Mäklare Anna-Lena Nyström

Anna-Lena Nyström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Folkabo Sandviken, Valstad, Tidaholms kommun

Folkabo Sandviken

Villa
Valstad, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm

2 200 000 kr

166 m²

8 rum

2 135 m² tomt

Strax utanför Valstad samhälle, granne med skogen och böljande odlingslandskap, ligger denna rymliga och totalrenoverade familjevilla om 8 rum & kök. Här kan du påta i jorden, sköta om dina höns eller meka med bilar samtidigt som du ackompanjeras av fågelsång! Huset har under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar såväl in- som utvändigt med bl a nytt yttertak, ny fasad, ny dränering, och nya fönster. Invändigt har kök, toalett och badrum byggts om, elen är bytt och alla ytskikt är nya. Till detta läggs ett isolerat uterum, altan under tak och trädäck i soligt västerläge. På den stora tomten finns dessutom en stor carport samt garage och verkstad med plats för tre bilar, förrådsbyggnader och hönshus. Härliga gräsytor för barnens lekar och till och med en lekstuga. Kommunalt vatten och eget godkänt avlopp. Här bor du ca 600 meter från Valstad skola (F-6) och med goda pendlingsmöjligheter till både Tidaholm och Falköping. Välkommen med din visningsanmälan!

Ormestorp Villan, Tidaholm, Tidaholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ormestorp Villan

Villa
Tidaholm, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm

1 995 000 kr

136 m²

5 rum

1 528 m² tomt

Här är det bara att flytta in! Med högt och naturskönt läge, endast 1,5 km från Rosenbergsskolan, ligger denna gedigna, rymliga och toppenfräscha 50-talsvilla som med god smak totalrenoverats under de senaste åren. På entréplan finns ett nybyggt toppenfint kök med gott om arbetsytor och två vattenhoar, allt för att underlätta samarbete i köket. Två fina sällskapsutrymmen med härligt ljusinsläpp, i form av matsal med vackert parkettgolv, fönster åt två väderstreck och altandörr ut till det nybyggda trädäcket i soligt söderläge. Öppen planlösning mot vardagsrummet med likadant fint parkettgolv och även här finns två fönster. På entréplan finns också ett stort sovrum och ett nyrenoverat badrum med badkar. Övre plan inrymmer två fina sovrum med stora vindsgarderober och en toalett. Källare med en nyrenoverad tvättstuga, stort hobbyrum, förrådsutrymmen och garage med carport utanför. Tegelfasad och uppvärmning via värmepump luft-vatten gör boende bekvämt och lättskött. Trädgårdstomt med en trevlig lekyta och växthus på baksidan av huset. På tomten finns också en förrådsbyggnad. Bäst av allt - här är inflyttningsklart och fräscht i hela huset! Välkommen på visning!

Bruksgatan 9B, null, Tidaholms kommun

Bruksgatan 9B

Villa
Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm

1 825 000 kr

130 m²

6 rum

1 131 m² tomt

Enplansvilla med mycket låga driftkostnader! Härliga sällskapsytor i öppen planlösning! Centralt, men avskilt läge på lummig tomt. Välkommen in och låt dig överraskas av detta rymliga och trivsamma hus härliga sällskapsytor i öppen planlösning! Här får du ett stort ombyggt kök med gott om arbetsytor, och ett fantastisk vardagsrum med kamin och utgång till uterum. Fyra bra sovrum, toalett och dusch. Nya isolerglasfönster och uppvärmning ger mycket låga driftkostnader. Garage och flera bra förrådsutrymmen. Här bor du centralt, men ändå lite avskilt med lummig och insynsskyddad tomt. Välkommen på visning!

Östra Ringvägen 21, Tidaholm, Tidaholms kommun

Östra Ringvägen 21

Villa
Tidaholm, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm

1 275 000 kr

89 m²

4 rum

869 m² tomt

Välkommen till detta gedigna 50-talshus där nyare yttertak, tegelfasad och bra värmesystem ger dig ett bekvämt och bekymmersfritt boende! Huset är lagom stort med trevlig planlösning och med lite färg och nya tapeter kommer huset till sin fulla rätt! På entréplan finns ett trivsamt kök, rymligt vardagsrum med öppen spis och utgång till altan, toalett och ett sovrum. På övre plan finns två bra sovrum och en toalett. Källare med förrådsutrymmen och tvättstuga med dusch. I källaren finns också garage och huset har även en vidbyggd carport. Energisnål uppvärmning via värmepump luft-vatten ger dig låga driftkostnader. Trädgårdstomt med gräsytor, fruktträd och buskar. Här bor du med promenadavstånd till Hellidsskolan och Hellidsbergets natur och motionsspår, och med bra gång-/cykelväg till Forsens skol- och idrottsområde. Välkommen på visning!

