Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Torngatan 13 E, Karlslund, Vetlanda kommun
  • Mån 5 aug kl 19:00

Torngatan 13 E

Lägenhet
Karlslund, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 100 000 kr
75 + 30 m²
3 rum
4 400 kr/mån
14 667 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet på Torngatan i Vetlanda! På entréplan möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för både vardagsliv och sociala tillställningar. Från vardagsrummet når du den härliga altanen på baksidan, där du kan njuta av eftermiddagssolen. Övre plan erbjuder två rymliga sovrum och ett badrum med tvättmaskin. I källaren finns en mysig gillestuga och ett gästrum, perfekt för gäster eller som hobbyrum. Lägenheten tillhör en välskött förening där parkeringsplats och värme ingår i avgiften. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Gårdsvägen 50 Lgh 1001, Ekerum, Borgholms kommun
  • Idag kl 16:00
Gårdsvägen 50 Lgh 1001, Ekerum, Borgholms kommun, bild 2
Gårdsvägen 50 Lgh 1001, Ekerum, Borgholms kommun, bild 3

Gårdsvägen 50 Lgh 1001

Lägenhet
Ekerum, Borgholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
4 995 000 kr
121 m²
4 rum
vån 1/3
6 030 kr/mån
41 281 kr/m²

Här bor du nära naturen i förstklassigt boende mitt på golfbanan. Vare sig du spelar golf eller ej trivs man i lugn och trygg miljö. Fina promenadstråk, fågelliv, fiske eller cykelturen. Löprundor i alla riktningar. Närhet till en golfanläggnings fördelar med restauranger som är öppet större delen av året. Tre minuter i bil till matbutiken i Rälla. Dryga 10 minuter till Borgholm och 20 minuter till Kalmar. Halltorp ligger granne och några minuter bort hittar du Kackelstugan. Solliden och Borgholms Slottsruin på cykelavstånd! Nyttjar du inte din lägenhet kan den lätt hyras ut via bostadsrättsföreningens samarbetspartners. Se under dokument på mäklarens sida eller www.the-oak.se där du kan beställa en uthyrningskalkyl. Tillträde kan ske direkt eller efter överenskommelse. Fler lägenheter i olika storlekar finns att tillgå inom kort. Se även www.the-oak.se eller kontakta West Estates Jim Andersson. Jim nås på telefon/sms +46701776900 eller e-mail [email protected] som du även kan boka privata visningstider med. Bara hör av dig! Det finns en 3-årig räntegaranti mellan projektören West Estate och bostadsrättsföreningen, se bilagda dokument.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gårdsvägen 50 lgh 1201, Ekerum, Borgholms kommun
  • Idag kl 16:00
Gårdsvägen 50 lgh 1201, Ekerum, Borgholms kommun, bild 2
Gårdsvägen 50 lgh 1201, Ekerum, Borgholms kommun, bild 3

Gårdsvägen 50 lgh 1201

Lägenhet
Ekerum, Borgholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
6 995 000 kr
130 m²
4 rum
vån 3/3
6 478 kr/mån
53 808 kr/m²

Här bor du nära naturen i förstklassigt boende mitt på golfbanan. Vare sig du spelar golf eller ej trivs man i lugn och trygg miljö. Fina promenadstråk, fågelliv, fiske eller cykelturen. Löprundor i alla riktningar. Närhet till en golfanläggnings fördelar med restauranger som är öppet större delen av året. Tre minuter i bil till matbutiken i Rälla. Dryga 10 minuter till Borgholm och 20 minuter till Kalmar. Halltorp ligger granne och några minuter bort hittar du Kackelstugan. Cykelavstånd till Solliden och Borgholms Slottsruin. Nyttjar du inte din lägenhet kan den lätt hyras ut via bostadsrättsföreningens samarbetspartners. Se under dokument på mäklarens sida eller www.the-oak.se där du kan beställa en uthyrningskalkyl. Tillträde kan ske direkt eller efter överenskommelse. Fler lägenheter i olika storlekar finns att tillgå inom kort. Se även www.the-oak.se eller kontakta West Estates Jim Andersson. Jim nås på telefon/sms +46701776900 eller e-mail [email protected] som du även kan boka privata visningstider med. Bara hör av dig! Det finns en 3-årig räntegaranti mellan projektören West Estate och bostadsrättsföreningen, se bilagda dokument.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hagmarksvägen 80, Mellangården, Vetlanda kommun

Hagmarksvägen 80

Lägenhet
Mellangården, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
650 000 kr
106 m²
4 rum
7 358 kr/mån
6 132 kr/m²

Bostadsrättsradhus med villakänsla i trevligt område! Här på Hagmarksvägen får du det bästa av två världar: bekvämt boende i bostadsrättsform och med alla fördelar som en villa ger med trädgård och uteplats. Entréplan inrymmer kök med matplats, vardagsrum, ett sovrum, badrum med badkar och en separat tvättstuga. Övre plan har två sovrum och ett badrum med dusch. Utrymmena invändigt som utvändigt ger möjlighet till umgänge. Badrum finns på båda våningsplanen och förvaring finns det gott om i garderober, klädkammare och utvändigt förråd. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Valhallavägen 26, Östersand, Vetlanda kommun

Valhallavägen 26

Villa
Östersand, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 395 000 kr
130 m²
842 m² tomt

På Valhallavägen 26, på en hörntomt, finner du en charmig 20-talsvilla som andas klassiskt Östersand. I detta hus bor du i ett hus med minnen från hundra år, i ljus, smakfull stil och med bevarade kakelugnar och trägolv. När du stiger in i huset möts du av ljusa och rymliga sociala ytor på entréplanet. Köket och vardagsrummet är förenade i en öppen planlösning, vilket skapar en inbjudande miljö för både vardag och fest. Huset har genomgått renoveringar under 2013 och 2015 på entréplanet, vilket märks i den moderna och stilrena inredningen. Badrummet på samma våning är nyrenoverat 2017 med kakel och klinkers i smakfull design. I trapphuset som leder upp till övervåningen finner du vacker bevarad stående träpanel som förstärker husets klassiska karaktär. Övervåningen erbjuder en traditionell gå-runt-planlösning med tre rymliga sovrum, alla med vackra trägolv som skänker värme och charm. Även på övervåningen finns ett badrum som fungerar som tvättavdelning, utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Här är det äldre våtrumsmattor och en möjlighet för nästa ägare att göra om och förädla när andan faller på. Huset har en liten stensatt källardel, med ingång från baksidan. Här står varmvattenberedaren och det går nyttja som förrådsutrymme. Dock går det inte förneka att det hade varit häftigt att t.ex. skapa en vinkällare här - denna typen av utrymmen finns inte i nya hus och har den fantastiska egenskapen att få igång kreativa drömmar och visioner. Utomhus finns en välskött utemiljö med ett inglasat uterum som förlänger sommarsäsongen och en härlig altan perfekt för avkoppling och umgänge. Trädgården är i bra storlek med gräsmatta, staket, häckar och träd och ett det finns ett gammalt uthus som rymmer både förråd och vedbod. På tomten finns en bevarad vattenbrunn, kika ner och ta en titt på den vackra stensättningen! Varför inte installera en pump och nyttja till trädgårdsbevattning? Ett garage finns också, lämpligt för förvaring. Området runt Valhallavägen är ett idylliskt och familjevänligt bostadsområde med närhet till både natur och bekvämligheterna i centrum. Här bor du med gång- och cykelavstånd till barnomsorg och skolor ända upp till gymnasiet samtidigt som du har nära till vackra promenadstråk och idrott. Östersands charmiga atmosfär gör det till en eftertraktad plats att bo på för alla åldrar. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen den 12 augusti!

Lövängsvägen 17, Lövhagen, Vetlanda kommun

Lövängsvägen 17

Villa
Lövhagen, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
3 195 000 kr
160 m²
5 rum
928 m² tomt

Fint hus med egen hörna på gatan. Fritt läge mot skogsparti utan insyn. Flera uteplatser. Huset med vattenburen golvvärme, två bra badrum och rymligt kök. Två ingångar med bra lösningar. Garage, uterum, växthus och bastu!

