Strandvägen 49

Malmön, Sotenäs kommun Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
231 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1939
Driftkostnad
32 530 kr/år

Nu erbjuds Strandvägen 49 på Malmön. Tidigare bedrevs här restaurangverksamhet men i dagsläget är entréplan oinrett. På övre plan finns en komplett lägenhet med tre rum och kök. Här torde finnas möjligheter för den som vill förädla fastigheten som en villa eller kanske göra två lägenheter?

Bostaden är som sagt oinredd på entréplan så här finns goda möjligheter att sätta din egen prägel. Kanske vill man göra en två familjs villa med varsin ingång? Missa inte att ta del av idéskisserna över hur planlösningen kan bli på entréplan. Kontakta ansvarig mäklare eller så finner du skisserna i annonsen på vår hemsida.

Husets övre plan är fullt möblerad (lägenheten) och möbler samt inventarier på detta plan kommer att stå kvar.

Läget är centralt och med andra ord nära till allt vad denna underbara ö har att erbjuda. Inom bekvämt promenadavstånd finns flertalet badplatser, exempelvis på Kalven. När ni blir hungriga finns god mat och färska skaldjur i hamnen. Praktiskt nog finns även livsmedelsaffär ett litet stenkast bort.

Det är svårt att tröttna på Malmön men känner man för att lämna sitt favoritställe tillfälligt så finns det gott om andra orter att utforska i Sotenäs. När man väl tagit sig över havet med hjälp av färjan finns andra populära västkustorter inom bekvämt bilavstånd. Exempelvis Smögen, Kungshamn och Hunnebostrand. Nämnda orter erbjuder en egen flora utav uteställen, restauranger, butiker och affärer. Smögenbryggan är ett mycket populärt turistmål som tål att besökas mer än en gång.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn

Kontakta mäklaren

Johan Hofny

Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Mäklare Johan Hofny, Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn