Gallstrandsvägen 6

Sättuna, Linköpings kommun Se på karta

2 875 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77 m²
Biarea
73 m²
Tomtarea
1 018 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1957
Driftkostnad
22 385 kr/år

Äntligen en möjlighet i natursköna och lantliga Sättuna som ligger med kort avstånd från Linköping nära Roxen. Här bor man i idyllisk miljö nära bad och vackra landskap i ett litet villaområde omgivet av hagar och ängar. På fin tomt ligger detta fräscha och välplanerade hus med garage och förråd på tomten samt härligt välskött trädgård med stora gräsytor.

Entrésidan välkomnar via förstukvist med tak in i den centralt placerade hallen som öppnar upp mot både kök och vardagsrum. Här ryms luftig och ljus sällskapsyta med ombonad karaktär och trivsam öppen spis. Köket är fräscht med bra arbetsytor och via vardagsrummet nås uteplatsen. I detta plan finns också två sovrum samt renoverat badrum med dusch.

Ett källarplan finns med gott om extra yta. Här finns två rum med nya ytskikt varav det ena har en värmande kamin. I källaren finns också wc, bastu, tvättstuga samt förvaringsmöjligheter. Källaren nås även via groventré.

Utemiljön ger plats för både odling och trivsam grönska med både förråd och uthus. Närheten till Roxen ger möjlighet till badplats i området och i närmiljön finns vackra miljöer för fågelliv och cykelvägar i den tilltalande slättbygden. Man cyklar till staden på ca femton minuter och det tar ca 7 minuter med bil. Handelsplats i närheten erbjuds vid det gedigna Tornby och man har också nära till populära utflyktsmål vid Berg.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Martin Drotz

Svensk Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Martin Drotz, Svensk Fastighetsförmedling Linköping
+46761481848
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas