Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hagmarksvägen  8, Mellangården, Vetlanda kommun

Hagmarksvägen 8

Lägenhet
Mellangården, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
495 000 kr
71,5 m²
2 rum
vån 1/1
5 256 kr/mån
6 923 kr/m²

Välkommen till Hagmarksvägen 8 och denna bostadsrätt på markplan i Brf Mellangården. Här finns chansen att sätta din egna prägel på lägenheten och skapa fram ditt drömboende. Här erbjuds ett större vardagsrum med utgång mot uteplatsen, kök, badrum, tvättstuga, sovrum samt en större klädkammare. På hagmarksvägen bor du i ett lugnt område med närhet till kvardammen, naturstråk, heds arena och centrum. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Uteplats
Slåttergränd 19, Mellangården, Vetlanda kommun

Slåttergränd 19

Villa
Mellangården, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 575 000 kr
131 + 130 m²
5 rum
943 m² tomt
Mossgårdsvägen 27, Bäckseda, Vetlanda kommun
  • Tor 25 apr kl 16:30

Mossgårdsvägen 27

Villa
Bäckseda, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 495 000 kr
105 + 96 m²
4 rum
977 m² tomt

Välkommen till Mossgårdvägen 27 i Bäckseda! Här erbjuds ett bekvämt 1-planshus med källare och inredd vind, komplett med ett praktiskt vidbyggt garage. Huset har genomgått omfattande renoveringar, inklusive tak, fönster, kök och badrum, vilket gör det till ett modernt och välkomnande hem. Baksidan i söderläge, som är fri från insyn och vetter mot naturen, erbjuder en lugn och avslappnad miljö. På entréplan finns ett större kök, kaklat badrum, stort vardagsrum samt möjlighet till tre sovrum. I källaren finns generöst med utrymme med bland annat ett helkaklat badrum med bastu, WC, två gästrum, tvättstuga, hobbyrum samt ett musikrum. Beläget i ett populärt område med närhet till skolan och den vackra kyrkviken, är detta en idealisk plats för familjer och naturälskare. Kom och upptäck allt som Mossgårdsvägen 27 har att erbjuda! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Nyhagsgatan 1A, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Nyhagsgatan 1A

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
750 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
4 596 kr/mån
9 375 kr/m²

Välkommen till Nyhagsgatan 1A i Brf Tomaslunden i Vetlanda. Denna bostad erbjuder tre rum och kök samt en inglasad balkong med soligt läge som vetter mot en trevlig skogsdunge. Badrummet är utrustat med kakel, klinkers och en toppmatad tvättmaskin för praktisk användning. Köket är stilrent i vitt och har en diskmaskin för ökad bekvämlighet. Det finns tillräckligt med utrymme för matbord i köket, vilket gör det lämpligt för måltider och umgänge. De två sovrummen har olika utsikter - det mindre har fönster mot innergården och det större vetter mot skogsdungen. Bostaden är en del av en välskött förening och har ett bekvämt avstånd till Östanå Friluftsområde och centrum. Förskola och Tomaslundsskolan är också inom gångavstånd. Välkommen till Nyhagsgatan 1A - en lugn och välbelägen bostad med närhet till natur och bekvämligheter.

  • Balkong
Norra Bollgatan 4, Centrum, Vetlanda kommun

Norra Bollgatan 4

Lägenhet
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 275 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
3 433 kr/mån
21 610 kr/m²

Välkommen till en fin och renoverad 2:a i populära föreningen, Norresand! Här bor du på centralt läge med närhet till det mesta som Vetlanda har att erbjuda. Bostaden har ett modernt kök som renoverades 2021 samt ett badrum som renoverades 2016 med både tvätt- och torktumlare. Både sovrum och vardagsrum har fönster mot innergården. Välskött förening med god ekonomi! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Spinnaregränd 3B, Centrum, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Spinnaregränd 3B

Lägenhet
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 825 000 kr
59 m²
3 rum
vån 3/4
3 563 kr/mån
30 932 kr/m²

Fin lägenhet med öppen planlösning. Fint badrum med gen tvättmaskin/torktumlare. Inglasad balkong mot innegården. Hiss!

  • Balkong
  • Hiss
Västra Slottsgatan 52, Lövhagen, Vetlanda kommun

Västra Slottsgatan 52

Villa
Lövhagen, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 995 000 kr
74 + 40 m²
5 rum
1 017 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus beläget på Västra Slottsgatan 52 i Vetlanda. Huset erbjuder en harmonisk atmosfär med fina uteplatser både på framsidan och baksidan, perfekt för avkoppling och social samvaro under soliga dagar. Husets interiör präglas av en lyckad blandning av traditionell charm och modern bekvämlighet. Ett nyligen renoverat badrum är utrustat med en rymlig dusch, wc och handfat med kommod, vilket ger en fräsch och modern känsla. Köket är hjärtat i hemmet och erbjuder en trivsam atmosfär med en praktisk köksö för matlagning och social samvaro. Här finns också en vedspis som bidrar till den mysiga atmosfären samt moderna apparater såsom spis, frys, kyl och skafferi för optimal förvaring av livsmedel och köksutrustning. Det rymliga vardagsrummet lockar med en öppen spis komplett med keddy-insats, perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär under kalla vinterkvällar eller mysiga stunder med familj och vänner. På övervåningen finns möjlighet till tre sovrum, varav ett direkt ovanför trappan, en klädkammare/sovrum och ett större sovrum. Dessa rum erbjuder gott om plats för familjen att koppla av och njuta av privatlivet. På tomten finns en bod där ena delen kan nyttjas som sovrum, vilket ger flexibilitet och extra utrymme för gäster eller familjemedlemmar. Dessutom finns ett attefallshus på tomten, vilket ger möjlighet till ytterligare boendealternativ eller förvaringsutrymme efter behov. Sammanfattningsvis är Västra Slottsgatan 52 en underbar bostad som kombinerar charmigt äldre detaljer med moderna bekvämligheter, perfekt för familjer som söker ett bekvämt och trivsamt hem i en trevlig och väletablerad miljö i Vetlanda. I Lövhagen har du nära till naturen och motionsspår och har bara en kort promenad till Helges Livs. Förskola och skola upp till mellanstadiet tar du dig till via cykelvägen. Välkommen att boka in dig på visning.

Prästgatan 3A, Centrum, Vetlanda kommun

Prästgatan 3A

Radhus
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 675 000 kr
135 m²
5 rum
232 m² tomt

På Prästgatan 3A finner du ett praktiskt radhus, en perfekt boendeform mitt i centrum. Med bra planlösning med stort gemensamhetsutrymme på entréplan och fyra sovrum på övervåningen finns det plats för hela familjen! Trädgården är liten och lättskött – perfekt för den om vill lägga tid på annat. Invändigt är köket renoverat 2020, luftvärmepumpen är bytt 2021 och den väl tilltagna uteplatsen på baksidan är gjord samma år. Fiber är indraget och vitvarorna är utbytta senaste åren. Vissa ytor har blivit ommålade och i övrigt finns möjlighet att modernisera om man så önskar. Utöver kök och vardagsrum på entréplan finns en WC och en separat tvättstuga med tvättmaskin och en nyare torktumlare. Härifrån kan du också ta dig ut till husets kortsida. Badrum med dusch återfinns på övervåningen. Badrummet har våtrumsmattor och är original 1983. Det centrala läget på Prästgatan 3A gör vardagen smidig och bekväm med närhet till både ICA Maxi och parken, samt bara några minuters gångavstånd till vårdcentral, apotek och övriga butiker och restauranger. För den som har barn erbjuds även gångavstånd till skola för alla åldrar samt förskola, vilket gör området till en idealisk plats för familjer och andra som söker närhet till stadens bekvämligheter.

