Waplans väg 15

Nälden, Krokoms kommun Se på karta

900 000 kr

1 100 000 kr -18 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Biarea
64 m²
Tomtarea
3 240 m²
Byggår
1937
Driftkostnad
45 570 kr/år

Stor fastighet med högt trevligt läge som ger en lantlig känsla där ni har tillgång till egen skogsdunge och odlingsmark. Bostadshuset som uppfördes 1937 har behov av en hel del renovering men där ni kan sätta er egen prägel efter tycke och smak. Här bor ni med bekvämt avstånd till naturen och till Näldens centrum med mycket bra service.

Bostadshuset har på entréplanet mycket bra ljusinsläpp från generösa fönsterpartier i både kök och vardagsrum. Vardagsrummet har en värmande braskamin med insats samt utgång till insynsskyddad altan där ni kan koppla av och njuta av lugnet under varma sommardagar. Kök med plats för matbord och bra förvaringsutrymmen. Badrum med duschhörna. På entréplanet finns också två sovrum och hall med bra utrymme för ytterkläder. Källarplanet har mycket bra förrådsutrymmen och här finns möjligheten att skapa en rejäl tvättstuga och en avkopplande relaxavdelning.

Fantastisk tomt med gott om plats för flera bilar och andra fordon. Tomten har ett skyddande skogsparti och är så pass stor att den skulle kunna styckas av till ytterligare en tomt. Här finns möjligheten att skapa ett stort trädgårdsland för odling av grönsaker.

Här bor ni med närhet till Näldens centrum som erbjuder mycket bra service. Här finns både förskola och grundskola. Välsorterad matbutik, idrottsplats med fotbollsplan och ishockeyhall. Nälden är en prioriterad ort i Krokoms kommun och ligger mellan Östersund och Åre. Här byggs mittbanan med en ny tågstation som ska underlätta arbetspendling och kommunikationer för fritidsaktiviteter både söderut och västerut.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Björn Löfgren

Storsjömäklarna AB
Mäklare Björn Löfgren, Storsjömäklarna AB
073-843 25 55