Mäklare Marie Fredriksson

Marie Fredriksson

Om mig

Marie är uppvuxen i Västerås och började sin fastighetsmäklarkarriär 1994. Marie är en skicklig förhandlings- och samarbetspartner som står stadigt i både med och motvind och med ett engagemang och envis målmedvetenhet har Marie medverkan i många tusen bostadsaffärer under årens lopp. Maries största drivkraft är att få både säljare och köpare att känna sig nöjda och trygga genom hela bostadsaffären. Genom ett stort personligt engagemang, glädje och lyhördhet ger hon dig bästa tänkbara service.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Johanneshöjden 8, Centrum, Västerås kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Johanneshöjden 8, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Johanneshöjden 8, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Johanneshöjden 8

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
Mäklarcentrum
2 575 000 kr
102 m²
4 rum
vån 3/4
5 555 kr/mån
25 245 kr/m²

VÄLKOMMEN TILL DENNA GAVELLÄGENHET MED EN STRÅLANDE VY ÖVER STADENS PÄRLOR! I citynära kvarter på Johanneshöjden- så finner du denna synnerligen trivsamma 4:a med öppen planlösning och med sina generösa 102 kvm erbjuder denna bostad gott om utrymme för både avkoppling och socialt umgänge. Fönsterpartier i tre väderstreck släpper in ett härligt ljusflöde och ger en känsla av rymd och ljus i hela bostaden. Stilrent och fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Från vardagsrummet är det utgång till stor, inglasad balkong med fint och soligt läge mot gården. Tre sovrum, ett är väl tilltaget med gott om plats för förvaring och här finns även plats för extra möblemang om så önskas. Två badrum med badkar eller dusch och wc, kakel och tvätt med bra utrymmen för förvaring. Vån 3 av 4. Hiss. Tillhörande förråd. Mycket trevlig grönskande gårdsmiljö, ett stenkast till city, Kopparlunden, Universitetet, busshållplats inivi. Nära till allt! Här bor du i en omtyckt och välskött förening med stabil ekonomi.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vegagatan 5C, Vega, Västerås kommun

Vegagatan 5C

Lägenhet
Vega, Västerås kommun
Mäklarcentrum
1 175 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/3
4 026 kr/mån
24 479 kr/m²

TIPP TOPP 2:A PÅ VEGA - NÄRA TILL CITY , ROCKLUNDA OCH UNIVERSITETET! Smakfull och välplanerad 2:a med perfekt läge på Vega. Helrenoverad 2021med genomgående ljusa materialval med bla. modernt och fullutrustat kök med matplats, stilsäkert badrum med klinker/kakel. Rymligt sovrum med bra förvaring och klädkammare. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till rymlig och solig balkong med härlig utsikt. Här bor du nära till ALLT i ett populärt. lugnt och trivsamt område. Nära universitetet och centrum. Här är det lätt att trivas! Varmt välkomna till Vegagatan 5C.

  • Balkong
Kristinagatan 25, Djäkneberget/Västermalm, Västerås kommun

Kristinagatan 25

Lägenhet
Djäkneberget/Västermalm, Västerås kommun
Mäklarcentrum
1 995 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/4
3 060 kr/mån
32 177 kr/m²

2:A MED LÅG AVGIFT - ETT STENKAST FRÅN CITY- DJÄKNEBERGET! Smakfullt renoverad 2:a på Djäkneberget med ett härligt ljusinsläpp, genomgående ljusa toner och öppen planlösning. Modernt och fullutrustat kök med stor matplats och bra arbetsytor. Helkaklat badrum med dusch. Rejält sovrum samt ljust och luftigt vardagsrum med stora fönster. Härligt, inglasad balkong med fint läge mot gården. Mycket stabil förening med välskött fastighet och låg belåningsgrad. Perfekt läge med nära till allt! ett stenkast till city och den grönskande oasen Djäkneberget med restaurang och fina promenadstråk.

  • Balkong
Kapellgatan 1A, Surahammar, Surahammars kommun
  • Sön 28 apr kl 15:15

Kapellgatan 1A

Lägenhet
Surahammar, Surahammars kommun
Mäklarcentrum
395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
3 770 kr/mån
7 054 kr/m²

VÄLPLANERAD OCH VÄLSKÖTT GAVELLÄGENHET PÅ FÖSTA VÅNINGEN - SURAHAMMAR! Välkommen till denna välplanerade och hemtrevliga 2:a på första våningen. Perfekt gavelläge med fönster åt tre håll som ger ett fint ljusinsläpp. Trivsamt kök med rymlig matplats med bra arbetsytor. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till stor, inglasad balkong. Stort sovrum med bra förvaring. Bra förrådsmöjligheter samt bekvämt att parkeringsplats ingår i avgiften. Bra läge med fin, grönskande gårdsmiljö samt gångavstånd till idrottsanläggning, buss- och tågstation, mataffär, skola och förskola.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 4