Odengatan 2 a och b, Ekenässjön, Vetlanda kommun

Odengatan 2 a och b

Övrigt
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
10 000 000 kr
1 149 m²
2 335 m² tomt

Väl underhållen och renoverad hyresfastighet mitt i Ekenässjön. 16 lägenheter om tot 1 149 kvm och ca 242 kvm gamla frisören/butikslagret. Fina kök och badrum, flera har egen tvättmaskin. Nio till tio garageplatser under gamla butikslagret. Lägenhetsförråd, tvättstuga, pannrum och fler bra utrymmen i källaren.

Konstrundan 30, Karlslund, Vetlanda kommun

Konstrundan 30

Villa
Karlslund, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 425 000 kr
99 + 114 m²
5 rum
736 m² tomt

Bra läge! Trivsam välskött villa med baksida mot grönområde. Nära till idrottsanläggningar, promenader och affärer! Ljus planlösning men ytor även för den stora familjen. Bra förrådsutrymmen. Låg driftskostnad!

Storgatan 48 A, Centrum, Vetlanda kommun

Storgatan 48 A

Lägenhet
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 475 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 284 kr/mån
17 665 kr/m²

Vilken lägenhet! Fint renoverad trea med i princip allt bytt. Renoverat helkaklat badrum med många fina detaljer. Kök med bra inredning öppet mot matplats och vardagsrummet. Stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Ljust och öppet! Nära till centrum, skolor och grönområden. Samma fina golv i hela lägenheten. Bara att flytta in!

  • Balkong
Spinnaregränd 3 A LGH 1203, Centrum, Vetlanda kommun

Spinnaregränd 3 A LGH 1203

Lägenhet
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 875 000 kr
59 m²
3 rum
vån 3/4
3 563 kr/mån
31 780 kr/m²

Ljus lägenhet på tredje våningen. Du har ingen granne ovanför, där finns lägenhetsförråden. Påkostad badrum med fina färger. Kök med påkostade tillval som är unikt för lägenheten. Utsikt mot Vetlandabäcken, promenadstråket och mot torget. Nära till allt!

  • Balkong
  • Hiss
Myrlanda Fageräng 1, Myresjö, Vetlanda kommun

Myrlanda Fageräng 1

Villa
Myresjö, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 450 000 kr
88 + 60 m²
3 rum
5 937 m² tomt

Välkommen till Myrlanda Fageräng 1 - litet hästställe mitt emellan Myresjö och Landsbro! Här finner du ett charmigt litet hus tillsammans med en stallbyggnad som erbjuder fem boxar, ett dubbelgarage och en övervåning som kan användas som kontor, för hobby eller som gästlägenhet (observera att vatten och avlopp saknas). Rasthage finns i anslutning till stallet och möjlighet finns att få arrendera intilliggande betesmark. Dessutom finns en egen paddock med belysning för bra träningsmöjligheter. Bostadshuset består av två våningar och en källare. Entréplanet har kök, vardagsrum, badrum och ett större förråd. Övre plan består av två rum, varav ett större. I källarplanet finns ytterligare ett rum som kan användas som förvaringsutrymme eller hobbyrum. Huset har genomgått flera renoveringar senaste åren. Köket renoverades 2022, badrummet och altanen 2016 och fönster byttes 2015, samtidigt som hela övre planet gjordes om. Solceller installerades 2023. Detta hästställe är perfekt för dig som vill bo lite utanför samhället men ändå ha närhet till bekvämligheter. Med cykelavstånd till både Landsbro och Myresjö får du det bästa av två världar: lugnet på landet och enkel tillgång till service och aktiviteter. Myrlanda Fageräng 1 är en perfekt plats för dig som vill ha dina hästar nära och leva i en naturskön miljö. Bostadsbyggnaden är SBR-besiktad och protokoll finns hos mäklaren.