  • Plus
  • Energieffektiv
Lövhagsvägen 9, Lövhagen, Vetlanda kommun

Lövhagsvägen 9

Villa
Lövhagen, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
3 995 000 kr
178 m²
6 rum
899 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska friliggande villa belägen på Lövhagsvägen i det eftertraktade området Lövhagen i Vetlanda. Denna bostad utstrålar kvalitet från första stund. Med sina generösa 178 kvadratmeter är det gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Det första som slår en är den genomtänkta planlösningen som skapar en känsla av rymd och ljus i varje rum. De öppna ytor ger en luftig atmosfär där familjen kan samlas för gemenskap och umgänge. På entréplan finner du ett nyrenoverat kök som utstrålar modern elegans, och de nya golven ger en fräsch och inbjudande känsla till hela entréplanet. Men det är inte bara insidan som imponerar, utan även utomhusmiljön är något alldeles extra. Den trevliga uteplatsen på baksidan av huset bjuder in till härliga sommarkvällar med solnedgång och soliga frukostar vid friggeboden där du kan njuta. Här kan du njuta av många soltimmar tillsammans med familj och vänner. Läget är perfekt för den barnfamilj som vill bo nära grönområden och lekplatser med bland annat en pulkabacke precis utanför tomten. Dessutom finns det carport och garage där du kan parkera din bil samt elbilsladdare. Denna påkostade villa är verkligen något utöver det vanliga. Missa inte chansen att bli ägare till detta drömhem. Välkommen att boka en visning redan idag!

Stenberga 1, Stenberga, Vetlanda kommun
  • Ons 24 apr kl 16:30

Stenberga 1

Villa
Stenberga, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 750 000 kr
92 + 43 m²
5 rum
2 834 m² tomt

Välkommen till Stenberga 1 - ett idylliskt hem på stor tomt som erbjuder en fridfull känsla. Huset i timmerstil erbjuder hela fem eldstäder och möjlighet till tre sovrum, vilket ger gott om plats för avkoppling och familjemys. Tomten på hela 2 834kvm ger möjligheter för både planteringar, odlingar och lek. Det härliga trädäcket på baksidan ger utrymme för avslappning med ett vedeldat spabad och en vedeldad bastu. Ett rymligt garage med verkstadsdel finns för hobbyprojekt och förvaring. En gäststuga med två rum, perfekt för nära och kära att nyttja. Dessutom finns ett uthus med tillhörande växthus, perfekt som vedbod och förvaring av redskap. Kom och upptäck detta idylliska hem där lugnet och bekvämligheten möts på ett harmoniskt sätt. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Sjöholmens stugområde 22, Sjöholmen, Vetlanda kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00

Sjöholmens stugområde 22

Fritidshus
Sjöholmen, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
995 000 kr
47 m²
3 rum
565 m² tomt

Nu finns chansen att bli ägare till ett fint fritidshus på lummig tomt i populära Sjöholmen! Här bor du på sjönära läge med sjöutsikt från huset och verandan. På bara en promenad på ca 100 meter når du fin och lugn badplats. Här erbjuds ett välplanerat boende som på 47 kvm rymmer allt man behöver. Du välkomnas in i vardagsrummet med stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp och kamin. Vidare finns ett praktiskt kök med spis, kyl, ugn och diskho. Här finns också sovrum, allrum som kan användas som matsal samt ett fint badrum. Härliga umgängesytor utomhus på uteplats under tak. Här finns möjlighet till många härliga sommarkvällar med vänner och familj! Trevligt beläget i Sjöholmen på lugn och lummig tomt med 100 meter till badplats och småbåtshamn. I området finns flertalet promenad- och joggingstråk! Ett perfekt sommarhus som kan göras som till permanentboende för den som önskar. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Kabelstigen 18, Tomaslunden, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kabelstigen 18

Villa
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 375 000 kr
115 + 140 m²
4 rum
870 m² tomt

Välkommen till Kabelstigen 18 i Tomaslunden! Denna perfekta familjevilla erbjuder en bekväm livsstil med sina rymliga utrymmen och härliga med solig baksida, uterum samt garage och carport. Här kan du flytta in och börja bo direkt! Huset har blivit väl underhållet under åren och stora renoveringar som tak, fönster, dränering är gjorda och så sent som 2021 renoverades badrummet på entréplan. Köket är ett klassiskt Lidultskök som nu har några år på nacken – men det sägs ju att en klassiker aldrig riktigt dör. Framför fönstrena mot uterummet får du plats med ett stort matbord! Vardagsrummet har flera fönster mot framsidan och erbjuder plats för såväl matmöbel som tvhörna. På detta våningsplan har du tre sovrum och det tidigare nämna badrummet. En centralt placerad trappa leder ner till källarplanet där du hittar ytterligare bekvämligheter. En rymlig gillestuga med en mysig kamin blir det perfekta stället för familjens sammankomster och umgänge. Dessutom finns ett extra rum som kan användas som kontor, sovrum eller gästrum samt andra praktiska utrymmen såsom hobbyrum/groventré, tvättstuga, bastu, och möjligt duschrum. I pannrummet står en bergvärmepump. På baksidan av huset finner du en underbar trädgård i soligt läge. Ett uterum förlänger utomhussäsongen och blir en plats där du kan njuta av naturen utan att vara beroende av väderförhållandena. En trädäckad uteplats erbjuder ytterligare möjligheter till utomhusliv och sociala tillställningar. Området runt Kabelstigen 18 är idealiskt för familjer, med närhet till förskolor och skola för barnen åk F-6. Dessutom är det bara en kort promenad till skogen, perfekt för avkopplande naturvandringar och utomhusaktiviteter, och en cykeltur bort finns Östanå friluftsområde. Välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Korsbergavägen 16, Myresjö, Vetlanda kommun
  • Budgivning pågår

Korsbergavägen 16

Villa
Myresjö, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 750 000 kr
138 + 92 m²
6 rum
1 325 m² tomt

Välkommen till Korsbergavägen 16! En charmig 1,5-plansvilla med en källare där inget har lämnats åt slumpen. Huset har genomgått en omfattande renovering under 2023 och erbjuder moderna bekvämligheter. Den renoverade köket är av märket Marbodal och utrustat med högkvalitativa Smeg vitvaror. Dessutom finns det två helkaklade badrum i huset. Renoveringen inkluderade även nya ytskikt och isolerglasfönster, vilket ger god energieffektivitet och ljudisolering. Huset är utrustat med en bergvärmepump för att säkerställa en effektiv och miljövänlig uppvärmning. Taket är helt nytt från 2019. Läget är fördelaktigt med närhet till skola, idrottsanläggning, simhall och promenadstråk. Du har bekvämt tillgång till fritidsaktiviteter och möjlighet att njuta av naturen i området. Fastigheten har en härlig tomt med bärbuskar och möjligheter till odling. På baksidan av huset finns en stor trädgård där du kan njuta av utomhuslivet och ha gott om utrymme lek. Husets planlösning är väl genomtänkt. Entréplanet erbjuder två sovrum, ett badrum, kök och vardagsrum med ett vackert burspråk som ger extra utrymme och ljusinsläpp. På övervåningen finns ett allrum samt ytterligare två sovrum och ett badrum. Varmt välkommen att kontakta Simon på 070-8425220 för visning!

Magasinsgatan 39, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Magasinsgatan 39

Villa
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 150 000 kr
144 + 60 m²
8 rum
1 458 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa på Magasinsgatan 39 i Vetlanda. Här erbjuds ett välrenoverat och rymligt boende med utmärkt läge nära centrum, skolor och förskolor. Med genomtänkta renoveringar och generösa utrymmen är detta hem perfekt för den familj som söker både komfort och bekvämlighet. Vid entrén välkomnas man av en rymlig hall som har blivit uppdaterad och förbättrad. Genomförda renoveringar år 2012 inkluderar två helkaklade badrumsrenoveringar på både entrévåningen och övervåningen. Vidare in på entréplanet finner man det generösa vardagsrummet med integrerad matsal, där det fönsterpartierna ger ett ljust och inbjudande rum. Från vardagsrummet leder en nyrenoverad altan ut, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar med härliga ytor att samla stora sällskap. Köket är välutrustat och funktionellt, och har också fått en uppfräschning för att hålla det modernt och praktiskt. Isolerglasfönster installerades 2015. På övervåningen finns fyra rymliga sovrum och ett badrum. På källarplanet erbjuds ytterligare ett sovrum och ett nyrenoverat badrum med moderna bekvämligheter såsom badkar, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Där finns också praktiska förrådsutrymmen, vilka är ovärderliga för att organisera och hålla hemmet i ordning. Här har renoveringarna år 2019-2020 gett ett lyft och ytterligare funktionalitet till källarvåningen. Detta hem ligger på ett utmärkt läge med bekvämt gångavstånd till centrum, skolor och förskolor, vilket gör det idealiskt för familjer med barn. På cykelavstånd når man Östanå det är också närhet till fritidsaktiviteter och natursköna omgivningar. Sammanfattningsvis erbjuder Magasinsgatan 39 en fantastisk möjlighet att förvärva ett välskött och välutrustat hem i centrala Vetlanda. Välkommen att boka in dig på visning.

Simnatorp 23 Kvarn, Simnatorp, Vetlanda kommun

Simnatorp 23 Kvarn

Fritidshus
Simnatorp, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
875 000 kr
96 m²
3 rum

Gamla kvarnen i Simnatorp!

Spinnaregränd 3B, Centrum, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Spinnaregränd 3B

Lägenhet
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 825 000 kr
59 m²
3 rum
vån 2/4
3 563 kr/mån
30 932 kr/m²

Bo bra mitt i Vetlanda! Nära till allt! Hög standard men bra lösningar.

  • Hiss
Kyrkvägen 30, Näshult, Vetlanda kommun

Kyrkvägen 30

Villa
Näshult, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
475 000 kr
863 m² tomt

Välkommen till Sockenstugan i Näshult – en historisk pärla som bär med sig berättelser från det förflutna till nutiden. Beläget mitt emot den pittoreska kyrkan och nära såväl Prästasjön som Serarpasjön med dess fridfulla badplats, erbjuder Sockenstugan en plats fylld av historia och naturskön omgivning. Denna charmiga byggnad, uppförd cirka 1855 och sägs vara den äldsta skolan i Näshult socken, har genom åren förändrats och anpassats till olika ändamål. Här bodde magister Hamnell, den första läraren när skolan var ny, tillsammans med sin hustru på det övre planet, där de säkerligen delade vardagens glädjeämnen och utmaningar. Med två våningsplan och en vind är Sockenstugan en byggnad med generösa utrymmen och en genuin atmosfär - uppskattningsvis är de båda boendeplanen ca 150 kvm vardera. Under det tidiga 1900-talet tillkom en glasveranda, som dock försvann igen efter 1937, men som säkerligen bidrog till att skapa en inbjudande atmosfär. På entréplanet möts du av två rum och ett kök, samt flertalet toaletter vid baksidans entré. Hallen, med sin klassiska utformning, leder dig vidare till en trappa som tar dig upp till det övre planet. Här, där lärarbostaden en gång fanns, återfinns idag en rymlig lägenhet med kök med matplats, tvättutrymme med tvättmaskin och torktumlare, badrum med dusch och fyra rum. Det finns dekorativa kakelugnar som bevarats även att de idag inte används. Däremot kan du tända en brasa i kaminen i vardagsrummet. Vindsvåningen erbjuder främst förvaringsutrymme, men gömmer också ett vindsrum som troligtvis har tjänat olika ändamål under tidigare år. Sockenstugan i Näshult är inte bara en byggnad, det är en levande del av ortens historia, som fortsätter att forma och prägla sina invånare med sin unika charm och karaktär. Den lugna och naturnära miljön är perfekt i kombination med närhet och pendlingsavstånd till såväl Åseda, Vetlanda och Växjö. Observera: Senaste åren har byggnaden nyttjats för verksamhet och som samlingsplats under Svenska Kyrkans regi. Om ändamål är bostad behöver ändring göras hos kommunen (idag är användande samlingslokal). Renoveringar kommer behöva utföras varsamt, kontakt med kommunen rekommenderas.

  • Plus
Skogsvägen 7, Tomaslunden, Vetlanda kommun
  • Budgivning pågår

Skogsvägen 7

Villa
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 850 000 kr
100 + 62 m²
602 m² tomt

På Skogsvägen 7 välkomnar ett mysigt 1 1/2-planshus med källare från tidigt 40-tal. Med sina 100 kvm boarea bjuds det på smarta ytor med två sovrum på respektive boendeplan. Den nybyggda inglasade altanen på baksidan erbjuder en härlig plats att koppla av, med en tillhörande terrass som förlänger utrymmet. Taket byttes 2004 och grunden är dränerad med platonsystem. När du kliver in möts du av en rymlig hall på entréplanet. Här finns en öppen planlösning mot köket med en trevlig matplats och vackert trägolv. Vardagsrummet är ljust och inbjudande med en öppen spis med insats och utgång till altanen. På det övre planet finner du ytterligare två bra sovrum och en balkong som nås från hallen. Ett stilrent badrum med kakel, klinkers och en dusch, vars renovering genomfördes ca 2010, kompletterar detta plan. Källarplanet är också fräscht med klinkergolv och rymmer ett allrum som även kan användas som en praktisk groventré med en utgång till trädgården. Här finns även ett stort badrum som kombinerar badkar med klädvård, komplett med tvättmaskin, torktumlare, praktiska hyllor och en arbetsbänk. Förvaringsutrymmen, pannrum med bergvärmepannan, och ett verkstadsrum kompletterar källarvåningen och ger gott om plats för ordning och reda. Boendet har ett utmärkt läge i Tomaslunden med närhet till skolor, förskolor, vacker natur och centrum, vilket gör det till en perfekt plats för både avkoppling och praktiskt vardagsliv.

  • Plus
Östanå Sommarvägen 9, Östanå, Vetlanda kommun

Östanå Sommarvägen 9

Fritidshus
Östanå, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 750 000 kr
54 + 12 m²
2 rum
334 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett fint fritidshus i populära Östanå! Här bor du på sjönära läge med sjöglimt från verandans stora glaspartier. Med kommunalt vatten och avlopp finns möjlighet att bo året runt för den som önskar. Detta välplanerade boende om 54 kvm inrymmer allt man behöver. Välkommen in i hallen som har plats för avhängning av ytterkläder samt badrum i anslutning. Vidare in ligger det fräscha köket som rymmer matbord samt vardagsrummet som har mysig öppen spis med keddyinsats. Sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i flera inbyggda garderober. På verandan kan du samla vänner och familj för middagsbjudningar och umgänge. På tomten står en förrådsbyggnad. Här finns möjlighet till många härliga sommarkvällar! Trevligt beläget på lugn och lummig tomt med 100 meter till badplats och småbåtshamn. För den som vill spela golf eller frisbeegolf är det inte mer än 500 meter. I området finns också padelbana och flertalet promenad- och joggingstråk! Välkommen att boka in dig på visning!

Trädgårdsgatan 23, Centrum, Vetlanda kommun

Trädgårdsgatan 23

Villa
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
4 975 000 kr
160 m²
9 rum
1 012 m² tomt

Denna representativa villa har renoverats med stor omsorg och erbjuder ett ypperligt kvalitetsboende. Perfekt för en stor eller växande familj då huset har många sovrum och bra gemensamhetsutrymmen. På baksidan finns poolen att nyttja varma sommardagar och ett bubbelbad som kan användas året runt. Nuvarande ägare totalrenoverade villan 2012 och därefter byggdes det till 2017 och gav därmed ett större kök, en större hall och ett extra sovrum på entréplan. Vidare har flera stora arbeten utförts senaste åren. Huset har genomgående fina materialval, vattenburen golvvärme och uppvärmning via bergvärmepump och luftvärmepump. Poolen kom till 2014 och är verkligen pricken över i-et! Här får du tillgång till en tomt om 1012 kvadratmeter som uppskattas av hela familjen med sin stora altan och pool. Gräsmattan nedanför är plan och lättskött! På Trädgårdsgatan 23 bor du med ett utmärkt läge där du har Willys och ICA Maxi runt hörnet. Närheten till skolor och förskolor samt till motionsspår och idrottsanläggningar skapar alla förutsättningar att uppskatta de fördelar som ett boende i centrum innebär. Välkommen!

Lasarettsgatan 43A, Stensåkra, Vetlanda kommun

Lasarettsgatan 43A

Lägenhet
Stensåkra, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
450 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
3 817 kr/mån
6 923 kr/m²

Nu finns möjligheten att bli ägare till välplanerad 2:a, hörnlägenhet med inglasad balkong på Lasarettsgatan. Lägenheten består utav ett vardagsrum, rymligt kök, sovrum, klädkammare, badrum samt en rymlig hall som erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Här bor man i en bra och välskött förening med låg avgift! Varmt välkommen på visning.

  • Balkong
Skyttevägen 3B, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Skyttevägen 3B

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
495 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 067 kr/mån
11 512 kr/m²

Ljus och trevlig lägenhet som totalrenoverades 2014 med nytt kök, badrum, ett mindre sovrum och genomgående nya ytskikt. Lägenheten ligger bra i området med fönster ut mot föreningens grönskande innergård. Här är bara att flytta in!

