Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna-Lena Nyström

Anna-Lena Nyström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Järnvägen 11, Ekedalen, Tidaholms kommun

Järnvägen 11

Villa
Ekedalen, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
1 450 000 kr
92 + 92 m²
4 rum
800 m² tomt

I trivsamma Ekedalen hittar du denna välplanerade enplansvilla med källare. Här får du ett snyggt Marbodalkök med nyare vitvaror, tre bra sovrum och vardagsrum med utgång till ett stort härligt trädäck, delvis under tak, på baksidan av huset i västerläge. I källaren finns gott om utrymmen så som allrum, gästrum, toalett och dusch, tvättstuga och förrådsutrymmen. På den lagom stora tomten finns även ett garage och ett enklare förråd. Här bor du nära både förskola och skola (F-6), naturreservatet med vandringleder genom den fantastiska bokskogen och med cykelavstånd till den lilla badsjön Bruksdammen. I Ekedalen finns också den obemannade butiken Gretas Lanthandel. Vad mer finns att önska?

Abborrsvängen 7, Tidaholm, Tidaholms kommun

Abborrsvängen 7

Radhus
Tidaholm, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
1 295 000 kr
63 m²
2 rum
3 728 kr/mån
20 556 kr/m²

Drömmen om ett eget, alldeles lagom stort kedjehus med egen täppa, har aldrig varit närmare! Här i ett bekvämt bostadsrättsformat som stod färdigt så sent som 2022. Här har varje kvadratmeter tagits tillvara, vilket ger dig en bostad som gör plats för såväl den växande familjen som för den som är redo att lämna villalivet för ett enklare och mer bekymmersfritt boende. Här kan du varva ner efter en stressig dag på jobbet på det nybyggda trädäcket, laga middagen i ett snyggt modern kök, koppla av i tv-soffan i det ljusa vardagsrummet, sova skönt i det avkopplande sovrummet och njuta av det rymliga badrummet. Bilen parkerar du smidigt i det egna garaget. Missa inte chansen att få känna känslan av ett eget litet hus utan bekymmer om yttre underhåll, renoveringar och krånglande värmesystem. För dig som vill ha något kvar att skapa själv, så finns ett spännande projekt kvar att inreda på övre plan om fler rum behövs. Här bor du i ett lugnt villaområde, nära naturen och ån Tidan med fina promenadstråk, skola, förskola och idrottshall.

Madängsvägen 17, Madängsholm, Tidaholms kommun

Madängsvägen 17

Villa
Madängsholm, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
1 475 000 kr
60 + 60 m²
4 rum
1 508 m² tomt

Lagom stort, renoverat och fräscht nära badplatsen! Välkommen att titta lite extra på detta ombyggda och renoverade hus med kanonläge! Här bor du granne med skogsdungen och med omedelbar närhet till den fina badplatsen Aspängsbadet. Här är i stort sett allt renoverat och fräscht - bara att flytta in och trivas! På entréplan finns kök och vardagsrum i öppen planlösning med braskamin och utgång till det inglasade uterummet. Här finns också ett helkaklat badrum och ytterligare ett rum som idag används som matsal men som tidigare fungerat som sovrum. Den inredda vinden med två rum är inte medräknad i boytan. Källare med förrådsutrymmen, garage och ytterligare ett toppenfint helkaklat badrum med badkar och tvättavdelning med tvättmaskin och tumlare. På den härliga tomten finns även en förrådsbyggnad, vedbod och hundgård. Välkommen med din intresseanmälan!

