Mäklare Andreas Klövenäs

Andreas Klövenäs

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Grangatan 19, Skutskär, Älvkarleby kommun
 • Sön 10 dec kl 12:00

Grangatan 19

Villa
Skutskär, Älvkarleby kommun
Fastighetsbyrån Gävle
2 350 000 kr
124 + 44 m²
4 rum
851 m² tomt

Denna enplansvilla ligger på det omtyckta Kullen i Skutskär och erbjuder ett praktiskt och modernt boende med en yta på 124 kvadratmeter. Med en täljstenskamin i vardagsrummet, som elegant är öppet mot köket, skapar detta en varm och inbjudande atmosfär. Villan har genom nuvarande ägare renoverats i omgångar och har väldigt bra skick. Villan inkluderar även ett praktiskt garage med en direkt entré från huset, vilket gör det smidigt att komma in och ut oavsett väder. Utomhus har denna bostad mycket att erbjuda. Trädgården är vackert anlagd och omsorgsfullt underhållen, vilket ger en lugn och avkopplande plats att njuta av. Här finns även ett spabad där du kan koppla av och varva ned efter en lång dag. För att förlänga utomhussäsongen och skydda mot väder och vind finns en inglasad del där du kan njuta och umgås med släkt och vänner. På Kullen finns direkt närhet till skog, grönområden, skola (förskola-9:e klass) och bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp. Samt så finns närhet till vatten, i form av Dalälven, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle och Uppsala. I närheten till detta barnvänliga område finner du även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Välkomna!

 • Plus
 • Uteplats
Nedre vägen 22, Hille, Gävle kommun

Nedre vägen 22

Tomt
Hille, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 300 000 kr
966 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en tomt i Hille. Tomt, om ca 966 m², med en byggrätt på om ca 200 kvm fördelat på hus och garage. Naturskönt och lantligt område med närhet till skog, natur och Hillesjön i kombination med närhet till stan. I direkt anslutning till tomten finns det ett större bostadsområde och för sportaktivitet, Hille IP. V/A finns på tomten. Fastigheten är färdig för att bebyggas. -Nybyggnadskarta finns. -El och fiber finns vid tomtgräns. -Tillkommer inga anslutningsavgifter för V/A samt el. Fastigenheten ligger inom karaktärsområde HL1, vilket innebär följande: -Det nya bostadshuset bör anpassa sig i skala och utformning till närliggande bostadshus. -Bostadshuset bör vara i högst en våning med inredd vind samt färgsättas i falurödfärg. -Taket bör vara ett sadeltak med en taktäckning med tegelröda takpannor. Åk dit och kika på egen hand eller kontakta mäklaren för mer information eller visning. Välkomna!

Jaktstigen 10, Sätra, Gävle kommun
 • Tor 7 dec kl 17:00

Jaktstigen 10

Villa
Sätra, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
2 395 000 kr
95 m²
4 rum
481 m² tomt

Denna enplansvilla på 95 kvm finner du i ett lugnt område i Sätra. I huset finns ett modernt badrum samt en praktisk gäst-WC., tre rymliga sovrum som ger gott om plats för hela familjen. Vardagsrum med utgång till baksidan och altan. Avskilt kök som har ny köksinredning från IKEA med gott om plats för matbord. Från köket tar du dig till tvättstugan som även har utgång till den inglasade altanen. Utöver bostadshuset har du även ett garage, en inglasad altan, och fina gräsytor på baksida där man kan umgås med släkt och vänner i lugn och mysig miljö. Uppvärmningen sker smidigt med både direkt el och en energieffektiv luft/luft värmepump. De nyligen installerade solcellerna gör att denna bostad har låga driftkostnader. För den som behöver säker internetuppkoppling finns även fiber installerat, vilket garanterar snabb och pålitlig internetanslutning. Varmt välkomna att anmäla intresse!

 • Plus
 • Uteplats
Övre Sälängsgränd 5, Södra Åbyggeby, Gävle kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Övre Sälängsgränd 5

Villa
Södra Åbyggeby, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
2 295 000 kr
164 + 19 m²
4 rum
1 705 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fastighet belägen i Södra Åbyggeby, Gävle kommun. Detta hus, uppfört år 2006, bär på en stor potential och väntar på att få kärlek och omsorg för att förverkliga sitt fulla värde. Huset värms upp med en spispanna som ger behaglig vattenburen golvvärme och har även direkt elförsörjning. På entréplanet finner du tre rymliga sovrum, ena sovrummet kan man enkelt göra om till två då allt är förberett och endast saknas en vägg för att få till ett fjärde sovrum på entréplan. Men möjligheterna slutar inte där, via vardagsrummet kan du nå loftet, där du har potentialen att skapa ännu fler sovrum eller använda utrymmet efter dina egna önskemål. Fastigheten har enskilt vatten och avlopp för närvarande, men det är värt att notera att Gävle kommun är i färd med att installera kommunal vatten- och avloppsförsörjning, vilket beräknas vara klart i december 2025. Detta är en uppskattad förbättring som kommer att öka fastighetens värde och bekvämlighet. Sammanfattningsvis är detta en fastighet med stor potential och utrymme att anpassa efter dina önskemål. Ta chansen att göra detta hus till ditt drömhem. Välkomna!

Kopphusvägen 122, Skutskär, Älvkarleby kommun
 • Tor 7 dec kl 16:30
Kopphusvägen 122, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Kopphusvägen 122, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Kopphusvägen 122

Villa
Skutskär, Älvkarleby kommun
Fastighetsbyrån Gävle
3 495 000 kr
95 + 17 m²
3 rum
485 m² tomt

Denna charmiga bostad erbjuder en strandtomt med en fantastisk utsikt över vattnet. Huset som är byggt 2018 har inbjudande öppen planlösning på hela entréplan. Detta gör att man på ett bra sätt har tagit tillvara på omgivningen och naturen i sin helhet. Med dubbeldörrar som enbart består av glas gör att oavsett var man befinner sig så har man utsikt över Bodaån. Den välplanerade stora och öppna ytan ger en luftig och ljus atmosfär, som passar perfekt för umgänge med familj och vänner. Det är även på det nedre planet badrummet finns. På övervåningen finner du två stycken sovrum, med en walk in closet som avskiljer dem från varandra. Från det stora sovrummet har du en fantastisk utsikt över vattnet. Alla fönsterbrädor i huset är i granit. En av höjdpunkterna på bostaden är altanen på baksidan. Altanen erbjuder en miljö utöver det vanliga, fantastisk vy över vattnet, möjlighet till grillkvällar och samtidigt som den skapar en perfekt plats för avkoppling. På tomten finns det även ett uthus som används idag som ateljé och ena delen som förråd. Man tar sig till de olika delarna via två separata dörrar. Ateljén kan man enkelt göra om och anpassa efter sina egna önskemål, tillexempel ett kontor eller gästrum. Ateljén har parkettgolv och förrådsdelen har klinkergolv. Med båt tar man sig upp till Älvkarleby fiskecamping eller Älvkarleby Golfklubb genom Dalälven men även ut till havet för den som önskar det. En bit nedströms finner man den omtyckta badstranden "Kläcken" och även Rullsands Havsbad som man tar sig till med båt. Vill man istället ta en promenad eller cykeln så finns det även möjlighet att ta sig till badstranden Sandbankarna. Samt så ligger bostaden i närhet till matbutiker, bussförbindelse till Gävle och även tågförbindelser till både Gävle och Uppsala. Välkomna!

 • Premium
 • Uteplats
Algatan 9, Skutskär, Älvkarleby kommun
 • Sön 3 dec kl 15:00

Algatan 9

Villa
Skutskär, Älvkarleby kommun
Fastighetsbyrån Gävle
2 195 000 kr
106 + 138 m²
4 rum
934 m² tomt

Denna fastighet är en fin familjevilla på 106 kvm med en källare som ger extra utrymme och potential. Huset har genomgått omfattande renoveringar och är i utmärkt skick, särskilt entréplanet där du hittar ett modernt kök från 2015. Fasaden är vackert klädd i mexitegel, vilket ger huset en tidlös och stilfull karaktär. Men inte bara det, detta hus är också extremt energieffektivt och har en imponerande förbrukning på endast 8500 kWh per år. Taket tilläggsisolerades 2023 med 30 cm cellulosa för att göra huset ännu mer energieffektivt. Här får du inte bara en bekväm bostad utan också en miljövänlig och ekonomiskt hållbar livsstil. Dessutom ger källaren extra möjligheter för förvaring och ytterligare rum efter eget behov som gillestuga med kamin. Vattenburen värme i radiatorer från bergvärmepumpen som installerades 2013. Välkommen till detta fina, charmiga och energieffektiva hem som har allt för att ge dig ett härligt boende i Skutskär. Välkomna!

 • Plus
 • Uteplats
Tomt, Bruksgatan , Älvkarleby, Älvkarleby kommun

Tomt, Bruksgatan

Tomt
Älvkarleby, Älvkarleby kommun
Fastighetsbyrån Gävle
395 000 kr
2 808 m² tomt

Här på denna fastighet om 2 808kvm i Älvkarleö har du möjlighet att bygga ditt framtida boende med en begränsad handel, service eller hästhållning om så önskas. På fastigheten är det en byggrätt om 200 kvm i två plan, så du kan skapa dig en mindre herrgård i denna underbara herrgårdsmiljö, med ett uthus om 60 kvm. Fastigheten/tomten är oplanerad. Älvkarleö är en fridfull och charmig by med tre herrgårdar med mycket historia. "Bruksgår’n", Älvkarleö Herrgård och Nygård. På Älvkarleö finns direkt närhet till skog, grönområden samt att det finns närhet till vatten, i form av Dalälven, matbutiker och tågförbindelser till Gävle och Uppsala. Från Älvkarleö finns även bussförbindelse till Skutskär och Älvkarleby. I närheten till detta område finner du även Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Anslutningsavgifterna kommer bekostas av kommande köpare. Detaljplan för tomten finns på fastighetsbyran.com. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller intresse!

Hammarvägen 2, Älvkarleby, Älvkarleby kommun

Hammarvägen 2

Tomt
Älvkarleby, Älvkarleby kommun
Fastighetsbyrån Gävle
595 000 kr
4 069 m² tomt

Här på denna fastighet om 4069kvm i Älvkarleö har du möjlighet att bygga ditt framtida boende, alternativt bedriva dagverksamhet eller bygga flerfamiljs radhus om så önskas. Möjlighet till att bygga om cirka 1400 kvm, begränsat till ett plan, kan du skapa både bostadshus och dagverksamhet som förskola eller skola. Fastigheten/tomten är oplanerad. Älvkarleö är en fridfull och charmig by med tre herrgårdar med mycket historia. "Bruksgår’n", Älvkarleö Herrgård och Nygård. På Älvkarleö finns direkt närhet till skog, grönområden samt att det finns närhet till vatten, i form av Dalälven, matbutiker och tågförbindelser till Gävle och Uppsala. Från Älvkarleö finns även bussförbindelse till Skutskär och Älvkarleby. I närheten till detta område finner du även Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Anslutningsavgifterna kommer bekostas av kommande köpare. Detaljplan för tomten finns på fastighetsbyran.com. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller intresse!

Visar alla 8