Telegatan 1

Östervåla, Heby kommun Se på karta

1 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
92 m²
Tomtarea
1 252 m²
Byggår
1964

Välkommen till Telegatan 1, Östervåla.

En trevligt renoverad enplansvilla med ett centralt läge. Uppvuxen tomt med gott insynsskydd, fruktträd samt bärbuskar. Till villan hör ett vidbyggt oisolerat garage samt en isolerad friggebod som idagsläget används som hemmakontor.. Villan består av 3 rum & kök.
En hemtrevlig känsla möter dig redan på gatan utanför huset. ett centralt med lugnt villakvarter. Villan är nyrenoverad under de senaste åren och ger ett stilsäkert intryck även på den kräsne spekulanten.
Från villan är det gångavstånd till det flesta av dina inköp och även förskola, skola f-9 ligger inom ett kort gångavstånd.

Östervåla är ett samhälle som erbjuder god allmänservice, rikt föreningsliv för idrott och andra fritidsaktiviteter. I Östervåla finns bl.a Skola f-9, matvarubutiker, apotek, vårdcentral, restauranger, elhandelsbutik, bank, frisörer, fotvård, Systembolaget, klädaffär, bibliotek, biograf, kyrkor, el- och målerifirma m m. Idrottsföreningen erbjuder sporter såsom Ishockey, Fotboll, Gymnastik, Skidor. I övrigt finns här Padelanläggning, Hinderbana, Innebandy och Basket.
Att bo i Östervåla är livskvalitét. Vill du ta dig till Uppsala går buss 844 med halvtimmestrafik t/r.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarcentrum

Kontakta mäklaren

Peter Larsson

Mäklarcentrum
Mäklare Peter Larsson, Mäklarcentrum
070-511 15 11

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.