Hallavägen 34

Tormestorp, Hässleholm Se på karta

2 195 000 kr

2 495 000 kr -12%
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80,7 m²
Tomtarea
1 695 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
18 599 kr/år

Högt och bästa läget på Göingeåsen! Här får du ett permanent- eller ett fritidsboende med utsikt över Finjasjön. Ett boende i tystnaden med närhet till skogen och här finns det många och långa härliga vandringsstråk. Mycket fin bostad i New England stil, liggande målad träpanel och många fina detaljer. Huset är till- och ombyggd från 2010 och framåt där ett visst färdigställande kvarstår som ger den nya ägaren möjlighet att sätta sin egen prägel.

Bostaden har kök och vardagsrum i öppen plan med fina brädgolv i ek, ljusa vita väggar och fina trädetaljer. Ett välutrustat kök och vardagsrum med braskamin om förhöjer mysfaktorn flera grader. Två sovrum i varierande storlek och ett helkaklat duschrum med tvättmaskin.
Bostaden rymmer dessutom två vindloft ett på vardera gavel med gångbro emellan. Här ges möjligheter för den nya ägaren att forma utseende på räcke till vindsloft och gångbron.

Bostadens uteplats är förberedd för en trä veranda runt huset med flera utgångar. Tomten är delvis kuperad men här finns även ytor för lek och bollspel på gräsmatta.

Välkommen till ett boende i bokskogen.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm