Agnetorp Granbolet 7

Tidaholm, Tidaholms kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
101 m²
Tomtarea
3 150 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
46 139 kr/år

På Hellidsbergets topp ligger detta fantastiska ställe. Granbolet kombinerar fördelarna med att bo nära stad och service med den härliga frihetskänslan av att bo på landet i vacker natur. Huset har genom åren byggts om och till, och är idag en trivsam enplansvilla för såväl året-runt- som fritidsboende.

Här får du ett arbetsvänligt kök där du kan samla vännerna för gemensam matlagning, stort vardagsrum i vinkel med fungerande täljstenskamin. Tvättavdelning och rymligt badrum med dusch. Idag finns här två sovrum men möjligheter finns om du behöver fler. Garage, carport, hönshus och hönsgård, och en stor härlig tomt med gräsytor och land där du kan odla dina egna grönsaker. Och dessutom växer blåbär, kantareller och Karl Johansvamp på den egna tomten.

I omgivningarna finns ett rikt djur- och naturliv med promenadstråk och motionsspår runt knuten. På Granbolet går naturens och årstidernas skiftningar inte att missa. Här finner man livskvalité och ro, luften är lätt att andas, tranorna sjunger, göken ropar, och om natten lyser stjärnhimlen klar och vacker! Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm

Kontakta mäklaren

Anna-Lena Nyström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
Mäklare Anna-Lena Nyström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
070-320 68 06

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.