  • Plus
  • Balkong
Tomasgatan 22, Pukaregården, Vetlanda kommun

Tomasgatan 22

Villa
Pukaregården, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 795 000 kr
252 + 135 m²
8 rum
1 088 m² tomt

På den välrenommerade Tomasgatan 22 står en imponerande villa som bär stolt på sina gedigna arkitektritade detaljer. Med en robust tegelfasad och ett elegant lutande tak välkomnar den dig med sin tidlösa charm och påkostade utstrålning som präglat den från byggnationen. Stegen över tröskeln avslöjar ett interiör av marmorgolv och generösa sociala ytor, vilket skapar en representativ atmosfär som är perfekt för både vardagsliv och underhållning. Under 90-talet förstärktes dess magnifika karaktär med en tillbyggnad på framsidan, med otroligtljusinsläpp genom flera fönster och takfönster och skapar en harmonisk övergång mot den insynsskyddade uteplatsen. De senaste åren har moderniseringen fortsatt med uppdaterat kök med luckor och bänkar, installationen av bergvärme, utbyte av flera fönster och renovering av både ett badrum och ett duschrum i källarplanet. Villan är väl rustad för komfort och praktisk användning! På det övre planet erbjuder villan fyra rymliga sovrum samt ett till på entréplanet, vilket möjliggör flexibla boendearrangemang för familjer eller gäster. Källarvåningen är utrustad med generösa gemensamhetsutrymmen, en praktisk tvättstuga, dusch och bastu, samt gott om förråd för alla dina behov. Dubbelgaraget är ett praktiskt komplement till denna redan imponerande fastighet och erbjuder gott om utrymme för fordon och förvaring. Dess centrala läge är en annan av dess många fördelar, med bekvämt gångavstånd till butiker, skolor, förskolor och resecentrum. Tomasgatan 22 erbjuder en unik kombination av komfort, elegans och bekvämlighet som få andra hem kan matcha.

Ekstigen 24, Ekenässjön, Vetlanda kommun

Ekstigen 24

Villa
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 495 000 kr
92 + 57 m²
4 rum
1 040 m² tomt
Hallsnäsvägen 9, Ramkvilla, Vetlanda kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30

Hallsnäsvägen 9

Villa
Ramkvilla, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 500 000 kr
86 + 86 m²
3 rum
1 318 m² tomt

Välkommen till denna trevliga friliggande villa med sjöutsikt i natursköna Ramkvilla. Här kan du njuta av vacker natur samtidigt som du har bekvämligheter som skola, lanthandel, golfbana, cykel- och vandringsleder samt äventyrsby inom bekvämt avstånd. Den här charmiga bostaden erbjuder en uteplats med generöst med soltimmar och en altan om 50 kvm med sjöutsikt. Perfekt för att njuta av sommarens varma dagar och kvällar och, bara 75m från bostaden finns badvik. Med utgång ifrån köket eller ifrån altanen finns inglasat uterum som förlänger säsongen på framförallt vår och höst om ca 25 kvm med infravärme där du kan koppla av och beundra den vackra sjön. Eldstaden i köket ger en extra mysig atmosfär och skapar en inbjudande känsla i hemmet. Här kan du njuta av varma och trevliga stunder under kyliga kvälla. På källarvåningen finns öppen spis. Till fastigheten finns det ett stort garage med vipport och smörjgrop för bilentusiaster. Med en boyta på 172 kvm fördelat på entréplan och källare där det på entréplan utöver kök, vardagsrum och badrum finns två sovrum. I källarvåningen finns ett sovrum, gillestuga, helkaklat badrum, matkällare och tvättstuga. Huset erbjuder i och med detta gott om utrymme för hela familjen. Huset är även uppdaterat med renoveringar såsom dränering runt hela huset år 2009 och en Nibe luft-vattenpump år 2011 för att säkerställa en hållbar och energieffektiv boendemiljö. Trevlig inhägnad trädgårdstomt med välskött gräsmatta, fruktträd och växthus. Trädgården lämpar sig utmärkt till både avkoppling och odling. Gräsmattan sköts enkelt med robotgräsklippare (Automover 315). Låt denna villa med sjöutsikt bli ditt drömhem i en naturskön och trivsam omgivning. Välkommen till Hallsnäsvägen i Ramkvilla!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 60