Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

Mäklare

Storgatan 71, Centrum, Vetlanda kommun

Storgatan 71

Övrigt
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

4 750 000 kr

494 m²

998 m² tomt

På Storgatan 71 finns 2 stycken ettor, 1st tvåa, 3st treor samt 1 fyra. Nyare bergvärmepump, nymålade fönster samt dränerat. Se under Dokument/Länkar: Objektbeskrivning och Lägenhetsförteckning. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Ölandsgatan 48, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Ölandsgatan 48

Villa
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

1 895 000 kr

86 m²

3 rum

571 m² tomt

Nu finns möjlighet att bli ägare till en enplansvilla med källare i omtyckta Tomaslunden. Här erbjuds ett välplanerat och trivsamt hem med två nyrenoverade badrum från 2022. Entréplanet har hall, kök med plats för matgrupp, två sovrum, badrum samt väl tilltaget vardagsrum som rymmer soffgrupp och matplats. Källarplanet har rymlig gillestuga, sovrum samt flera bra förrådsutrymmen. Här finns också ett nyrenoverat badrum med badkar, dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Lättskött tomt och garage. Precis intill huset finns ett grönområde med lekplats. Här bor du med närhet till förskola, skola, centrum och Östanå badplats. Välkommen att boka in dig på visning!

Korpgatan 7, Pukaregården, Vetlanda kommun

Korpgatan 7

Villa
Pukaregården, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

1 295 000 kr

115 m²

5 rum

750 m² tomt

Välkommen till Korpgatan 7 och detta populära område med gångavstånd till allt! En perfekt möjlighet för dig som vill sätta din egen prägel på ett charmigt 20-talshus. Bostaden är i genomgående äldre skick och har renoveringsbehov. Entréplanet har hall, vardagsrum, matsalsrum/allrum, kök, toalettrum, badrum samt groventré. På övre plan erbjuds tre sovrum samt toalettrum. Bra förvaring i kattvindar. Källaren har tvättstuga och förvaring under trappan. Lättskött tomt om 750 kvm med en äldre förrådsbyggnad. Välkommen att boka in dig på visning!

Missionsgatan 15B, Centrum, Vetlanda kommun

Missionsgatan 15B

Villa
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

2 850 000 kr

140 m²

5 rum

1 126 m² tomt

Nu finns möjlighet att bli ägare till en gedigen enplansvilla med källare och dubbelgarage! Huset har en total yta om 320 kvm som erbjuder stora sällskapsytor, flera sovrum och bra förrådsutrymmen. Ett perfekt boende för familjen eller för den som önskar gott om plats. Bergvärme och fiberanslutet! Välkommen in i en ljus hall med gäst-wc i direkt anslutning. Vidare in finns det rymliga köket som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Köket är ljust och har bra med förvaring bakom vita skåpsluckor. En köksö skapar ytterligare förvaring, extra arbetsyta och plats för barstolar. Här ryms också en större matgrupp som binder samman köket med vardagsrummet. Från köket finns utgång det inglasade uterummet på baksidan. Vardagsrummet har fin fiskbensparkett, braskamin och plats för en stor soffgrupp. På entréplanet finns också 4 sovrum, ett badrum förberett för badkar samt en klädkammare. Källarplanet har en stor gillestuga med kamin och gott om plats för önskade möbler. Bastu med dusch och wc. Här finns också tvättstuga, gästrum och bra förrådsutrymmen. Tomten om 1126 kvm är lättskött och har plats för såväl planteringar som bus och lek för barnen. Här bor du på centralt men samtidigt lugnt läge med närhet till allt. Inom behagligt gångavstånd finns skola, förskola och affärer. Dessutom finns flera trevliga promenad- och joggingstråk i nära anslutning. Ett hem att trivas i under lång tid framöver - välkommen att boka in dig på visning!

Olvonstigen 4, Bäckseda, Vetlanda kommun

Olvonstigen 4

Villa
Bäckseda, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

2 295 000 kr

134 m²

5 rum

986 m² tomt

Varmt välkommen till Olvonstigen 4 och detta trivsamma enplanshus med pool. Huset har en funkisliknande utformning med två vinklar som ramar in den insynsskyddade innergården vid entrén. Här kan du sitta helt ostört och njuta av kvällssolen. Trädgården är välanlagd trädgård med en prunkande baksida med såväl rabatter som klätterväxter. Höjdpunkten utvändigt är såklart baksidan med uterummet och den uppvärmda poolen som gör att såväl hemester som vardagskvällar förgylls. Trädäcket runt om har plats för umgängesytor och det rymmer både matbord och loungehörna. Är det riktigt varmt mitt på dagen kan du rulla ut markisen och få lite skugga, eller svalka dig i uteduschen. Interiört bjuder huset på kök med matplats, ett stort vardagsrum, tre sovrum, ett allrum, badrum, wc och tvättstuga. Kvadratmetrarna känns välplanerade tack vare husets vinklar som naturligt delar av sovrumsavdelning från umgängesdelen i kök och vardagsrum. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Bäckseda. Lekpark med fotbollsplan ligger ett stenkast från huset och IIlharjen finns en kort promenad bort, liksom skola och förskola. Dessutom har du Östanå en bit bort från bostaden med både bad, frisbeegolf, golfbana och motionsspår. Nu hoppas jag att vi ses på visningen! Förbered dig gärna genom att: - Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. - Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte. - Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process och ligga steget före. Välkommen att kontakta mig, Mia Harbrecht 0703266099 [email protected]

Idrottsvägen 4, Korsberga, Vetlanda kommun

Idrottsvägen 4

Villa
Korsberga, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

1 195 000 kr

166 m²

7 rum

1 720 m² tomt

På lugn gata i Korsberga finns denna rymliga familjevilla på stor trädgård och med både verkstad i källaren och dubbelgarage. Huset har generösa umgängesytor i två sällskapsrum på entréplan, varav ett i öppen planlösning med köket. Denna delen är tillbyggd och här finns gamla teglade ytterväggen kvar som dekor. Glöm inte höja blicken och ta en titt på det vackra taket, som säljaren själv hanterat från obehandlat trä till färdigt tak. Det gedigna hantverket ser vi inte ofta! Från detta rum kan du ta dig ut till baksidan. Vardagsrummet i andra änden av huset har också utgång till baksidan samt har en vacker öppen spis med Keddy-insats. Ingen värme är som en brasa, trots att huset värms med bergvärme är eldstaden guld värd. På detta våningsplan finns också två sovrum och en gästtoalett. På övre plan finns tre sovrum, varav ett större med plats för dubbelsäng, och ett stort badrum med dusch, badkar och bastu. Källarvåningen har bra med förvaringsmöjligheter, tvättstuga, hobbyrum och ett rum. Utöver detta finns det fantastiska verkstadsutrymmet som är perfekt för den praktiskt lagda. Att dessutom ha ett dubbelgarage med golvad vind över hela garageutrymmet är få förunnat! Trädgården är lummig och känns väldigt privat på baksidan. Här kan barnen leka och du kan njuta av gräsytor och altanen. Det finns träd, buskar och vacker höstanemon att lägga ögonen på. I Korsberga bor du med närhet till det du behöver i din vardag. Det är cykelavstånd till skolan och matbutik finns en bit bort. Det är bekvämt pendlingsavstånd till såväl Vetlanda som Växjö. Nu hoppas jag att vi ses på vísningen! Förbered er gärna genom att: - Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. - Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte. - Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process och ligga steget före. Välkommen att kontakta mig, Mia Harbrecht 0703266099 [email protected]

Vetlandavägen 29, Holsbybrunn, Vetlanda kommun

Vetlandavägen 29

Villa
Holsbybrunn, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

1 450 000 kr

88 m²

3 rum

947 m² tomt

Nu finns möjlighet att bli ägare till en hemtrevlig och lättskött enplansvilla med källare! Välkommen in i en rymlig hall med klinkergolv med elvärme samt gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Vidare in i bostaden finns det rymliga köket som har plats för en matgrupp. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar goda ytor för umgänge med vänner och familj. På entréplanet finns också ett renoverat badrum (2019) med badkar och ett stort sovrum med god förvaring. Från sovrummet nås altanen under tak. Källarplanet har gillestuga med öppen spis, tvättstuga, möjlighet till två sovrum, pannrum, wc och förrådsutrymmen. På tomten finns ett dubbelgarage med förrådsdel. Lättskött trädgård inramad av staket och häck. Fjärrvärme! Välkommen att boka in dig på visning!

Östra Esplanaden 45EB, Spången, Sävsjö kommun

Östra Esplanaden 45EB

Lägenhet
Spången, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

450 000 kr

72 m²

2 rum

4 033 kr/mån

6 250 kr/m²

Nu finns möjlighet att bli ägare till en välplanerad och fin tvåa med härlig balkong i soligt söderläge. Välkommen in i den rymliga hallen som erbjuder avhängning av ytterkläder och skor samt goda förvaringsmöjligheter. Fräscht kök med diskmaskin, gott om förvaring i under- och överskåp samt plats för en matgrupp invid fönstret. Trivsamt vardagsrum med plats för önskad soffgrupp samt utgång till den härliga balkongen. Vidare finns ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och ett badrum. På Östra Esplanaden 45EB bor du med gångavstånd till matbutik, café och restaurang. Föreningen har en gemensam lokal som kan hyras för privata tillställningar. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
Nybyggargatan 1, Kvillsfors, Vetlanda kommun
 • Budgivning pågår

Nybyggargatan 1

Villa
Kvillsfors, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

475 000 kr

98 m²

3 rum

1 370 m² tomt

Välkommen till Nybyggargatan 1 och denna 1-plansvilla med källare. Här erbjuds totalt 196 kvm fördelat på två plan. Entréplanet har hall, två sovrum, kök, vardagsrum samt badrum. På källarplanet finns tvättstuga och goda förvaringsutrymmen. På tomten finns utrymme för en trevlig uteplats och lek för barnen. Här finns också ett fristående garage och en förrådsbyggnad. Huset är beläget på landsbygden – perfekt för dig som vill bo utanför stadskärnan och samtidigt ha nära till kommunikationer och service. I närheten skola, förskola, idrottsplats, badplats och livsmedelsaffär. Välkommen att boka in dig på visning!

Öknavägen 10, Kvillsfors, Vetlanda kommun

Öknavägen 10

Villa
Kvillsfors, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

750 000 kr

114 m²

5 rum

945 m² tomt

På Öknavägen 10 ligger detta tvåplanshus. Här erbjuds ett charmigt, väl omhändertaget och trevligt boende med öppen spis och källare. Här kommer du in till en hall med bra förvaringsmöjligheter och trapp som leder till ovanvåningen. Rakt fram hittar du ett trivsamt kök med plats för matbord och vidare ha du en mindre hall med ingång till badrummet. Två större rum finns med flera möjligheter för både tv-rum, matsal eller ett extra sovrum om så behövs. På övervåningen finns en hall med utgång till balkong, tre sovrum med garderober och klädkammare samt en WC. Huset är beläget på landsbygden – perfekt för dig som vill bo på utanför stadskärnan och samtidigt ha nära till kommunikationer och service. På Öknavägen 10 har du matbutik, förskola, skola, badplats och kommunikationer alldeles runt knuten. Varmt välkommen på visning!

Stens Väg 7B, Stensåkra, Vetlanda kommun
 • Budgivning pågår

Stens Väg 7B

Lägenhet
Stensåkra, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

695 000 kr

82 m²

3 rum

4 374 kr/mån

8 476 kr/m²

Välkommen till Stens väg 7B - här bor du i en trivsam trea med två uteplatser! Lägenheten har ett kök med matplats, vardagsrum med flera fönster mot baksidan och två sovrum varav ett med plats för dubbelsäng. I badrummet har du egen tvättmaskin och torktumlare och det finns även en klädkammare. Uteplats har du såväl vid entrén som på balkongen som du når via vardagsrummet. I Brf Blodriskan bor du i en välskött förening med lekpark och gemensamhetslokal på innergården. Det ä promenadavstånd ner till stan och Illharjens naturområde finns bara ett par minuter bort. Välkommen på visning!

 • Balkong
Lasarettsgatan 39B, Stensåkra, Vetlanda kommun

Lasarettsgatan 39B

Lägenhet
Stensåkra, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

575 000 kr

65 m²

2 rum

3 635 kr/mån

8 846 kr/m²

Nu finns möjlighet att bli ägare till en hemtrevlig tvåa med inglasad balkong i omtyckta Brf Stensåkra. Lägenheten erbjuder 65 välplanerade kvm fördelat på två rum och kök. Du välkomnas in i hallen som har gott om plats för avhängning av ytterkläder samt utmärkta förvaringsmöjligheter i garderob och klädkammare. Rymligt kök med plats för en matgrupp samt ett vardagsrum med plats för önskad soffgrupp. Från köket når du den inglasade balkongen som vetter mot föreningens innergård. Vidare finns ett bra sovrum samt badrum med toppmatad tvättmaskin. Här bor du i lugnt område med behagligt promenadavstånd till centrum. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
Fröderydsvägen 12, Landsbro, Vetlanda kommun

Fröderydsvägen 12

Villa
Landsbro, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

795 000 kr

111 m²

4 rum

1 342 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett charmigt rött hus med vita knutar och spröjsade fönster. Här erbjuds ca 120 kvm disponerat på tre plan. Entréplanet har hall, gäst-wc, vardagsrum med en mysig öppen spis samt kök med utgång till altan på baksidan. Övre plan har möblerbar hall, tre sovrum och badrum. Separat ingång till källaren som har tvättstuga och bra förvaringsutrymmen. Lättskött tomt med en förrådsbyggnad samt fristående garage. På Fröderydsvägen 12 bor du med närhet till förskola, skola, idrottsanläggningar och matbutik. Välkommen att boka in dig på visning!

Storgatan 79, null, Vetlanda kommun

Storgatan 79

Övrigt
Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

3 250 000 kr

280 m²

969 m² tomt

Hyreshus med 4st treor på centralt läge i Vetlanda. Bergvärme. Se under Dokument/Länkar: Objektbeskrivning och Lägenhetsförteckning. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Torngatan 5, null, Vetlanda kommun

Torngatan 5

Övrigt
Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

3 500 000 kr

350 m²

1 032 m² tomt

Hyreshus med 4 stycken treor samt 2 ettor. Nyare bergvärmepump och nymålade fönster. Se under Dokument/Länkar: Objektbeskrivning och Lägenhetsförteckning. Kontakta Fastighetsmäklaren för mer information!

Upplandavägen 11, null, Vetlanda kommun

Upplandavägen 11

Övrigt
Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

3 200 000 kr

1 442 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en lokal om ca 250 kvm med tillhörande garagebyggnad med 10 portar i bra område i Vetlanda! Lokalen innehar bland annat kontorsdel, lagerdel, kök samt omklädningsrum med dusch och bastu. Fjärrvärme! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Bergsgatan 2B, Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun

Bergsgatan 2B

Radhus
Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

3 500 000 kr

122 m²

4 rum

500 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva ett nybyggt kedjehus på Bergsgatan 2B med bra läge i Sävsjö! Här har du ett välplanerat och smidigt boende som har det mesta du kan önska dig. Huset har en genomtänkt planlösning med noga utvalda materialval och ett inglasat uterum för åretruntbruk. Planlösningen erbjuder flera bra ytor för umgänge, 2 sovrum (möjlighet till extra gästrum), lyxigt badrum, separat tvättstuga samt ytterligare en separat WC och klädkammare. Hela huset, även garage och uterum har vattenburen golvvärme. Bilen ställer du bekvämt på uppfarten eller i garaget i anslutningen till bostaden. Läget är centralt med staden och naturen runt hörnet. Välkommen att boka in dig på visning!

Farstorpsvägen 22, Farstorp, Vetlanda kommun

Farstorpsvägen 22

Villa
Farstorp, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

950 000 kr

103 m²

5 rum

1 135 m² tomt

Varmt välkommen till Farstorpsvägen 22 och detta hemtrevliga boende! Här finner man närhet till både skog och natur. Entréplan erbjuder fin hall, toalett, kök och ett stort vardagsrum med gott om plats för ett matsalsbord och soffa. I vardagsrummet finns också en kamin att elda i. Från köket når vi via en altandörr en trevlig uteplats med tak. Här finns det gott om plats för ett bord och grill. Entréplanet blir en mer social del med goda sällskapsytor i vardagsrum och kök. Sedan blir den mer privata delen på övervåningen med sovdelar. På övre plan finns det tre sovrum, ytterligare en toalett med dusch och en tvättstuga med plats för tvättmaskin. Välskött trädgård med lekstuga och grusad uppfart med plats för flera bilar. Ett naturskönt boende där det bara är att flytta in och trivas - välkommen att anmäla dig på visning!

Åkergränd 9, Mellangården, Vetlanda kommun

Åkergränd 9

Villa
Mellangården, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

1 995 000 kr

146 m²

6 rum

440 m² tomt

Välkommen till populära Mellangården och detta trivsamma boende på lugn återvändsgata! Här erbjuds en välplanerad och ljus villa med en genomgående hemtrevlig känsla. Stora sociala umgängesytor, två badrum och fyra sovrum - här finns gott om plats för hela familjen. Du välkomnas in i en ljus hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. I direkt anslutning finns badrum med badkar samt ett förvaringsutrymme under trappan upp till övre plan. Vidare på entréplan finns kök, två sovrum samt vardagsrum som rymmer såväl en stor soffgrupp som matplats. På övre plan finns ett allrum, nyrenoverat badrum från 2022, två sovrum samt en klädkammare. Huset står på en lättskött tomt med plats för bus och lek för barnen. På den trevliga altanen i soligt läge finns utrymme för önskat utemöblemang. I anslutning till huset finns ett garage med förråd med bra förvaringsmöjligheter. Detta hem är perfekt för barnfamiljen. I Mellangårdens hjärta på trevliga Åkergränd, bor du med närhet till förskola, skola, gymnasie och idrottsanläggningar. Dessutom nära till centrum såväl som natur och grönska. Välkommen att anmäla dig till visningen!

Nyhagsgatan 3C, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Nyhagsgatan 3C

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

650 000 kr

58,5 m²

2 rum

3 145 kr/mån

11 111 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga och fina tvåa på Nyhagsgatan 3C! Här bo du i en bra och välskött förening med god ekonomi. Här finns en rymlig hall med plats för ytterkläder, ett sovrum, kök med plats för matbord, badrum med egen tvättmaskin samt ett trevligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong. I Tomaslunden bor du med cykelavstånd till både centrum och Östanåområdet, samt fina naturområden och lekplatser. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Stipendiestigen 2, Bäckseda, Vetlanda kommun

Stipendiestigen 2

Villa
Bäckseda, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

1 750 000 kr

137 m²

5 rum

516 m² tomt

Välkommen till Stipendiestigen 2 och denna 1 1/2-plansvilla med bra planlösning och hörntomt! Redan när du parkerar utanför kan du ana att huset med sin tegelfasad är lättskött, liksom tomten som utöver häck och några träd och buskar har plan gräsmatta. På baksidan finns både uterum och uteplats och bakom garaget finns ett rymligt förråd. På entrésidan kan du duka upp ett cafébord på den stenlagda uteplatsen. Interiört är huset välskött och delvis renoverat. Båda badrummen är gjorda en gång efter byggåret, fönstrena på övre plan är bytta och tvättstugan har nyligen fått sig ett rejält ansiktslyft. Fiber är indraget och elcentralen är ny. Här kommer du långt med några burkar färg, tapeter och nya golv för att få just din prägel på huset. Planlösningen är optimal med kök, vardagsrum och ett sovrum på entréplan och två sovrum på övre plan, tillsammans med ett större allrum som är perfekt som ett tv-rum. Badrum finns på båda våningsplanen och tvättstugan är kombinerad groventré, vilket är en uppskattad detalj i vardagen. Läget i Sliparegården är kanon. I direkt närhet finns både pulkabacke och fotbollsplan. En kort promenad bort hittar du natursköna Mela Kvarn och både förskola och skola. Perfekt läge i Bäckseda! Huset kommer besiktas innan visning. Nu hoppas jag att vi ses på vísningen! Förbered er gärna genom att: - Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. - Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte. - Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process och ligga steget före. Välkommen att kontakta mig, Mia Harbrecht 0703266099 [email protected]

 • Plus
Lädergränd 9, Mellangården, Vetlanda kommun

Lädergränd 9

Villa
Mellangården, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

2 495 000 kr

112 m²

5 rum

737 m² tomt

Välkommen till denna renoverade 1-plansvilla med källare på bra läge i Mellangården. Här möts du av ett välplanerat entréplan med tre sovrum, nyrenoverat kök, vardagsrum, inglasat uterum med golvvärme och två renoverade badrum. På nedervåning har man tillgång till gillestuga, hobbyrum, bra förvaringsutrymmen, förråd, bastu och tvättstuga. I Mellangården bor du med närhet till det mesta. Bara en kortare promenad ifrån huset har du förskola, skola, gymnasium, badhus, idrottsanläggningar och promenadstråk. Varmt välkommen att boka in dig på visning på denna unika och fina villa på bästa läget!

