Mäklare Åsa Danielsson

Åsa Danielsson

Om mig

Med hjärtat i Leksand och kunden i fokus jobbar jag efter principen att nöjda kunder leder till återkommande kunder. På Svensk Fastighetsförmedling, har jag utöver mitt eget engagemang, tillgång till marknadens absolut bästa verktyg, produkter och tjänster. Bostadsmarknaden förändras ständigt och det kräver en mäklare som vill utvecklas och förbättras för att alltid kunna erbjuda kunderna den bästa lösningen. Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Åkerövägen 51, Leksand, Leksands kommun

Åkerövägen 51

Villa
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
3 750 000 kr
111 + 97 m²
4 rum
1 342 m² tomt

Välkommen till ett mycket välvårdat och älskat hem som har funnits i samma familj sedan det byggdes och där årtionde efter årtionde både hus och trädgård vårdats med en kärlek som genomsyrar varje vrå. Huset och tomten har en väldigt hemtrevlig och ”omfamnande” känsla. En stor uppfart leder till en vackert skött trädgård där roboten sköter gräsklippningen med både fruktträd och bärbuskar, omringad av gärdesgård, gäststuga och dubbelgarage. Tomtens planering skapar ett fint gårdstun som är väldigt insynsskyddat och lummigt sommartid. Huset ger möjlighet till härliga umgängesytor både inne och ute och här finns plats även för den stora familjen tack vare dom tre sovrummen på entréplan och med möjlighet till fler sovrum i källarplan. Här finns det där lilla extra som bidrar till att man trivs bra, som till exempel en bagarstuga med vedeldad bakugn för bakning av bröd eller pizza, bastu, stor härlig öppen spis, gott om extra ytor i källarplan och en stor matkällare. Placeringen av huset på tomten skapar många möjligheter. Solen strålar på framsidan under större delen av dagen, medan kvällssolen smyger sig in på uteplatsen i nordväst. En imponerande veranda sträcker sig över två sidor av huset och erbjuder flera platser att njuta av solens värme eller söka skugga efter humör och önskan. Kontinuerligt underhåll har hjälpt till att hålla tillbaka tidens tand från att göra allt för stort avtryck; huset har uppdaterats med till exempel bergvärme och nya fönster, man har dränerat om, målat fasaden, rengjort takpannorna och tagit hand om trädgården. Här finns så mycket potential! Huset ligger i charmiga Åkerö med närhet till det mesta man kan önska sig. Med skola, förskola och centrum på gång- och cykelavstånd och sjön Siljan bara en kort promenad bort för de som vill ta ett morgon- eller kvällsdopp. Eller varför inte välja den trevliga gångstigen längs med strandlinjen som tar dig ända till Leksandsbron och vidare mot centrum. I närheten finns även fritidsområdet "Källan" med sina motions- och skidspår, naturen och flertalet vandringsleder. Åkerö by är en pittoresk plats med aktiviteter såsom både majstångsresning och julmarknad, så här får du det bästa av två världar - riktig bykänsla med centralt läge!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Stäppan 3G, Centrala Leksand, Leksands kommun

Stäppan 3G

Lägenhet
Centrala Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
2 150 000 kr
61,1 m²
2 rum
vån 1/2
3 310 kr/mån
35 188 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och fin tvåa i markplan med inglasad uteplats, påkostad maskinell utrustning och ekparkett i hela lägenheten. Vi möts av en liten uteplats i direkt anslutning till entrén, perfekt för morgonkaffet eller som avställningsplats. Välkomnande hall med gott om praktisk förvaring i form av flertalet garderober. Till vänster om entrén finns matplatsen och modernt kök med påkostad maskinell utrustning i form av spishäll, ugn, mikro, diskmaskin samt kyl och frys. Från köksdelen nås det rymliga vardagsrummet med plats för stor soffa och härifrån finns utgång till den mysiga inglasade uteplatsen med sol större delen av dagen. Vidare finns ett rymligt sovrum och helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Detta är ett mycket harmoniskt och stilrent hem med hög standard och underbar utemiljö i form av flertalet uteplatser i naturskönt område. Atmosfären som omger BRF Stäppan samt den här delen av Leksand är oslagbart och vi förstår varför det här är ett av Leksands mest omtyckta bostadsområden. Enkelt att ta sig ut på det intilliggande elljusspåret eller någon av de många stigar som finns bara ett stenkast från huset. Eller varför inte en picknick nere vid sjön eller ett dopp på någon av de fina badplatser som finns inom kort avstånd. På promenadavstånd finner ni även Leksands centrum, idrottsområdet, skolor och förskolor. Här finns en fantastisk blandning av ett enkelt leverne med centralt boende i nyskick tillsammans med närheten till naturen!

  • Uteplats
Djura Dik Olofs väg 4, Djura, Leksands kommun

Djura Dik Olofs väg 4

Villa
Djura, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
2 500 000 kr
101 + 101 m²
4 rum
1 592 m² tomt

Välkommen till ett lättskött och välunderhållet hus där säljarna lagt ner mycket jobb och kärlek genom åren på att underhålla och förbättra både huset och trädgården. Entréplan har en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum samt ett fantastiskt uterum med kamin som används året om för både middagar, mys och gemenskap och som blir en naturlig samlingsplats i huset. Här finns också tre sovrum, badrum med kakel och klinkers samt en generös och välkomnande hall. På källarplan finns ett stort sällskapsrum med öppen spis som både kan användas som kontor, sovrum eller som extra allrum. Här finns också en nyrenoverad gäst wc, tvättstuga och diverse förrådsytor. Trädgården är uppbyggd under flera år med både buskar, rabatter, odlingsytor, fruktträd, bärbuskar och växthus. Det finns flera olika uteplatser och altaner i både norr-och söderläge samt ett härligt spabad i anslutning till uterummet. Allt för att kunna avnjuta både mysiga sommarkvällar och kalla vinterdagar. Djura är en levande by med fin sammanhållning och en härlig bykänsla. Huset ligger på en lugn gata bara ett stenkast från skolgården där det finns både lekplats, fotbollsplan och hockeyplan på vintern. Runt hörnet på gamla skolan ligger även förskolan Fjärilen så för er som har eller planerar för familj är det här det perfekta läget. Tack vare den öppna allmänningen bakom huset finns det gott om utrymme för lek och rörelse. Nedanför huset finns också ett skogsområde som är perfekt för kurragömma och kojbygge. Här finns även fina promenadområden i skogen och en spännande sagostig. Vill man ha större utmaningar kan man vandra upp till slogboden på Djuraberget och grilla korv eller välja någon av de andra fina uppmärkta vandringslederna i området. Djura ligger dessutom bara ca 2 km från en av kommunens finaste badplatser, Hisstjärn. Bra pendlingsläge mot Falun, Borlänge, Leksand och Rättvik och Gagnefs tågstation ligger endast 5 minuter bort med bil.

  • Uteplats
Jonsvägen 8, Leksand, Leksands kommun

Jonsvägen 8

Villa
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
2 250 000 kr
105 m²
5 rum
357 m² tomt

Med unikt hörnläge och närhet till allmänning med lekplats och fotbollsplan hittar vi denna trevliga familjevilla i centrala Leksand. Här kan man kombinera närheten till allt med ett lättskött hem och med plats för alla. Vidbyggt garage med förråd ger gott om utrymme för förvaring och hobby och husets fyra sovrum ger plats även till den större familjen. På entréplan finns entréhall med direkt anslutning till separat förråd, kök med matplats, stort vardagsrum med plats för matsalsmöbel, ett sovrum och wc och dusch med tvättstuga. Wc'n och duschrummet kan med fördel öppnas upp och göras till ett enda stort härligt badrum. Från den inre hallen finns även utgång till takad uteplats samt trädgården. På övre plan hittar vi ytterligare tre sovrum varav det större av dom idag används som allrum. Här finns också en gäst wc samt klädkammare. Här behöver Ni inte tumma på någonting vad gäller varken läget eller livskvalitén. Här bor Ni verkligen med närhet "till allt" såsom skolor, förskolor och vårdcentral, centrum med affärer, restauranger och kaféer, idrottsanläggningar, bad och sjön Siljan. Motionsspår, strandpromenaden och vandringsleder är inte långt borta. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Lissmohedsvägen 14, Leksand, Leksands kommun
  • Budgivning pågår

Lissmohedsvägen 14

Lägenhet
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
1 350 000 kr
78,9 m²
3 rum
vån 1/2
4 602 kr/mån
17 110 kr/m²

Fantastiskt fint renoverad lägenhet i markplan med egen uteplats i bästa solläge. Föreningen ligger i ett lugnt och mysigt område med lekplats och grönområden med plats för både lek och gemenskap. Ett enkelt och bekvämt boende i den välskötta föreningen BRF Mosippan, endast en kort promenad från centrala Leksand. Det här är en lägenhet med löpande renoverade ytskikt, såsom bl.a. helkaklat badrum och kök, där det bara är att flytta in och njuta av sitt nya boende. Här finner ni en öppen och social planlösning och skyddad uteplats med gräsmatta omgiven av staket med härlig eftermiddags- och kvällssol. Två sovrum i bra storlek och eget förråd i anslutning till entrén. Trots sitt centrala läge är det inte långt till skogen med bär- och svampställen och med många fina promenadstigar samt motionsanläggningen Källan med belysta skid- och motionsspår. Ett fantastiskt alternativ för er som vill bo tryggt och bekvämt samt slippa sådant som snöskottning och gräsklippning men utan att behöva tumma på varken kvalitén eller läget. Bostaden passar lika bra för den äldre målgruppen som för barnfamiljen.

Furugränd 7, Leksand, Leksands kommun

Furugränd 7

Lägenhet
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
2 450 000 kr
110 m²
3 rum
5 500 kr/mån
22 273 kr/m²

Välkommen till en otroligt charmig bostadsrätt med villakänsla på populära området Lugnet i centrala Leksand och med bara 200 meter från Tegera Arena. Här får ni ett bekymmersfritt och praktiskt boende med gång- och cykelavstånd till det mesta såsom centrala Leksand med affärer och restauranger, idrottsområden, skolor och förskolor samt natur, sjön Siljan och vackra promenadstråk. Brf Skogskanten är en trygg och stabil förening och i månadskostnaden ingår både vatten och värme. Genomtänkt och praktisk planlösning i två plan. På entréplan möts vi av en välkomnande hall med tillgång till separat tvättstuga, vidare finns ett stort härligt vardagsrum med matsal som naturligt blir hjärtat i hemmet och där familj och vänner gärna samlas. Här finns utgång till den skyddade baksidan med egen uteplats och plats för odling eller barnens lek. Från matsalen nås köket med gott om förvaring och arbetsyta. På entréplan finns även ett helkaklat badrum med dusch. På övre plan finns två sovrum samt gäst-wc. Allt är varsamt renoverat genom åren och här finns fortfarande mycket av ursprungs charmen kvar. Lättskött och insynsskyddad trädgård på baksidan med härlig uteplats och här finns plats för både lek och odling. Parkerar gör man på den egna uppfarten i anslutning till huset. Här finns även garage med anslutande förråd. Denna chans kommer sällan så anmäl er till visning redan idag. Välkommen!

  • Balkong
  • Uteplats
Övermo Övermovägen 31, Leksand, Leksands kommun

Övermo Övermovägen 31

Villa
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
4 995 000 kr
150 m²
5 rum
1 900 m² tomt

Nu finns chansen till en nyproducerad 1-plansvilla med plats för den stora familjen eller för den som vill ha möjlighet att växa in i huset längre fram. Här finns lyxen av att flytta in i ett hus där allt är nytt och fräscht och inte behöva oroa sig för några kommande renoveringskostnader. Allt är stilrent inrett i ljusa neutrala färger och här finns hela fyra sovrum, två badrum, separat tvättstuga och stora sociala umgängesytor med. Här kommer det även finnas en härlig braskamin. Mycket genomtänkt planlösning med smart uppdelning av sovrum och gemensamma ytor. Huset är byggt i vinkel vilket ger möjlighet till en skyddad uteplats, perfekt för härliga grillkvällar och mysiga utestunder. Underbart läge i omtyckta byn Övermo med gång- och cykelavstånd till centrala Leksand samt skolor och förskolor, och med älven och vattnet alldeles runt hörnet. Här får du det bästa av två världar och kan kombinera det centrala läget med mysig bymiljö. En bra nyhet är att man snart kan gå och cykla på nya gång/cykelbanan som går från Övermo ända upp till Förskolan Rosen. Längre ner på gatan finns Övermo Bystuga som är perfekt att använda för större fester, kalas eller bröllop. Det finns även en aktiv byföreningen som anordnar tillställningar för byns medlemmar, samt en båtklubb nere vid bryggorna. Du behöver inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren för nybyggda småhus och många banker ger dessutom amorteringsfritt lån dom första fem åren. Så här får du ett tryggt och driftsäkert boende i många år framöver. Huset planera vara klart till sommaren 2024 (Juni). Varmt välkommen med din intresseanmälan redan nu!

