Bergviksvägen 4

Sjunnen, Vetlanda kommun Se på karta

1 095 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
100 m²
Biarea
116 m²
Tomtarea
663 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
35 000 kr/år

Välkommen till Bergviksvägen 4 i Sjunnen! Med enbart ca 7 min till centrum bor du kanonbra på återvändsgata och med baksida mot dammen. Huset är ett tegelhus som målades så sent som 2020 och taket är bytt 2018. Boendeplanet har utöver kök och stort vardagsrum två sovrum, varav den ena är påbörjat att få nya ytskikt. Badrummet har äldre våtrumsmattor och en duschkabin. I källaren hittar du ett stort allrum som är perfekt som tv-rum eller kanske lekrum? Det finns ett mindre sovrum i källaren som är perfekt tonårsrum eller gästrum. Tvättstugan har klinkergolv och goda utrymmen för tvätt och förvaring och det finns både förråd och en wc.

Vad gäller utemiljön finns idag ett inglasat uterum på baksidan och utanför detta en trädäckad uteplats. Garage finns, liksom en asfalterad infart. Trädgården är idag otroligt lättskött och kräver inte så mycket mer än en automower. För den med gröna fingrar finns alla möjligheter för rabatter, buskar mm.

Läget i Sjunnen är toppen och du tar dig enkelt till stan och skola i Holsby. På återvändsgatan kan barnen cykla och leka utan störande trafik och du kan själv övervaka det hela från första parkett uppe på altanen.

Detta huset är perfekt för den som vill ha lagom mycket att ta hand om, såväl inne som ute. Med lite nya ytskikt kommer du långt med att få huset till din egna stil!

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

Kontakta mäklaren

Mia Harbrecht

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
Mäklare Mia Harbrecht, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
0703-26 60 99