Kristina Nilssons väg 5, Vrigstad, Sävsjö kommun

Kristina Nilssons väg 5

Övrigt
Vrigstad, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 325 000 kr
1,4 ha tomt

Bostadsprojekt med möjligheter! Byggnation 13 tänkta nyproducerade radhus med 3 rum och kök, 88 kvm i populära Vrigstad. Kan såklart omprojekteras. Tre byggnader finns idag som kan nyttjas i väntan på byggnation, bestäm själv. Ett hus i sämre skick. Ett hus med två mindre lägenheter med gemensamt badrum. Gamla servicebyggnaden med kök och andra gemensamma utrymmen.

Stolmakaregatan 5B, Centrum, Vetlanda kommun

Stolmakaregatan 5B

Övrigt
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
12 000 000 kr
227 m²
893 m² tomt
Storgatan 46, null, Vetlanda kommun

Storgatan 46

Lägenhet
Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 395 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/3
4 546 kr/mån
16 034 kr/m²

NYRENOVERAD MITT I CENTRUM! På Storgatan 46 i centrum finner ni denna nyrenoverade, trevliga och välplanerade lägenhet i absolut toppskick. Med två rymliga sovrum, ett välplanerat vardagsrum, ett helkaklat badrum, modernt kök, inglasad balkong och gästtoalett kommer denna bostad att uppfylla alla dina behov och önskemål. När du kliver in i hallen möts du utav en ljus och luftig atmosfär, den nyrenoverade interiören är elegant och modern med fina detaljer och högkvalitativa materialval. I vardagsrummet finns gott om plats för att möblera med både matsalsmöbler och soffmöbel. I vardagsrummet är det installerat en AC som ger behaglig temperatur varma dagar. Från vardagsrummet kommer du via fönsterdörr ut till den inglasade balkongen med utsikt över innergården. Det nyrenoverade köket har smakfulla materialval. Här finns en matplats där du kan njuta av härliga middagar. Lägenheten har två renoverade badrum som är helkaklade och golvvärme. Det stora badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, wc, handfat och dusch. En av bostadens största fördelar är den inglasade balkongen som blir som ett extra rum som kan nyttjas under hela året. Bostaden är belägen i centrala Vetlanda vilket gör vardagen smidig och bekväm. Bara en kortare promenad från bostaden finns kommunikationer, butiker och restauranger. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Västra Järnvägsgatan 17B, Centrum, Sävsjö kommun

Västra Järnvägsgatan 17B

Lägenhet
Centrum, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
250 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 861 kr/mån
5 747 kr/m²

Välkommen till denna tvåa centralt belägen i Sävsjö! Lägenheten erbjuder vardagsrum och sovrum med fönster mot innergården, arbetskök och badrum med dusch och våtrumsmatta. Perfekt första boende med möjlighet att sätta din egna prägel. Här bor du med närhet till service och kommunikation. Välkommen på visning!

Gökgatan 33, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Gökgatan 33

Villa
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 775 000 kr
153 + 22 m²
5 rum
960 m² tomt

Välkommen till denna fina öppna enplansvilla med ett av de bästa lägena i området. Här bor du nära nybyggda Tomaslundsskolan, Vildvinets förskola och den populära tennis- och padelhallen. Trädgård med fri baksida mot skogen! Dessutom har du bara gångavstånd till torget. Huset håller en god standard och erbjuder en bekväm vardag. Här finns en mysig kamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Dessutom har du fördelen av en energisnål värmepump och vattenburen golvvärme, vilket ger både komfort och ekonomiska fördelar. Den smarta och öppna planlösningen ger dig möjlighet att umgås med familj och vänner samtidigt som de fyra sovrummen ger gott om plats för alla. Här finns utrymme för både avskildhet och gemenskap. Garaget och det bra förrådet ger dig extra utrymme för förvaring och möjlighet att hålla ordning på dina ägodelar. Sammanfattningsvis är detta en villa där läget är optimalt för en aktiv och bekväm vardag. Med sin fina standard och smarta planlösning blir detta huset där du kan skapa minnen för livet.

