Mäklare Christina Karlsson

Christina Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rällså 207, null, Lindesbergs kommun

Rällså 207

Villa
Lindesbergs kommun
895 000 kr
117 + 60 m²
4 rum
2 937 m² tomt

Bostadshus med bergvärme, nära Rällsjön (ca 120 m). Stor takad balkong med utsikt mot sjön! Uthus med gott om utrymme. Gäststuga finns också. Fastigheten ligger i ett område med fin natur, mycket skogsmark och närhet till flera sjöar. 13 km till Kopparberg och 3 mil till Lindesberg. Möjligt att ha som ett permanent boende eller fritidsboende. 4 rok, kaklat badrum med wc/bubbelbad/dusch samt källarvåning med förrådsrum, pannrum och bastu. Fasaden målades om ca 2020 och omdränering av källaren gjordes också kring den tiden. Här är det möjligt med ett snabbt övertagande vilket kan vara en stor fördel för den som vill njuta av våren och sommaren på landet! Välkommen på visning!

Häcklavägen 4, Ramsberg, Lindesbergs kommun

Häcklavägen 4

Villa
Ramsberg, Lindesbergs kommun
750 000 kr
150 + 90 m²
5 rum
1 587 m² tomt

Gediget 50-tals hus med bergvärme i natursköna Ramsberg! Mycket av ytskikten har renoverats sista åren, yttertaket är nytt från 2019 och även badrummet renoverades då. Fina platsbyggda köksskåp samt garderober är bevarade sedan huset byggdes 1954. I vardagsrummet finns fungerande eldstad som det är mysigt att värma sig vid under kyliga dagar. Därifrån är det utgång till ny altan i soligt söderläge. Två lägenheter i dagsläget, en på bottenvåningen och en på övervåningen. Möjligt att hyra ut ena lägenheten eller te x ha för gäster som hälsar på. Gott om utrymme och ett bra läge med fin omgivning. Närhet till omtyckt badplats med hopptorn, lekplats och kiosk, ca 1,5 km dit. Där kan man bl a hyra bastuflotte (vedeldad bastu) och ge sig ut på sjön! Obemannad lanthandel finns även i byn. Mer info om området på www.ramsberg.se

  • Energieffektiv
Stripavägen 2A-C, null, Lindesbergs kommun

Stripavägen 2A-C

Övrigt
Lindesbergs kommun
1 600 000 kr
430 m²
4 329 m² tomt

Ståtligt och vackert hyreshus med två torn! Högt läge med delvis sjöutsikt. Vattenburen golvvärme via bergvärme i samtliga lägenheter. Det finns även Bergslagskaminer i alla vardagsrum, dessa är i bruk och godkända att använda. 6 lägenheter varav hälften är uthyrda i dagsläget. Hyresintäkten är uppskattad vid full uthyrning. Den här byggnaden bär på historia. Uppfördes som Salemkapell i början på 1900-talet, blev färdigt runt 1910 och byggdes om till hyreshus i slutet av 80-talet. Ena tornet byggdes då även till på ett mycket tidstroget sätt. Trevliga lägenheter med fint ljusinsläpp! 3 x 2 rok, ca 60 m² 1 x 3 rok, ca 70 m² 1 x 3 rok, ca 85 m² 1 x 4 rok, ca 90 m² Gångavstånd till tågperrong, affär, vårdcentral med apotek, gym, skola och ishall. Även närhet till sjön Råsvalen.

Grönbo 545, Grönbo, Lindesbergs kommun

Grönbo 545

Fritidshus
Grönbo, Lindesbergs kommun
550 000 kr
85 + 20 m²
3 rum
3 679 m² tomt

Torp från 1890 i Bergslagens djupa skogar. Möjligt att ha även som permanent bostad. 3 rok, badrum, pannrum samt tvättstuga. Renoveringsbehov finns. Stor tomt om 3 679 kvm, delvis ängsmark. Fint soligt läge! Svamp- och bärrika marker i omgivningen samt gångavstånd till naturreservat. Närhet till mindre byskola, Pilkrogs friskola. Ca 18 km till Lindesbergs centrum.

Krokforsvägen 6, null, Ljusnarsbergs kommun

Krokforsvägen 6

Villa
Ljusnarsbergs kommun
475 000 kr
76 + 30 m²
3 rum
1 161 m² tomt

Ett fint, litet bostadshus som är passande även som fritidshus! Bra läge med närhet till naturen och härlig badplats. Trivsamma rum och en skönt värmande eldstad i vardagsrummet. Garagedel som kan nås även inifrån. Trevlig trädgård med jordgubbsland, krusbär, vinbär mm och altan i västerläge = kvällssolsläge. På tomten finns även en rejäl jordkällare och en mindre redskapsbod. Endast 400 m till badplatsen vid sjön Sågdammen. På samma område finns också inom- & utomhusgym, fotbollsplan och elljusspår med längdskidspår vintertid. Vid Sågdammen anordnas gratis simskola för barn under två veckor på sommaren. Mer om aktiviteter i Ställdalen på https://www.stalldalensaik.se. Det finns även ett aktivt byalag som hittar på gemensamma aktiviteter, där de som vill får delta. Naturskön omgivning som består av bär- & svamprika skogar samt flera fina fiskevatten! Endast 15 min med bil till golfbana i Stjärnfors och 20 min till Gokart-bana i Grängesberg. En halvtimme med bil till familjevänlig skidanläggning (Fjällberget) och ca 1 timme till de större skidanläggningarna Säfsen Resort samt Romme Alpin. Till Kopparberg är det 9 km och där finns det vårdcentral, apotek, tandläkare, bank, affärer, skola F-9 mm.

  • Plus
Tallvägen 42, null, Ljusnarsbergs kommun
  • Budgivning pågår

Tallvägen 42

Villa
Ljusnarsbergs kommun
425 000 kr
110 + 65 m²
5 rum
1 370 m² tomt

Trevligt läge intill allmänning! Detta hus har många möjligheter. Övervåningen kan användas som en separat bostad så möjligt att te x hyra ut, använda som generationsboende eller ha för gäster som kommer på besök. Källarvåning med garage och flera förrådsutrymmen. Dessutom uthus med garageplats och vedbod mm. Gångavstånd till förskola, tågperrong, fin badplats, elljusspår (med längdskidspår vintertid), ute- och inomhusgym, fotbollsplan (is med hockeyrink vintertid).

Annelundsvägen 9, null, Lindesbergs kommun
Annelundsvägen 9, null, Lindesbergs kommun, bild 2
Annelundsvägen 9, null, Lindesbergs kommun, bild 3

Annelundsvägen 9

Villa
Lindesbergs kommun
2 850 000 kr
190 + 70 m²
6 rum
1,3 ha tomt

En fantastiskt bostad! Ett vackert och gediget hus från 1800-talet i mycket fint skick, totalrenoverat 2021-2023. Ljusa rum med ekparkettgolv ger en bra grund för den som vill sätta sin egen prägel. Två kaklade badrum samt tvättstuga med utgång till trädgården. Härliga ”walk in closets” till två av sovrummen på övervåningen. Även renoverade utrymmen i källaren, kan användas som te x hobbyrum eller lager. Huset är besiktigat. Nya altaner har byggts i både norr- och söderläge och husets entré pryds av en fin veranda. Utöver allt som har gjorts på huset har det även installerats en ny avloppsanläggning. Det stora tomten möjliggör för te x odling och det finns en bra matkällare alternativt vinkällare. Ca 5,5 km till centrala Lindesberg. Välkommen på visning!

