bostad så möjligt att te x hyra ut, använda som generationsboende eller ha för gäster som kommer på besök. Källarvåning med garage och flera förrådsutrymmen. Dessutom uthus med garageplats och vedbod mm. Gångavstånd till förskola, tågperrong, fin badplats, elljusspår (med längdskidspår vintertid), ute- och inomhusgym, fotbollsplan (is med hockeyrink vintertid).

Annelundsvägen 9, null, Lindesbergs kommun
Annelundsvägen 9, null, Lindesbergs kommun, bild 2
Annelundsvägen 9, null, Lindesbergs kommun, bild 3

Annelundsvägen 9

Villa
Lindesbergs kommun
2 850 000 kr
190 + 70 m²
6 rum
1,3 ha tomt

En fantastiskt bostad! Ett vackert och gediget hus från 1800-talet i mycket fint skick, totalrenoverat 2021-2023. Ljusa rum med ekparkettgolv ger en bra grund för den som vill sätta sin egen prägel. Två kaklade badrum samt tvättstuga med utgång till trädgården. Härliga ”walk in closets” till två av sovrummen på övervåningen. Även renoverade utrymmen i källaren, kan användas som te x hobbyrum eller lager. Huset är besiktigat. Nya altaner har byggts i både norr- och söderläge och husets entré pryds av en fin veranda. Utöver allt som har gjorts på huset har det även installerats en ny avloppsanläggning. Det stora tomten möjliggör för te x odling och det finns en bra matkällare alternativt vinkällare. Ca 5,5 km till centrala Lindesberg. Välkommen på visning!

  • Premium
Resta 331, Resta, Lindesbergs kommun

Resta 331

Villa
Resta, Lindesbergs kommun
875 000 kr
110 + 55 m²
4 rum
1 498 m² tomt

Här finns möjligheten till ett skönt boende på landet! Fin utsikt över det kringliggande landskapet och man kan även skymta hästar som strosar i hagen intill. Närhet till flera sjöar varav sjön Glien är närmast, 400 m dit. Huset har praktisk uppvärmning med bergvärme men det finns även en trevlig eldstad för myseldning i vardagsrummet. Fiber finns. Stor inglasad altan med balkong ovanför, soligt läge. Fristående isolerat garage med indraget vatten. Ny avloppsanläggning från -16. Denna fastighet lämpar sig bra även för fritidsboende. Gång-/cykelavstånd till obemannad lanthandel inne i Ramsberg. Ett härligt område med vacker natur. Ca 4,5 km till ett naturskönt bad med sandstrand och hopptorn vid Ölsjön, utnämnt till länets bästa badplats! Där finns även kiosk öppen under sommaren och det är möjligt att hyra bastuflotte. Mer om Ramsberg på https://www.ramsberg.se. Här är det också möjlighet att ge sig ut på MTB-bana i skogen. Vill man ha fler äventyr så är det inte långt till Kloten Nature Resort, ca 2 mil. Ca 13 km till Storå där det finns livsmedelsaffär, vårdcentral, apotek och skola, samt tågperrong! Till Lindesberg är det 2,5 mil och till Stockholm ca 20 mil.

Lönnvägen 3A, Stråssa, Lindesbergs kommun

Lönnvägen 3A

Radhus
Stråssa, Lindesbergs kommun
700 000 kr
69 + 69 m²
3 rum
1 106 m² tomt

Renoverat bostadshus i naturskön by med närhet till sjö och badplats (1 km). Många förbättringar har gjorts de sista åren (från 2020 och framåt). Ny fasad, nytt tak, nya fönster (3-glas), ny el, kök, nytt inglasat uterum samt fint iordninggjord källare med bastu, wc/dusch/tvättstuga mm. Härliga uteplatser i olika väderstreck, stor terrass bakom huset och altan med tak på framsidan av huset. Intill huset finns garage med gjuten platta, el, 3-fas, avlopp och vatten. Gjuten uppfart. Möjligt att nyttja både som permanent boende och som fritidsboende. Ca 5 km till Storå, där det bl a finns tågperrong, förskola, skola, mataffär, gym, pizzerior samt vårdcentral med apotek. Välkommen på visning!

Ingelshyttan Nybo 725, Ingelshyttan, Lindesbergs kommun
  • Budgivning pågår

Ingelshyttan Nybo 725

Gård/Skog
Ingelshyttan, Lindesbergs kommun
1 650 000 kr
154 + 77 m²
6 rum
3,9 ha tomt

Gård med fint läge! Möjlig som hästgård eller för annan djurhållning i mindre skala. Marken sträcker sig hela vägen ner till Storån och det finns även en bäck intill fastigheten. Ca 1,5 ha åker-/betesmark samt mindre skogspartier. Rymligt bostadshus om 6 rok, wc/dusch, wc/dusch/hörnbadkar och källarvåning med ett extra rum, pannrum, tvättstuga mm. Vattenburen uppvärmning via kombipanna + ackumulatortank så här har man möjlighet att hålla en låg driftskostnad. Ytskiktsrenovering har gjort i flera rum. Stor takad altan i söderläge. Tillhörande uthus med loge och möjlighet till lösdriftsstall. Fastigheten har andel i fiskesamfällighet som rör fiske i Storån, Rösjön och Rösjötjärnen. Här bor man lugnt och skönt på landet men har nära till service. Ca 3 km kilometer till Storå där det finns skola, mataffär, tågperrong, gym, pizzerior och vårdcentral med apotek. Överlåtelsebesiktning har gjorts och protokoll kan mailas till de som vill ta del av denna.

