Kopphusvägen 122

Skutskär, Älvkarleby kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
3 rum
Boarea
95 m²
Biarea
17 m²
Tomtarea
485 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Driftkostnad
22 153 kr/år
Arrende
7 800 kr/år
Antal besök
2 997

Denna charmiga bostad erbjuder en strandtomt med en fantastisk utsikt över vattnet.

Huset som är byggt 2018 har inbjudande öppen planlösning på hela entréplan. Detta gör att man på ett bra sätt har tagit tillvara på omgivningen och naturen i sin helhet. Med dubbeldörrar som enbart består av glas gör att oavsett var man befinner sig så har man utsikt över Bodaån. Den välplanerade stora och öppna ytan ger en luftig och ljus atmosfär, som passar perfekt för umgänge med familj och vänner. Det är även på det nedre planet badrummet finns.

På övervåningen finner du två stycken sovrum, med en walk in closet som avskiljer dem från varandra. Från det stora sovrummet har du en fantastisk utsikt över vattnet. Alla fönsterbrädor i huset är i granit.

En av höjdpunkterna på bostaden är altanen på baksidan. Altanen erbjuder en miljö utöver det vanliga, fantastisk vy över vattnet, möjlighet till grillkvällar och samtidigt som den skapar en perfekt plats för avkoppling.

På tomten finns det även ett uthus som används idag som ateljé och ena delen som förråd. Man tar sig till de olika delarna via två separata dörrar. Ateljén kan man enkelt göra om och anpassa efter sina egna önskemål, tillexempel ett kontor eller gästrum. Ateljén har parkettgolv och förrådsdelen har klinkergolv.

Med båt tar man sig upp till Älvkarleby fiskecamping eller Älvkarleby Golfklubb genom Dalälven men även ut till havet för den som önskar det. En bit nedströms finner man den omtyckta badstranden "Kläcken" och även Rullsands Havsbad som man tar sig till med båt. Vill man istället ta en promenad eller cykeln så finns det även möjlighet att ta sig till badstranden Sandbankarna.

Samt så ligger bostaden i närhet till matbutiker, bussförbindelse till Gävle och även tågförbindelser till både Gävle och Uppsala.

Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Alexander Lindström, Husfoto
Fastighetsbyrån Gävle

Kontakta mäklaren

Andreas Klövenäs

Fastighetsbyrån Gävle
Mäklare Andreas Klövenäs, Fastighetsbyrån Gävle
0701408155

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas