Mäklare Peter Larsson

Peter Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rickebo 309, Östervåla, Heby kommun
 • Sön 28 apr

Rickebo 309

Villa
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum
2 495 000 kr
140 m²
5 rum
6 884 m² tomt

Välkommen till Rickebo 309, Östervåla Nu finns chansen att ta över denna trevliga mindre gård med god möjlighet till djurhållning som ligger i ett bra läge - endast ca 4 km från Östervåla. Villan som står på tomten är en 1½-plan som är välskött och rymlig. Två större ekonomibyggnader med bl a stall med 4 boxar samt verkstad om ca 50 m² porthöjd ca 3 m. I lidret/lösdriftstallet som idag används som (hönshus) finns två större lösdrifter samt ett garage med gjuten platta. Väl inne i huset möts du av en hall, kök, vardagsrum och badrum. På övre plan finns 4 rejäla sovrum och en rymlig möblerbar hall, och en toalett. Ute på den stora tomten finns förutom ett växthus, ekonomibyggnader även ett brygghus som inrymmer god förvaring. Ett soldäck tillsammans med ett inglasat uterum med utsikt över öppna fält. Lekstugorna som finns, ingår ej i köpet. På den stora tomten finns även byggnad med bra utrymmen för förvaring och stall med boxar. Bostadshuset värms upp med modern vattenburen golvvärme från luft/vattenvärmepump samt trevlig spispanna i köket.

 • Plus
Storgatan 8A, Heby, Heby kommun

Storgatan 8A

Lägenhet
Heby, Heby kommun
Mäklarcentrum
625 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 458 kr/mån
9 843 kr/m²

Bostadsrättslägenhet om 2 rum & kök på plan 2 av 2 med balkong. Lägenheten består av en rymlig hall med god förvaring i form av garderober, ett orginalkök från 60-talet med plats för fyra-fem matgäster, stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till en rymlig balkong i nordväst-läge. Sovrum med plats för dubbelsäng. Badrum i äldre skick samt klädkammare. Till Lägenheten tillhör ett förråd i källaren. Gemensam tvättstuga finns belägen huset bredvid. Välkomna på visning!

 • Balkong
Sandavägen 21, Österfärnebo, Sandvikens kommun
 • Sön 21 apr
Sandavägen 21, Österfärnebo, Sandvikens kommun, bild 2
Sandavägen 21, Österfärnebo, Sandvikens kommun, bild 3

Sandavägen 21

Villa
Österfärnebo, Sandvikens kommun
Mäklarcentrum
1 200 000 kr
145 + 145 m²
6 rum
1 890 m² tomt

Varmt välkommen till Sandavägen 21, Österfärnebo. Charmigt och tidlöst hus med familjevänligt och sjönära läge i fridfulla och trivsamma Österfärnebo. Här kommer vi in i en funktionell och välplanerad hall med gott om plats för jackor och skor. Därefter finns ett ljust kök följt av ett sedan flera år tillbyggt -rymligt och lättmöblerat vardagsrum. I huset finns tre till fyra sovrum beroende på hur du vill disponera dina ytor. I badrummet finns kakel på väggarna och klinker på golvet, här finns toalett, dusch och handfat. Vidare har huset ett stort hobbyrum med plats för gym. Huset har gott om förvaring i källaren, här finns ett garage, pannrum, hobbyrum samt tvättstuga. Huset står på en lummig trädgårdstomt med fruktträd och soligt sydvästläge. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Österfärnebos utkanter. Naturen och Fängsjön ligger inom gångavstånd och bad och fiske i Dalälven finns en sommarskön promenad bort. Dessutom har man ICA Österfärnebo, kyrka samt konditori Lundgrens en bit bort från bostaden. Varmt välkommen till Sandavägen!

 • Premium
Solvik 117, Haga, Heby kommun
 • Borttagen före visning

Solvik 117

Fritidshus
Haga, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 450 000 kr
64 + 23 m²
2 rum
3 527 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
Stora torget 3H, Östervåla, Heby kommun

Stora torget 3H

Lägenhet
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum
250 000 kr
34,6 m²
1 rum
2 138 kr/mån
7 225 kr/m²

Välkomna till Stora torget 3 H Affärslokal centralt och bekvämt i bostadsrättsföreningen Åbygårdarna. A-läge intill Stora Torget, Östervåla. I lokalen finns idag ett större rum som är det första ni möts av när ni kliver in innanför dörren. Längre innanför lokalen ligger ett kontor och en toalett. Drömmer du om att starta eget eller bara behöver byta upp ditt nuvarande läge? Ta Chansen! Kontakta Mäklarcentrum för visning. BRF Åbygårdarna är en stabil förening med god ekonomi vilket minskar risken för avgiftshöjningar. Östervåla samhälle erbjuder god allmänservice, rikt föreningsliv för idrott och andra fritidsaktiviteter. I Östervåla finns bl.a Skola f-9, matvarubutiker, apotek, vårdcentral, restauranger, elhandelsbutik, bank, frisörer, fotvård, Systembolaget, klädaffär, bibliotek, biograf, kyrkor, el- och målerifirma m m. Idrottsföreningen erbjuder sporter såsom Ishockey, Fotboll, Gymnastik, Skidor. I övrigt finns här ett bra GYM på hela 280 kvm samt en lika stor Crossfit-box (Strongfit), en Padelanläggning, Hinderbana, föreningar med Innebandy och Basket. Kyrkorna har Scouter, ungdomsverksamhet och körer. Att bo i Östervåla är livskvalitét. Vill du ta dig till Uppsala går buss 844 med halvtimmestrafik t/r. Välkomna att ringa för visning!

Stärte 124, Östervåla, Heby kommun
 • Sön 21 apr

Stärte 124

Villa
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 450 000 kr
120 m²
5 rum
2 626 m² tomt

Välkommen till Stärte 124, Östervåla. Högt och ljust - Enskilt beläget nära samhället. Här erbjuds nu ett trivsamt och välplanerat boende. Huset är en 1,5 plans villa med källare som byggdes 1920 (utbyggt på senare år).. Bostaden erbjuder 4 sovrum, fina sällskapsytor på entréplan, två sovrum på övervåningen med en möblerbar mindre hall. Förutom bostadsbyggnaden finns här även ett enklare dubbelgarage. Ett större och fint snickeri för den händige, med ett förråd vägg i vägg. Huset står på en välkomnade tomt med utsikt över ängarna. Soldäck och en enklare pool, här har ett fint solläge på vackra dagar. På hustomten finns bär och fruktträd, ett fint inhägnad odlingsområde med växthus. Har man gröna fingrar, så finns här utrymme för plantering och odling.

 • Plus
Dillners väg 11, Östervåla, Heby kommun
 • Sön 21 apr

Dillners väg 11

Villa
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum
2 150 000 kr
121,4 + 61 m²
5 rum
1 243 m² tomt

Välkommen till Dillners Väg 11, Östervåla. Här välkomnas du till en stilfull renoverad enplansvilla som är tilltalande med trevliga färgval genom hela huset. Villan om 5 rum & kök består av hela 4 sovrum, groventré med tvättstuga samt en mindre toalett. Ett stort rymligt vardagsrum, med utgång till en generös altan med tak och delvis pergola. Här kan ni njuta av sol i stort sett hela dagen, som ni sen avslutar med kvällssol. På villatomten finns äppelträd, körsbärsträd och större odlingsbäddar på tomten. Ni bor på ett barnvänligt villaområde, rakt över vägen från förskolan Leklandia. Närhet till pulkabacke och en grus-fotbollsplan som det ibland spolas is på vintertid. Det vidbyggda garaget har ett större förrådsutrymme baktill som ev. kan öppnas upp till ett större garage. Gott om förvaringsutrymme. Varmt välkommen på visning! Östervåla samhälle erbjuder god allmänservice, rikt föreningsliv för idrott och andra fritidsaktiviteter. I Östervåla finns bl.a Skola f-9, matvarubutiker, apotek, vårdcentral, restauranger, elhandelsbutik, bank, frisörer, fotvård, Systembolaget, klädaffär, bibliotek, biograf, kyrkor, el- och målerifirma m m. Idrottsföreningen erbjuder sporter såsom Ishockey, Fotboll, Gymnastik, Skidor. I övrigt finns här ett bra GYM på hela 280 kvm samt en lika stor Crossfit-box (Strongfit), en Padelanläggning, Hinderbana, föreningar med Innebandy och Basket. Kyrkorna har Scouter, ungdomsverksamhet och körer. Att bo i Östervåla är livskvalitét. Vill du ta dig till Uppsala går buss 844 med halvtimmestrafik t/r.

 • Plus
Ärligbo 155, Tärnsjö/Ärligbo, Heby kommun
 • Sön 21 apr

Ärligbo 155

Villa
Tärnsjö/Ärligbo, Heby kommun
Mäklarcentrum
2 500 000 kr
183,4 m²
6 rum
3 915 m² tomt

Välkommen till Ärligbo 155, Tärnsjö. Ett charmigt hus i gott skick som ligger enskilt beläget, - skyddad av skogen. Huset har hela sex rum och kök och är väl omhändertaget de senaste åren med bl.a ett nyare tak av betongtegel, ny fasad samt nya fönster och dörrar. Du möts av en rymlig och välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i två garderober. Vidare in i huset till vänster, kommer du till ett typiskt lantligt kök. Sen till ett större vardagsrum där finns det möjligheter till att möblera upp till en matsalsdel och även en soffhörna. Intill vardagsrummet ligger ett sovrum med utgång till altanen. Det finns två toaletter på entréplan, som ligger rakt fram respektive höger från hallen. Ena toaletten har WC/tvättstuga, den större toaletten har dusch och bra med förvaring. Vi tar oss vidare upp på övervåningen där möts du av ett rymligt allrum, tre generösa sovrum och två kattvindar. Den ena kattvinden är inredd i dag mer som en garderob och den andra är större och används som förråd. Hela huset erbjuder bra med förvaring, rena drömmen för en barnfamilj. Om vi tar oss ut på tomten finns en äldre timrad stallbyggnad med separat förråd för god förvaring samt en jordkällare. Grönskade tomt med frukt och bärbuskar, här kan du hitta hallonbuskar, smultron, äppelträd och plommonträd. En fin sommardag kan du sitta ute vid en stor och öppen altan med trädäck och drömma dig bort med en bok och kaffe i handen. En regnig dag finns såklart ett alternativ att sitta under den fina inglasade altanen som har utgång från ena sovrummet från entréplan. Om du behöver handla förnödenheter hittar du ICA i Tärnsjö 7 min bort, eller mot Östervåla där Coop och Hemköp finns. Systembolag, blomsteraffärer, apotek, restaurang, secondhand butik Solrosen. mm.mm Kök Lantlig känsla och robust inredning beskriver detta kök bäst. Här finns förutom moderna maskiner även en värmande vedspis med bakugn. Vardagsrum Väl tilltaget med fina trägolv här finns det plats för hela släkten. I vardagsrummet finns även en braskamin. Sovrum Entréplan erbjuder ett sovrum - Här finns gott om plats för en dubbelsäng. Utgång till den inglasade altanen. Övervåning Övervåningen når du via en trappa från hallen. Här finns tre sovrum och en större trapphall som kan nyttjas som övervåningens allrum. Ett av sovrummen har sin egen walk in closet. Ett extra sovrum kan inredas i kattvind med ingång från allrummet. Välkommen på visning!

 • Plus
Klockarvägen 9, Harbo, Heby kommun

Klockarvägen 9

Villa
Harbo, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 875 000 kr
124 m²
5 rum
878 m² tomt

Välkommen till Klockarvägen 9, Harbo Välkomna till denna enplansvilla som nu kan bli ditt nästa boende! Här möts man av en villa i ett plan, där bostadens kvadratmeter fördelas över en hall, kök, vardagsrum, allrum, sovrum, badrum och groventré med tvättstuga. Här bor du och din familj tryggt på en familjär villagata med vändzon längst in vid gatans slut. Villan består av 5 rum och kök, varav 3 sovrum. En bra planlösning som är välplanerad genom hela huset. Här finns ett rymligt allrum, med gott om plats till att samla släkt och vänner. Det lättmöblerade vardagsrummet har utgång till altanen på husets baksida. Etagétomten är insynsskyddad från gatan med god hjälp av den uppväxta Tuija-häcken, en lättskött baksida där barnen kan springa fritt. Villan är belägen på nära gångavstånd från Harbo skola. Harbo är ett mindre samhälle ca 40 km från Uppsala med allmänservice. Här finns en ICA-butik, restaurang, bensinmack m m. förskola samt grundskola årskurs F-6. Mycket goda allmänna kommunikationer till och från Uppsala/Östervåla.

Norra Snickarvägen 1, Tärnsjö, Heby kommun
 • Budgivning pågår

Norra Snickarvägen 1

Fritidshus
Tärnsjö, Heby kommun
Mäklarcentrum
575 000 kr
34 m²
1 rum
349 m² tomt

Välkommen till Norra Snickarvägen 1, Tärnsjö. Här finner du ett välskött fritidshus med närhet till allmänservice såsom fik och matbutik och natursköna upplevelser i och runt samhället Tärnsjö. Torpet ligger endast några km ifrån norra europas största inlands-riviera Östa. Östaområdet erbjuder förrutom bad och strandliv även fiske i toppklass. Det mysiga torpet om 34 kvm inrymmer ett större kök med vedspis och matplats. Sovrum finns innanför köket. Här finns även en inglasad veranda, hall och Wc/Dusch-rum. Loft finns på vinden med uppgång från trädgården. Trädgården är lummig och behändig och räcker gott och väl för odlingsmöjligheter i mindre skala. Uthus med vedbod och förråd. Många är de gulliga detaljerna och färgkartan på väggar och golv är bred. Känslan i torpet är glädje! Vatten och Avlopp finns inkopplat på det kommunala systemet.

Lillängsgatan 7, Östervåla, Heby kommun
 • Budgivning pågår

Lillängsgatan 7

Villa
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 250 000 kr
101 m²
5 rum
476 m² tomt

Välkommen till Lillängsgatan 7, Östervåla. Kedjehus i 1 1/2-plan med trädgårdstomt och garage. På Lillängsgatan bor du centralt och bekvämt med gångavstånd till allmänservice och skola f-9. Bostaden innehåller fem rum och kök varav hela fyra sovrum. Våningsplanen är likadelade med två sovrum per våning. Entréplan innehåller även en hall, vardagsrum, kök samt Wc/Dusch. Övervåningen har gott om förråd samt toalettrum och som beskrivet två sovrum. En takad altan finns på husets baksida med utgång från vardagsrummet. Garage med plats för en bil finns direkt innanför husets uppfart, garaget har betongplatta och är oisolerat. i övrigt finns här ett bra förråd samt i övrigt bra förvaring. Tomten är en uppvuxen trädgårdstomt med planteringar och fruktträd. En generös häck avgränsar tomten bakåt. Östervåla samhälle erbjuder god allmänservice, rikt föreningsliv för idrott och andra fritidsaktiviteter. I Östervåla finns bl.a Skola f-9, matvarubutiker, apotek, vårdcentral, restauranger, elhandelsbutik, bank, frisörer, fotvård, Systembolaget, klädaffär, bibliotek, biograf, kyrkor, el- och målerifirma m m. Idrottsföreningen erbjuder sporter såsom Ishockey, Fotboll, Gymnastik, Skidor. I övrigt finns här ett bra GYM på hela 280 kvm samt en lika stor Crossfit-box (Strongfit), en Padelanläggning, Hinderbana, föreningar med Innebandy och Basket. Kyrkorna har Scouter, ungdomsverksamhet och körer. Att bo i Östervåla är livskvalitét. Vill du ta dig till Uppsala går buss 844 med halvtimmestrafik t/r.

 • Plus
Harbonäsvägen 504, Harbo/Järpebo, Heby kommun

Harbonäsvägen 504

Fritidshus
Harbo/Järpebo, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 395 000 kr
44 + 11 m²
3 rum
1 859 m² tomt

Välkomna till Harbonäsvägen 504, Harbo Med ett naturskönt läge i gemytligt fritidsområde ca 90 minuter från Stockholm finns detta välskötta smultronställe! Husets 50 kvm rymmer storstuga med öppen spis, kök, två sovrum, varav det ena med plats för dubbelsäng. Wc med vattentoalett. Isolerad altan mot söder där du kan njuta av långa sommarkvällar. För övernattande gäster finns gästhuslänga innehållande gästrum, snickarbod samt wc och duschrum med bastu. I Bastun finns ett nytt fönster infällt så du samtidigt som du bastar även kan kika efter vilda djur. Färdas du med el eller hybridbil så finns en nyinstallerad laddstolpe vid stugans uppfart. Vill du jobba på semestern så finns det fiber i huset. Den här fastigheten ligger i fritidshusområdet Järpebo, ett fritidshusområde intill Upplands största insjö, sjön Tämnaren känd för sitt rika fågelliv. Föreningen har upplagsplats för båtar intill sjön. Aktiv samfällighetsförening som bl.a. arrangerar midsommarfirande. Buss går utmed väg 272 med halvtimmestrafik t/f Uppsala, busshållplatsen ligger ca 3,5 km från stugan. Mat och förnödenheter inhandlas i den välsorterade ICA-Butiken i Harbo alternativt på Hemköp eller Coop i Östervåla. Här erbjuds goda förutsättningar för att skapa rika och njutbara somrar med härliga familjeminnen för många år framöver. Välkomna på visning!

Ärilsvägen 1, Östervåla, Heby kommun

Ärilsvägen 1

Villa
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 395 000 kr
120 m²
7 rum
1 684 m² tomt

Välkommen till Ärilsvägen 1 i Östervåla Större villafastighet i 1½-plan som ligger på ett centralt läge i Östervåla. Här finns chans att lägga sin egen prägel, med många möjligheter och stor potential. På entréplan möts du av en hall, kök, ett kall förråd/skafferi med bra förvaring. Här finns finns även wc och dusch samt ett minde rum som kan användas som kontor. Tvättstuga med bra arbetsytor och gott om plats att hänga tvätt. Övervåningen har en rymlig möblerbar hall/allrum, här finns det plats för umgänge och tv-möbler. Övervåningen erbjuder 4 st stora sovrum som delvis har fina trägolv. Ett av sovrummen är i etagé. Huset har en mindre, behändig trädgårdstomt. Det finns en uteplats i trädgården. En bit från bostadshuset ingår även ett dubbelgarage beläget på egen fastighet. Se bifogad tomtkarta. I garaget som har använts som snickarverkstad finns ett uppreglat trägolv. Garaget är isolerad och värms upp av en luftvärmepump. Bostaden har tidigare inrymt ett finbageri med butiksdel. Bostaden ligger centralt i samhället Östervåla. Ett samhälle som erbjuder god allmänservice, rikt föreningsliv för idrott och andra fritidsaktiviteter. I Östervåla finns bl.a Skola f-9, matvarubutiker, apotek, vårdcentral, restauranger, elhandelsbutik, bank, frisörer, fotvård, Systembolaget, klädaffär, bibliotek, biograf, kyrkor, el- och målerifirma m m. Idrottsföreningen erbjuder sporter såsom Ishockey, Fotboll, Gymnastik, Skidor. I övrigt finns här ett bra GYM på hela 280 kvm samt en lika stor Crossfit-box (Strongfit), en Padelanläggning, Hinderbana, föreningar med Innebandy och Basket. Kyrkorna har Scouter, ungdomsverksamhet och körer. Att bo i Östervåla är livskvalitét. Vill du ta dig till Uppsala går buss 844 med halvtimmestrafik t/r. Varmt välkomna på visning!