  • Plus
  • Nyproduktion
Hotellbacken 4F, Noret, Leksands kommun

Hotellbacken 4F

Lägenhet
Noret, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
3 995 000 kr
89,8 m²
4 rum
vån 2/2
8 046 kr/mån
44 488 kr/m²

Nu kan du förverkliga drömmen om en central lägenhet med unikt läge alldeles vid kajen i centrala Leksand. Här bor du verkligen optimalt med gångavstånd till såväl affärer, restauranger, caféer och resecentrum, som skolor, förskolor och fritidsanläggningar. Men med Dalälven och den vackra strandpromenaden alldeles utanför dörren. Favoritplatsen är den inglasade balkongen på cirka 10 kvm. Här kan man sitta från tidig vår till sen höst vilket ger lägenheten ett extra rum dessa årstider. Tack vare att lägenheten ligger på andra våningen blir den även väldigt insynsskyddad. Lägenheten är väl underhållen genom åren och har en ljus och luftig känsla. Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket ger en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Antingen samtidigt som maten tillagas eller framför brasan en mysig höst- eller vinterkväll. Separat sovrumsavdelning med tre sovrum, stor klädkammare och helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Från hallen nås gäst-wc´n och utanför entrén finns även ett eget förråd. Här ingår dessutom garageplats med motorvärmare i månadsavgiften! Här finns även praktisk hiss, perfekt för både transport av saker, barnvagnen eller de tunga matkassarna. Brf Engelbrekt är en välskött och trygg förening med god ekonomi och i månadsavgiften ingår förutom tillgång till eget garage även fiber (250/250) med Telias tv-paket Lagom.. Ett fantastiskt alternativ för er som vill bo tryggt och bekvämt samt slippa sådant som snöskottning och gräsklippning men utan att behöva tumma på varken kvalitén eller läget. Bostaden passar lika bra för den äldre målgruppen som för barnfamiljen.

  • Balkong
  • Hiss
Hjortnäsvägen 21A, Leksand, Leksands kommun
  • Budgivning pågår

Hjortnäsvägen 21A

Lägenhet
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
1 500 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/3
3 269 kr/mån
36 585 kr/m²

Välkommen till en kvadratsmart och välplanerad lägenhet med hög standard och centralt läge i Leksand med närhet till centrum, aktiviteter, evenemang, Siljan och naturen. Detta är en fastighet med unik historia och ett fantastiskt läge. Här blandas den moderna och öppna planlösningen med inredning och materialval som harmoniserar med den gamla charmen i huset. Härligt ljusinsläpp och fantastisk takhöjd kombinerat med ljusa ekgolv och stilren design. Vi välkomnas av en rymlig hall med god förvaring samt utgång till egen balkong. Vidare når vi det kombinerade köket och allrummet med fönster i två väderstreck. Köksdelen har både häll, inbyggd mikro och ugn, diskmaskin, kyl/frys och gott om förvaring. Allt för att göra matlagningen enkel. Separat sovrum med ingång till det helkaklade badrummet med dusch, kommod, wc och tvättmaskin. Här finns allt man behöver! Gång- och cykelavstånd till det mesta såsom centrum, skolor, idrottsområde och Tegera Arena men även till natur- och friluftsområden. Sjön Siljan med promenadstråk och badplats är endast en kort promenad bort. Brf Furuhaga bildades så sent som 2020 och tillträdes 2021 och är en mindre förening med totalt tolv lägenheter vilket ger en härlig gemenskap och trygghet. I månadsavgiften ingår vatten, värme och parkeringsplats. Perfekt som första boende, studentlägenhet eller för dig som önskar ett lättskött boende. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Grytnäs Storbäcksvägen 18, Leksand, Leksands kommun

Grytnäs Storbäcksvägen 18

Villa
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
7 100 000 kr
152 m²
5 rum
1,3 ha tomt

Välkommen till en modern och stilren 1-plansvilla färdigställd så sent som december 2020. Endast 6 km från Leksands centrum ligger den idylliska byn Grytnäs där ni kan njuta av ett bekvämt och naturnära boende med vacker utsikt över Siljan. Marken är på drygt 1,2 hektar med en trolsk ravin och rogivande porlande bäck. Här finns oändliga möjligheter att skapa er egen oas med både odling och/eller mindre djurhållning – kanske drömmer ni om att odla era egna grönsaker och plocka in nyvärpta ägg? Morgondoppet kan avnjutas endast en kort promenad ner från huset eller så kan ni njuta av den härliga sandstrandsbadplatsen lite längre bort i byn. I samma stund ni kliver över tröskeln möts ni av stora de fönsterpartierna och utsikten över Siljan med den skyddade uteplatsen utanför. Med den öppna och sociala planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum finns gott om plats för familj, släkt och vänner som inbjuder till både familjemiddagar, kalas och socialt umgänge! Optimal planlösning med Master Bedroom med eget badrum och separat 'barn/gästdel´ med två sovrum och eget allrum. Här finns även möjlighet att enkelt skapa ytterligare ett sovrum. Vidare finns också separat tvättstuga med groventré och ytterligare ett badrum. Genomgående hög standard med ljusa ekgolv, kakel och klinkers i badrum och golvvärme. Här finns också nyinstallerade solpaneler, fiber och gräsklipparrobot. Stort uppvärmt garage med förråd samt ett helt fantastiskt orangeri. Här behöver ni inte tumma på något - varken vad gäller livskvalité eller läge! Här bor du idylliskt med närhet till skogen, naturen, sjön Siljan med både bad- och båtmöjligheter men ändå bara 10 minuter in till centrala Leksand. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

  • Plus
Ullvi Sågmyravägen 202, Leksand, Leksands kommun

Ullvi Sågmyravägen 202

Villa
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
3 750 000 kr
130 m²
5 rum
2 300 m² tomt

Välkommen till en nyrenoverad och klassiskt kringbyggd gård i byn Ullvi med underbar utsikt över ängar, åkrar och dalälven. Här är dom flesta större renoveringar gjorda senaste åren såsom tak, värmesystem och ytskikt. Så detta hem är redo att ta emot sin nya familj utan att den ska behöva tänka på en massa renoveringar och dyra investeringar. Bostadshuset har en mycket trevlig och genomtänkt planlösning. Här möts vi av en stor praktisk hall med den vackra ektrappen upp till övre plan. Vidare näs det ljusa och stilrena köket som är placerat i husets mitt. Från köket når vi dels ett stort vardagsrum med plats för både matbord och tv-hörna samt ett sovrum och det stora helkaklade badrummet. Allrummet på övervåningen med panorama fönster mot den fantastiska utsikten och med tak upp i nock ger plats för både hemmakontoret och tv-rummet, eller varför inte fungera som barnens lekrum. Härifrån finner vi ett sovrum i bra storlek åt vardera håll samt en wc. På tomten finns även en gäststuga med stort allrum med köksdel/pentry samt litet rum med ingång till helkaklat badrum och sovloft. Perfekt för gästerna, tonåringen, generationsboende eller för uthyrning. I anslutning till gäststugan finns dessutom en mysig uteplats. På två av sidorna på gården finns det plana gräsytor för både lek eller odling. Här har ni också barnens pulkabacke vintertid. Förutom bostadshuset och gäststugan finns liten timmerlada med hobbyrum/förvaring och ett trädgårdsförråd. Här får du chansen att kombinera den genuina bymiljön med människor i alla åldrar, med närheten till natur, jakt och fiske. Härliga vandrings- och skoterleder blandas med många bär- och svampställen och badplatsen är bara en promenad bort. Avkopplande och rogivande men ändå bara en kort bilfärd eller cykeltur från centrala Leksand och cirka 40 minuter med bil till Falun. Gång- och cykelavstånd till den populära byskolan i Ullvi (F-6) och busshållplatsen finns en endast kort promenad från huset. Detta är den perfekta familjevillan eller för dig med utflugna barn men som ändå vill ha plats för släkt och vänner när dom kommer på besök. Välkommen på visning!

Åkersbodarna Järnavägen 227, Leksand, Leksands kommun

Åkersbodarna Järnavägen 227

Fritidshus
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
495 000 kr
1 rum
2 755 m² tomt

Söker du en avkopplande fristad med naturnära och skyddat läge där du kan fly undan vardagens alla måsten? Då har du kommit rätt. Med sitt insynsskyddade läge kan du verkligen slappna av vid din vistelse och här har du stora möjligheter att sätta din egen prägel och skapa ditt framtida sommarparadis. Stor gräsmatta framför stugan med plats för både odling och familjeaktiviteter och förutom stugan finns även ett mindre förråd samt utedass. Stugan finns i utkanten av byn Åkersbodarna, endast 10 minuter från centrala Leksand. med närhet till den populära badsjön Styrsjön. Den vackra skogen med alla svamp- och bärställen och flertalet stigar och vandringsleder finns alldeles runt hörnet. Ett enkelt och stillsamt smultronställe men ändå nära byn och omgivningarna runt om. Välkommen på visning.

Hjortnäs Siljansvägen 290, Leksand, Leksands kommun

Hjortnäs Siljansvägen 290

Villa
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
3 495 000 kr
119 + 11 m²
3 rum
3 391 m² tomt

Välkommen till ett lättskött 1-planshus i vackra byn Hjortnäs! Charmigt timmerhus med lummig och insynsskyddad trädgård där roboten sköter gräsklippningen och med flertalet uteplatser vilket ger en mysig och privat oas, speciellt på sommartid. Här finns också ett inrett härbre i två plan vilket lämpar sig bra när familj och gäster kommer på besök. Vi möts av en stor rymlig altan vid entrén med utsikt över ängarna och åkrarna nedanför. Väl inne i hallen hittar vi först två sovrum i bra storlek samt badrummet med både dusch, badkar och bastu. Vidare in når vi kök med matplats samt tillgång till tvättstuga med groventré samt separat gäst-wc. På baksidan av huset finns ytterligare en härlig altan med skyddat läge och sol större delen av dagen. Från köket nås det stora vardagsrummet med vackert trägolv, underbart ljusinsläpp och öppen spis med insats. Från vardagsrummet nås också altanen på framsidan. Huset har verkligen ett luftigt och härligt flöde med dom sociala delarna i ena delen av huset och sovrummen i den andra. På tomten också ett praktiskt fristående garage i timmer samt stor vedbod. En kort promenad bort finner du sjön Siljan och Hjortnäs Brygga, med både underhållning och bad- och båtmöjligheter sommartid. Här finns även närheten till naturen med härliga premonadvägar och stigar. Bra bussförbindelser mot Leksand samt närheten till både Tällberg och Rättvik. Detta är ett boende som passar lika bra som permanentboende som fritidshus. Välkommen!

Hjortnäsheden Stenbacken 5, Leksand, Leksands kommun

Hjortnäsheden Stenbacken 5

Tomt
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
995 000 kr
2 545 m² tomt

Drömmer du om att få möjlighet att skapa ditt eget drömhem i ett underbart område? Då har du chansen nu! Här har du en tomt med fantastiska förutsättningar där anslutningsavgift för både vatten och avlopp ingår i tomtpriset. Hjortnäsheden och Stenbacken är ett mycket trevligt område med gångavstånd till sjön Siljan och med skogen och naturen runt hörnet. Och allt detta inte längre bort från centrum än 15 minuter med cykel, mestadels via gång- och cykelbana. Busshållplats finns dessutom alldeles vid infarten till området. Möjlighet till att bli medlem i samfällighetsförening med badplats vid Siljan. Åk gärna och känn på läget - tomten är skyltad.

  • Nyproduktion
Mosippsvägen (prel. adress, Övermo 16:63), Leksand, Leksands kommun

Mosippsvägen (prel. adress, Övermo 16:63)

Tomt
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
790 000 kr
1 540 m² tomt

Nu finns äntligen chansen till tre centrala tomter belägna i populära området Moskogen i Leksand. Optimalt läge med skola och dagis inom 10-15 minuters promenad och Leksands centrum med affärer och restauranger endast 15-20 minuter bort via cykel- och gångvägar och busshållplatsen alldeles utanför området. Här finns även närheten till naturen, fritidsaktiviteter samt bad vid Siljan. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp ingår i tomtpriset. Denna annons avser Leksand Övermo 16:63 på 1 540 kvm. (nummer 2 på förrättningskartan). Missa inte chansen att skapa Erat framtida drömhem i ett underbart område - åk gärna och känn på läget!