Björstorpsvägen 7B, Tidaholm, Tidaholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björstorpsvägen 7B

Radhus
Tidaholm, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm

1 875 000 kr

118 m²

5 rum

208 m² tomt

Måste ses! Ja, det här snygga och karaktärsfulla radhuset kommer tyvärr inte till sin fulla rätt på bild. Är du på jakt efter ett bekymmerfritt boende måste du boka in dig på visningen! Missa inte chansen att få känna känslan av ett eget hus utan bekymmer om yttre underhåll, krånglande värmesystem och stor trädgård att sköta. I detta toppenfina arkitektritade radhus har varje kvadratmeter tagits tillvara vilket ger dig en bostad för såväl den växande familjen som för den som vill ha ett bekvämt boende. Radhuslängan är ritad av arkitekt Gustaf Lettström, som i karaktärsfull 60-talsstil skapat en härlig känsla av rymd och ljus i alla rum. De sociala ytorna med kök och vardagsrum i anslutning till den stora uteplatsen i soligt söderläge, har sin naturliga plats på nedre plan, medan den privata avdelningen med fyra sovrum och badrum nås en trappa upp. På entréplan finns dessutom en fin gästtoalett, ett bra förråd och vardagsrummets braskamin sprider såväl värme som trivsel. Källaren inrymmer en stor gillestuga för tonårshäng eller övernattande gäster, tvättstuga och förrådsutrymmen. På den insynsskyddade baksidan finns förutom den stora altanen även lite gräsyta. Framsidan erbjuder också en uteplats om du vill dricka ditt morgonkaffe mot solväggen. Bilen ställer du i garaget eller på parkeringen vid husets entré. Känns detta som ett hem för dig? Varmt välkommen på visning! ps) Arkitekt Lettström har förutom denna läckra radhuslänga även ritat bl a Båstads Tennisstadion, Täby Galopp och Länsmuseet i Jönköping.

Abborrsvängen 7, Tidaholm, Tidaholms kommun

Abborrsvängen 7

Radhus
Tidaholm, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm

1 295 000 kr

63 m²

2 rum

3 728 kr/mån
20 556 kr/m²

Drömmen om ett eget, alldeles lagom stort kedjehus med egen täppa, har aldrig varit närmare! Här i ett bekvämt bostadsrättsformat som stod färdigt så sent som 2022. Här har varje kvadratmeter tagits tillvara, vilket ger dig en bostad som gör plats för såväl den växande familjen som för den som är redo att lämna villalivet för ett enklare och mer bekymmersfritt boende. Här kan du varva ner efter en stressig dag på jobbet på det nybyggda trädäcket, laga middagen i ett snyggt modern kök, koppla av i tv-soffan i det ljusa vardagsrummet, sova skönt i det avkopplande sovrummet och njuta av det rymliga badrummet. Bilen parkerar du smidigt i det egna garaget. Missa inte chansen att få känna känslan av ett eget litet hus utan bekymmer om yttre underhåll, renoveringar och krånglande värmesystem. För dig som vill ha något kvar att skapa själv, så finns ett spännande projekt kvar att inreda på övre plan om fler rum behövs. Här bor du i ett lugnt villaområde, nära naturen och ån Tidan med fina promenadstråk, skola, förskola och idrottshall.

Agnetorp Granbolet 7, Tidaholm, Tidaholms kommun
  • Ons 14 jun kl 16:00
Agnetorp Granbolet 7, Tidaholm, Tidaholms kommun, bild 2
Agnetorp Granbolet 7, Tidaholm, Tidaholms kommun, bild 3

Agnetorp Granbolet 7

Villa
Tidaholm, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm

1 995 000 kr

101 m²

3 rum

3 150 m² tomt

På Hellidsbergets topp ligger detta fantastiska ställe. Granbolet kombinerar fördelarna med att bo nära stad och service med den härliga frihetskänslan av att bo på landet i vacker natur. Huset har genom åren byggts om och till, och är idag en trivsam enplansvilla för såväl året-runt- som fritidsboende. Ändrad detaljplan ger nu möjlighet till att bygga större på Hellidsberget! Här får du ett arbetsvänligt kök där du kan samla vännerna för gemensam matlagning, stort vardagsrum i vinkel med fungerande täljstenskamin. Tvättavdelning och rymligt badrum med dusch. Idag finns här två sovrum men möjligheter finns om du behöver fler. Garage, carport, hönshus och hönsgård, och en stor härlig tomt med gräsytor och land där du kan odla dina egna grönsaker. Och dessutom växer blåbär, kantareller och Karl Johansvamp på den egna tomten. I omgivningarna finns ett rikt djur- och naturliv med promenadstråk och motionsspår runt knuten. På Granbolet går naturens och årstidernas skiftningar inte att missa. Här finner man livskvalité och ro, luften är lätt att andas, tranorna sjunger, göken ropar, och om natten lyser stjärnhimlen klar och vacker! Välkommen på visning!

  • Premium

Visar alla 7