Hällarydsvägen 36A-B, Skede, Vetlanda kommun

Hällarydsvägen 36A-B

Övrigt
Skede, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 495 000 kr
100 m²
1 085 m² tomt

Byggnad mitt i centrala Skede. Idag är bottenvåningen som kontor med bra ytor. Tillbyggt konferensrum. Övervåningen rymmer en lägenhet om 4 rok. Bottenvåningen kan byggas om till bostad.

  • Plus
Mellangårdsvägen 7, Mellangården, Vetlanda kommun
  • Sön 11 aug kl 11:00

Mellangårdsvägen 7

Villa
Mellangården, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
4 250 000 kr
204 m²
7 rum
1 146 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade och modernt utformade 1,5-planshus på hörntomt i populära Mellangårdsvägen, byggt av Fransson och Nordh år 2011, med en stilfull tillbyggnad från 2017 som inkluderar skjutpartier ut mot altanen på baksidan. Här möts genomtänkt design och påkostade materialval såsom bänkskiva i granit och fönsterbräden i sten. Huset erbjuder en bekväm och funktionell planlösning med vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. På entréplan finner du ett elegant kök och generösa sociala ytor som naturligt samlar familj och vänner. Groventrén med tillhörande tvättstuga bidrar till praktisk vardagshantering. Utöver detta rymmer huset fyra rymliga sovrum och två helkaklade badrum, vilket ger både komfort och flexibilitet för en växande familj. Garage och carport erbjuder gott om plats för fordon och förvaring. På Mellangårdsvägen bor du med närhet till lekpark, natur, skola och centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Markörvägen 25, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Markörvägen 25

Villa
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 195 000 kr
82 + 82 m²
3 rum
1 017 m² tomt

Välkommen till Markörvägen 25 – en välskött villa med fantastiskt läge i Tomaslunden. Här bor du bekvämt med gångavstånd till både förskola, skola och vacker natur. Huset har genomgått omfattande renoveringar, inklusive nya fönster, ett modernt kök och dränering runt byggnaden. Denna villa erbjuder en stilren och modern inredning med generösa sociala ytor, perfekta för umgänge. På entréplan finner du två sovrum, ett vardagsrum med utgång till altan, ett badrum och ett rymligt kök. Källarplanet rymmer en gillestuga, möjlighet till ytterligare sovrum, förråd och en praktisk tvättstuga. Vi hälsar dig varmt välkommen att boka en visning!

  • Plus
Korpgatan 6, Centrum, Vetlanda kommun

Korpgatan 6

Villa
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 175 000 kr
140 + 60 m²
5 rum
716 m² tomt

Villa på Korpgatan mitt i centrala Vetlanda. Tillbyggt vinkel bakåt gör att den stora familjen får plats. Hela fyra sovrum och källare för klädvård och hobby.

Videvägen 3, Vrigstad, Sävsjö kommun

Videvägen 3

Villa
Vrigstad, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 150 000 kr
103 + 100 m²
4 rum
755 m² tomt

Välkommen till detta enplanshus med källare i Vrigstad! Här bor du på ett trevligt läge men närhet till naturen. Entréplan erbjuder tre sovrum, ett kök med gott om plats för matbord, badrum och ett större vardagsrum som leder ut till en mysig inglasad altan. I källaren finns en gillestuga med öppen spis, gott om förrådsutrymmen, tvättstuga, toalett samt en dusch och bastu. Till detta hör även ett fristående garage. Här bor du med närhet till skola, mataffär och slättsjön! Varmt välkommen på visning!

Nyhagsgatan 3C, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Nyhagsgatan 3C

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
850 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 731 kr/mån
14 530 kr/m²

2:a med inglasad balkong i populär förening på Nyhagsgatan! Lägenheten har en rymlig hall med ljusa väggar och laminatgolv. Det finns gott om plats för förvaring i det stora skjutgarderoberna. Badrummet är nyrenoverat med toalett, handfat, dusch samt en tvättmaskin och är praktiskt för dagliga rutiner. Med ett öppet och stort vardagsrum skapas en lugn och trivsam atmosfärs med plats för både soffgrupper, tv eller matbord. Vardagsrummet är i anslutning till den inglasade balkongen, perfekt ställe att umgås på och kan nyttjas året om. Köket har kyl, frys, diskmaskin och ugn. Det finns även bra med plats för förvaring här. Ett ljust och inbjudande sovrum med rymliga garderober. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Stenberga 54, Stenberga, Vetlanda kommun

