Lummelunda Nyhamnsvägen 76

Lummelunda Nyhamn, Gotland Se på karta

3 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Tomtarea
2 492 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
23 442 kr/år
Antal besök
4 070
Dagar på Hemnet
3

Lugnt och fridfullt beläget enplanshus med absolut närhet till havet. Entré via stor terrass under tak med plats för rejäl matmöbel eller skön soffdel. Huset har genomgående ljus interiör med parkettgolv i både kök, vardagsrum samt i ett av sovrummen. Kök med ekluckor och stor vardagsrum med braskamin plats för arbetshörna. Fastigheten är ansluten till fiber. Duschrum med både tvättmaskin och torktumlare.

På tomten finns en gäststuga om 31 m² som är inredd med funktionellt kök i öppen planlösning med vardagsrum och en centralt placerad braskamin, ett sovrum samt ett duschrum. Dessutom finns en friggebod som ytterligare gäststuga samt redskapsbod. Fin uppväxt trädgårdstomt som är lätt kuperad och där bakre delen ligger i en sluttning. Tomten avskärmas mot vägen av gotlandstun och vid infarten finns grusad parkering.

Området är naturskönt och havet är ständigt närvarande utmed den vackra och bitvis dramatiska klintkusten. Alldeles nedanför ligger ett litet fiskeläge och utmed kusten är det fina promenadstråk. I närområdet ligger Kinnerstugan med motionsspår för både promenad- och cykel i naturskön miljö.

Bekvämt avstånd till Visby där det finns cykelväg stor del av sträckan.

Fastigheten säljs med Skyddat köp vilket innebär att bostadshuset är förbesiktigat.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Visby

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.