Östanå Sommarvägen 12, Östanå, Vetlanda kommun

Östanå Sommarvägen 12

Fritidshus
Östanå, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

1 595 000 kr

63 m²

3 rum

272 m² tomt

Här i Östanå finns nu ett fint fritidshus på 63 kvadratmeter i ett plan. Till huset finns ett stort inglasat uterum, samt en härlig baksida med förvaringsbod. Detta hus fungerar utmärkt både som fritidshus och permanentboende. Huset ligger trevligt beläget i Östanå på en lugn plats med 100 meter ifrån badplats och småbåtshamn, och till Vetlanda Golfklubb är det inte mycket mer än 500 meter. I området finns både badplatser, frisbeegolf, motionsspår, småbåtshamn, padelbana och lättillgänglig plats för sjösättning av båt. Låter det intressant? Välkommen att boka visning med oss!

Hjältaryd Stendala 1, Hjältaryd, Vetlanda kommun

Hjältaryd Stendala 1

Villa
Hjältaryd, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

1 195 000 kr

113 m²

4 rum

3 450 m² tomt

Välkommen till detta natursköna boende med stor potential och oändliga möjligheter! Fastigheten erbjuder stora möjligheter att sätta din egen prägel. Här finns fina välbevarade detaljer såsom trägolv och spröjsade fönster. Stor och lummig tomt med äppelträd och odlingsmöjligheter. På tomten finns en förrådsbyggnad. I huset finns bergvärmepump. Välkommen på visning!

Nyhagsgatan 1A, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Nyhagsgatan 1A

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

995 000 kr

80 m²

3 rum

4 030 kr/mån

12 438 kr/m²

Mycket fin och trevlig 3:a i Tomaslunden med närhet till skola, förskola, badplats, golfbana och centrum. Lägenheten erbjuder genomgående fina ytskikt och bra sällskapsyta. Utöver det finns det två bra sovrum och ett badrum med duschhörna och tvättmaskin. I Brf Tomaslunden bor du i en stabil och bra förening med god ekonomi. Välkommen att boka in dig på visning.

Nya Hjälmseryd 12, Nya Hjälmseryd, Sävsjö kommun

Nya Hjälmseryd 12

Övrigt
Nya Hjälmseryd, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

7 500 000 kr

235 m²

1,6 ha tomt

Unikt affärs- och bed and breakfastsläge vid riksväg 30 i Nya Hjälmseryd . Verksamheten består av Café, Bed and Breakfast samt hyreslägenheter. Caféet är inrett i 50-tals stil och bland inventarierna hittar vi flera tidsenliga pärlor vilket fungerar likväl som museum för den nostalgiske som café för den hungriga. Nuvarande ägare förvärvade fastigheterna 2013 och har sedan dess totalrenoverat samtliga hus på fastigheten. Verksamheten bedrivs i full skala mellan slutet på maj och september. Idylliskt naturskönt beläget vid gränsen mellan Jönköpings och Kronobergslän i Småland och intill riksväg 30. Anläggningen består av fyra byggnader som är fullt vinterbonade och genomgått omfattande renoveringar samt löpande underhåll. Husen är anpassade för hyreslägenheter, café, b&b samt garage. Det finns även konferensmöjligheter på fastigheten. Tillstånd finns för Restaurangverksamhet och nuvarande ägare har tillstånd för alkoholförsäljning. Alla byggnader är renoverade för att uppfylla gällande brandskyddsregler. Placeringen i anslutning till riksväg 30 gör det till ett ypperligt bra läge. Nuvarande ägare har drivit en mångfacetterad verksamhet med uthyrning av lägenheter, restaurang, bed & breakfast, pub & musikkvällar, konferens, kursverksamhet, samt privata tillställningar. Kommunalt vatten och avlopp. Kontakta mäklaren för mer information.

Nyhagsgatan 3C, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Nyhagsgatan 3C

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

975 000 kr

58,5 m²

2 rum

3 145 kr/mån

16 667 kr/m²

2:a med inglasad balkong i populär förening! Nyrenoverat badrum och fina ytskikt i hela lägenheten. Välkommen på visning!

