Björkvägen 16

Leksand, Leksands kommun Se på karta

2 300 000 kr

2 495 000 kr -8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
67 m²
Biarea
67 m²
Tomtarea
944 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1959
Energiklass
C
Driftkostnad
53 201 kr/år

Välkommen till ett lättskött och välplanerat 1-planshus med centralt läge på Björkvägen på gamla Åkerö.

Med sin praktiska planlösning ges socialt utrymme för både familj och gäster, trots sin storlek. Perfekt alternativ till lägenheten, antingen för förstagångsköparen, den lilla familjen eller när barnen blivit stora och flyttat ut. Många av ytskikten är renoverade genom åren som bland annat kök, badrum, tvättstuga och wc och huset är delvis omdränerat 2012.

Entréplan innehåller kök med matplats, ljust och härligt vardagsrum med utgång till den delvis takade altanen på husets baksida. gäst-wc samt två sovrum i bra storlek. Praktisk källare som ger gott om extra förvaringsutrymmen. Här finns även fräscht badrum/tvättstuga med bastu och dusch samt separat gäst wc. Vidare så har ni vidbyggt med huset ett enklare garage.

Plan och lättskött tomt med stor utvecklingspotential både för lek och odling. Favoritplatsen på sommaren är definitivt den skyddade baksidan med uteplatsen och både eftermiddags- och kvällssol.

Trots det centrala läget med promenadavstånd till både centrum, skolor och förskolor så finns här ändå närheten till skog, natur, motionsspår och skidspår samt sjön nedanför, med populära badplatser på sommaren och skridskoåkning på vintern. Här behöver man inte kompromissa utan har det mesta på bekvämt avstånd.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Leksand

Kontakta mäklaren

Åsa Danielsson

Svensk Fastighetsförmedling Leksand
Mäklare Åsa Danielsson, Svensk Fastighetsförmedling Leksand
0247-77 13 03