Brusgatan 4

Nås, Vansbro kommun Se på karta

450 000 kr

495 000 kr -9 %
Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
1 290 m²
Byggår
1958
Energiklass
F
Driftkostnad
34 360 kr/år

I ett trivsamt villakvarter på en lugn återvändsgata erbjuds en välskött villa i ett plan med källare i Nås. Söker du en första bostad utan för stora bostadsytor och tomt och en massa extra byggnader att sköta . Då ska du genast anmäla ditt intresse till denna bostad. På Brusgatan ligger det trivsamma huset med en praktisk planlösning i form av 3 R.O.K med två sovrum, välskött kök och ett rejält vardagsrum med fin originalparkett samt badrum. Lägg där till en praktisk källare som inrymmer gott om förvaring, tvättstuga, och verkstad/garagedel. Bostaden har senaste tiden värmts upp med elpatron, men driftkostnader skulle sjunka vid användning av vedpannan igen.
Tomten är en välskött trädgårdstomt som inte kräver för mycket underhåll men samtidigt har potential om du alltid önskat en trädgård att plantera och odla i.

Här bor du mitt i Nås med bara en kort promenad över bron och Västerdalälven till byns skola, macken och tempobutiken samt busshållplatsen intill E16 om du behöver pendla kommunalt till närliggande orterna Järna, Vansbro med dess utbud av skola simhall och butiker eller direktbussen till Borlänge på dryga timmen.
Ute på landsbygden, men ändå inte för långt från större samhällen och arbetstillfälle så finner du här ett prisvärt boende.
Anmäl er till visning till mäklaren!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Kontakta mäklaren

Karin Liss

Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
Mäklare Karin Liss, Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
+46768512040