Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mikael Fritzell

Mikael Fritzell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gårdsvägen 50 Lgh 1001, Ekerum, Borgholms kommun
  • Idag kl 16:00
Gårdsvägen 50 Lgh 1001, Ekerum, Borgholms kommun, bild 2
Gårdsvägen 50 Lgh 1001, Ekerum, Borgholms kommun, bild 3

Gårdsvägen 50 Lgh 1001

Lägenhet
Ekerum, Borgholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
4 995 000 kr
121 m²
4 rum
vån 1/3
6 030 kr/mån
41 281 kr/m²

Här bor du nära naturen i förstklassigt boende mitt på golfbanan. Vare sig du spelar golf eller ej trivs man i lugn och trygg miljö. Fina promenadstråk, fågelliv, fiske eller cykelturen. Löprundor i alla riktningar. Närhet till en golfanläggnings fördelar med restauranger som är öppet större delen av året. Tre minuter i bil till matbutiken i Rälla. Dryga 10 minuter till Borgholm och 20 minuter till Kalmar. Halltorp ligger granne och några minuter bort hittar du Kackelstugan. Solliden och Borgholms Slottsruin på cykelavstånd! Nyttjar du inte din lägenhet kan den lätt hyras ut via bostadsrättsföreningens samarbetspartners. Se under dokument på mäklarens sida eller www.the-oak.se där du kan beställa en uthyrningskalkyl. Tillträde kan ske direkt eller efter överenskommelse. Fler lägenheter i olika storlekar finns att tillgå inom kort. Se även www.the-oak.se eller kontakta West Estates Jim Andersson. Jim nås på telefon/sms +46701776900 eller e-mail [email protected] som du även kan boka privata visningstider med. Bara hör av dig! Det finns en 3-årig räntegaranti mellan projektören West Estate och bostadsrättsföreningen, se bilagda dokument.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gårdsvägen 50 lgh 1201, Ekerum, Borgholms kommun
  • Idag kl 16:00
Gårdsvägen 50 lgh 1201, Ekerum, Borgholms kommun, bild 2
Gårdsvägen 50 lgh 1201, Ekerum, Borgholms kommun, bild 3

Gårdsvägen 50 lgh 1201

Lägenhet
Ekerum, Borgholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
6 995 000 kr
130 m²
4 rum
vån 3/3
6 478 kr/mån
53 808 kr/m²

Här bor du nära naturen i förstklassigt boende mitt på golfbanan. Vare sig du spelar golf eller ej trivs man i lugn och trygg miljö. Fina promenadstråk, fågelliv, fiske eller cykelturen. Löprundor i alla riktningar. Närhet till en golfanläggnings fördelar med restauranger som är öppet större delen av året. Tre minuter i bil till matbutiken i Rälla. Dryga 10 minuter till Borgholm och 20 minuter till Kalmar. Halltorp ligger granne och några minuter bort hittar du Kackelstugan. Cykelavstånd till Solliden och Borgholms Slottsruin. Nyttjar du inte din lägenhet kan den lätt hyras ut via bostadsrättsföreningens samarbetspartners. Se under dokument på mäklarens sida eller www.the-oak.se där du kan beställa en uthyrningskalkyl. Tillträde kan ske direkt eller efter överenskommelse. Fler lägenheter i olika storlekar finns att tillgå inom kort. Se även www.the-oak.se eller kontakta West Estates Jim Andersson. Jim nås på telefon/sms +46701776900 eller e-mail [email protected] som du även kan boka privata visningstider med. Bara hör av dig! Det finns en 3-årig räntegaranti mellan projektören West Estate och bostadsrättsföreningen, se bilagda dokument.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lövängsvägen 17, Lövhagen, Vetlanda kommun

Lövängsvägen 17

Villa
Lövhagen, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
3 195 000 kr
160 m²
5 rum
928 m² tomt

Fint hus med egen hörna på gatan. Fritt läge mot skogsparti utan insyn. Flera uteplatser. Huset med vattenburen golvvärme, två bra badrum och rymligt kök. Två ingångar med bra lösningar. Garage, uterum, växthus och bastu!

