Mäklare Peter Larsson

Peter Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Stymne 214, Huddunge, Heby kommun
  • Lör 18 feb

Stymne 214

Gård/Skog
Huddunge, Heby kommun
Mäklarcentrum

2 800 000 kr

140 m²

6 rum

3 ha tomt

Välkommen till Stymne 214, Huddungeby. Längtar du efter livet på landet i ett renoverat hus med gott om mark och uthus är denna gård något för dig. Avstyckad gård lämplig för djur & hästhållning. Ca 3 ha mark. Stor trevlig verkstad, ladugård med ligghall/lösdrift för häst, djurbox samt hönsgård. Magasin i två plan och såghus. Bostadshuset är renoverat med gott resultat där bergvärme och vedpanna finns och bl.a har ytskikten har fått en modernare stil samt delar av golven på entréplan har vattenburen golvärme. Ladugårdslängan har plats för djurstall, sadelkammare, loge med plats för uppställning samt en generös höskulle. En större verkstad om ca 80 m2 med 4 meter i takhöjd och 4-pelarlyft för den motorintresserade. Bryggstugan på gården används idag som förråd, pannrum med kulvert över till bostadshuset samt hundrum till hundgården. På gården finns förutom bostadshus, bryggstuga, verkstad och ladugård även ett magasin med fantastisk förvaring i två plan. Ett äldre välanvänt såghus som idag även fungerar som vindskydd för hästarna finns en bit bort från gårdcentrat och är du flink och duktig kan du såga ditt eget virke. Gården har endast förbrukat 11 000 kW/h 2022! Planlösning bostadshus. Hall - Praktisk hall, ytterdörr med kodlås. Kök - Större lantligt Ballingslövkök med köksö, vedspis med kåpa. Modern vitvarupark Kontor - Innan köket finns ett nyrenoverat kontor/sovrum Wc/dusch - med toalett, handfat samt duschhörna. Matrum - Utgång till den härliga terrassen med uppsikt över gårdsbacken. Plats för den stora familjen. Vardagsrum - Goda sociala ytor. Här kan du ha den stora soffa du alltid önskat. Övervåning Trapphall - Ljuset och utsikten från det stora fönstret är hänförande. Möblerbar. Badrum - Rustat och riktigt fint badrum med kakel och klinker, Ljusa toner. Tvättstuga - Välutrustad tvättstuga med tvättpelare och hyllplan. Tvättho. Tre sovrum - Övervåningen bjuder på tre fina sovrum med gott om plats. Bra förvaring finns. Se besiktning (uppdateras) samt frågelista för mer information om renoveringar och förbättringar. Då fastigheten är belägen i glesbygd så kan förvärvstillstånd komma att krävas av en köpare. Huddunge Huddunge är en småort i Heby Kommun, här finns bl.a. en ICA-butik, byskola med allmän inriktning F-6 mer information finns på www.huddungebyskola.se. Förskola med föräldrakooperativ finns. I övrigt finns ett slakteri och ambulansstation. Huddunge är beläget ca 20 km från Östervåla samhälle och ca 15 km från Heby.

  • Plus
Svina 170, Harbo, Heby kommun
  • Lör 11 feb

Svina 170

Villa
Harbo, Heby kommun
Mäklarcentrum

2 400 000 kr

96 m²

4 rum

1 450 m² tomt

Mycket välskött enplansvilla med källare, vackert ogenerat läge intill porlande bäck. Vattenburen bergvärme. Inglasad altan i söderläge med tillhörande pool & pooldäck. Fristående nybyggd verkstad om ca 70 kvm samt carport. Trädgårdstomt med bärbuskar, fruktträd och trädgårdsland. Fastigheten ligger ogenerat en bit från väg 272 med mycket goda allmänna kommunikationer till och från Uppsala. Det är ca 38 km till Uppsala.

  • Plus
Täppavägen 4, Harbo, Heby kommun

Täppavägen 4

Villa
Harbo, Heby kommun
Mäklarcentrum

3 200 000 kr

170 m²

6 rum

2 314 m² tomt

Välkommen till Täppavägen 4, Harbo. Trevligt läge med känsla av lantliv mitt i samhället Harbo. Det mycket energisnåla huset i 1 1/2- plan om ca 170 m2 innehåller 6 rum och kök. Fina materialval med hög standard och högt i tak ger huset som är uppfört 1911 direkta sekelskiftesvibbar i modernare tappning. Den stora trädgårdstomten har stora lek och spelytor och framsidan blir en insynsskyddad innergård mellan uthuset och grannens ladugårdsbyggnad. Framför huset finns en inbyggd farstukvist samt en inglasad, ombonad altan med generösa sociala ytor. Utanför den inglasade altanen finns ett soldäck med nedfälld terrasspool. Poolen värms upp antingen med vedeldning eller 6 kW elvärmare. Uthus med gott om förvaringsutrymmen i två plan, på plan 1 finns även en bättre snickarbod, vedbod och förråd. Övervåningen består av en öppen yta för förvaring. Gångavstånd till Skola f-6, matbutik och idrottsplats. Nära bussförbindelser t/f Uppsala med halvtimmestrafik på vardagarna. Harbo präglas av familjevänlighet och ett starkt lokalt engagemang genom både föreningar och andra ideella grupper. Här omges du av vacker natur och öppna landskap. Heby Kommun

Åby 202, Östervåla, Heby kommun

Åby 202

Villa
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum

2 000 000 kr

109 m²

4 rum

1 910 m² tomt

Välkommen till Åby 202, Östervåla Trevligt renoverad friliggande villa i 1½-plan med hel källarvåning, belägen med cykelavstånd nära samhället. Kombipanna (2010) med nyinstallerad pelletsbrännare (2022), 2 luftvärmepumpar. Uteplatser finns i två väderstreck, en nybyggt solterrass samt en större altan under tak som omger husets framsida. Uppväxt trädgård med bärbuskar och fruktträd. Östervåla är ett samhälle som erbjuder god allmänservice, rikt föreningsliv för idrott och andra fritidsaktiviteter. I Östervåla finns bl.a Skola f-9, matvarubutiker, apotek, vårdcentral, restauranger, elhandelsbutik, bank, frisörer, fotvård, Systembolaget, klädaffär, bibliotek, biograf, kyrkor, el- och målerifirma m m. Idrottsföreningen erbjuder sporter såsom Ishockey, Fotboll, Gymnastik, Skidor. I övrigt finns här Padelanläggning, Hinderbana, Innebandy och Basket. Att bo i Östervåla är livskvalitét. Vill du ta dig till Uppsala går buss 844 med halvtimmestrafik t/r.

Hästskoböjen 3, Julmyra, Heby kommun

Hästskoböjen 3

Villa
Julmyra, Heby kommun
Mäklarcentrum

3 100 000 kr

126 m²

4 rum

2 879 m² tomt

Välkommen till Hästskoböjen 3, Julmyra-Heby. Fastigheten är belägen mellan ridhuset och stallen i Hästmekkat Julmyra. I området finns fantastiska möjligheter till Hästsport. En rundbana av hög klass samt en rakbana för snabba starter. I övrigt finns här körslingor samt diverse ridvägar. Ridhus med aktiviteter såsom dressyr och- hopptävlingar. Läs mer på www.https://www.julmyrahorsecenter.se Huset är högt och ljust beläget. Modern enplansvilla om 4 rum & kök med låga driftskostnader i nyproduktion om 126 m². Villan är belägen på ett barnvänligt område med skog och natur inpå knuten. Rumsbeskrivning på entréplan om 126 m²: Fyra rum & kök varav tre sovrum. Det största sovrummet har direkt tillgång till en rymlig klädkammare. För en större familj med behov av ytterligare ett sovrum, går det att bygga ett extra sovrum och dela av vardagsrummet. Se bifogad planskiss. Köket är stilrent med ljusa färgval och gott om förvaring. Med två badrum behöver man sällan trängas. Vardagsrummet är öppet mot köket och innanför köket hittar du en rymlig tvättstuga med groventré. Här finns också värmepumpen som ser till att ni får en behaglig och ekonomisk uppvärmning året runt. På den grovplanerade tomten finns ett garage med vidbyggd carport. Varmt välkomna att boka er visning!

Elgatan 4, Östervåla, Heby kommun

Elgatan 4

Villa
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum

1 550 000 kr

82 m²

4 rum

1 002 m² tomt

Välkommen till Elgatan 4, Östervåla. En centralt belägen energisnål enplansvilla med hel källare och en fantastiskt välskött villatomt. Bostaden är inbjudande och hjärtat är det rymliga sällskapsrummet med utgång till husets altan och baksida. Ett tidigare sovrum har öppnats upp och fungerar som matplats i kombination med vardagsrummet. I övrigt innehåller entréplan två sovrum, badrum med duschplats samt ett kök. Till centrumhandeln är det endast kort gångavstånd. Förberett för en braskamin i vardagsrummet då en extra kanal för ändamålet finns i skorstenen. Östervåla är ett samhälle som erbjuder god allmänservice, rikt föreningsliv för idrott och andra fritidsaktiviteter. I Östervåla finns bl.a Skola f-9, matvarubutiker, apotek, vårdcentral, restauranger, elhandelsbutik, bank, frisörer, fotvård, Systembolaget, klädaffär, bibliotek, biograf, kyrkor, el- och målerifirma m m. Idrottsföreningen erbjuder sporter såsom Ishockey, Fotboll, Gymnastik, Skidor. I övrigt finns här Padelanläggning, Hinderbana, Innebandy och Basket. Att bo i Östervåla är livskvalitét. Vill du ta dig till Uppsala går buss 844 med halvtimmestrafik t/r. Varmt välkommen på visning!

Hagvägen 8, Harbo, Heby kommun
  • Budgivning pågår

Hagvägen 8

Villa
Harbo, Heby kommun
Mäklarcentrum

2 100 000 kr

122 m²

5 rum

968 m² tomt

Välkommen till Hagvägen 8, Harbo Enplansvilla med vidbyggt garage och centralt men lugnt läge i Harbo samhälle. Fräscha och uppdaterade ytskikt och renoverat kök. På senare år har även duschrum samt golv i kök, allrum och vardagsrum renoverats. Rymlig entré/allrum med pelletskamin. Stort uthus med el och som delvis är isolerad. Altan under tak samt soldäck i västerläge. Delvis insynsskyddad trädgårdstomt med äppelträd, häckar och staket. Mycket nära till både mataffär och allmänna kommunikationer till- och från Uppsala. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Sillebo 103, Östervåla, Heby kommun

Sillebo 103

Villa
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum

1 600 000 kr

144 m²

6 rum

8 844 m² tomt

Välkommen till Sillebo 103, Östervåla Utmed en mindre asfalterad väg finns här ett lantligt boende med möjlighet till djurhållning. Tomten om 8 844 m2 innehåller plats för beteshagar. I övrigt erbjuder den lilla gården ett till ytskikten upprustat bostadshus och en ekonomilänga med förvaring och stall. En bra Jordkällare finns. Bostadshuset är byggt i 1 1/2-plan och innehåller 6 rum & kök. Rumsvolymen är god och den höga takhöjden ger en härlig rymdkänsla. I vardagsrummet finns en nyrustad eldstad. Till bostadshuset finns ett nyare avlopp samt en borrad vattenbrunn. Gården är belägen utanför Östervåla samhälle. Östervåla är ett samhälle som erbjuder god allmänservice, rikt föreningsliv för idrott och andra fritidsaktiviteter. I Östervåla finns bl.a Skola f-9, matvarubutiker, apotek, vårdcentral, restauranger, elhandelsbutik, bank, frisörer, fotvård, Systembolaget, klädaffär, bibliotek, biograf, kyrkor, el- och målerifirma m m. Idrottsföreningen erbjuder sporter såsom Ishockey, Fotboll, Gymnastik, Skidor. I övrigt finns här Padelanläggning, Hinderbana, Innebandy och Basket. Att bo i Östervåla är livskvalitét. Vill du ta dig till Uppsala går buss 844 med halvtimmestrafik t/r. Välkomna att boka er visning.

  • Plus
Vädursgatan 2, Östervåla, Heby kommun
  • Budgivning pågår

Vädursgatan 2

Villa
Östervåla, Heby kommun
Mäklarcentrum

2 295 000 kr

104 m²

4 rum

935 m² tomt

Hjärtligt välkommen till Vädursgatan 2, Östervåla. Enplansvilla om 104 energieffektiva kvadratmeter med ett nyrustat garage. Här möts du av ett modernt och kvadratsmart hus i fint skick med modern utrustning. Vidare är detta ett påkostat boende med utmärkt planlösning. Här hittar du bland annat ett stilrent och modernt kök, ett spatiöst och trevligt vardagsrum samt tre sovrum. Utöver dessa rum har bostaden ett funktionellt och neutralt badrum med dusch, toalett och handfat samt en praktisk, fräsch och nyligen renoverad gästtoalett. Huset omges av en lättskött hörntomt med välskött gräsmatta. Här bor du dessutom med en inglasad altan om 26 m² med loungedel och plats för matbord och stolar. Fristående hittar du ett garage med bra förvaringsmöjligheter. Bostaden är suveränt belägen nära det bästa som centrala Östervåla har att erbjuda, perfekt för dig som söker kombinationen av ett nyrustat hus med en oslagbar boendemiljö! Bland vackra kvarter och med kort promenadavstånd till lekplatser, förskola, skola och fina grönområden finns här alla möjligheter att trivas från dag ett.

Doktorsvägen 17, Gysinge, Sandvikens kommun

Doktorsvägen 17

Villa
Gysinge, Sandvikens kommun
Mäklarcentrum

2 600 000 kr

233 m²

7 rum

2 579 m² tomt

Välkommen till Doktorsvägen 17, Gysinge. Veterinärsvillan i Gysinge, byggnaden är ritad av den välkände arkitekten Axel Eriksson. Friliggande villa i 1 ½ plan med liten källardel. Hela 233 m² med 7 rum och kök. Vattenburen värme med bergvärmepump. Två vackra kakelugnar, vedspis i kök samt öppen spis. Byggår 1920. Rymlig, isolerad uthuslänga med två separata enkelgarage, snickarverkstad, valvad matkällare, fd tvättstuga, förråd samt stort loft. Den här vackra byggnaden har en gång i tiden varit veterinärvillan i Gysinge. En ståndsmässig byggnad i Gysinge. Kuriosa. Köksinredningen är från Myresjökök. Trädgården är en parkliknande trädgårdstomt med välskött gräsmatta och uppväxta träd och buskar. Fastigheten ligger med gångavstånd till Dalälvens fiskrika vatten. Ni som vill fördjupa Er i områdets underbara natur kan med fördel gå in på hemsidan www.neda.se Området är ett unikt älvlandskap i en påfallande vacker del av Sverige.

Doktorsvägen 11, Gysinge, Sandvikens kommun

Doktorsvägen 11

Övrigt
Gysinge, Sandvikens kommun
Mäklarcentrum

2 000 000 kr

2 648 m² tomt

Nymålat energisnålt hyreshus med fyra lägenheter om två rum & kök och tillhörande garageplatser Till Salu. Vattenburen värme med bergvärme. Huset i två plan med hel källare har idag fyra fullt möblerade lägenheter och säljs antingen möblerat eller omöblerat efter köparens önskamål. Samtliga lägenheter är vakanta och uppskattad varm-hyresintäkt är ca 5 500 kr i månaden / lgh dvs 264 000 kr / år. Årlig kostnad: El 18 854 kW/h 22 785 kr. Elhandel via Upplands Energi (idag bundet avtal om 48 öre kW/h). Nätbolag Sandvikens Energi. Vatten och Avlopp 10 272 kr / år Försäkring 15 000 kr /år Sopor 18 000 kr / år Blandsopor. V/A Kommunalt 7000 kr / år Totalt 73 057 kr /år Byggnader: Tvåplanshus i Trä med gjuten källare och kopplade tvåglasfönster, plåttak. Vattenburen värme med effektiv bergvärmeanläggning. På gården finns två dubbelgarage med till hörande förrådsbod (vidbyggd). Tomt. Trivsam trädgårdstomt med träd, buskar samt fina grönytor.

  • Plus
Grällsbovägen 17, Tärnsjö, Heby kommun

Grällsbovägen 17

Villa
Tärnsjö, Heby kommun
Mäklarcentrum

1 995 000 kr

157 m²

5 rum

1 190 m² tomt

Rymlig villa i 1½-plan med boarea 157 m². 5 rum och kök, varav 3-4 sovrum. Altan i väster samt soldäck vid husets baksida. Fristående, isolerat garage, carport, förråd och vedbod. Hörntomt om 1 190 m² som gränsar mot lekpark och skog. Vattenburen värme med bergvärme. Samhället Tärnsjö ligger ca 40 km från Sala och ca 60 km från Uppsala. Här finns ca 1 500 invånare och god allmän service i form av matbutik (ICA nära), frisör, ur & optikaffär, pizzeria/restaurang (Tärnan och 67:ans grill), m m. Vid Furuvallen finns fotbollsplan samt friidrott- och tennisbana. Både kommunalt och föräldrakoperativt dagis, skola F-6 samt allmänna kommunikationer till och från Heby/Sala samt Uppsala finns. Tärnsjös pärla är utan tvekan det natursköna Östaområdet med sitt naturreservat med vandringsleder i orörd natur, Dalälvens fina fiske- och badvatten, Ingbo källor med sitt klara vatten samt campingplats och kanotuthyrning.

Sjömossvägen 25, Heby, Heby kommun

Sjömossvägen 25

Tomt
Heby, Heby kommun
Mäklarcentrum

520 500 kr

1 735 m² tomt

Villatomt med bra läge i Heby samhälle. Närhet till förskola-skola f-9. Nära bussförbindelser med Sala-Uppsala. Vatten, avlopp, el och fiber finns framdraget till tomtgräns. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Baldersgatan 8, null, Heby kommun

Baldersgatan 8

Tomt
Heby kommun
Mäklarcentrum

323 100 kr

1 077 m² tomt

Villatomt om 1077 kvm på nyexploaterat område i Vittinge, Heby Kommun. Tomten är belägen på en trevlig villagata bland nybyggda hus ca 31 km från Uppsala stadsgräns. Vad ingår i tomtpriset? I priset för tomten ingår kostnader för avstyckning samt dragning av gata och vatten- och avloppsledningar fram till tomtgräns (om det är möjligt att ansluta sig till det kommunala nätet). Till priset för tomten tillkommer anslutningsavgift för vatten och avlopp, elanslutning, lagfart och bygglovskostnader.

Huggarvägen 4, Huddunge, Heby kommun

Huggarvägen 4

Tomt
Huddunge, Heby kommun
Mäklarcentrum

180 900 kr

1 206 m² tomt

Villatomt om 1 206 kvm för nyproduktion. Tomten är inbäddad av skog nära Huddunge byskola f-6. Huddunge erbjuder absolut närhet till skog och natur, i övrigt finns även en lanthandel (ICA Nära). samt en pumpstation för drivmedel. Huddunge är en småort i Heby kommun, Uppsala län och kyrkbyn i Huddunge socken, belägen ungefär 20 km sydväst om Östervåla och 15 km nordost om Heby. Vad ingår i tomtpriset? I priset för tomten ingår kostnader för avstyckning samt dragning av gata och vatten- och avloppsledningar fram till tomtgräns (om det är möjligt att ansluta sig till det kommunala nätet). Till priset för tomten tillkommer anslutningsavgift för vatten och avlopp, elanslutning, lagfart och bygglovskostnader.

Mosippavägen 8, Tärnsjö, Heby kommun

Mosippavägen 8

Tomt
Tärnsjö, Heby kommun
Mäklarcentrum

297 900 kr

993 m² tomt

Välkommen till nyexploaterade Mosippavägen. 2 st byggklara tomter till salu på Södra Grällsbo-området i Tärnsjö samhälle. Till tomterna finns framdraget vatten och avlopp, el och fiber. Samhället Tärnsjö ligger ca 40 km från Sala och ca 60 km från Uppsala. Här finns ca 1 500 invånare och god allmänservice i form av matbutik (ICA nära), frisörer, blomsteraffär, ur & optikaffär, pizzeria/restaurang (Tärnan och 67:ans grill), m m. Vid Furuvallen finns fotbollsplan samt friidrott- och tennisbana. Både kommunalt och föräldrakoperativt dagis, skola F-6 samt allmänna kommunikationer till och från Heby/Sala samt Uppsala finns. Tärnsjös pärla är utan tvekan det natursköna Östa-området med sitt naturreservat med vandringsleder i orörd natur, Dalälvens fina fiske- och badvatten, Östa källor med sitt klara vatten samt campingplats och kanotuthyrning.

Mosippavägen 5, Tärnsjö, Heby kommun

Mosippavägen 5

Tomt
Tärnsjö, Heby kommun
Mäklarcentrum

293 100 kr

977 m² tomt

Välkommen till nyexploaterade Mosippavägen. 2 st byggklara tomter till salu på Södra Grällsbo-området i Tärnsjö samhälle. Till tomterna finns framdraget vatten och avlopp, el och fiber. Samhället Tärnsjö ligger ca 40 km från Sala och ca 60 km från Uppsala. Här finns ca 1 500 invånare och god allmänservice i form av matbutik (ICA nära), frisörer, blomsteraffär, ur & optikaffär, pizzeria/restaurang (Tärnan och 67:ans grill), m m. Vid Furuvallen finns fotbollsplan samt friidrott- och tennisbana. Både kommunalt och föräldrakoperativt dagis, skola F-6 samt allmänna kommunikationer till och från Heby/Sala samt Uppsala finns. Tärnsjös pärla är utan tvekan det natursköna Östa-området med sitt naturreservat med vandringsleder i orörd natur, Dalälvens fina fiske- och badvatten, Östa källor med sitt klara vatten samt campingplats och kanotuthyrning.

Littersbo, Littersbo/Turbo, Heby kommun

Littersbo

Tomt
Littersbo/Turbo, Heby kommun
Mäklarcentrum

690 000 kr

3 488 m² tomt

Välkommen till Littersbo, Heby Här i natursköna Littersbo ca 6 km söder om Heby samhälle erbjuds en nyavstyckad tomt till försäljning. Priset är för tomten inklusive vatten, avlopp, el samt fiber till tomtgräns. Vattnet är i samfällighet med grannarna och varje tomt av tre kommer att ha ett egen avlopp med en gemensam för de tre tomterna efterföljande infiltration. Littersbo / Turbo har postadress Sala, kommunen är Heby och här tillhör du Uppsala Län. Giltigt förhandsbesked finns. Areal: Littersbo 4:5 3488 kvm

  • Plus

Visar alla 18