Stenberga 54

Villa
Stenberga, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 925 000 kr
182 + 147 m²
6 rum
1 760 m² tomt

Denna rymliga och välplanerade friliggande villa är verkligen något utöver det vanliga. Med sina generösa ytor och högt i tak skapar den en känsla av rymd och elegans. Huset har genomgått omfattande renoveringar och är nu påkostat med modern utrustning och stilfulla detaljer. Det ljusa och luftiga hemmet erbjuder en perfekt balans mellan komfort och funktionalitet. Den nyrenoverade köket är ett riktigt drömrum med stilrena ytor och finavitvaror. Uterum med glaspartier, högt i tak och kamin! En av de riktiga höjdpunkterna i detta hem är det imponerande garaget, som rymmer inte bara en utan två bilar. Dessutom finns en förrådsbyggnad med isolerad hundgård, perfekt för den djurälskande familjen. Den trevliga uteplatsen lockar med många soltimmar och erbjuder en underbar plats att njuta av naturen och koppla av. Belägen i naturnära omgivningar, kan du verkligen uppskatta lugnet och skönheten i området. Med solceller, kamin och låga driftskostnader är detta hem både miljövänligt och ekonomiskt fördelaktigt. Här kan du verkligen njuta av en bekväm och hållbar livsstil. Sammanfattningsvis, denna nyrenoverade villa med sitt drömgarage är ett perfekt hem för den moderna familjen som söker både komfort, stil och närhet till naturen. Låt detta bli din nya oas att kalla hem! Stenberga med sin vackra kyrka, badsjöar och kulturliv. Affär finns mitt i byn!

Eklövsvägen 5, Bäckseda, Vetlanda kommun

Eklövsvägen 5

Villa
Bäckseda, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
3 295 000 kr
166 m²
5 rum
1 137 m² tomt

På familjevänlig återvändsgata finns nu möjlighet att bli ägare till denna fina 1 ½ plansvilla med garage! Huset byggdes 2008 och är i fint skick, perfekt för dig som söker ett bekvämt boende med stora kvalitéer. Här erbjuds 166 kvm fördelat på fem rum och kök. Entréplanet har hall, kök, vardagsrum/matsalsrum, tre sovrum, badrum samt groventré/tvättstuga. På övre plan finns allrum, badrum med bubbelbadkar och bastu samt en klädkammare. Lättskött tomt om drygt 1100 kvm med fri baksida mot skogen. På altanen finns gott om plats för grillkvällar med nära och kära. Fristående garage med stenbelagd uppfart. Här bor du på mycket attraktivt läge med direkt närhet till Paradisvallen och inom kort avstånd finns skola, förskola och Kyrkvikens badplats. Varmt välkommen på visning!

Hästskostigen 38, Spången, Sävsjö kommun

Hästskostigen 38

Villa
Spången, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 750 000 kr
123 + 123 m²
7 rum
767 m² tomt

Välkommen till denna villa belägen intill ett grönområde, vilket ger närhet till vacker natur och möjligheter till friluftsliv. Här kan du njuta av ett lugnt läge, perfekt för avkoppling och ro i vardagen. I denna villa finner du ett nytt och stilfullt kök samt vardagsrum, där inga detaljer har sparats på. Här möts du av påkostade materialval och en genomtänkt design som ger en känsla av lyx och elegans. En relaxavdelning med outnyttjad potential finns även tillgänglig för dig att skapa din egen oas av avkoppling och välbefinnande. För att säkerställa en hållbar och kostnadseffektiv uppvärmning är bergvärme installerat i fastigheten. Garaget erbjuder plats för fordon och förvaring. Detta är en villa som erbjuder harmoni och bekvämlighet, med närhet till natur och samtidigt en modern touch. Välkommen till ditt nya hem!

Visar 1 - 25 av 76