  • Plus
Mosippsvägen (prel. adress, Övermo 16:64), Leksand, Leksands kommun

Mosippsvägen (prel. adress, Övermo 16:64)

Tomt
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
790 000 kr
1 437 m² tomt

Nu finns äntligen chansen till tre centrala tomter belägna i populära området Moskogen i Leksand. Optimalt läge med skola och dagis inom 10-15 minuters promenad och Leksands centrum med affärer och restauranger endast 15-20 minuter bort via cykel- och gångvägar och busshållplatsen alldeles utanför området. Här finns även närheten till naturen, fritidsaktiviteter samt bad vid Siljan. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp ingår i tomtpriset. Denna annons avser Leksand Övermo 16:64 på 1 437 kvm. (nummer 3 på förrättningskartan). Missa inte chansen att skapa Erat framtida drömhem i ett underbart område - åk gärna och känn på läget!

  • Plus
Mosippsvägen (prel. adress, Övermo 16:65), Leksand, Leksands kommun

Mosippsvägen (prel. adress, Övermo 16:65)

Tomt
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
790 000 kr
1 610 m² tomt

Nu finns äntligen chansen till tre centrala tomter belägna i populära området Moskogen i Leksand. Optimalt läge med skola och dagis inom 10-15 minuters promenad och Leksands centrum med affärer och restauranger endast 15-20 minuter bort via cykel- och gångvägar och busshållplatsen alldeles utanför området. Här finns även närheten till naturen, fritidsaktiviteter samt bad vid Siljan. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp ingår i tomtpriset. Denna annons avser Leksand Övermo 16:65 på 1 610 kvm. (nummer 4 på förrättningskartan). Missa inte chansen att skapa Erat framtida drömhem i ett underbart område - åk gärna och känn på läget!

  • Plus
Tunstavägen 29, Insjön, Leksands kommun
Tunstavägen 29, Insjön, Leksands kommun, bild 2
Tunstavägen 29, Insjön, Leksands kommun, bild 3

Tunstavägen 29

Villa
Insjön, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
4 995 000 kr
125 m²
5 rum
1 067 m² tomt

Nu finns chansen till en nyproducerad 1-plansvilla med sjönära läge i populära Tunsta. I Tunsta bor ni vackert med närheten till både vattnet och skog och natur, men ändå cykelavstånd till både affärer, skolor, förskolor och pendling. Här finns även möjlighet till tillgång till vattnet nedanför via blivande servitut/samfällighet och möjlighet till båt och bad och anlägga egen brygga. Tänk att ta med picknick korgen ned för ett morgondopp och frukost i det gröna eller att ta båten in till Leksand! Lättskött 1-planshus med stor uteplats och trädäck runt hela huset. Härlig utsikt över vattnet från altanen på baksidan. Fristående friggebod vid entrén som är förberedd för vatten och avlopp. Kanske en framtida bastu, spa eller gäststuga? Huset har en välkomnande entré öppet mot vardagsrum och kök med stora fönsterpartier mot vattnet där utsikten griper tag redan när man kliver in genom dörren. Taket är öppet upp i nock, värmande braskamin, utång till den härliga altanen och social planlösning med plats för både familj och gäster. Vidare in i huset finns separat sovrumsdel med stort gemensamt badrum med kakel och klinkers, fyra sovrum varav det ena med eget badrum, även det med kakel och klinkers. Vidbyggt varmgarage för bilen ger ett bekvämt och praktiskt boende. Missa inte chansen till ett lättskött boende där det bara är att flytta in och njuta av sitt nya hem! Välkommen på visning.

  • Premium
Hjortnäsheden (prel.), Leksand, Leksands kommun
Hjortnäsheden (prel.), Leksand, Leksands kommun, bild 2
Hjortnäsheden (prel.), Leksand, Leksands kommun, bild 3

Hjortnäsheden (prel.)

