Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ångarpsvägen 3A, Tidaholm, Tidaholms kommun

Ångarpsvägen 3A

Villa
Tidaholm, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
1 995 000 kr
122 + 178 m²
1 022 m² tomt

Välplanerad familjevilla nära skola, grönområde och natur! Välkommen till detta välvårdade, rymliga och mycket trevliga hus - en kanonbra villa med gott om utrymmen för hela familjen! Yttertaket och de flesta fönstren är bytta, och uppvärmning sker via bergvärmepump. Entréplan inrymmer ett stort vardagsrum i vinkel med parkettgolv och härliga fönster där ljuset flödar in. Trivsamt kök, fyra bra sovrum och ett stort badrum med dusch. Källare med gillestuga, gästrum/tonårsrum samt kontor. Här finns dessutom tvättstuga, dusch och bastu, och flera bra förrådsutrymmen. Stort inglasat uterum och vidbyggt dubbelgarage med källare. Trädgårdstomt med fruktträd, buskar och trädgårdsland, lekstuga och gräsytor för barnens lekar. Här bor du nära grönområden med lekpark, Forsens skol- och idrottsområde, och naturen med promenadstråket Koborundan. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

  • Energieffektiv
Egnahemsvägen 35, Tidaholm, Tidaholms kommun

Egnahemsvägen 35

Villa
Tidaholm, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
975 000 kr
115 m²
3 rum
1 627 m² tomt

Charm, gemyt i nationalromantisk stil! Välkommen till ett av Tidaholms finaste exempel på egnahemsbebyggelse i 1910-talets nationalromantiska stil! I detta otroligt mysiga hus från tidigt 1900-tal finns många vackra tidstypiska detaljer bevarade. Här kan du njuta av fina trägolv, vackra spröjsade fönster, spegeldörrar, pärlspont, profilerade lister och såväl vedspis i köket som kakelugn i finrummet. År 1989 genomgick en omfattande renovering och ombyggnad med bland annat nytt yttertak, kök och badrum. På entréplan finner vi de sociala ytorna med en välkomnande hall, vardagsrum och matsal i öppen planlösning och en kakelugn. Köket är fullutrustat och här finns dessutom en vedspis. På entréplan finns även ett badrum med dusch och köksentré. Övre plan inrymmer en möblerbar hall, ett stort sovrum samt rymligt badrum med tvättavdelning och ytterligare ett sovrum/kontor/walk in closet. Under huset finns en liten källardel som du når utifrån. Uthuslängan, byggd ca 2005, ger en fin inramning till den fantastiska innergården i soligt söderläge. Här finns päron- och äppleträd och till och med en syrénberså som inbjuder till ett klassiskt kafferep. Till fastigheten hör fiskerätt i Tidan (av kommunen anvisat område.) Ett besök i detta hus för tankarna till Carl Larsson-gården i Sundborn. Är det dina pelargoner som kommer att pryda fönstren på Egnahemsvägen 35? Välkommen på visning!

Dyckertsgatan 10, Tidaholm, Tidaholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Dyckertsgatan 10

Lägenhet
Tidaholm, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
295 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/4
4 764 kr/mån
3 882 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma trea i en välskött förening och i hus med hiss! Lägenheten som ligger på andra våning är både välplanerad och välskött, och välkomnar dig in en en stor rymlig hall. Här får du ett ljust kök med en rejäl rostfri diskbänk och plats för matbord vid fönstret. Stort vardagsrum med utgång till balkongen, med markis, i soligt sydvästläge. Två bra sovrum och badrum med dusch och egen tvättmaskin. I lägenheten finns dessutom en stor klädkammare och gott om garderober. Källare med tvättstuga och två förrådsutrymmen som hör till lägenheten. I området finns gott om parkeringsmöjligheter. Här bor du med närhet till ån Tidan, servicebutik finns i kvarteret och en kort promenad tar dig fram till torget. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Järnmossegatan 8, Tidaholm, Tidaholms kommun

Järnmossegatan 8

Villa
Tidaholm, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
1 050 000 kr
97 + 97 m²
4 rum
716 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade och trevliga hus med fantastiska möjligheter att bli en kanonbra familjevilla efter lite uppfräschning. Här får du ett rymligt vardagsrum med vackert parkettgolv i fiskbensmönster och stora fönster där ljuset flödar in. Trivsamt kök, tre bra sovrum och badrum med dusch. Källare med gillestuga, toalett och dusch, hobbyrum, tvättstuga, pannrum och flera bra förrådsutrymmen. Fristående garage och lagom stor tomt som delvis gränsar till en liten skogsdunge. Här bor du nära Hellidsbergets natur och motionsspår, och med bra gång-/cykelväg till såväl Forsens skol- och idrottsområde som Hellidsskolan. Välkommen på visning!

Björklövsvägen 3, Tidaholm, Tidaholms kommun

Björklövsvägen 3

Villa
Tidaholm, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
2 750 000 kr
158 + 29 m²
5 rum
1 448 m² tomt

Välkommen till känslan av nytt! Här är huset för dig som vill slippa renoveringsstressen och bara flytta in och njuta. Villan har under de senaste åren i stort sett totalrenoverats och byggts om, och är idag en modern och praktiskt enplansvillamed härliga ytor för såväl den stora som lite mindre familjen. Här får du ett stort kök med gott om arbetsytor och plats för ett rejält matbord, två bra badrum, varav ett med dusch och ett med badkar. Det rymliga vardagsrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp genom fem stora fönster och dessutom utgång till det härliga trädäcket om 120 kvm på baksidan av huset. Idag finns här fyra sovrum men vill du hellre ha ett större vardagsrum kan mellanväggen lätt plockas ner. Dessutom en välkomnande hall, praktiskt tvättstuga, en fin groventré och stort förrådsutrymme om 30 kvm. Vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump ger låga driftkostnader. Stor trädgårdstomt med gräsytor för barnens lekar, och i området finns både lekplats och pulkabacke. Välkommen med din visningsanmälan!

Drömmen om ett nybyggt fritidshus på Hökensås!, Hökensås, Tidaholms kommun

Drömmen om ett nybyggt fritidshus på Hökensås!

Tomt
Hökensås, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
350 000 kr
6 879 m² tomt

Drömmer du om att bygga fritidshus på Hökensås natursköna område med närhet till fantastiska bad- och fiskesjöar och granne med naturreservat? Nu har du chansen att förverkliga dina drömmar. Än finns två tomter kvar till försäljning! Här på urbergsryggen Hökensås, ca 45 km nordväst om Jönköping och 15 km sydost om Tidaholm finns två tomter till försäljning: Tomt 1 (SVANASJÖKVARN 1:2) : 5 958 kvm SÅLD Tomt 2 (SVANASJÖKVARN 1:3): 6 320 kvm SÅLD Tomt 3 (SVANASJÖKVARN 1:4): 6 879 kvm Tomt 4 (SVANASJÖKVARN 1:5): 7 505 kvm I dagsläget finns ett beviljat förhandsbesked om att få bygga fritidshus om en byggyta på 150 kvadratmeter. Vad gäller anslutning av el och fiber bekostar ny ägare indragning och anslutning till egen fastighet. Ny ägare bekostar även vattenbrunn och avloppsanläggning. Förhandsbesked finns för ha separat rening av BDT-vattnet (Bad, disk och tvätt), förbränningstoaletter samt brunnsborrning för vatten. Möjlighet finns även för trekammarbrunn med efterföljande reningssteg (infiltration). Beträffande vatten erbjuder Vadsbo brunnsborrning takpris, indraget och klart fn. 110.000 kr ink. moms , Vattenmängdgaranti. Området ligger ca 2 km från Hökensås camping och endast 1 km till närmsta fiskesjö och omges av fantastiska vandringsleder. Här kan du njuta av lugnet och tystnaden med naturen som granne! Välkommen med din intresseanmälan.

Folkabo Sandviken, Valstad, Tidaholms kommun

Folkabo Sandviken

Villa
Valstad, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
1 995 000 kr
166 + 15 m²
8 rum
2 135 m² tomt

Strax utanför Valstad samhälle, granne med skogen och böljande odlingslandskap, ligger denna rymliga och totalrenoverade familjevilla om 8 rum & kök. Här kan du påta i jorden, sköta om dina höns eller meka med bilar samtidigt som du ackompanjeras av fågelsång! Huset har under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar såväl in- som utvändigt med bl a nytt yttertak, ny fasad, ny dränering, och nya fönster. Invändigt har kök, toalett och badrum byggts om, elen är bytt och alla ytskikt är nya. Till detta läggs ett isolerat uterum, altan under tak och trädäck i soligt västerläge. På den stora tomten finns dessutom en stor carport samt garage och verkstad med plats för tre bilar, förrådsbyggnader och hönshus. Härliga gräsytor för barnens lekar och till och med en lekstuga. Kommunalt vatten och eget godkänt avlopp. Här bor du ca 600 meter från Valstad skola (F-6) och med goda pendlingsmöjligheter till både Tidaholm och Falköping. Välkommen med din visningsanmälan!

Abborrsvängen 7, Tidaholm, Tidaholms kommun

Abborrsvängen 7

Radhus
Tidaholm, Tidaholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
1 295 000 kr
63 m²
2 rum
3 728 kr/mån
20 556 kr/m²

Drömmen om ett eget, alldeles lagom stort kedjehus med egen täppa, har aldrig varit närmare! Här i ett bekvämt bostadsrättsformat som stod färdigt så sent som 2022. Här har varje kvadratmeter tagits tillvara, vilket ger dig en bostad som gör plats för såväl den växande familjen som för den som är redo att lämna villalivet för ett enklare och mer bekymmersfritt boende. Här kan du varva ner efter en stressig dag på jobbet på det nybyggda trädäcket, laga middagen i ett snyggt modern kök, koppla av i tv-soffan i det ljusa vardagsrummet, sova skönt i det avkopplande sovrummet och njuta av det rymliga badrummet. Bilen parkerar du smidigt i det egna garaget. Missa inte chansen att få känna känslan av ett eget litet hus utan bekymmer om yttre underhåll, renoveringar och krånglande värmesystem. För dig som vill ha något kvar att skapa själv, så finns ett spännande projekt kvar att inreda på övre plan om fler rum behövs. Här bor du i ett lugnt villaområde, nära naturen och ån Tidan med fina promenadstråk, skola, förskola och idrottshall.

Visar alla 8