Lustsveden 5

Ockelbo kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
100 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
2 289 m²
Byggår
1987
Driftkostnad
20 099 kr/år

Välkommen till Sunnanåsbo, här finns en 1-plansvilla med närhet till vacker natur. Bostadshuset är välplanerat med stort kök, vardagsrum med öppen spis och utgång till altanen, två sovrum varav det ena enkelt går att dela av till två sovrum, bastu med liten relaxdel. Uppvärmning sker med en nyinstallerad luft-vattenpump.
Stor trädgårdstomt med vacker utsikt över åker och äng och gott om plats för både lek och odling. Det finns två uthus med förvaringsmöjligheter vara det ena har en intilliggande hönsgård och vedbod. Bilen parkerar du enkelt på den väl tilltagna uppfarten/parkeringsytan eller i det vidbyggda garaget med fjärrstyrd port.

Närområdet består av lantliga omgivningar med närhet till Rönnåsen, ett populärt frilufts -och utflyktsområde. Här finns utmärkta tränings och utflyktsmöjlighet med vandringsleder för både stora och små. Här bor du lantligt endast 7 km från centrala Ockelbo. Det går även utmärkt att pendla med buss, tåg eller bil till Gävle och till Sandviken tar du dig lätt med buss. Endast ca 30 minuter från Ockelbo finner du skidåkning i hög klass hos Kungsberget.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken

Kontakta mäklaren

Annabella Wall

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
Mäklare Annabella Wall, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
070-853 20 15

Visningstider

  • 13
    okt
    Tor 13 okt
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.