Bergboövägen 100

Norrby udde, Norrtälje kommun Se på karta

995 000 kr

1 100 000 kr -10 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
48 m²
Tomtarea
2 437 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
25 035 kr/år

Välkommen till populära, rofyllda Norrby Udde och Bergboövägen 100 (Tomt 74 på samfällighetskartan). Här bor ni granne med havet och Väddö kanal i Roslagens vackra natur och skärgård. Norrby Udde är ett tomtområde som ligger i Roslagen vid den norra delen av Väddöviken. Tomtområdet bildades 1964 och har byggts i etapper och består i dag av 81 tomter. Fastigheten ligger bra till i området, har ett lugnt läge, nära havet och Väddöviken. Från huset når ni enkelt klipporna bara några hundra meter bort, här har ni underbar havsutsikt. En vacker promenad längsmed vattnet så når ni den skyddade viken med båtplatser. Det finns flera mysiga badplatser i området med både sandstrand och klippbad endast några hundra meter bort.
Det finns ett nytt utegym, boulebana och en stor fotbollsplan. Föreningen ordnar midsommarfirande med midsommarstång.
Fastigheten ligger nära de populära sommaridyllerna Grisslehamn och Älmsta.
Det unika läget gör att ni med den egna båten tar er snabbt till Grisslehamn, Älmsta och Ålandshav.
Vägarna i området vinterunderhålls.

Huvudhusets standard och planlösning.
Huvudhuset har en trevlig och funktionell planlösning. När vi stiger in i huset kommer vi in i en välkomnade hall. Till höger finns vardagsrummet med en värmande öppenspis, plats för matsals- och soffgrupp. Mitt i mot köket finns toaletten med förbränningstoalett Cinderella och tvättställ. Köket är ett tidstypiskt retrokök med ny spis och kyl/frys från 2020. Från köket har vi utgång till en skön altan med morgonsol och trädgårdens baksida. I husets västra del finns två sovrum båda med plats för dubbelsängar.
I huset finns en ny luftvärmepump. Huset har el, och egen brunn med året runt vatten plus sommarvatten. Det finns ett BDT-avlopp.

Övriga hus på tomten
Gästhuset består av två enheter och ett påbyggt förråd med egen ingång.

Den ena enheten består av två ingångar.
Ingång ett har en vit dörr och består av ett rum.
Ingång två har en blå dörr här finns två rum och i ett av rummen finns tvättmaskin, duschkabin, bänk, skåp och tvättho .

Den andra enheten som är sammankopplad till första enheten har en egen ingång med ett större rum för övernattande släkt och gäster.
Det finns indraget el och vatten till gästhuset.

Ytterligare en fristående byggnad i form av Lekstuga/förråd finns på tomten.
Förrådscontainer finns på tomten och ingår i köpet.

Tomten
Den vackra stora trädgårds- och naturtomten ligger vackert inbädda i grönskan. Tomten är på hela 2 437 kvm här finns det gräsmatta, blommor, ståtliga träd, plats för spel och lek. Tomten lämpar sig även utmärkt för odling. Det finns goda parkeringsmöjligheter på tomten.
Svamp och bär finns runt knuten.
Fastigheten har byggrätt på huvudbyggnad max 80 kvm och uthus max 40 kvm.
Utöver detaljplanen gäller vanliga regler enligt Attefall (30 kvm + 15 kvm tillbyggnad på huvudbyggnaden) och Friggebod (15 kvm). Det är dock alltid säkrast att kontrollera med byggnadsnämnden vid nybyggnation.

Närområdet
I Grisslehamn endast 13 km (cirka 18 minuter med bil), från fastigheten här finns många bra restauranger, ett utmärkt spahotell, gästhamn, Albert Engström museum, café, tennis, padelbanor, bensinmack, skola, sjömack, ICA-butik som är ombud för Systembolaget.
Ner vid hamnen finns det idylliska fiskeläget med sjöbodar och en fiskrestaurang.
Från Grisslehamn utgår Eckerölinjens färjor till Åland, vilka ger möjlighet utforska skärgården utan att ha egen båt.

Älmsta ligger cirka 17 km cirka 20min med bil från fastigheten och har bland annat Gästhamn, Apotek, frisör, restauranger, café, tandläkare, vårdcentral, bank, hundtrim, minigolf, aktivitetspark, skola 1-9, förskola, fotbollsplaner, båtförsäljning, affärer, bygghandel, järnaffär, ICA-butik med generösa öppettider, butiken är ombud för bland annat Postnord och DHL. SL-busstation.

På Väddö finns även Väddögolfklubb som har restaurang, en stor handelsträdgård med café, ett gårdsmejeri, en glass och hamburgerbar vid kanalen, musteri och ridanläggning,

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Norrtälje

Kontakta mäklaren

Johan Elvenmark

SkandiaMäklarna Norrtälje
Mäklare Johan Elvenmark, SkandiaMäklarna Norrtälje
070-7883912