Lekaremåla Enebacken

Lekaremåla, Oskarshamns kommun Se på karta

1 475 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Tomtarea
942 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
28 970 kr/år

Välkommen till Lekaremåla som är ett ljuvligt ställe nära natur och hav! Här kan man verkligen njuta av lugnet till fåglarnas sång.
Omfattande renoveringar och tillbyggnad utförts de senaste åren. Nuvarande ägare bor här permanent men det passar minst lika bra som fritidshus med tilltalande bekvämligheter. Bostadsytan i ett plan är fördelat på fina sällskapsytor där den tillbyggda delen med generös takhöjd och härliga ljusinsläpp står i centrum. I denna del finns även det fullutrustade köket placerat och eldstaden som sprider skön värme kyliga dagar. Badrummet är även det renoverat med nya ytskikt och inredning. I utrymmet har man även tvättmöjligheter och en arbetsbänk. Vardagsrummet skulle även kunna nyttjas som sovrum om fler sovplatser behövs. I anslutning till sovrummet finns en praktisk klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. På tre gavlar av huset har man byggt ett altandäck som ramar in fint. På fastigheten finns även ett garage med en separat del som kan inredas som gästrum eller för hobbyverksamhet.
I området erbjuds byfestligheter som bl a gemensamt midsommarfirande. Man kan även ha möjlighet till båtplats för att kunna ta sig ut i den vackra skärgården.
Detta är verkligen värt ett besök. Välkommen att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Oskarshamn

Kontakta mäklaren

Ingela Noresson

Mäklarhuset Oskarshamn
Mäklare Ingela Noresson, Mäklarhuset Oskarshamn
0729924800

Visningstider

  • 23
    jul
    Lör 23 jul kl. 12:30–13:30
    Välkommen att boka plats på visning! För tidsbokning och mer info gå till Mäklarhusets sida.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas