Mäklarcentrum

Mäklarcentrum

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stymlanvägen 7, Huddunge, Heby kommun

Stymlanvägen 7

Fritidshus
Huddunge, Heby kommun
Mäklarcentrum
300 000 kr
12 m²
1 rum
3 272 m² tomt

Välkommen till detta enkla, mindre fritidshus beläget på en stor naturtomt i den idylliska omgivningen av Huddungeby/Myran. Med sin enskilda placering erbjuder denna egendom en lugn och avskild atmosfär, perfekt för avkoppling och återhämtning. Fastigheten erbjuder en generös tomtarea på 3272 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för utomhusaktiviteter och möjlighet att skapa din drömträdgård. Den omgivande naturen erbjuder också fantastiska möjligheter till promenader och utflykter. Fritidshuset i sig är kompakt. och består av ett rum & mindre köksdel. Med en yta på bara några få kvadratmeter. Här finns ingen brist på potential för att skapa ett fint semesterboende efter dina egna önskemål och behov. Möjligheten att skapa ett personligt utrymme är oändlig. Denna fastighet har mycket att erbjuda för den som söker ro och avskildhet i natursköna omgivningar. Missa inte chansen att skapa dina egna minnen i denna fridfulla oas. Huddunge ligger mitt i Heby kommun ca 1,5 mil från kommunens tätorter: Heby, Tärnsjö och Östervåla. Avståndet till Uppsala är ca 5 mil, Västerås 7 mil och Stockholm ca 12,5 mil. Huddunge ligger således mycket centralt. Det finns drygt 500 åretruntboende i Huddunge och på sommaren betydligt fler. Huddunge är den del av Heby kommun som växer procentuellt sett snabbast. I Huddunge finns föräldrakooperativ förskola, fritids och skola från föreskoleklass till åk 6. Skolskjuts till kommunalt högstadium i Heby. I Huddunge finnes även en livsmedelsaffär där det även finnes bensinpumpar. Butiken är ombud för apotek, systembolag och Svenska spel. Huddunge omges av stora skogar med bär och svamp. Huddunge har en egen badplats vid Myranbadet! Bryggor, omklädningsrum och TC. Badet bedrivs av Fensjöns fiskevårdsförening i samverkan med Heby kommun. Gå gärna in på www.huddunge.se och läs mer.

Östra Ågatan 8B, Östervåla, Heby kommun

Östra Ågatan 8B

Lägenhet
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 375 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/1
5 705 kr/mån
21 154 kr/m²

Östra Ågatan 8B, Östervåla. Välkommen till denna charmiga och välskötta bostadsrättslägenhet i markplan. Perfekt för dig som vill ha lugn och ro, med fina ytskikt, två uteplatser och ett rymligt förråd. Här finns allt du behöver: ett trevligt och ljust kök, egen tvättstuga, helkaklat badrum och ett mysigt vardagsrum med utgång till en altan med utsikt över grönområden och Åby ån. Här kan du verkligen koppla av och njuta av den vackra omgivningen. Sovrummet är rymligt och har en klädkammare med gott om förvaringsutrymme. Månadsavgiften är 5 705 kr och inkluderar hushållsström, värme och vatten. Dessutom får du en parkeringsplats med elstolpe. I Brf Kräftan bor du i en lugn bostadsrättsförening med god gemenskap. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Kikvägen 7, Harbo, Heby kommun

Kikvägen 7

Villa
Harbo, Heby kommun
Mäklarcentrum
600 000 kr
52 m²
3 rum
1 892 m² tomt

Renoveringsobjekt i Harbo. Bostadshus i 1½ plan med liten källardel. 3 rum och kök. Ca 75 kvm. Byggår 1930. Tomt 1 892 kvm. Isolerat garage och förrådsbyggnad med plåttak. Grävd brunn för vatten, sluten tank för toavatten och slamavskiljare för övrigt avlopp. Lösöre ingår

Klockarvägen 10, Harbo, Heby kommun
 • Lör 10 aug

Klockarvägen 10

Villa
Harbo, Heby kommun
Mäklarcentrum
2 200 000 kr
124 m²
5 rum
1 270 m² tomt

Välkommen till Klockarvägen 10 i Harbo. Till detta enplanshus från Anebyhus i charmiga Harbo samhälle erbjuds du ett ljust och luftigt hem med fem rum och kök varav tre sovrum. Den stora och lummiga tomten ger dig gott om utrymme att njuta av naturen och koppla av på den trevliga uteplatsen som bjuder på generösa soltimmar och spabad. Perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar! Läget är centralt, med närhet till allmänna kommunikationer, skolor och förskolor. Den naturnära omgivningen ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och vackra omgivningar. Dessutom är läget barnvänligt med närhet till idrottsområden och en kommunal, stor lekplats. Bostaden i sig är välskött och har låga driftkostnader tack vare värmeåtervinning och en effektiv luftvärmepump. Här finns även ett isolerat garage och förråd för extra förvaringsutrymme. Villan har genomgått renoveringar och uppgraderingar genom åren, inklusive nytt kök, inglasat uterum och en ny altan. I detta hem kan du kan flytta in utan att behöva göra några stora ingrepp. Harbo är ett mindre samhälle ca 40 km från Uppsala med allmänservice. Här finns en ICA-butik, restaurang, bensinmack m m. förskola samt grundskola årskurs F-6. Missa inte chansen att bli ägare till denna bostad med alla dess förmåner och möjligheter. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Lillängsgatan 15, Östervåla, Heby kommun
 • Lör 10 aug

Lillängsgatan 15

Villa
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 895 000 kr
107 m²
5 rum
675 m² tomt

Välkommen till detta nyrenoverade kedjehus i 1 1/2-plan med hörntomt och garage på Lillängsgatan, beläget i det centrala och barnvänliga Östervåla. Här möts du av moderna och stilrena detaljer, vilket genomsyrar hela bostaden. Med sina 83 kvadratmeter erbjuder detta objekt gott om utrymme för en bekväm och funktionell vardag. Det första som slår dig är den genomtänkta planlösningen. Här kan du njuta av en öppen och inbjudande atmosfär, där sociala ytor smälter samman med modern utrustning. Köket är utrustat med de senaste vitvarorna. Det rymliga vardagsrummet med uterummet intill erbjuder gott om plats för umgänge och avkoppling. Garage med plats för en bil finns direkt innanför husets uppfart, i övrigt finns här bra förråd. Tomten erbjuder träd och buskar och en nylagd gräsmatta. En generös häck avgränsar tomten bakåt. Tomtytan om 675 kvadratmeter ger utrymme för lek och avkoppling i den trivsamma trädgården. Perfekt för barnfamiljer som önskar en trygg och lugn miljö att växa upp i. Dessutom är läget nära kommunikationer, vilket gör pendlingen smidig för dig som behöver resa till jobbet eller skolan. Sammanfattningsvis erbjuder denna nyrenoverade villa på Lillängsgatan en modern och stilren boendemiljö med centralt läge, barnvänligt område och närhet till kommunikationer. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem! Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Mårtenshamnsvägen 4, Harkie, Västerås kommun
Mårtenshamnsvägen 4, Harkie, Västerås kommun, bild 2
Mårtenshamnsvägen 4, Harkie, Västerås kommun, bild 3

Mårtenshamnsvägen 4

Fritidshus
Harkie, Västerås kommun
Mäklarcentrum
2 250 000 kr
45 m²
2 rum
1 652 m² tomt

Mäklarcentrum Västerås har nu möjlighet att välkomna dig till denna unika pärla intill Mälaren! Idag ligger det ett fritidshus på fastigheten men i Detaljplanen gör det möjligt med en byggrätt för nybyggnation upp till 250 kvm, Här får du en fantastisk möjlighet att förverkliga dina drömmar med spektakulär Mälarutsikt utöver Aggaröfjärden och Lybeck. Detta fritidshus erbjuder inte bara en vacker utsikt, utan också en egen båtplats som ingår i samfällighetsavgiften. Du kan ta din båt ut på vattnet närhelst du önskar och utforska Mälaren. Det är promenadavstånd till en badplats. Möjligheten att bygga nytt ger dig chansen att skapa ditt drömboende precis som du vill ha det. Kommunalt vatten är redan indraget till tomten och bredband finns draget till tomtgränsen, vilket gör det enkelt att vara uppkopplad och ha tillgång till alla bekvämligheter. Förutom närheten till Mälaren har du även naturen och Frösåker golfbana inom räckhåll. Här kan du njuta av skön natur och utöva dina favoritaktiviteter. Missa inte chansen att bli en del av denna idylliska och eftertraktade miljö i Mårtenshamn/Harkie, Västerås.

 • Premium
Skekarsbo 143, Tärnsjö, Heby kommun
 • Lör 10 aug

Skekarsbo 143

Fritidshus
Tärnsjö, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 375 000 kr
101 + 55 m²
3 rum
1,9 ha tomt

Välkommen till Skekarsbo 143 i Tärnsjö. 1½-plans hus med källare som ligger på en insynsskyddad och inramad tomt av träd och buskar, detta charmiga hus ligger längst upp på Skekarsbovägen precis före Dalälvens inbjudande bad och fiskevatten! Fastigheten kan användas som ett åretruntboende eller som ett Weekendställe. Här bor ni granne med Färnebofjärdens Nationalpark och utsiktstorn med en magiskt utsikt och nära till vatten. Allt detta endast en kort promenad bort. Huset har många charmiga ting från 50-talet bevarade, såsom tapeter och köksinredning. Entréplan erbjuder badrum med toalett, badkar och tvättmaskin, rymligt kök med orginalinredning från 50-talet, vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-bänk. Övre plan finns två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Källarplan erbjuder bra med förvaringsmöjligheter, tre rymliga rum. Tomten är stor och erbjuder blomster och bärbuskar, här finns en uteplats med trätrall. Här kan man lätt koppla av se ut över skog och öppna fält. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Stora Torget 3 B, Östervåla, Heby kommun

Stora Torget 3 B

Lägenhet
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 475 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
2 012 kr/mån
26 818 kr/m²

Välkomna till Brf Åbygårdarna och Stora Torget 3B. En Stark förening med bra ekonomi. Här finns en bra möjlighet att förvärva en bostadsrätt med centralt läge i en trygg och stabil förening. Boendet är 55 kvm fördelat på 2 rum och kök med ljus och fin färgsättning i hela lägenheten. Du möts av en välkomnade hall med avhängningsytor, en vägg med garderober som förvaring. Köket med plats för matbord, I vardagsrummet finner ni utgång till den härliga balkongen med soligt läge. Förutom ett helt inflyttningsklart hem som alltigenom genomsyras av en hemtrevlig atmosfär får vi även ta del av en välskött och ekonomiskt stabil förening med låga månadsavgifter. Tar vi trapporna ner finner ni direkt närhet till matbutiker och goda förbindelser som tar oss dit ni vill. Carport och motorvärmaruttag ingår i månadsavgiften. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Tärnsjövägen 47, Östervåla, Heby kommun

Tärnsjövägen 47

Gård/Skog
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum
6 200 000 kr
125 + 129 m²
8 rum
58 ha tomt

Välkommen till Tärnsjövägen 47 i Östervåla! Denna charmiga gård är nu till salu med sina 63,3 hektar skog och mark enligt Skogsbruksplan, ett virkesförråd på 2741 m3sk. Till Manngårdsbyggnaden finns även en ljus och fräsch lägenhet om 2 rok för uthyrning. I manngårdsbyggnaden möts du av en rymlig hall som leder in till det stora vardagsrummet och vidare in till köket som är rymligt och går i vinkel, här finns ett lekrum/sovrum som kan anpassas efter behov på entréplanet, badrum med toalett, tvättmaskin och torktumlare. I huset finns tre kakelugnar som ger en mysig atmosfär, men notera att den tredje kakelugnen inte är användbar. På övre plan finns ett kök som tidigare använts i generationssyfte, avlopp och vatten är bortkopplat. Idag används det som ett pysselrum. Övervåningen består ytterligare av tre rymliga sovrum och ett stort och luftigt allrum/möblerbar hall, ett badrum med toalett och dusch. Från balkongen på övre planet kan du njuta av en vacker utsikt över gården. Huset har även en oinredd vind som erbjuder många möjligheter. För den stora familjen finns potential att skapa flera rum här – låt fantasin flöda! Tomten är välskött och har flera trevliga detaljer att njuta av, som fruktträd, bärbuskar och en fin grillplats. För den trädgårdsintresserade finns även ett hönshus, en berså och ett växthus för gröna fingrar. På tomten finns också en stor och iordningställd lada, men många olika användningsområden, här finns en charmig inredd festlokal med både dansgolv, scen och bar perfekt för festliga tillfällen. Ladan är stor och rymlig, har tidigare haft djur på gården så ladugårdsdelen finns kvar och finns möjlighet till att ha djurliv här. Partyloge finns i ladan en trappa upp. Här kan du hålla trubadurspelningar eller storslagna kräftskivor. Som ett extra tillägg finns här en lägenhet till huset, ljus och fräsch 2:a som idag är uthyrd. Sammanställning över fastigheten Arealer Produktiv skogsmark 46,2 Myr/kärr/mosse 0,5 Berg/Hällmark 0,0 Inäga/åker 13,9 Väg och kraftledning(linjeavdrag) 1,2 Annat 1,5 Summa landaareal 63,3 Missa inte chansen att bli ägare till denna fina gård på Tärnsjövägen 47!

 • Plus
Haga Parkgata 11A, HAGA, Västerås kommun

Haga Parkgata 11A

Lägenhet
HAGA, Västerås kommun
Mäklarcentrum
1 150 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 488 kr/mån
22 115 kr/m²

MODERNT RENOVERAD 2:A I POPULÄRA KVARTER - HAGA! Vid första klivet in i lägenheten möts du av en öppen planlösning och en välkomnande känsla. Smakfullt renoverad 2:a med perfekt läge på Haga. Här bor man med cykelavstånd till både centrum, centrallasarettet och Mälaren. Bostaden upplevs som härligt ljus och luftig, genomgående med fönster åt två håll. Stilrent och modernt renoverat kök med matplats, fullutrustat med öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrum med dusch och tvätt. Rymligt sovrum med bra förvaring. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till den stora, härliga balkongen med fint läge mot gården. Våning 3 av 3. Stabil brf med god ekonomi. Välkommen att trivas på Haga.

 • Balkong
Mjölnartorpsvägen 8, Tärnsjö, Heby kommun

Mjölnartorpsvägen 8

Villa
Tärnsjö, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 350 000 kr
97 m²
4 rum
1 044 m² tomt

Välkomna till Mjölnartorpsvägen 8 i Tärnsjö. Bostaden är en trevlig enplansvilla som erbjuder gott om utrymmen för hela familjen. Villan ligger på ett lugnt och trivsamt område. Boarea 97 m² som fördelas över fyra rum och kök, varav tre sovrum. Vattenburen golvvärme i hela huset med kombipanna och pelletsanläggning. Vardagsrum som har öppen spis med insats samt utgång till en inglasad altan. Trädgårdstomt med vidbyggt isolerat garage, här erbjuds en odlingshörna med växthus och pallkragar. På Mjölnartorpsvägen 8 bor du med närhet till skola, förskola, mataffär och idrottsområde. Direkt närhet till fina Furuvallen, här finns fotbollsplan samt friidrott- och tennisbana. Samhället Tärnsjö ligger ca 40 km från Sala och ca 60 km från Uppsala. Här finns ca 1 500 invånare och god allmän service i form av matbutik (ICA nära), frisör, pizzeria/restaurang ( 67:ans grill och Faster Veras cafe m m. Både kommunalt och föräldrakoperativt dagis, skola F-6 samt allmänna kommunikationer till och från Heby/Sala samt Uppsala finns. Tärnsjös pärla är utan tvekan det natursköna Östaområdet med sitt naturreservat med vandringsleder i orörd natur, Dalälvens fina fiske- och badvatten, Östa källor med sitt klara vatten samt campingplats och kanotuthyrning. Välkomna på visning!

 • Plus
Ärilsvägen 1, Östervåla, Heby kommun

Ärilsvägen 1

Villa
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 250 000 kr
120 m²
7 rum
1 684 m² tomt

Välkommen till Ärilsvägen 1 i Östervåla Större villafastighet i 1½-plan som ligger på ett centralt läge i Östervåla. Här finns chans att lägga sin egen prägel, med många möjligheter och stor potential. På entréplan möts du av en hall, kök, ett kall förråd/skafferi med bra förvaring. Här finns finns även wc och dusch samt ett minde rum som kan användas som kontor. Tvättstuga med bra arbetsytor och gott om plats att hänga tvätt. Övervåningen har en rymlig möblerbar hall/allrum, här finns det plats för umgänge och tv-möbler. Övervåningen erbjuder 4 st stora sovrum som delvis har fina trägolv. Ett av sovrummen är i etagé. Huset har en mindre, behändig trädgårdstomt. Det finns en uteplats i trädgården. En bit från bostadshuset ingår även ett dubbelgarage beläget på egen fastighet. Se bifogad tomtkarta. I garaget som har använts som snickarverkstad finns ett uppreglat trägolv. Garaget är isolerad och värms upp av en luftvärmepump. Bostaden har tidigare inrymt ett finbageri med butiksdel. Bostaden ligger centralt i samhället Östervåla. Ett samhälle som erbjuder god allmänservice, rikt föreningsliv för idrott och andra fritidsaktiviteter. I Östervåla finns bl.a Skola f-9, matvarubutiker, apotek, vårdcentral, restauranger, elhandelsbutik, bank, frisörer, fotvård, Systembolaget, klädaffär, bibliotek, biograf, kyrkor, el- och målerifirma m m. Idrottsföreningen erbjuder sporter såsom Ishockey, Fotboll, Gymnastik, Skidor. I övrigt finns här ett bra GYM på hela 280 kvm samt en lika stor Crossfit-box (Strongfit), en Padelanläggning, Hinderbana, föreningar med Innebandy och Basket. Kyrkorna har Scouter, ungdomsverksamhet och körer. Att bo i Östervåla är livskvalitét. Vill du ta dig till Uppsala går buss 844 med halvtimmestrafik t/r. Varmt välkomna på visning!

Rörbovägen 3, Harbo, Heby kommun
Rörbovägen 3, Harbo, Heby kommun, bild 2
Rörbovägen 3, Harbo, Heby kommun, bild 3

Rörbovägen 3

Villa
Harbo, Heby kommun
Mäklarcentrum
3 495 000 kr
180 + 51,5 m²
7 rum
2 363 m² tomt

Välkommen till Rörbovägen 3 i Harbo. Stor, energieffektiv villa med pool, carport, garage och hela 7 rum & kök. Denna välkomnande 1½ plans friliggande villa har mycket att erbjuda. Med en stor och välskött trädgård inklusive odlingsytor finns här gott om utrymme för gröna fingrar att trivas. Inuti huset möts du på entréplan av en välkomnade hall med goda avhängningsytor, kök, två badrum, sovrum, vardagsrum med högt i tak vilket ger en luftig och öppen känsla och en tvättstuga. Här finns även ett inglasat uterum och en välordnad uteplats med pool, där du kan njuta av soliga dagar och svalkande dopp. Poolhuset är komplett med bastu och utedusch för avkoppling och komfort. Om vi tar oss upp till övervåningen så finns här ett allrum/möblerbar hall som kan användas som tv-rum eller varför inte som hemmakontor, ytor och utrymme finns. Tre rymliga sovrum, ett badrum och en hel vägg med skjutdörrar till förvaring och även två mindre förråd. Tomtens insynsskyddade baksida omges av en vacker uppvuxen Tuija-häck, vilket ger en privat och avskild atmosfär. Förutom allt detta har huset även en carport med plats för tre bilar och ett rymligt garage, vilket är praktiskt och bekvämt. Låt Rörbovägen 3 bli ditt nya hem och njut av all den komfort och trivsel som erbjuds här.

 • Premium
 • Energieffektiv
Norra Storgatan 67, Tärnsjö, Heby kommun
Norra Storgatan 67, Tärnsjö, Heby kommun, bild 2
Norra Storgatan 67, Tärnsjö, Heby kommun, bild 3

Norra Storgatan 67

Villa
Tärnsjö, Heby kommun
Mäklarcentrum
2 795 000 kr
194 + 51 m²
7 rum
4 050 m² tomt

Nu saluförs en unik fastighet i Tärnsjö med det ursprungligen gårdsnamnet Haga. Här finns utrymme för den stora familjen samt för dig som önskar möjlighet till egen hobbyverksamhet eller motorintresse i hemmet. Norra Storgatan 67 är fint och lite lantligt beläget då det är det sista huset i tätorten i Tärnsjö. Här njuter du av en insynsskyddad och vacker tomt där häck och grönska ramar in tomten på ett naturligt sätt. De 4 050 kvm erbjuder utrymme för både lek och avkoppling. Det finns rikligt med fruktträd och bärbuskar samt utrymme för goda planterings- och odlingsmöjligheter. Baksidan vetter mot banvall som är lämplig för gång- och cykelväg mot samhället. De generösa och rejäla komplementbyggnaderna ger möjlighet till egen hobbyverksamhet, verkstad- och/eller motorintresse. Här finns generösa garage och hobbyrum samt carport med plats för flertalet bilar. Det stora dubbelgaraget har en porthöjd på cirka 2,60 meter Bostadshusets 194+51 kvm om 7 rum och kök erbjuder optimal planlösning med generösa ytor och bra förvaringsmöjligheter. Du möts av en ljus och inbjudande hall. I köket finns det gott om förvaringsskåp, rejäla arbetsytor och rymlig matplats. Vardagsrummet är stort och trivsamt och går i fil med matrummet som rymmer många middagsgäster. Under vinterhalvåret gläds du av den fungerande eldstaden. Från vardagsrummet når du altan mot husets baksida. Entréplan erbjuder även ett sovrum och ett mindre rum som med fördel kan användas som arbetsrum. Övre plan ger allrum som är passande som tv-rum och alkoven med burspråk passar bra till arbetsrum eller lekrum. Från allrummet når du husets balkong. Vidare finns tre rejäla sovrum och en toalett. Källarplan inrymmer förråd, matkällare, tvättstuga och garage. Fastigheten är fiberansluten, har kommunalt vatten och avlopp, har ett nyare värmesystem och solceller är installerat. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Bo i ett trevligt samhälle i en levande landsbygd ca 40 km från Sala och ca 60 km från Uppsala. Till de båda städerna ges bussförbindelser för både jobbpendlare och för gymnasieelever. Busshållplats finner du med en kort promenad från fastigheten. Till Tärnsjö hör det natursköna Östaområdet med sitt naturreservat med vandringsleder i orörd natur, Dalälvens fina fiske- och badvatten med flera hundra meter långa sandstränder. För de yngre finns det flertalet förskolor samt skola F-6. Tärnsjö har ett aktivt idrottsliv med idrottshall, gym, fotbollsplan samt friidrott- och tennisbana. Det finns många fina promenadstråk, skogar för svamp- och bärplockning samt elbelyst motionsspår där du kan åka längdskidor vintertid. I Östervåla (ca 15 km bort) finns skola 7-9 samt gott om sportaktiviteter även där bl. a. ishockey. Varmt välkommen att boka dig för visning!

 • Premium
Björsbo 112, Harbo, Heby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Björsbo 112

Villa
Harbo, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 450 000 kr
101 + 40 m²
3 rum
4 288 m² tomt

Välkommen till Björsbo 112 i Harbo, en charmig mindre gård med en mangårdsbyggnad i 1½ plan. Perfekt för den som söker ett året runt-boende eller ett weekendställe. Gården är vackert belägen och omgärdad av buskar som skapar en inbjudande atmosfär. Den stora trädgården är lummig och prydd med fruktträd och blommor, vilket ger en idyllisk känsla. Här finns även en gäststuga med bastu samt en ekonomibyggnad. Perfekt för att ta emot gäster eller för att använda som extra utrymme för hobbyverksamhet eller förvaring. Björsbo 112 erbjuder en unik möjlighet att bo på en gård med närhet till naturen och samtidigt ha bekvämligheter inom räckhåll. Med sin avskilda placering och vackra omgivningar är detta en plats där du kan njuta av lugnet och skapa minnen med familj och vänner. Låt Björsbo 112 bli ditt drömboende eller ditt perfekta weekendställe. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Enåkersby 225, Enåker/Rödmossa, Heby kommun

Enåkersby 225

Fritidshus
Enåker/Rödmossa, Heby kommun
Mäklarcentrum
450 000 kr
50 m²
1 rum
2 343 m² tomt

Välkommen till Enåkersby 225. Ett högt beläget mindre fritidshus med gäststuga och förråd på tomten. Stugorna är belägna på en natur/skogs-tomt, med härlig utsikt över ängar och åkermark. Här är finns det mycket grönska runtomkring och mer än nära till skogslivet. Väl inne i huset möts du av ett stort och rymligt allrum, med plats för matbord och stolar samt en soffgrupp. Utöver allrummet finns här ett alkov som kan användas som sovrum om så önskas.Toalettrum med porta potti (kemisk toalett) i avskilt utrymme. Här finns inget avlopp, ingen el eller rinnande vatten. En äldre grävd brunn finns. Inventarier kan ingå inkluderat två värmare, kylskåp och kök som drivs med gasol. Någon ytterligare flyttstädning kommer inte att utföras. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Stenviken 165, Heby, Heby kommun

Stenviken 165

Villa
Heby, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 195 000 kr
36 + 9 m²
3 rum
3 301 m² tomt

Varmt välkommen till Stenviken 165, Heby. Weekend/Fritidsboende i superskick. Naturskönt läge invid en slingrande grusväg och öppna fält. Här bor du avslappnande en bra bit från stadens brus. Slående är det fina skicket på både stugor och trädgård. Trädgården är inhängnad på senare tid på grund av vildsvin. Storstuga, vardagsrum och kök med matplats samt övervåning med tre sängplatser. Eldstad samt en modern luftvärmepump värmer upp huset gott. Barkök med vedspis och elspis med ugn, matplats och kyl/frys. Mysig välkomnande veranda med tak möter dig påväg upp till huset. Den delvis instängslade, stora trädgårdstomten innehåller ett litet garage, vedbod, trädgårdsförråd samt två gäststugor. I den ena äldre gäststugan finns även ett toa/duschrum med elektrisk förbränningstoalett, duschkabin samt handukstork. I den andra lilla gäststugan finns plats för visst möblemang samt säng. Här värmer du det lilla huset med en trevlig braskamin. Fastigheten säljes besiktigad samt med ansvarsförsäkring för dolda fel. Säljaren är beredd att kvarlämna visst möblemang och övrigt lösöre. Fastigheten är belägen ca 49 km från Stenhagen Uppsala och ca 8 km från Heby samhälle där du hittar det du behöver för att fylla upp kyl & frys.

Grenadjärgatan 8, Östervåla, Heby kommun

Grenadjärgatan 8

Villa
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 450 000 kr
84 + 10 m²
3 rum
754 m² tomt

Välskött, modern och centralt belägen enplansvilla i samhället Östervåla. 84 kvm, 3 rok. Förråd. Ljust och modernt kök med rymlig matplats. Helkaklat badrum med både badkar och dusch. Separat groventré med klädvårdsrum. Altandäck. Luftvärmepump. Fiber. 48 meter till Östervåla vårdcentral och lika nära till förskolan Graniten. Titta på bilderna så fint.

Stationsgatan 1, Tärnsjö, Heby kommun

Stationsgatan 1

Villa
Tärnsjö, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 395 000 kr
102 + 9 m²
4 rum
1 032 m² tomt

Välkommen till Stationsgatan 1, Tärnsjö Trevlig villa med lugnt läge längst in på återvändsgata. Innanför grindarna öppnar sig en trevlig trädgård med uppvuxna träd, bärbuskar samt flertalet planteringar. När du kommer in i huset på entréplan möts du av en rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter, ett vardagsrum med utgång till en delvis takad altan, ett badrum och ett sovrum och kök. På övervåningen finner ni två sovrum och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ute på tomten finns ett växthus, utomhuslänga med goda förvaringsmöjligheter. Gångavstånd till skola, livsmedelsbutik, café mm. För visning - kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

 • Plus
Generatorgatan 5, Asea-Stan, Västerås kommun

Generatorgatan 5

Lägenhet
Asea-Stan, Västerås kommun
Mäklarcentrum
1 695 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
4 714 kr/mån
26 905 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och nyligen renoverade bostadsrättslägenhet belägen på Generatorgatan i Västerås. Med en yta på 63 kvadratmeter erbjuder denna välplanerade bostad en trevlig och bekväm atmosfär. Den höga takhöjden ger en känsla av rymd och ljus i varje rum. Det öppna och ljusa vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär för sociala sammankomster eller avkoppling efter en lång dag. Köket är nyligen renoverat och erbjuder moderna bekvämligheter samt gott om förvaringsutrymme. Här finns även plats för en matplats där du kan njuta av dina måltider. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och personliga tillhörigheter. En balkong ger möjlighet till frisk luft och möjlighet att njuta av solen. Bostaden är belägen på andra våningen i en trevlig byggnad med totalt tre våningar. Med närhet till stadens bekvämligheter, shopping, restauranger och kommunikationer, är detta en perfekt plats att kalla hemma. Missa inte chansen att upptäcka denna fantastiska bostad! Ring Fastighetsmäklaren Henric Björkman redan idag för visning på 0705874615!

 • Balkong
 • Hiss
Södra Storgatan 58, Tärnsjö, Heby kommun
Södra Storgatan 58, Tärnsjö, Heby kommun, bild 2
Södra Storgatan 58, Tärnsjö, Heby kommun, bild 3

Södra Storgatan 58

Villa
Tärnsjö, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 450 000 kr
80 + 118 m²
4 rum
881 m² tomt

Välkommen till Södra Storgatan 58, Tärnsjö. Energisnål enplansvilla med dubbelgarage i utkanten av Tärnsjö samhälle. Villan har uppdaterade ytskikt och är väl omhändertagen. Uppvärmningen sker med vattenburen värme genom en luft/vattenvärmepump. En värmande braskamin finns i vardagsrummet. Ett trivsamt boende där entréplanet bjuder på ett ljust kök , två sovrum, badrum och vardagsrum. Fin källare som bland annat innehar allrum/sovrum, tvättstuga, matkällare/förråd. Här finns dessutom ett dubbelgarage med automatiska portar. Villan känns rymlig och Vinden är inredningsbar. Villan är nymålad sommaren -23. Välkomna på visning!

 • Premium
Steneborgsvägen 1, Harbo, Heby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Steneborgsvägen 1

Villa
Harbo, Heby kommun
Mäklarcentrum
2 695 000 kr
160 + 90 m²
4 rum
8 910 m² tomt

Välkommen till Steneborgsvägen 1 i Harbo, Till detta bostadshus med tillhörande ekonomibyggnader, som erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömboende. Med sitt imponerande byggår från sent 1800-tal har detta hem en historia att berätta. Unik möjlighet att äga ett charmigt bostadshus med ekonomibyggnader och stor tomt, perfekt för drömprojektet! Detta friliggande bostadshus sträcker sig över två våningar och källare och erbjuder en generös boarea på cirka 160 m². Här finner du fyra rum och kök, varav två sovrum. De två rymliga hallarna, en på varje plan, ger en välkomnande atmosfär och bidrar till en smidig rörelse genom huset. Källardelen utgör ett perfekt komplement med sina stora förrådsutrymmen och en biarea på cirka 90 m². Här finns gott om plats för förvaring och möjligheter att anpassa efter dina behov. På den vidsträckta tomten, som sträcker sig över hela 8 910 m², finner du även tre ekonomibyggnader som adderar ytterligare potential till fastigheten. Här finns fruktträd och bärbuskar och ett växthus. Plantering och odlingsmöjligheter finns det gott om i trädgården, fina ytor med blomster och en mindre damm. En av byggnaderna har tidigare fungerat som en f.d. Godtemplarlokal/biosalong och sträcker sig över ca 135 m². Idag är det ett rymligt och stort garage/verkstad med gjuten betongplatta, och luftvärmepump finns i garaget. Dess unika karaktär ger möjlighet till kreativa lösningar och olika användningsområden. Förutom detta finns även ett plåtskjul med trästomme på andra sidan väg 272, med en yta på ca 300 m² samt en mindre förrådsbyggnad intill bostadshuset. Dessa utrymmen ger extra förvaringsmöjligheter samt potential för olika projekt. Här har du chansen att förverkliga dina drömmar och skapa din egen oas på denna stora tomt. Med närheten till naturen och det mindre skogsskiftet får du möjlighet att njuta av lugnet och samtidigt ha bekvämt avstånd till bekvämligheter. Missa inte denna möjlighet att bli ägare till detta bostadshus med tillhörande ekonomibyggnader och låt din kreativitet flöda! Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Södra Storgatan 28, Tärnsjö, Heby kommun

