Mäklare Fredrik Johansson

Fredrik Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Albertusvägen 25, Dingtuna kyrkby, Västerås kommun

Albertusvägen 25

Radhus
Dingtuna kyrkby, Västerås kommun
Mäklarcentrum
2 495 000 kr
115 m²
5 rum
7 127 kr/mån
21 696 kr/m²

Välkomna att packa upp flyttkartongerna i detta mycket fina radhus med sitt natursköna läge i familjevänliga Dingtuna Kyrkby! Här bor man med naturen inpå knuten men med stadens alla bekvämligheter på nära avstånd. Entréplanet består av en välkomnande entré, ett modernt och stiligt kök i öppen planlösning mot vardagsrum och i direkt anslutning till bostadens altan, ett helkaklat badrum med tvätt avdelning samt ett stort förråd under trappen. På övre plan finns även här ett stort helkaklat badrum, tre sovrum och ett allrum. Med radhuset följer en lättskött tomt med altan i fint läge och på framsidan finns plats för bil och även en uteplats om man så önskar. Här får man ett bekymmersfritt boende som passar perfekt för den som vill ha tid att leva istället för att renovera!

  • Energieffektiv
Dosvägen 4, Skultuna, Västerås kommun
  • Sön 19 maj kl 11:45
Dosvägen 4, Skultuna, Västerås kommun, bild 2
Dosvägen 4, Skultuna, Västerås kommun, bild 3

Dosvägen 4

Villa
Skultuna, Västerås kommun
Mäklarcentrum
3 495 000 kr
280 + 80 m²
10 rum
1 896 m² tomt

Välkommen till denna trevliga fastighet, beläget bara ett stenkast från det mycket anrika Skultuna Messingsbruk. Med sin charmiga karaktär och fina detaljer är denna bostad perfekt som generationsboende, för uthyrning eller varför inte för den stora familjen som vill skapa en enda stor bostad. Med ca 280 kvm boyta, som idag disponeras som två separata bostäder, finns det gott om utrymme att förverkliga era drömmar. Fastigheten erbjuder närhet till närservice och ett lugnt läge med en fin, väletablerad trädgård bestående av bland annat äppelträd och välskötta rabatter. Här kan du njuta av härliga altaner på baksidan av huset, varav den ena är inglasad, perfekta för avkoppling och umgänge. Dessutom finns det en mysig pergola och två friggebodar. Bostäderna är spegelvända och de båda består av tre sovrum och badrum på övervåningen. Kök, vardagsrum, matsal, samt Wc på entréplanet. I källaren med groventré finns tvättmaskin och torktumlare. Även en bastu, dusch samt en liten snickeriverkstad och mycket plats för förvaring. Varmt välkommen att boka visning för att inta känslan i denna charmiga och härliga fastighet!

  • Premium
Åsenborgsvägen 56, Hälla Koloniområde, Västerås kommun

Åsenborgsvägen 56

Fritidshus
Hälla Koloniområde, Västerås kommun
Mäklarcentrum
450 000 kr
30 m²
2 rum

Välkommen till fridfulla Hälla Koloniområde. På en grönskande arrendetomt finner du denna mysiga kolonistuga som bjuder in till avkoppling och umgänge. Mycket fint belägen med en trädgårdstomt som har en uppväxt känsla med växthus, odlingsrabatter, vackra perenner och fruktträd som sätter härlig färg och doft till miljön. Perfekt för trädgårdsälskare. Kolonistugan med en yta på ca 30 kvadratmeter och tomt i kanonläge är inredd i ljusa toner och utgörs av ett rymligt sällskapsrum med charmig köksdel samt ett separat sovrum. I anslutning till stugan finns ett växthus som den odlingsintresserade kan njuta av samt ett förråd. Denna kolonistuga erbjuder en perfekt plats att fly vardagens stress och njuta av lugnet och gröna miljöer. Inom bekvämt avstånd hittas Hälla shopping och med en biltur om drygt sju minuter nås centrala Västerås och dess fulla utbud. Föreningen har en egen Hemsida https://hallakoloniforening.se För att köpa en kolonilott behöver man vara folkbokförd i Västerås kommun. För mer information kan ni besöka koloniföreningens hemsida. Efter köp - arrendeavtal med trädgårdsföreningen Efter köp kommer köparen att kallas till ett infomöte med Hälla trädgårdsförening för att skriva nytt arrendeavtal med föreningen och få allmän information om föreningen.

Blomstergatan 6, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Mån 13 maj kl 18:00
Blomstergatan 6, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
Blomstergatan 6, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

Blomstergatan 6

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
Mäklarcentrum
1 250 000 kr
58 m²
3 rum
vån 5/10
4 261 kr/mån
21 552 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostad med en balkong som erbjuder en fin utsikt, perfekt för avkopplande stunder. Belägen i attraktiva kvarter, kan du njuta av en bekväm livsstil med närhet till mataffärer, bussförbindelser, Stenby och Universitetet med mera. Föreningen är populär och erbjuder olika bekvämligheter för sina medlemmar. Här kan du ta del av ett gemensamt gym och bastu, samt möjlighet att hyra övernattningslägenhet för besökande gäster. Dessutom finns det en grillplats där medlemmarna kan njuta av trevliga stunder och samvaro. Denna bostad är ett perfekt val för dig som söker både komfort och bekvämlighet. Ta del av de populära kvarteren och njut av den vackra utsikten från balkongen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lövhagsgatan 47, Råby, Västerås kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00
Lövhagsgatan 47, Råby, Västerås kommun, bild 2
Lövhagsgatan 47, Råby, Västerås kommun, bild 3

Lövhagsgatan 47

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
Mäklarcentrum
725 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/3
6 035 kr/mån
8 631 kr/m²

Ta chansen till ett fint, välplanerat boende beläget mycket praktiskt på första våningen. Dessutom med trevlig inglasad balkong i soligt läge mot innergården. Här bor man i stabil förening med gemytlig gårdsmiljö som gräsytor, rabatter och ytor för lek. Närhet till skola, förskola och livsmedelsbutik. Välkommen att boka in en visning!

  • Premium
  • Balkong
Bomansgatan 20A, Kristiansborg, Västerås kommun
  • Sön 19 maj kl 15:30

Bomansgatan 20A

Lägenhet
Kristiansborg, Västerås kommun
Mäklarcentrum
950 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
3 495 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhetspärla på Bomansgatan och omtyckta Kristiansborg. Med sitt perfekta läge för livet i Västerås har du allt inom räckhåll - City, universitetet och det populära Rocklundaområdet. Bostaden är stilfull och belägen på andra våningen, den erbjuder även en rymlig och trivsam balkong där du kan njuta av fina stunder i solen. Lägenheten är mycket yteffektiv och alla kvadratmeter är välplanerade. Den innehåller ett rymligt vardagsrum, ett kök med bra ytor, ett separat sovrum samt badrum. Här finns även praktiska förvaringsutrymmen såsom klädkammare och ett källarförråd, som gör det enkelt att organisera ditt boende. Detta är verkligen ett tillfälle att bo i ett omtyckt område i en välskött förening och i en mycket stilfull bostad med närhet till allt du behöver. Varmt välkommen att boka din visning redan idag!

  • Plus
  • Balkong
Rörverksgatan 44, Bäckby, Västerås kommun
  • Sön 19 maj kl 14:30
Rörverksgatan 44, Bäckby, Västerås kommun, bild 2
Rörverksgatan 44, Bäckby, Västerås kommun, bild 3

Rörverksgatan 44

Villa
Bäckby, Västerås kommun
Mäklarcentrum
3 395 000 kr
156 + 6 m²
6 rum
871 m² tomt

Välkomna till detta mycket tilltalande boende på Rörverksgatan 44 med friköpt, skyddad, välskött och lummig trädgårdstomt. Det finns fruktträd och buskar och är mycket fint beläget längst in på området mot allmänningen. Här erbjuds ett inbjudande boende med smart planlösning, stora sällskapsytor och fyra sovrum. Huset ligger i ett mycket omtyckt område med närhet till skola, trevliga promenadstråk och Erikslunds shopping center. Barnvänligt utan genomfartstrafik. Separat garage i länga. Intresserad? Boka in en visning!

  • Premium
Tunbyvägen 36A, Vega, Västerås kommun
Tunbyvägen 36A, Vega, Västerås kommun, bild 2
Tunbyvägen 36A, Vega, Västerås kommun, bild 3

Tunbyvägen 36A

Lägenhet
Vega, Västerås kommun
Mäklarcentrum
2 290 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/2
6 060 kr/mån
26 023 kr/m²

MODERNT RENOVERAD GAVEL 3:A PÅ FÖRSTA VÅNINGEN MED TVÅ BALKONGER - VEGA! Stilrent och modernt renoverad 3:a med gavelläge och två rejäla balkonger, perfekt med närhet till city, Rocklunda och universitetet. Välplanerad och välskött med ljusa och stilrena materialval. Modernt och fullutrustat kök med rejäla arbetsytor och rymlig matplats, lyxigt med vinkyl. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till en av de stora och soliga balkongerna. Renoverat badrum med kakel och klinker samt två rymliga sovrum med bra förvaring. Våning 1 av 2. Bostaden är attraktivt belägen med mycket bra läge på Vega med närhet till det mesta och på endast 10 minuter med cykeln så är du nere i City! Här bor du i en omtyckt och trivsam förening! Välkommen att trivas på Vega

  • Premium
  • Balkong
Grindbo 4, Rytterne, Västerås kommun

Grindbo 4

Villa
Rytterne, Västerås kommun
Mäklarcentrum
685 000 kr
50 m²
3 rum
2 551 m² tomt

Här ges nu möjlighet att förvärva en tomt på drygt 2500 kvm i mycket naturskönt, lugnt läge med naturen inpå knuten. På bara cirka 20 minuter når man Västerås City och knappt 15 minuter har man till Kvicksund. På fastigheten finns idag ett fritidshus med mycket stort behov av renovering och även två mindre förrådsbyggnader. Här njuts fågelsång och lugn och ro. Perfekt för dig som letar efter en fridfull och harmonisk plats då tomten omgärdas av lummighet och grönska. Välkomna att åka förbi och uppleva området på plats. Kontakta ansvarig mäklare om ni har några frågor!

Visar alla 9