Odengatan 2 a och b, Ekenässjön, Vetlanda kommun

Odengatan 2 a och b

Övrigt
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
10 000 000 kr
1 149 m²
2 335 m² tomt

Väl underhållen och renoverad hyresfastighet mitt i Ekenässjön. 16 lägenheter om tot 1 149 kvm och ca 242 kvm gamla frisören/butikslagret. Fina kök och badrum, flera har egen tvättmaskin. Nio till tio garageplatser under gamla butikslagret. Lägenhetsförråd, tvättstuga, pannrum och fler bra utrymmen i källaren.

Konstrundan 30, Karlslund, Vetlanda kommun

Konstrundan 30

Villa
Karlslund, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 425 000 kr
99 + 114 m²
5 rum
736 m² tomt

Bra läge! Trivsam välskött villa med baksida mot grönområde. Nära till idrottsanläggningar, promenader och affärer! Ljus planlösning men ytor även för den stora familjen. Bra förrådsutrymmen. Låg driftskostnad!

Storgatan 48 A, Centrum, Vetlanda kommun

Storgatan 48 A

Lägenhet
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 475 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 284 kr/mån
17 665 kr/m²

Vilken lägenhet! Fint renoverad trea med i princip allt bytt. Renoverat helkaklat badrum med många fina detaljer. Kök med bra inredning öppet mot matplats och vardagsrummet. Stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Ljust och öppet! Nära till centrum, skolor och grönområden. Samma fina golv i hela lägenheten. Bara att flytta in!

  • Balkong
Spinnaregränd 3 A LGH 1203, Centrum, Vetlanda kommun

Spinnaregränd 3 A LGH 1203

Lägenhet
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 875 000 kr
59 m²
3 rum
vån 3/4
3 563 kr/mån
31 780 kr/m²

Ljus lägenhet på tredje våningen. Du har ingen granne ovanför, där finns lägenhetsförråden. Påkostad badrum med fina färger. Kök med påkostade tillval som är unikt för lägenheten. Utsikt mot Vetlandabäcken, promenadstråket och mot torget. Nära till allt!

  • Balkong
  • Hiss
Kristina Nilssons väg 5, Vrigstad, Sävsjö kommun

Kristina Nilssons väg 5

Övrigt
Vrigstad, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 325 000 kr
1,4 ha tomt

Bostadsprojekt med möjligheter! Byggnation 13 tänkta nyproducerade radhus med 3 rum och kök, 88 kvm i populära Vrigstad. Kan såklart omprojekteras. Tre byggnader finns idag som kan nyttjas i väntan på byggnation, bestäm själv. Ett hus i sämre skick. Ett hus med två mindre lägenheter med gemensamt badrum. Gamla servicebyggnaden med kök och andra gemensamma utrymmen.

Stolmakaregatan 5B, Centrum, Vetlanda kommun

Stolmakaregatan 5B

Övrigt
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
12 000 000 kr
227 m²
893 m² tomt
Gökgatan 33, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Gökgatan 33

Villa
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 775 000 kr
153 + 22 m²
5 rum
960 m² tomt

Välkommen till denna fina öppna enplansvilla med ett av de bästa lägena i området. Här bor du nära nybyggda Tomaslundsskolan, Vildvinets förskola och den populära tennis- och padelhallen. Trädgård med fri baksida mot skogen! Dessutom har du bara gångavstånd till torget. Huset håller en god standard och erbjuder en bekväm vardag. Här finns en mysig kamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Dessutom har du fördelen av en energisnål värmepump och vattenburen golvvärme, vilket ger både komfort och ekonomiska fördelar. Den smarta och öppna planlösningen ger dig möjlighet att umgås med familj och vänner samtidigt som de fyra sovrummen ger gott om plats för alla. Här finns utrymme för både avskildhet och gemenskap. Garaget och det bra förrådet ger dig extra utrymme för förvaring och möjlighet att hålla ordning på dina ägodelar. Sammanfattningsvis är detta en villa där läget är optimalt för en aktiv och bekväm vardag. Med sin fina standard och smarta planlösning blir detta huset där du kan skapa minnen för livet.

Hällarydsvägen 36A-B, Skede, Vetlanda kommun

Hällarydsvägen 36A-B

Övrigt
Skede, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 495 000 kr
100 m²
1 085 m² tomt

Byggnad mitt i centrala Skede. Idag är bottenvåningen som kontor med bra ytor. Tillbyggt konferensrum. Övervåningen rymmer en lägenhet om 4 rok. Bottenvåningen kan byggas om till bostad.

  • Plus
Korpgatan 6, Centrum, Vetlanda kommun

Korpgatan 6

Villa
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 175 000 kr
140 + 60 m²
5 rum
716 m² tomt

Villa på Korpgatan mitt i centrala Vetlanda. Tillbyggt vinkel bakåt gör att den stora familjen får plats. Hela fyra sovrum och källare för klädvård och hobby.

Stenberga 54, Stenberga, Vetlanda kommun

Stenberga 54

Villa
Stenberga, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 925 000 kr
182 + 147 m²
6 rum
1 760 m² tomt

Denna rymliga och välplanerade friliggande villa är verkligen något utöver det vanliga. Med sina generösa ytor och högt i tak skapar den en känsla av rymd och elegans. Huset har genomgått omfattande renoveringar och är nu påkostat med modern utrustning och stilfulla detaljer. Det ljusa och luftiga hemmet erbjuder en perfekt balans mellan komfort och funktionalitet. Den nyrenoverade köket är ett riktigt drömrum med stilrena ytor och finavitvaror. Uterum med glaspartier, högt i tak och kamin! En av de riktiga höjdpunkterna i detta hem är det imponerande garaget, som rymmer inte bara en utan två bilar. Dessutom finns en förrådsbyggnad med isolerad hundgård, perfekt för den djurälskande familjen. Den trevliga uteplatsen lockar med många soltimmar och erbjuder en underbar plats att njuta av naturen och koppla av. Belägen i naturnära omgivningar, kan du verkligen uppskatta lugnet och skönheten i området. Med solceller, kamin och låga driftskostnader är detta hem både miljövänligt och ekonomiskt fördelaktigt. Här kan du verkligen njuta av en bekväm och hållbar livsstil. Sammanfattningsvis, denna nyrenoverade villa med sitt drömgarage är ett perfekt hem för den moderna familjen som söker både komfort, stil och närhet till naturen. Låt detta bli din nya oas att kalla hem! Stenberga med sin vackra kyrka, badsjöar och kulturliv. Affär finns mitt i byn!

Hästskostigen 38, Spången, Sävsjö kommun

Hästskostigen 38

Villa
Spången, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 750 000 kr
123 + 123 m²
7 rum
767 m² tomt

Välkommen till denna villa belägen intill ett grönområde, vilket ger närhet till vacker natur och möjligheter till friluftsliv. Här kan du njuta av ett lugnt läge, perfekt för avkoppling och ro i vardagen. I denna villa finner du ett nytt och stilfullt kök samt vardagsrum, där inga detaljer har sparats på. Här möts du av påkostade materialval och en genomtänkt design som ger en känsla av lyx och elegans. En relaxavdelning med outnyttjad potential finns även tillgänglig för dig att skapa din egen oas av avkoppling och välbefinnande. För att säkerställa en hållbar och kostnadseffektiv uppvärmning är bergvärme installerat i fastigheten. Garaget erbjuder plats för fordon och förvaring. Detta är en villa som erbjuder harmoni och bekvämlighet, med närhet till natur och samtidigt en modern touch. Välkommen till ditt nya hem!