Tomt
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
995 000 kr

Nu finns chansen att förvärva en tomt i ett naturskönt och högt beläget tomtområde med sjöutsikt mot Siljan vid Norra Hjortnäsheden, cirka 4 km norr om Leksands centrum. Bara 15 minuter med cykel mestadels via gång- och cykelbana leder dig in till centrala Leksand och busshållplats finns alldeles vid infarten. Möjlighet till att bli medlem i samfällighetsförening med badplats vid Siljan. I dagsläget är tomt nummer 1-3 avstyckade och anläggning av väg i området pågår (tomt 1 och 2 är sålda). Avstyckning av tomt 4-6 är är inte påbörjad ännu.. Pris per tomt varierar beroende på tomt, storlek och läge. Möjlighet att ansluta till kommunalt vatten och avlopp. Byggrätt enligt aktuell detaljplan (se pdf i annonsen). Kostnader för anslutning av vatten, avlopp, el och ev. fiber tillkommer. Missa inte chansen att skapa Erat framtida drömhem i ett underbart område - åk gärna och känn på läget!

  • Premium
Hälla Sågmyravägen (prel), Leksand, Leksands kommun

Hälla Sågmyravägen (prel)

Tomt
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
395 000 kr

Fina tomter belägna i byn Hälla cirka 5 km från centrala Leksand. Här får du chansen att kombinera den genuina bymiljön med människor i alla åldrar, med närheten till natur, jakt och fiske. Härliga vandrings- och skoterleder blandas med många bär- och svampställen och badplatsen är bara en promenad bort. Avkopplande och rogivande men ändå bara en kort bilfärd eller cykeltur från centrala Leksand och cirka 40 minuter med bil till Falun. Gång- och cykelavstånd till den populära byskolan i Ullvi (F-6) och busshållplatsen finns alldeles vid Sågmyravägen. Tomterna är avstyckade och äldre förhandsbesked för nybyggnation av bostadshus/fritidshus finns på vardera tomt (gick ut 2022). Kommunalt vatten och avlopp är framdraget till de två tomterna i skogsbrynet och finns vid tomtgräns (3:9 och 3:10) och väg/infart upp till tomterna från Sågmyravägen är under byggnation. Servitut för infart via befintlig väg till tomterna 3:9 och 3:10 finns upprättat. Tomt - LEKSAND HÄLLA 3:9 - 1468 kvm - pris 395 000 kr Tomt - LEKSAND HÄLLA 3:10 - 1304 kvm - pris 395 000 kr Tomt - LEKSAND HÄLLA 3:11 -1474 kvm - pris 395 000 kr Kostnader för vatten, avlopp, el och ev. fiber tillkommer. Åk gärna och känn på läget!

Timmermansvägen 1, Leksand, Leksands kommun

Timmermansvägen 1

Villa
Leksand, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
5 500 000 kr
120 + 95 m²
4 rum
986 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en unikt timmerhus från 2018 med optimalt läge i centrala Leksand. Här kombineras den sociala planlösningen med fantastisk takhöjd och härliga umgängesytor med nyproduktionskänsla och det lilla extra. Här kan Ni välja att nyttja den välkomnande huvudentrén eller den praktiska groventrén via garaget och tvättstugan som ingång. Här finns det stilrena köket och vardagsrummet med den öppna sociala planlösningen och från den inre hallen finns utgång till uterummet och altanen. På entréplan finner vi även ett härligt Master bedroom med walk in closet och direkt access till tvättstugan. Otroligt praktiskt att kunna ta kläderna direkt vidare in på sin plats! I det stora badrummet finns även tillhörande spa del med bastu och bubbelbad och utgång till uterummet. På loftet finner vi ytterligare två sovrum, perfekt för barnen, gästerna eller som kontor. Vackert stensatt uppfart på framsidan och förutom bostadshuset finns även en carport och garage med inrett gästrum/gym ovanpå. Plan och lättskött trädgård och härlig uteplats med flera sittplatser, pergola och utekök samt ett uterum i bästa solläge. Det här huset är verkligen byggt för att umgås i! Här behöver Ni inte tumma på någonting vad gäller varken läget eller livskvalitén. Här bor Ni verkligen med närhet "till allt" såsom skolor, förskolor och vårdcentral, centrum med affärer, restauranger och kaféer, idrottsanläggningar, bad och sjön Siljan. Motionsspår, strandpromenaden och vandringsleder är inte långt borta. Kontakta mäklaren för att boka visning.

  • Energieffektiv

Visar alla 21