Bärnstensvägen 8, Storå, Lindesbergs kommun

Bärnstensvägen 8

Villa
Storå, Lindesbergs kommun
995 000 kr
121 + 121 m²
5 rum
1 389 m² tomt

1-plans villa med ett bra läge på familjevänligt område! Här har man nära till naturen, utsikt mot sjön Råsvalen samt gångavstånd till tågperrong, skola, affär mm i centrala Storå. Huset har både bergvärme samt vedpanna med ackumulatortank. Stor altan i västerläge (kvällssol) med sjöutsikt och nedanför finns pool med pooldäck. 5 rok, wc/dusch samt hel källarvåning med gillestuga, hobbyrum, tvättstuga mm. Fiber är installerat. Denna fastighet har stor potential att bli ett fantastiskt boende! Ett visst renoveringsbehov finns, framförallt i källarplan. Välkommen på visning!

Kvarnabergsvägen 19, Gusselby, Lindesbergs kommun

Kvarnabergsvägen 19

Villa
Gusselby, Lindesbergs kommun
2 500 000 kr
210 m²
8 rum
1 800 m² tomt

Mycket välskött och rymlig villa som är lämplig för den stora barnfamiljen/generationsboendet och även med fina möjligheter för en kombination med egen verksamhet om man så önskar! Villan har renoverats under de senaste 20 åren och har senast fått ett nytt gediget kök med köksö. Det har bytts fönster/tak samt ompanelats och byggts till en delvis inglasad veranda samt en öppen "sol"-altan längs hela långsidan mot väster. Villan har från början tjänat såsom lärarbostad och har haft flera entréer, vilket även har byggts om genom åren. Idag har man en välkomnande entréveranda på framsidan och en entré på gaveln samt entré via källarplan. Huvudentrén har en rymlig hall med en öppen spis, köket ligger direkt till höger och rakt fram har man trevliga sällskapsrum. Det finns separat wc/handfat och dusch/bastu på bottenvåningen samt en wc/dusch och ett separat badrum på övervåningen. En härlig uppväxt trädgård med vackra grusgångar och med flera uteplatser. En mycket fin villa som måste ses! Cykelavstånd till badplatsen i sjön Råsvalen, Gusselby Annorlunda (camping/kiosk). Mycket fina svamp och bärmarker i omgivningen. Cykelavstånd till byns hembygdslokal, där det arrangeras trevliga aktiviteter! Ca 6 km till centrala Lindesberg där det finns, lasarett, vårdcentral, skolor, sportarena, golfbana, affärer och banker mm.

Högfors 221, Högfors, Ljusnarsbergs kommun

Högfors 221

Villa
Högfors, Ljusnarsbergs kommun
570 000 kr
80 + 80 m²
3 rum
2 326 m² tomt

Välkommen till Högfors 221! Detta hus har ett privat läge utan insyn från grannar. Möjlighet att inreda ytterligare ett rum i den väl tilltagna altanen. Anslutet till kommunalt vatten och avlopp. Härifrån har man närhet till badsjö och fin natur. Bostadshuset är beläget sist på vägen. Fastigheten ligger mellan Kopparberg och Grängesberg med ca 14 km till båda orterna. Endast 10 min med bil till motorstadio med Gocart mm i Grängesberg. 1 timmes bilresa till skidanläggningarna Romme Alpin och Säfsen resort. Passande både som fritidshus och som ett permanent boende.

Västra Öskevik 119, Öskevik, Nora kommun

Västra Öskevik 119

Fritidshus
Öskevik, Nora kommun
625 000 kr
47 + 5 m²
2 rum
2 330 m² tomt

Egen damm och även bäck på tomten! Privat beläget fritidshus med gång-/cykelavstånd till de fina sjöarna Usken och Fåsjön! Trädgård med fin utsikt över landskapet intill! Uthus med snickarbod, utedass och rum/förråd. Härifrån är det knappt 3 km till populära Nora-Annas gårdscafé! Ca 7 km till härligt kalkbrott och 15 min med bil till fina trästaden Nora som ligger intill Norasjön. Upplev den vackra naturen i detta område och testa fiskelyckan eller bada i de närliggande sjöarna! Vill man ha ett äventyr kan man ge sig ut och vandra på Bergslagsleden eller cykla på MTB-leder. Även närhet till Lindesberg (1,5 mil) och till Örebro är det 4,5 mil. Välkommen på visning!

Stora Sten 416, Hörken, Ljusnarsbergs kommun

Stora Sten 416

Fritidshus
Hörken, Ljusnarsbergs kommun
325 000 kr
30 m²
2 rum
500 m² tomt

Sjönära fritidshus på arrendetomt. Endast ca 100 m från sjön! Stuga med altan och utsikt mot sjön. Gäststuga. Uthus med bastu och separett. Ca 3 km till mycket fin långgrund sandstrand! Sjön Norra Hörken är en av Sveriges renaste sjöar och man kan se fisk på flera meters djup. Fiskekort finns att köpa i byn. Där finns även vacker kyrka och många fina promenadstråk i härlig natur.

Visar alla 13