Tangostigen 10, Östersand, Vetlanda kommun

Tangostigen 10

Villa
Östersand, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 750 000 kr
124 + 100 m²
5 rum
702 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa som är belägen i ett eftertraktat område! Här finner du allt du kan önska dig för en bekväm och aktiv livsstil. Med närhet till skolor, natursköna skogar och idrottsanläggningar blir vardagen både enkel och inspirerande. Det tillbyggda uterummet med vikpartier är verkligen pricken över i:et och erbjuder dig möjligheten att njuta av naturen året runt. Med flera uteplatser finns det gott om utrymme för trevliga stunder med familj och vänner. Förvaringsmöjligheterna är inget att klaga på med både källare och garage. Här kan du enkelt organisera och förvara dina ägodelar. Ljuset strömmar in genom generösa fönster, vilket skapar en härlig atmosfär i alla rum. Dessutom finns det stor potential att skapa ditt drömkök och göra detta hus till ditt alldeles egna. Den lummiga trädgården är en fröjd för ögat och det inbjudande växthuset ger dig möjligheten att odla egna grönsaker eller blommor. Dessutom finns det ett område för barnen att leka och utforska, vilket gör detta till det perfekta hemmet för en aktiv familj. Tveka inte att ta chansen att förvärva denna underbara villa som har allt du behöver för en bekväm och spännande livsstil. Välkommen till visning!

Lasarettsgatan 11, Centrum, Vetlanda kommun

Lasarettsgatan 11

Övrigt
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
6 500 000 kr
250 m²
1 520 m² tomt

I fastigheten bedrivs idag pensionat Rum I Centrum på våning två. 6 rum, 9 bäddar och omsätter 8-900 tkr/år (fn enkelrum 770kr/natt, dubbelrum 870kr/natt). På våning ett bedrivs kontorshotell innehållande 3 kontor. Stor bostadslägenhet på övervåningen. Hela byggnaden skulle kunna ställas om till kontor och eller lägenheter.

Syrenvägen 1, Ekenässjön, Vetlanda kommun

Syrenvägen 1

Villa
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 975 000 kr
139 + 138 m²
8 rum
1 236 m² tomt

Stor villa för dig som behöver utrymme! Öppna ytor och bra ytor för den stora familjen. Stort garage!

Österängsvägen 5, Korsberga, Vetlanda kommun

Österängsvägen 5

Övrigt
Korsberga, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
3 750 000 kr
513 m²
1 793 m² tomt
  • Plus
Pumparevägen 8, Tällevad, Sävsjö kommun

Pumparevägen 8

Lägenhet
Tällevad, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
1 100 000 kr
101 m²
4 rum
vån 1/1
6 450 kr/mån
10 891 kr/m²

Välkommen till Pumparevägen ( och denna fina bostadsrätt med villakänsla! Bostaden uppfördes 2017 och är i genomgående toppskick. Föreningen har planer på att omvandla bostadsrätterna till äganderätter. För mer information hör av till er ansvarig fastighetsmäklare. Du välkomnas in i hallen som har plats för en stor garderob. Vidare in finns det smakfulla köket med vit inredning och vitvaror från Miele. Köket ligger i social öppen lösning med vardagsrummet, perfekt för umgänge med vänner och familj. Genomgående mörkt kvalitetsgolv. Stor fin altan med sol! Fin ugn för Napolitansk pizza! Här erbjuds också tre bra sovrum, badrum och tvättstuga. Asfalterad uppfart som leder fram till carport/förråd.

Gårdsvägen 48 lgh 1102, Ekerum, Borgholms kommun
  • Idag kl 16:00

Gårdsvägen 48 lgh 1102

Lägenhet
Ekerum, Borgholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 495 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/3
2 342 kr/mån
53 085 kr/m²