Stenbocksgatan 2, Östervåla, Heby kommun

Stenbocksgatan 2

Villa
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 550 000 kr
104 + 4 m²
5 rum
896 m² tomt

Välkommen till Stenbocksgatan 2 i Östervåla. Här på Stenbocksgatan 2 välkomnas ni till ett hemtrevligt enplanshus med hörntomt. Med sina 104 kvm fördelade på 5 rum och kök kan hela familjen trivas. Planlösningen är välplanerad och genomtänkt och fungerar över tid. Bostaden är belägen i ett lugnt och populärt område med närhet till sportområde. Ett perfekt tillfälle för er som är på jakt efter ett boende med bra läge i trivsamma Östervåla. Garagebyggnad med gott om plats för förvaring samt en bil. Östervåla samhälle erbjuder god allmänservice, rikt föreningsliv för idrott och andra fritidsaktiviteter. I Östervåla finns bl.a Skola f-9, matvarubutiker, apotek, vårdcentral, restauranger, elhandelsbutik, bank, frisörer, fotvård, Systembolaget, klädaffär, bibliotek, biograf, kyrkor, el- och målerifirma m m. Idrottsföreningen erbjuder sporter såsom Ishockey, Fotboll, Gymnastik, Skidor. I övrigt finns här ett bra GYM på hela 280 kvm samt en lika stor Crossfit-box (Strongfit), en Padelanläggning, Hinderbana, föreningar med Innebandy och Basket. Kyrkorna har Scouter, ungdomsverksamhet och körer. Att bo i Östervåla är livskvalitét. Vill du ta dig till Uppsala går buss 844 med halvtimmestrafik t/r.

Parkvägen 5, Tärnsjö, Heby kommun

Parkvägen 5

Villa
Tärnsjö, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 195 000 kr
92 + 108 m²
4 rum
1 016 m² tomt

Välkomna till Parkvägen 5, Tärnsjö Rymlig och välplanerad 1 1/2-plansvilla med källare. Huset har ett trevlig renoverat barkök med öppen planlösning mot ett ljust vardagsrum. På övervåningen finns två sovrum och ett fint renoverat badrum. Utöver detta, finns en inredningsbar trapphall med utgång till en balkong i sydost läge. Källare med gott om förvaring, tvättstuga och ger även plats till husets nya moderna luft/vatten-värmepump. Tillbyggt garage med snickarbod. Här bor du centralt med promenadavstånd till matbutik, förskola och skola F-6. Samhället Tärnsjö ligger ca 40 km från Sala och ca 60 km från Uppsala. Här finns ca 1 500 invånare och god allmän service i form av matbutik (ICA nära), frisör, pizzeria/restaurang ( 67:ans grill och Faster Veras cafe m m. Vid Furuvallen finns fotbollsplan samt friidrott- och tennisbana. Både kommunalt och föräldrakoperativt dagis, skola F-6 samt allmänna kommunikationer till och från Heby/Sala samt Uppsala finns. Tärnsjös pärla är utan tvekan det natursköna Östaområdet med sitt naturreservat med vandringsleder i orörd natur, Dalälvens fina fiske- och badvatten, Östa källor med sitt klara vatten samt campingplats och kanotuthyrning. Välkomna att ringa för visningstid!

Arosvägen 14, Östervåla, Heby kommun
 • Sön 28 apr

Arosvägen 14

Villa
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 995 000 kr
122 m²
4 rum
1 944 m² tomt

Välkommen till Arosvägen 14, Östervåla. En centralt belägen familjevilla med uthuslänga, Bostadshuset är ett väl omhändertaget 20-talshus som renoverats med omsorg. Huset erbjuder fyra rum och kök varav kök och vardagsrum har en öppen och ljus planlösning där du sittandes vid matbordet har god kontakt med samtliga gäster både i kök och vardagsrum. En stor inglasad altan nås från vardagsrummet. Övervåningen innehåller husets mer privata del med tre sovrum. Fiber finns installerat i bostadshuset. En stor altan med tak om 31 m² finns i nordostläge, hit når du dels från trädgården och husets vardagsrum. Tomten: En stor lummig inramad trädgårdstomt, här finns gott om plats för den trädgårdsintresserade att odla.

 • Plus
Byggmästargatan 2, Östervåla, Heby kommun

Byggmästargatan 2

Villa
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum
2 900 000 kr
122 m²
5 rum
1 058 m² tomt

Välkommen till denna näst intill nybyggda villa på Byggmästargatan i det barnvänliga Lundaområdet, Östervåla . Med sin välplanerade boyta på 122 kvadratmeter och hög takhöjd erbjuder denna bostad en luftig och rymlig atmosfär. Perfekt för familjen som behöver utrymme att växa och trivas i. Den här moderna bostaden är utrustad med golvvärme via ett modernt uppvärmningssystem med frånluftsvärmepump (Nibe fighter 750). Utöver bostadshuset finns ett ett större garage med el-port, här finns gott om plats för både bilen och förvaring. Tomtarea om 1058 kvadratmeter finns gott om utrymme för utomhusaktiviteter och tidvis även trädgårdsarbete delar av tomten är gräsbelagd. Hörntomt. Med sitt läge i Östervåla kan du njuta av lugnet samtidigt som du har nära till allt du behöver. Skolor, förskolor och affärer finns inom bekvämt avstånd för en smidig vardag. Detta är en unik möjlighet att bli ägare till en nybyggd villa i ett eftertraktat område. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem här på Byggmästargatan. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Östervåla erbjuder god allmänservice, härligt föreningsliv och ett samhälle med fart och fläkt för den som önskar. Här finns bl.a. två matvarubutiker, bank, systembolag, vårdcentral, apotek, tandläkare. Föreningen ÖIF finns för dig som gillar skidor, ishockey, fotboll och gymnastik. Dansar loss gör du på Östervålas egen folkpark Skogsvallen som ägs och drivs av Östervåla IF. Goda bussförbindelser t/f Uppsala med halvtimmestrafik på vardagarna.

Södra Storgatan 58, Tärnsjö, Heby kommun

Södra Storgatan 58

Villa
Tärnsjö, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 650 000 kr
80 + 118 m²
4 rum
881 m² tomt

Välkommen till Södra Storgatan 58, Tärnsjö. Energisnål enplansvilla med dubbelgarage i utkanten av Tärnsjö samhälle. Villan har uppdaterade ytskikt och är väl omhändertagen. Uppvärmningen sker med vattenburen värme genom en luft/vattenvärmepump. En värmande braskamin finns i vardagsrummet. Ett trivsamt boende där entréplanet bjuder på ett ljust kök , två sovrum, badrum och vardagsrum. Fin källare som bland annat innehar allrum/sovrum, tvättstuga, matkällare/förråd. Här finns dessutom ett dubbelgarage med automatiska portar. Villan känns rymlig och Vinden är inredningsbar. Villan är nymålad sommaren -23. Välkomna på visning!

 • Plus
Enbärsgränd 9, Björklinge, Uppsala kommun

Enbärsgränd 9

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
Mäklarcentrum
2 900 000 kr
92 + 92 m²
4 rum
1 243 m² tomt

Välkommen till Björklinge och Enbärsgränd 9. Ett plan med hel källare och friliggande garage. Fastigheten i hörnläge -öppet mot ängsmark i söderläge. Tillfälle att skapa ditt drömboende i detta fina pendlarläge mot Uppsala. Villans ytskikt är nästan uteslutande i orginalskick från -64. Nuvarande ägare har byggt villan och är ägare sedan 59 år. Husets vitala delar såsom källarens grundmur och tak har underhållits väl och taket är nytt sedan 2011 och källargrunden är delvis omdränerad på 80-talet. På den uppväxta tomten finns gräsbelagda ytor, bärbuskar och äppelträd. Friliggande byggnader såsom friggebod och garage med plats för förvaring och en bil. Välkommen till ett levande samhälle! Ett barnvänligt naturskönt område med något för hela familjen. Ungdomsidrotten är nära till hands med både Innebandy, Hockey och Fotboll på Björkvallen. Den skicklige kan även spela Tennis här. För löp och motionsintresserade finns ett eljusspår, pulkabacke. För den badsugna finns Sandviksbadets badplats vid Långsjön. För den mer kulturintresserade finns här en lång kulturhistoria med runstenar och äldre kyrkor. mer information hittas hos Bygdeföreningen och Bygdemuséet. Björklinge är beläget utmed G:a E4 -Gävlevägen och det tar ca 20 min med bil till Uppsala. Väljer du "nya" E4.an tar bilfärden till Gränbystaden ca 15 min. Kollektivt går det många dagliga bussar t/f Björklinge - Uppsala. Närservice. Björklinge centralt har en välsorterad Hemköp-butik, restaurang samt frisersalong. Bibliotek. Villan är tillgänglig för snabbt tillträde!

Plogvägen 25, Heby, Heby kommun

Plogvägen 25

Villa
Heby, Heby kommun
Mäklarcentrum
2 950 000 kr
118,8 m²
4 rum
767 m² tomt

Välkommen till Plogvägen 25, Heby. En nyproducerad enplansvilla på återvändsgata i Heby, Nära skog och natur. Högt belägen på nya området. Välkommen in i en nyproducerad genomtänkt villa med allt samlat i ett plan. Villan är byggd i klassisk svensk stil med moderna tillval och värmelösning. De genomtänkta detaljerna genomsyrar hela huset som är genuint byggt i lösvirke. Redan inne i hallen infinner sig känslan av ett välbyggt hus för den lilla familjen eller för dig som inte tänkt jobba för mycket med bostaden på många år. Hallen har klinkerplattor som golvbeläggning vilket tar upp den ljumma golvvärmen mycket bra. Förutom i hallen och husets övriga våtrum är det vitlaserad ekparkett som golvbeklädnad. Köket är välplacerat just invid hallen i huset. Modernt inbyggda vitvaror. Burspråket i köket ger extra plats för ett större matbord. Tre sovrum. Villan består av tre sovrum i fil, Sovrum om respektive 13 kvm samt de bägge mindre om 9.1 kvm. Ett rum kan förslagsvis även användas som kontor/bibliotek om du har ett rum över. I övrigt erbjuder planlösningen ett badrum som är stilfullt inrett med dusch & plats för badkar. En större tvättstuga/teknikrum med grovingång, Här finns även den effektiva uppvärmningsanläggningen. Vardagsrum mot husets baksida och känns ett med naturen tack vare de stora fönsterpartierna. Planritning är bifogad Tomten Grusad uppfart med gräsbelagda ytor runt huset. Baksidan är delvis kommunal mark med skriftligt nyttjanderättsavtal. Heby. Välkommen till en växande ort med mängder av fördelar, här finns bl.a. Heby Sportcenter innehållandes en sporthall samt en nyrustad simhall och gym. Att leva och bo i Heby är tryggt och trevligt, från villan har du gångavstånd till idrott, skola F-9 samt goda pendlingsmöjligheter i form av Buss och Tågförbindelser med Uppsala-Sala. Tågstationen är bara fem minuter bort.

Norrsälja 126, Östervåla, Heby kommun

Norrsälja 126

Gård/Skog
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum
4 500 000 kr
94 + 6 m²
4 rum
34 ha tomt

Färdig Hästgård med gott om mark för din verksamhet. Mindre nybyggt bostadshus -perfekt för generationsboende. Den fina gården erbjuder goda träningsmöjligheter för bl.a. travhästar, rakbana ca 700 meter samt en fin träningsslinga på ca 1 400 meter en bit från stallet. Samtliga träningsmöjligheter på egen mark som övergår hela 34 ha. Gården är uppdelad på betesmark (hagar) ca 3-4 ha, brukad jordbruksmark om ca 21 ha som avger minst 30 ton foder årligen. Utöver detta finns här även ett tiotal ha skog. Bostadshuset i 1 1/2-plan innehåller fyra rum och kök samt två välrenoverade våtrum. Entréplan erbjuder hall, Wc/Dusch, kök samt vardagsrum, övervåningen innehåller tre sovrum samt en fin Wc/Dusch. Stallbyggnad (lada) innehållandes 9 bra hästboxar samt en spolspilta, här finns varmvatten! Varmbonad sadelkammare. Utöver stallet finns lösdrifter för hästarna det ena är godkänt för fem hästar och det mindre som är beläget vägg i vägg för tre hästar. Det finns även tre uteboxar inklusive en fölbox. Övrigt i Ladan finns höskulle med skull-tork för 30 ton, loge samt gott om förråd. Garage Ett bra garage passande en hästgård som denna. För att spara plats i bostadshuset finns här ett förråd med pannrum i garaget där även 2 kbm ack. tankar finns för god värmehållning av varmvattnet som vedpannan eldar upp. Gästhus/attefallshus med två rum och ett trevligt mindre kök. Wc/dusch. Vagnhall/Större carport samt en sämre bryggstuga som idag används som förråd. Fastigheten är belägen mellan samhället Östervåla och Harbo. Väldigt goda bussförbindelser mot Östervåla-Uppsala direkt utanför gården. Stödrätter finns för ca 19.8 ha åkermark. Jakt & Fiskerätt ingår. Varmt välkommen på visning av denna fina hästgård.

 • Plus
Stenviken 165, Heby, Heby kommun

Stenviken 165

Villa
Heby, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 395 000 kr
36 + 9 m²
3 rum
3 301 m² tomt

Varmt välkommen till Stenviken 165, Heby. Weekend/Fritidsboende i superskick. Naturskönt läge invid en slingrande grusväg och öppna fält. Här bor du avslappnande en bra bit från stadens brus. Slående är det fina skicket på både stugor och trädgård. Storstuga, vardagsrum och kök med matplats samt övervåning med tre sängplatser. Eldstad samt en modern luftvärmepump värmer upp huset gott. Barkök med vedspis och elspis med ugn, matplats och kyl/frys. Mysig välkomnande veranda med tak möter dig påväg upp till huset. Den stora välansade trädgårdstomten innehåller ett litet garage, vedbod, trädgårdsförråd samt två gäststugor. I den ena äldre gäststugan finns även ett toa/duschrum med elektrisk förbränningstoalett, duschkabin samt handukstork. I den andra lilla gäststugan finns plats för visst möblemang samt säng. Här värmer du det lilla huset med en trevlig braskamin. Fastigheten säljes besiktigad samt med ansvarsförsäkring för dolda fel. Säljaren är beredd att kvarlämna visst möblemang och övrigt lösöre. Fastigheten är belägen ca 49 km från Stenhagen Uppsala och ca 8 km från Heby samhälle där du hittar det du behöver för att fylla upp kyl & frys.

Åby 202, Östervåla, Heby kommun

Åby 202

Villa
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum
1 700 000 kr
109 + 68 m²
4 rum
1 910 m² tomt

Välkommen till Åby 202, Östervåla Trevligt renoverad friliggande villa i 1½-plan med hel källarvåning, belägen med cykelavstånd nära samhället. Kombipanna (2010) med nyinstallerad pelletsbrännare (2022), 2 luftvärmepumpar. Uteplatser finns i två väderstreck, en nybyggt solterrass samt en större altan under tak som omger husets framsida. Uppväxt trädgård med bärbuskar och fruktträd. Östervåla är ett samhälle som erbjuder god allmänservice, rikt föreningsliv för idrott och andra fritidsaktiviteter. I Östervåla finns bl.a Skola f-9, matvarubutiker, apotek, vårdcentral, restauranger, elhandelsbutik, bank, frisörer, fotvård, Systembolaget, klädaffär, bibliotek, biograf, kyrkor, el- och målerifirma m m. Idrottsföreningen erbjuder sporter såsom Ishockey, Fotboll, Gymnastik, Skidor. I övrigt finns här Padelanläggning, Hinderbana, Innebandy och Basket. Att bo i Östervåla är livskvalitét. Vill du ta dig till Uppsala går buss 844 med halvtimmestrafik t/r.

Västland 140, Västland, Tierps kommun

Västland 140

Övrigt
Västland, Tierps kommun
Mäklarcentrum
5 500 000 kr
407 m²
4 633 m² tomt

Välkommen till Västland just utanför Tierp tätort. Här erbjuds ett hyresbestånd om totalt 5 st parhus med 2 lägenheter i varje hus samt 1 hus med hel lägenhet. Totalt 11 st lägenheter. 407 kvm. Hyresintäkt 1345 kr / kvm. Driftskostnaden uppgick 2022 till 277 kr / kvm. Husen värms upp med en central pelletsanläggning. Låg omsättning på hyresgäster, inga vakanser. Torparhus i fin bruksmiljö invid Tämnarån mellan Tierp och havet. Ekonomi Omslutning: 547 401kr Driftskostnader: 112 739kr Inteckningar/pantbrev: 5 250 000kr Byggnadsteknisk information. Hustyp Brukshus/Torparhus Stomme Timmer Bjälklag Trä Yttervägg Timmer Fasad Trä Yttertak Tegel/Eternit Våtrum Matta Uppvärmning Central pelletsanläggning

Lagbo 110, Östervåla, Heby kommun

Lagbo 110

Villa
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum
745 000 kr
58 m²
3 rum
5 473 m² tomt

Välkommen till Lagbo 110, Östervåla. I utkanten av samhället Östervåla ligger Lagbo 110. Ett sommarboende med uppvuxen tomt och härliga odlingsmöjligheter. Stort potatisland och gott om plats för kryddland och varför inte tillföra ett större växthus då tomten mäter upp hela 5 473 kvm. På fastigheten finns i förutom den härliga trädgården som vetter mot öppna åkermarker och trolsk skog -två bostugor, förråd, timrat lider, gräsklippargarage samt utedass. Storstuga om 39 kvm med hall, kök med matplats, duschrum, samt två sovrum varav ett fungerar som allrum idag. Utgång till en takad altan i söderläge. Lillstuga om ca 19 kvm. Här möts du av en större inglasad altan, väl inne i lillstugan så finns här ett stort rum med gemensamt kök och sovrum. Borrad vattenbrunn med sommarvatten in till de bägge köken. Fastigheten ligger i postorten Östervåla som är ett samhälle som erbjuder god allmänservice, rikt föreningsliv för idrott och andra fritidsaktiviteter. I Östervåla finns bl.a Skola f-9, matvarubutiker, apotek, vårdcentral, restauranger, elhandelsbutik, bank, frisörer, fotvård, Systembolaget, klädaffär, bibliotek, biograf, kyrkor, el- och målerifirma m m. Idrottsföreningen erbjuder sporter såsom Ishockey, Fotboll, Gymnastik, Skidor. I övrigt finns här ett bra GYM i sporthallen på hela 280 kvm samt ett StrongFit gym beläget på Dalvägen. Vidare finns det även en Padelanläggning, Hinderbana, Innebandy och Basket. Att bo i Östervåla är livskvalitét. Vill du ta dig till Uppsala går buss 844 med halvtimmestrafik t/r.

Visar 1 - 25 av 33