Egnahemsvägen 35, Tidaholm, Tidaholms kommun

Egnahemsvägen 35

Villa
Tidaholm, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
975 000 kr
115 m²
3 rum
1 627 m² tomt

Charm, gemyt i nationalromantisk stil! Välkommen till ett av Tidaholms finaste exempel på egnahemsbebyggelse i 1910-talets nationalromantiska stil! I detta otroligt mysiga hus från tidigt 1900-tal finns många vackra tidstypiska detaljer bevarade. Här kan du njuta av fina trägolv, vackra spröjsade fönster, spegeldörrar, pärlspont, profilerade lister och såväl vedspis i köket som kakelugn i finrummet. År 1989 genomgick en omfattande renovering och ombyggnad med bland annat nytt yttertak, kök och badrum. På entréplan finner vi de sociala ytorna med en välkomnande hall, vardagsrum och matsal i öppen planlösning och en kakelugn. Köket är fullutrustat och här finns dessutom en vedspis. På entréplan finns även ett badrum med dusch och köksentré. Övre plan inrymmer en möblerbar hall, ett stort sovrum samt rymligt badrum med tvättavdelning och ytterligare ett sovrum/kontor/walk in closet. Under huset finns en liten källardel som du når utifrån. Uthuslängan, byggd ca 2005, ger en fin inramning till den fantastiska innergården i soligt söderläge. Här finns päron- och äppleträd och till och med en syrénberså som inbjuder till ett klassiskt kafferep. Till fastigheten hör fiskerätt i Tidan (av kommunen anvisat område.) Ett besök i detta hus för tankarna till Carl Larsson-gården i Sundborn. Är det dina pelargoner som kommer att pryda fönstren på Egnahemsvägen 35? Välkommen på visning!

Järnmossegatan 8, Tidaholm, Tidaholms kommun

Järnmossegatan 8

Villa
Tidaholm, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
1 050 000 kr
97 + 97 m²
4 rum
716 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade och trevliga hus med fantastiska möjligheter att bli en kanonbra familjevilla efter lite uppfräschning. Här får du ett rymligt vardagsrum med vackert parkettgolv i fiskbensmönster och stora fönster där ljuset flödar in. Trivsamt kök, tre bra sovrum och badrum med dusch. Källare med gillestuga, toalett och dusch, hobbyrum, tvättstuga, pannrum och flera bra förrådsutrymmen. Fristående garage och lagom stor tomt som delvis gränsar till en liten skogsdunge. Här bor du nära Hellidsbergets natur och motionsspår, och med bra gång-/cykelväg till såväl Forsens skol- och idrottsområde som Hellidsskolan. Välkommen på visning!

Drömmen om ett nybyggt fritidshus på Hökensås!, Hökensås, Tidaholms kommun

Drömmen om ett nybyggt fritidshus på Hökensås!

Tomt
Hökensås, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
350 000 kr
6 879 m² tomt

Drömmer du om att bygga fritidshus på Hökensås natursköna område med närhet till fantastiska bad- och fiskesjöar och granne med naturreservat? Nu har du chansen att förverkliga dina drömmar. Än finns två tomter kvar till försäljning! Här på urbergsryggen Hökensås, ca 45 km nordväst om Jönköping och 15 km sydost om Tidaholm finns två tomter till försäljning: Tomt 1 (SVANASJÖKVARN 1:2) : 5 958 kvm SÅLD Tomt 2 (SVANASJÖKVARN 1:3): 6 320 kvm SÅLD Tomt 3 (SVANASJÖKVARN 1:4): 6 879 kvm Tomt 4 (SVANASJÖKVARN 1:5): 7 505 kvm I dagsläget finns ett beviljat förhandsbesked om att få bygga fritidshus om en byggyta på 150 kvadratmeter. Vad gäller anslutning av el och fiber bekostar ny ägare indragning och anslutning till egen fastighet. Ny ägare bekostar även vattenbrunn och avloppsanläggning. Förhandsbesked finns för ha separat rening av BDT-vattnet (Bad, disk och tvätt), förbränningstoaletter samt brunnsborrning för vatten. Möjlighet finns även för trekammarbrunn med efterföljande reningssteg (infiltration). Beträffande vatten erbjuder Vadsbo brunnsborrning takpris, indraget och klart fn. 110.000 kr ink. moms , Vattenmängdgaranti. Området ligger ca 2 km från Hökensås camping och endast 1 km till närmsta fiskesjö och omges av fantastiska vandringsleder. Här kan du njuta av lugnet och tystnaden med naturen som granne! Välkommen med din intresseanmälan.

Visar alla 6