Här bor du nära naturen i förstklassigt boende mitt på golfbanan. Vare sig du spelar golf eller ej trivs man i lugn och trygg miljö. Fina promenadstråk, fågelliv, fiske eller cykelturen. Löprundor i alla riktningar. Närhet till en golfanläggnings fördelar med restauranger som är öppet större delen av året. Tre minuter i bil till matbutiken i Rälla. Dryga 10 minuter till Borgholm och 20 minuter till Kalmar. Halltorp ligger granne och några minuter bort hittar du Kackelstugan. Nyttjar du inte din lägenhet kan den lätt hyras ut via bostadsrättsföreningens samarbetspartners. Se under dokument på mäklarens sida eller www.the-oak.se där du kan beställa en uthyrningskalkyl. Tillträde kan ske direkt eller efter överenskommelse. Fler lägenheter i olika storlekar finns att tillgå inom kort. Se även www.the-oak.se eller kontakta West Estates Jim Andersson. Jim nås på telefon/sms +46701776900 eller e-mail [email protected] som du även kan boka privata visningstider med. Bara hör av dig! Det finns en 3-årig räntegaranti mellan projektören West Estate och bostadsrättsföreningen, se bilagda dokument.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Spinnaregränd 3B, Centrum, Vetlanda kommun
  • Tis 6 aug kl 17:15

Spinnaregränd 3B

Lägenhet
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 825 000 kr
59 m²
3 rum
vån 2/4
3 563 kr/mån
30 932 kr/m²

Bo bra mitt i Vetlanda! Nära till allt! Hög standard men bra lösningar.

  • Plus
  • Hiss
Simnatorp 23 Kvarn, Simnatorp, Vetlanda kommun

Simnatorp 23 Kvarn

Fritidshus
Simnatorp, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
875 000 kr
96 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Gamla kvarnen i Simnatorp!

Trädgårdsgatan 23, Centrum, Vetlanda kommun

Trädgårdsgatan 23

Villa
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
4 975 000 kr
160 m²
9 rum
1 012 m² tomt

Denna representativa villa har renoverats med stor omsorg och erbjuder ett ypperligt kvalitetsboende. Perfekt för en stor eller växande familj då huset har många sovrum och bra gemensamhetsutrymmen. På baksidan finns poolen att nyttja varma sommardagar och ett bubbelbad som kan användas året runt. Nuvarande ägare totalrenoverade villan 2012 och därefter byggdes det till 2017 och gav därmed ett större kök, en större hall och ett extra sovrum på entréplan. Vidare har flera stora arbeten utförts senaste åren. Huset har genomgående fina materialval, vattenburen golvvärme och uppvärmning via bergvärmepump och luftvärmepump. Poolen kom till 2014 och är verkligen pricken över i-et! Här får du tillgång till en tomt om 1012 kvadratmeter som uppskattas av hela familjen med sin stora altan och pool. Gräsmattan nedanför är plan och lättskött! På Trädgårdsgatan 23 bor du med ett utmärkt läge där du har Willys och ICA Maxi runt hörnet. Närheten till skolor och förskolor samt till motionsspår och idrottsanläggningar skapar alla förutsättningar att uppskatta de fördelar som ett boende i centrum innebär. Välkommen!

Ekstigen 24, Ekenässjön, Vetlanda kommun

Ekstigen 24

Villa
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 495 000 kr
92 + 57 m²
4 rum
1 040 m² tomt
Bergtoppsvägen 27, Sjunnen, Vetlanda kommun

Bergtoppsvägen 27

Villa
Sjunnen, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 795 000 kr
117 + 10 m²
4 rum
917 m² tomt

Välkommen till Bergtoppsvägen 27 i Sjunnen! Här välkomnas du till en trevligt hall med öppen planlösning mot både kök, matplats och vardagsrum. Det generösa vardagsrummet och den rymliga matplatsen med en mysig kamin ger gott om plats för umgänge och skapar en varm atmosfär. Det moderna köket är utformat med både stil och funktionalitet i åtanke, med gott om förvaringsutrymme och arbetsytor. Här finns också tre bra sovrum, perfekta för både familj och gäster, samt en fräsch tvättstuga med en praktisk groventré och två helkaklade, snygga badrum. På den rymliga tomten finns ett garage samt ett förråd. De trevliga altanerna på både framsidan och baksidan av huset bjuder in till avkoppling och sociala tillställningar. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Visar 1 - 25 av 27