Mäklare Olivia Carlström

Olivia Carlström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Gunnes väg 27, Kistegårdsområdet, Sävsjö kommun

Gunnes väg 27

Villa
Kistegårdsområdet, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö

1 175 000 kr

94 m²

4 rum

791 m² tomt

Klassisk enplansvilla med källare - den perfekta familjevillan med möjlighet till flera sovrum på samma plan och bra med umgängesytor samt ett härligt uterum! Här bor du i ett trivsamt och lugnt område med närhet till lekpark, promenadstråk och centrum! Fjärrvärme och förbesiktigat! Varmt välkommen på visning!

Björkängsgatan 14, Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun

Björkängsgatan 14

Villa
Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö

1 190 000 kr

142 m²

6 rum

940 m² tomt

Välkomna till en trevlig och rymlig villa på Björkängsgatan 14 i Sävsjö. I den öppna planlösningen mellan vardagsrum och matsal på bottenvåningen är det perfekt att samlas med familj och vänner. På andra våning finns allrum, badrum, ett nyrenoverat sovrum, ytterligare ett stort rum som inte färdigställts men där möjligheten finns att skapa ytterligare två sovrum. I källaren finns gillestuga med mysig braskamin, tvättstuga och rum med gott om plats för hobby och förvaring. Huset är beläget på en barnvänlig tomt med plats för lek och umgänge som gränsar mot skogsparti. Promenadavstånd till förskola, skola och elljusspår. Den praktiska bergvärmen ger en smidig uppvärmning. Garage och uppfart för flera bilar. Nytt tak! Varmt välkommen på visning!

Långgatan 28, Stockaryd, Sävsjö kommun

Långgatan 28

Villa
Stockaryd, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö

585 000 kr

82 m²

4 rum

875 m² tomt

Välkommen till en trevlig villa med lugnt och bra läge nära skola och förskola, matbutik och tågförbindelser i Stockaryd! Villan är bra planerad med en hall i vinkel, kök med plats för matbord, ett rymligt vardagsrum med matsal som går att göra om till sovrum, två sovrum, badrum och källare med gillestuga, tvättstuga, förråd och garage. Från vardagsrummet finns även utgången till altanen som sedan leder till baksidan där du kan njuta av solen hela dagen. Huset har nytt tak och bergvärme. Varmt välkommen på visning!

Öknavägen 10, Kvillsfors, Vetlanda kommun

Öknavägen 10

Villa
Kvillsfors, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

750 000 kr

114 m²

5 rum

945 m² tomt

På Öknavägen 10 ligger detta tvåplanshus. Här erbjuds ett charmigt, väl omhändertaget och trevligt boende med öppen spis och källare. Här kommer du in till en hall med bra förvaringsmöjligheter och trapp som leder till ovanvåningen. Rakt fram hittar du ett trivsamt kök med plats för matbord och vidare ha du en mindre hall med ingång till badrummet. Två större rum finns med flera möjligheter för både tv-rum, matsal eller ett extra sovrum om så behövs. På övervåningen finns en hall med utgång till balkong, tre sovrum med garderober och klädkammare samt en WC. Huset är beläget på landsbygden – perfekt för dig som vill bo på utanför stadskärnan och samtidigt ha nära till kommunikationer och service. På Öknavägen 10 har du matbutik, förskola, skola, badplats och kommunikationer alldeles runt knuten. Varmt välkommen på visning!

Bergsgatan 2B, Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun

Bergsgatan 2B

Radhus
Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

3 500 000 kr

122 m²

4 rum

500 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva ett nybyggt kedjehus på Bergsgatan 2B med bra läge i Sävsjö! Här har du ett välplanerat och smidigt boende som har det mesta du kan önska dig. Huset har en genomtänkt planlösning med noga utvalda materialval och ett inglasat uterum för åretruntbruk. Planlösningen erbjuder flera bra ytor för umgänge, 2 sovrum (möjlighet till extra gästrum), lyxigt badrum, separat tvättstuga samt ytterligare en separat WC och klädkammare. Hela huset, även garage och uterum har vattenburen golvvärme. Bilen ställer du bekvämt på uppfarten eller i garaget i anslutningen till bostaden. Läget är centralt med staden och naturen runt hörnet. Välkommen att boka in dig på visning!

Nyhagsgatan 3C, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Nyhagsgatan 3C

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

650 000 kr

58,5 m²

2 rum

3 145 kr/mån

11 111 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga och fina tvåa på Nyhagsgatan 3C! Här bo du i en bra och välskött förening med god ekonomi. Här finns en rymlig hall med plats för ytterkläder, ett sovrum, kök med plats för matbord, badrum med egen tvättmaskin samt ett trevligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong. I Tomaslunden bor du med cykelavstånd till både centrum och Östanåområdet, samt fina naturområden och lekplatser. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Göransgatan 3, Vrigstad, Sävsjö kommun

Göransgatan 3

Villa
Vrigstad, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö

2 350 000 kr

184 m²

6 rum

1 806 m² tomt

Välkommen till Göransgatan 3! Välplanerad och trivsam familjevilla belägen i bra område i Vrigstad. På entréplan finns en praktisk hall med gott om plats för ytterkläder, två sovrum, ett allrum, förråd/groventré, badrum med badkar samt tvättstuga med klädkammare. På övervåning finner man ett stort härligt sällskapsrum i vinkel med braskamin och utgång till generös altan som sträcker sig ända till baksidan. Kök med matplats och utgång till altan. Två sovrum varav ett större samt ett badrum. Huset är byggt på en tomt stort tomt om 1 806 kvm med lugnt läge mot skogen! Varmt välkommen på visning!

Visar alla 7