 • Balkong
Valhallavägen 24, Östersand, Vetlanda kommun

Valhallavägen 24

Villa
Östersand, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

2 250 000 kr

120 m²

4 rum

727 m² tomt

Långt upp på Valhallavägen, där bostadsområdet tar slut och naturen tar sin början, finns denna trivsamma 1-plansvilla med källare. Huset har genomgående fräschats upp och renoverats, allt i smakfull stil med neutrala färger och bra materialval. Entréplanet präglas av de öppna ytorna vid kök och vardagsrum, där du kan samla familj och vänner för att umgås. Köket har en bardisk med spishäll och sittplatser - här kan du hålla kocken sällskap medan fredagstacosen tillagas och det sprakar i öppna spisen. Är det något den moderna bostadsköparen efterfrågar är det just umgänget mellan kök och vardagsrum och här uppfylls det med råge. På detta våningsplan finns också tre sovrum, varav ett går att dela av för att få till ett extra utrymme som kontor eller liknande. Badrummet är nytt från 2021 och går i grå toner. En våning ner har vi den klassiska gillestugan som är optimalt utrymme för barnen eller som ett tv-rum. Även här finns en fungerande eldstad. Källarutrymmet bjuder som alltid på goda förvaringsutrymmen, här kan du nyttja både förrådet, pannrummet och groventrén. Utöver detta finns en stor tvättstuga med duschmöjlighet. Uteplatser finns både på framsidan av trädgården och på baksidan. På baksidan är det klassiskt Östersands-manér med tomter med varierad bebyggelse som gränsar mot varandra. Här har du din otroligt odlingsvänliga altan som badar i solljus. Det finns plats för sittgrupp och grill - eller så möblerar du helt med tomatplantor och bedriver självhushåll. På tomten har du också ett växthus att bedriva odling i. Gräset sköter sig själv med hjälp av automowern så här kan du fokusera helt och hållet på att njuta av din trädgård. Vad gäller bilplats finns utöver carporten möjlighet för flera bilar på den stenlagda infarten. Läget i Östersand är optimalt för barnfamiljer med höga krav på det omgivande bostadsområdet. Huset ligger i nära anslutning till skola, förskola, lekparker, trevliga promenadstråk och fina skogspartier. Dessutom ligger motionsspåren vid vattentornet tvärs över gatan och en kort promenad bort hittar du även simhall med gym. På cykel kan du med nöje transportera dig till de vardagliga nödvändigheterna! Varmt välkomna!

 • Plus
Slåttergränd 11, Mellangården, Vetlanda kommun

Slåttergränd 11

Villa
Mellangården, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

2 395 000 kr

102 m²

4 rum

818 m² tomt

Välkommen till Slåttergränd 11 och denna trivsamma enplansvilla med källare! Här bor du på utmärkt läge med närhet till förskola, skola, idrottsanläggningar och centrum. Du välkomnas in i en ljus och rymlig hall med gott om plats för avhämtning av ytterkläder och skor. Ytterligare förvaring i en garderob. Nyare och väl utrustat kök med plats för en matgrupp. Härifrån når man altanen på baksidan. Generöst och ljust vardagsrum som rymmer såväl soffgrupp och matgrupp. Vidare finns tre bra sovrum samt ett helkaklat badrum. Källarplanet har gillestuga, tvättstuga, sovrum, sällskapsrum och badrum. Lättskött hörntomt och garage med asfalterad uppfart. Varmt välkommen på visning!

Spinnaregränd 3B, Centrum, Vetlanda kommun
 • Tor 9 feb kl 16:00

Spinnaregränd 3B

Lägenhet
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

1 275 000 kr

45 m²

1.5 rum

2 529 kr/mån

28 333 kr/m²

Välkommen till en alldeles perfekt 1,5a mitt i stan! Lägenheten är ljus och fin, väldisponerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning och med fransk balkong samt fönster i två väderstreck. Hallen har flera garderober, badrummet har tvättmaskin och torktumlare och i sovrummet finns utgången till den inglasade balkongen med läge mot Vetlandabäcken. Nyproduktionsstandard då huset inte ens har fem år på nacken. Hiss, kalasvåning att hyra och i ärlighetens namn ett av de snyggaste husen i stan med sin tegelfasad! Optimalt boende för den som vill bo mitt i smeten med närhet till allt centrum bjuder på. Vad mer kan finnas att önska? Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Hiss
Vasagatan 16, Pukaregården, Vetlanda kommun

