Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna-Lena Nyström

Anna-Lena Nyström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hägnevägen 4G, Tidaholm, Tidaholms kommun

Hägnevägen 4G

Lägenhet
Tidaholm, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
325 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/2
6 648 kr/mån
4 012 kr/m²

Välkommen till denna centrala trerumslägenhet i markplan! Här är bor du mitt i centrum med gångavstånd till butiker, vårdcentral och busshållplats. Egen entré och altan direkt i markplan. Trivsam och ljus 3:a med trevlig planlösning och härligt ljusinsläpp, i ett attraktivt och omtyckt område. Trevlig innergård med gemensam uteplats, cykelrum och soprum. I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiber och kabel-tv. Garage och egen parkeringsplats finns möjlighet att hyra. Välkommen på visning!

Suntak Björkelund, Suntak, Tidaholms kommun

Suntak Björkelund

Gård/Skog
Suntak, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
2 495 000 kr
185 m²
5 rum
5,4 ha tomt

Hörde du koltrasten? Såg du rådjuret? Välkommen till denna idylliska oas där historia möter modern bekvämlighet. Den trivsamma gården om totalt 5,4 hektar ligger inbäddad i ett lugnt och naturskönt landskap - här går naturens och årstidernas skiftningar inte att missa! För dig som uppskattar historia och kulturarv vill vi berätta att bostadshuset ursprungligen är ett soldattorp från 1600-talet som flyttats till gården under 1800-talet, vilket ger en genuin känsla av svunna tider. Under slutet av 1980 talet fick huset flera tillbyggnader, den gamla torpdelen totalrenoverades och idag är villan ett trevligt enplanshus om 185 kvm. Här finns tre bra sovrum och lantligt kök, sällskapsutrymmen så som allrum med braskamin i öppen planlösning mot vardagsrum och matsal. Helkaklat badrum med dusch och en gästtoalett. Tvättavdelning med tvättstuga, groventré och förrådsutrymme. Utvändigt finns flera stora altaner i olika väderstreck så du kan söka såväl sol som skugga under dagen. På gården finns även flera stora och bra ekonomibyggnader som erbjuder extra utrymme för bilar, verktyg, hantverk och diverse projekt. Uthuslänga om ca 140 kvm inrymmande en isolerad mc-verkstad/snickarverkstad och tre stora isolerade förrådsutrymmen. Dessutom en stor garage- och verkstadsbyggnad med en rejäl isolerad verkstad (med verkstadsutrustning), dubbelgarage och en stor vidbyggd carport. Här finns även en vedbod och förrådsbyggnad med loft. Marken är fördelad på ca 1,4 ha bete, 1,2 ha åker samt ett skogsskifte om ca 2,8 ha. Delar av marken gränsar till ån Ösan. I omgivningarna finns ett rikt djur- och naturliv och fina svamp - och bärmarker. Här finner man livskvalité och ro, luften är lätt att andas, tranorna sjunger, göken ropar, och om natten lyser stjärnhimlen klar och vacker! Varmt välkommen med din visningsanmälan! Bostadsbyggnaden är besiktigad. Du hittar protokollet samt energideklaration under fliken Dokument och länkar.

Hästskovägen 8a & 8b, Tidaholm, Tidaholms kommun

Hästskovägen 8a & 8b

Villa
Tidaholm, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
1 995 000 kr
136 m²
714 m² tomt

På attraktiva Brogårdsområdet ligger detta välskötta parhus med två trivsamma enplanslägenheter och två garage som delar av bostäderna från varann. Lägenheterna är ca 68 kvm vardera, fördelat på tre rum & kök och badrum med tvättavdelning. Till båda lägenheterna finns kamin i vardagsrummet, inglasat uterum och altan. Lägenheten 8B är förnärvarande uthyrd men möjligheter finns om du behöver båda bostäderna för egen del. Hyresintäkter är fn 59 040 kr/år. Hyresgästen betalar all drift själv (el, va och rehållning). På fastigheten finns även en isolerad friggebod, stora asfalterade parkeringsytor och lagom stora gräsmatta där robotklipparen gör jobbet. Här bor du med omedelbar närhet till Hellidsbergets natur och motionsområde. Välkommen med din visningsanmälan!

Korsgatan 2, Tidaholm, Tidaholms kommun

Korsgatan 2

Villa
Tidaholm, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
1 175 000 kr
100 m²
4 rum
852 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma hus, alldeles lagom stort och med flera stora renoveringar gjorda så som bland annat nytt yttertak från 2009, nya fönster från 2011 och bergvärmepump från 2017. Köket är ljust med nyare maskinell utrustning. Matsal och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier där solljuset flödar in och med en öppen spis med slang dragen i skorsten. På entréplan finns även en toalett med tvättmaskin och pannrum med bergvärmepumpen. Övre plan inrymmer två bra sovrum, en klädkammare och badrum med dusch. Vidbyggd carport och trevlig tomt med hörnläge och ett stort trädäck för sommarens grillkvällar! Ett extra plus för de mycket låga driftkostnaderna!

  • Energieffektiv
Egnahemsvägen 35, Tidaholm, Tidaholms kommun

Egnahemsvägen 35

Villa
Tidaholm, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
975 000 kr
115 m²
3 rum
1 627 m² tomt

Charm, gemyt i nationalromantisk stil! Välkommen till ett av Tidaholms finaste exempel på egnahemsbebyggelse i 1910-talets nationalromantiska stil! I detta otroligt mysiga hus från tidigt 1900-tal finns många vackra tidstypiska detaljer bevarade. Här kan du njuta av fina trägolv, vackra spröjsade fönster, spegeldörrar, pärlspont, profilerade lister och såväl vedspis i köket som kakelugn i finrummet. År 1989 genomgick en omfattande renovering och ombyggnad med bland annat nytt yttertak, kök och badrum. På entréplan finner vi de sociala ytorna med en välkomnande hall, vardagsrum och matsal i öppen planlösning och en kakelugn. Köket är fullutrustat och här finns dessutom en vedspis. På entréplan finns även ett badrum med dusch och köksentré. Övre plan inrymmer en möblerbar hall, ett stort sovrum samt rymligt badrum med tvättavdelning och ytterligare ett sovrum/kontor/walk in closet. Under huset finns en liten källardel som du når utifrån. Uthuslängan, byggd ca 2005, ger en fin inramning till den fantastiska innergården i soligt söderläge. Här finns päron- och äppleträd och till och med en syrénberså som inbjuder till ett klassiskt kafferep. Till fastigheten hör fiskerätt i Tidan (av kommunen anvisat område.) Ett besök i detta hus för tankarna till Carl Larsson-gården i Sundborn. Är det dina pelargoner som kommer att pryda fönstren på Egnahemsvägen 35? Välkommen på visning!

Järnmossegatan 8, Tidaholm, Tidaholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Järnmossegatan 8

Villa
Tidaholm, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
840 000 kr
97 + 97 m²
4 rum
716 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade och trevliga hus med fantastiska möjligheter att bli en kanonbra familjevilla efter lite uppfräschning. Här får du ett rymligt vardagsrum med vackert parkettgolv i fiskbensmönster och stora fönster där ljuset flödar in. Trivsamt kök, tre bra sovrum och badrum med dusch. Källare med gillestuga, toalett och dusch, hobbyrum, tvättstuga, pannrum och flera bra förrådsutrymmen. Fristående garage och lagom stor tomt som delvis gränsar till en liten skogsdunge. Här bor du nära Hellidsbergets natur och motionsspår, och med bra gång-/cykelväg till såväl Forsens skol- och idrottsområde som Hellidsskolan. Välkommen på visning!

Visar alla 6