  • Premium
Bärnstensvägen 8, Storå, Lindesbergs kommun

Bärnstensvägen 8

Villa
Storå, Lindesbergs kommun
995 000 kr
121 + 121 m²
5 rum
1 389 m² tomt

1-plans villa med ett bra läge på familjevänligt område! Här har man nära till naturen, utsikt mot sjön Råsvalen samt gångavstånd till tågperrong, skola, affär mm i centrala Storå. Huset har både bergvärme samt vedpanna med ackumulatortank. Stor altan i västerläge (kvällssol) med sjöutsikt och nedanför finns pool med pooldäck. 5 rok, wc/dusch samt hel källarvåning med gillestuga, hobbyrum, tvättstuga mm. Fiber är installerat. Denna fastighet har stor potential att bli ett fantastiskt boende! Ett visst renoveringsbehov finns, framförallt i källarplan. Välkommen på visning!

Kvarnabergsvägen 19, Gusselby, Lindesbergs kommun

Kvarnabergsvägen 19

Villa
Gusselby, Lindesbergs kommun
2 500 000 kr
210 m²
8 rum
1 800 m² tomt

Väldigt fin och rymlig villa som är lämplig för den stora barnfamiljen/generationsboendet och även med fina möjligheter för en kombination med egen verksamhet om man så önskar! Villan har renoverats under de senaste 20 åren och har senast fått ett nytt gediget kök med köksö. Det har bytts fönster/tak samt ompanelats och byggts till en delvis inglasad veranda samt en öppen "sol"-altan längs hela långsidan mot väster. Det här huset har från början tjänat såsom lärarbostad och har haft flera entréer, vilket även har byggts om genom åren. Idag har man en välkomnande entréveranda på framsidan och en entré på gaveln samt entré via källarplan. Huvudentrén har en rymlig hall med en öppen spis, köket ligger direkt till höger och rakt fram har man trevliga sällskapsrum. Det finns separat wc/handfat och dusch/bastu på bottenvåningen samt en wc/dusch och ett separat badrum på övervåningen. Huset har besiktigats 2024-03-06, kontakta mäklaren för att få ta del av av protokollet. En härlig uppväxt trädgård med vackra grusgångar och med flera uteplatser. En mycket fin villa som måste ses! Cykelavstånd till badplatsen i sjön Råsvalen, Gusselby Annorlunda (camping/kiosk). Mycket fina svamp och bärmarker i omgivningen. Cykelavstånd till byns hembygdslokal, där det arrangeras trevliga aktiviteter! Ca 6 km till centrala Lindesberg där det finns, lasarett, vårdcentral, skolor, sportarena, golfbana, affärer och banker mm.

Högfors 221, Högfors, Ljusnarsbergs kommun

Högfors 221

Villa
Högfors, Ljusnarsbergs kommun
570 000 kr
80 + 80 m²
3 rum
2 326 m² tomt

Välkommen till Högfors 221! Detta hus har ett privat läge utan insyn från grannar. Möjlighet att inreda ytterligare ett rum i den väl tilltagna altanen. Anslutet till kommunalt vatten och avlopp. Härifrån har man närhet till badsjö och fin natur. Bostadshuset är beläget sist på vägen. Fastigheten ligger mellan Kopparberg och Grängesberg med ca 14 km till båda orterna. Endast 10 min med bil till motorstadio med Gocart mm i Grängesberg. 1 timmes bilresa till skidanläggningarna Romme Alpin och Säfsen resort. Passande både som fritidshus och som ett permanent boende.

Stora Sten 416, Hörken, Ljusnarsbergs kommun

Stora Sten 416

Fritidshus
Hörken, Ljusnarsbergs kommun
325 000 kr
30 m²
2 rum
500 m² tomt

Endast ca 100 m från fin sjö! Stuga med altan och vacker sjöutsikt. Gäststuga och uthus med bastu och separett finns också. Har nyttjats av samma familj sedan huset byggdes 1957. Detta är en vacker trakt med djupa skogar och flera sjöar. Byggnaderna ligger på arrendetomt och arrendeavgiften är i dagsläget 6 034 kr/år. Ca 3 km till mycket fin långgrund sandstrand! Sjön Norra Hörken är en av Sveriges renaste sjöar och man kan se fisk på flera meters djup. 1,4 mil till Grängesberg som är närmaste ort med butiker och service. Där finns även gokartbana och paintball samt en trevlig skidanläggning (Fjällberget).

Visar alla 11