Vasagatan 16

Villa
Pukaregården, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

2 495 000 kr

159 m²

6 rum

1 008 m² tomt

20-talshus i populärt område med en bra baksida och två verkstadsbyggnader. I bostaden hittar du bland annat ett ljust och fräscht kök, ett öppet, rymligt och charmigt vardagsrum med fiskbensparkett samt tre sovrum. Utöver dessa rum har bostaden ett stort badrum med vägghängd wc, duschkabin, stort badkar, förvaringsskåp, handfat, spotlights och golvvärme samt en Wc på övre plan. Källarvåningen har gott om plats för diverse aktiviteter och förvaring. Huset har en takbeklädd och fin altan från vilken du ser ut över den lättskötta och barnvänliga trädgårdstomten med gräsmatta, en vacker häck som skyddar mot insyn, buskar och träd och andra växter. På altanen finns ett spabad och det finns gott om plats för möblemang! Från altanen är det ett skjutparti till det inglasade uterummet, som även det har gott om plats för möblemang. När solen ligger på kan du njuta här på såväl sena hösten som tidiga våren! Bostaden är belägen i klassiska kvarter i Vetlanda – perfekt för dig som söker kombinationen av ett äldre hus och en oslagbar boendemiljö! I området hittar du bland annat förskola, skola och lekparker.

Skyttevägen 1C, Tomaslunden, Vetlanda kommun
 • Budgivning pågår

Skyttevägen 1C

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

495 000 kr

43 m²

1 rum

2 502 kr/mån

11 512 kr/m²

Ljus och fin etta med bra planlösning! En perfekt första lägenhet som renoverats på senare år - här kan du bara flytta rakt in! I hallen finns plats för garderober eller liknande och det finns en klädkammare. Modernt kök med vita luckor, mörk bänkskiva. Det finns spishäll, ugn kyl/frys och diskmaskin. I köket finns utrymme för ett matbord med plats för fem personer och du får fin utsikt över innergården. Lättmöblerat vardagsrum som rymmer både säng och soffa och det är härifrån du når balkongen som blir ett extra rum från tidig vår till sen höst. Badrummet har dusch och ljusa våtrumsmattor. Brf Tomaslunden är en populär, välskött förening som löpande underhåller sin fastighet. Läget är bra med cykelavstånd ner till stan och ungefär lika långt till Östanå. Föreningens innergård är stor och har gott om plats att umgås på. Det finns bord och en liten lekpark. Har du bil är det separat kö till garageplatserna och det finns goda parkeringsmöjligheter i området. Välkommen!

 • Plus
 • Balkong
Bergviksvägen 4, Sjunnen, Vetlanda kommun

Bergviksvägen 4

Villa
Sjunnen, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

1 095 000 kr

100 m²

3 rum

663 m² tomt

Välkommen till Bergviksvägen 4 i Sjunnen! Med enbart ca 7 min till centrum bor du kanonbra på återvändsgata och med baksida mot dammen. Huset är ett tegelhus som målades så sent som 2020 och taket är bytt 2018. Boendeplanet har utöver kök och stort vardagsrum två sovrum, varav den ena är påbörjat att få nya ytskikt. Badrummet har äldre våtrumsmattor och en duschkabin. I källaren hittar du ett stort allrum som är perfekt som tv-rum eller kanske lekrum? Det finns ett mindre sovrum i källaren som är perfekt tonårsrum eller gästrum. Tvättstugan har klinkergolv och goda utrymmen för tvätt och förvaring och det finns både förråd och en wc. Vad gäller utemiljön finns idag ett inglasat uterum på baksidan och utanför detta en trädäckad uteplats. Garage finns, liksom en asfalterad infart. Trädgården är idag otroligt lättskött och kräver inte så mycket mer än en automower. För den med gröna fingrar finns alla möjligheter för rabatter, buskar mm. Läget i Sjunnen är toppen och du tar dig enkelt till stan och skola i Holsby. På återvändsgatan kan barnen cykla och leka utan störande trafik och du kan själv övervaka det hela från första parkett uppe på altanen. Detta huset är perfekt för den som vill ha lagom mycket att ta hand om, såväl inne som ute. Med lite nya ytskikt kommer du långt med att få huset till din egna stil! Välkommen på visning!

 • Plus
Skånegatan 11, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Skånegatan 11

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

365 000 kr

28,5 m²

1 rum

2 100 kr/mån

12 807 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina och hemtrevliga etta i Tomaslunden! Denna etta är mycket välplanerad och har fina ytskikt i hela lägenheten. Perfekt till dig som söker ett förstaboende eller söker en övernattningslägenhet. Lägenheten är väl genomtänkt och har installerat tvättmaskin och har ett fint renoverat badrum. I Tomaslunden bor du bara en kort cykeltur ifrån centrum, matbutiker, golfbana och padelhall. En kortare promenad ifrån lägenheten finns både förskola och skola. Välkommen att boka in dig till visning!

Visar alla 34