Södra Storgatan 28

Villa
Tärnsjö, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 600 000 kr
201 + 42 m²
5 rum
1 512 m² tomt

Välkommen till Södra storgatan 28 i Tärnsjö Rymlig villa i 1½-plan med vidbyggt isolerat garage med en boarea på hela 201 m². Villan erbjuder fem rum och kök. Med sina rymliga utrymmen får hela familjen det trivsamt i denna villa. Här finns fyra sovrum, tre på övervåningen och ett på entréplan som idag används som kontor. Vardagsrum i vinkel med braskamin och matplats. Stort kök med utgång till inglasad altan under tak, en groventré med bra förvaringsmöjligheter, en rymlig tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även ett bra toalettrum. I tvättstugan finns två förråd och utgång till garage och ett förråd. På övervåningen möts man av en möblerbar hall, tre sovrum och ett badrum. Från ena sovrummet är det utgång till balkong under tak. Tomten är lagom stor, som inramas av syrenhäckar på baksidan och staket på framsidan, en vedbod finns på baksidan. Här finns plats för många bilar på uppfarten som är asfalterad. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Skjutbanegatan 10B, HAGA, Västerås kommun
 • Budgivning pågår

Skjutbanegatan 10B

Lägenhet
HAGA, Västerås kommun
Mäklarcentrum
1 190 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
3 585 kr/mån
21 250 kr/m²

TIPP TOPP 2:A I POPULÄRA KVARTER - HAGA! Smakfullt och välrenoverad 2:a i populära kvarter med genomgående ljusa och stilrena materialval. Modernt, fullutrustat kök nya vitvaror samt bra arbetsytor. Ljust och luftigt vardagsrum med generösa umgängesytor och ett härligt ljusinsläpp från det stora fönstren. Från vardagsrummet är det utgång till den stora, inglasade balkongen. Lyxigt renoverat badrum med "Steamhotellkänsla" kakel/klinker och fina extra detaljer. Rymligt sovrum med bra förvaring med praktisk garderob med skjutdörrar. Våning 1 av 3. Välkommen att trivas på Haga med närhet till allt du behöver. Här kombineras lugnet i området med närhet till service, skolor, kommunikation och arbete. Brf Västhaga nr 7, MBF är en välskött förening med god ekonomi. Brfen tillhandahåller tvättstuga, grillplats, lekplats, en trevlig gårdsmiljö.

 • Balkong
Brattberg 612, Östervåla, Heby kommun

Brattberg 612

Villa
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 395 000 kr
82 + 12 m²
4 rum
5 501 m² tomt

Välkommen till Brattberg 612, Östervåla. Lantligt belägen villafastighet är till salu i Brattberg, ett bostadshus i 1½-plan som erbjuder fyra rum och kök. Detta objekt är en idealisk plats för den som söker lugn och ro i en lantlig miljö. Gott om uppställningsytor och en fin nyrenoverad verkstad/garage. Entréplan erbjuder hall, kök, vardagsrum, kontor/allrum, kök och två toaletter. Tar vi oss upp till övervåningen så möts man av en mindre möblerbar hall och två sovrum med kattvindar som förvaring. Villan har källardel med uppfräschade ytor, här finns plats för förvaring. På den stora tomten finns här fruktträd och bärbuskar, ett stort växthus och massa ytor till att odla och plantera. Här finns en praktisk ekonomibyggnad innehållande ett garage med golvvärme, vedbod och goda förvaringsmöjligheter. Gården är även utrustad med solceller. Mycket är nytt och bytt på gården de senaste åren. Här är en kort förteckning av det utförda arbetena med start redan 1977 1977- Tilläggsisolering av fasader och montering av plåtfasader. 2005-Gissningsvis omläggning av yttertakets takplåt. 2014-Renovering av WC/dusch på entréplan. 2014- Utbyggnad av huset bakåt. 2016- Provtryckning av skorsten utan anmärkning. 2018- Installation av luft/luftvärmepump. 2019- Installation av solceller 9,9 Kwp 2019- Spishäll 2020- Ytskiktsrenovering invändigt. 2020- Renovering av fönster och montering av nya tätningslister. 2020- Byte av all el, vatten och avlopp i huset. 2020- Dränering kring husets källardelar med montering av utvändig cellplast. 2021-Tvättmaskin & Torktumlare 2022-Montering av avfuktare och markplast i krypgrund. 2022-Diskmaskin 2023- Renovering av garage. 2023- Ytskiktsrenovering av källare. 2023- Montering av elpanna i garaget. 2024- Ugn Varmt välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 81