Trädgårdsvägen 7B

Lindholmen, Vallentuna Se på karta

5 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
95 m²
Biarea
61 m²
Tomtarea
986 m²
Byggår
2020

Med en av de bästa och mest centrala lägena i Lindholmen ges ni möjlighet att förverkliga er husdröm. Villa Kalmar är en av Smålandsvillans mest populära husmodeller. Den öppna och moderna planlösningen mellan vardagsrum och kök är mycket omtyckt och den härliga samvaroytan ger en känsla av rymlighet. Här är det lätt att umgås både vid middagar och läxläsning. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård.

Det nyckelfärdiga huset har en invändig totalarea om 156 m² och ger en boarea om 95 m² fördelat på kök med matplats, vardagsrum, två ordentliga sovrum, badrum och tvättstuga. Trappan till ovanvåningen finns monterad från start. Övervåningen inreder ni nu eller när det passar er. Med inredd övervåning kan huset få upp till åtta rum och kök och en boyta om 156 m².

Huset från Smålandsvillan ska enbart ses som ett exempel, en köpare av tomten är fri att välja vilken entreprenör och husleverantör det vill. Detaljplanen medger en byggnadsarea för huvudbyggnad och uthus om totalt 180 m². Det angivna priset inkluderar ett nyckelfärdigt hus inkl. tomt, anslutningsavgifter och bygglov.

För ytterligare information vänligen kontakta mäklaren vi e-post eller telefon på 070-755 75 69

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Täby & Danderyd