Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sandra Axelsson

Sandra Axelsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Torggatan 4B, Tyringe, Hässleholms kommun

Torggatan 4B

Lägenhet
Tyringe, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
190 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 2/3
5 447 kr/mån
3 689 kr/m²

Upplev livskvalitet i denna fina tvåa med balkong, perfekt belägen i hjärtat av Tyringe med underbar utsikt över torget. Här bor du centralt och bekvämt, på andra våningen, i en lägenhet som erbjuder allt du behöver. Lägenheten har ett rymligt vardagsrum som är lättmöblerat och luftigt, med direkt tillgång till balkongen där du kan njuta av härliga stunder utomhus. Sovrummet är rofyllt och beläget mot den lugna innergården, en perfekt plats för vila och återhämtning. Det charmiga köket är funktionellt och hemtrevligt, med gott om plats för matbord där du kan samla vänner och familj. Dessutom ingår parkeringsplats i månadsavgiften, så du slipper bekymmer med att hitta parkering. Denna lägenhet ligger på ett fantastiskt läge, med närhet till allt du kan behöva. Mataffär och tågstation ligger precis runt hörnet, vilket gör pendlingen till Hässleholm och Helsingborg enkel och bekväm. Bara en kort promenad bort hittar du idrottsanläggningar, badhus och vackra grönområden för rekreation. Denna lägenhet är en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet, med ett oslagbart läge som gör din vardag smidigare och mer njutbar. Missa inte chansen att bo här! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Gethornskroken 8B, Väster, Hässleholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gethornskroken 8B

Lägenhet
Väster, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
900 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 881 kr/mån
13 953 kr/m²

Här kommer du in i en mycket fräsch och rymlig tvårumslägenhet på första våningen i populär förening på Väster. Den höga materiella standarden gör att hemmet andas kvalitet rakt igenom. Modernt och välutrustat kök som renoverats 2020 med generösa arbetsytor, släta köksluckor och har bra plats för matbord. I det mysiga och lättmöblerade vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor med plats för soffa och matgrupp. Härifrån når du inglasad balkong i söderläge med lummiga omgivningar. Smakfullt och helkaklat badrummet som är mycket fräscht. Föreningen har utfört stambyte. Sist men inte minst det harmoniska och rogivande sovrummet som erbjuder garderober och plats för dubbelsäng. Lägenheten har fönster åt tre väderstreck. Ett boende med låg avgift. Bosätter du dig på Gethornskroken bor du på populära Väster med promenadavstånd till järnvägsstationen, flera mataffärer, skola/förskola och du tar dig lätt och smidigt in till city. I huset finns bekvämligheter såsom vindsförråd, källarförråd, cykelförråd och gemensam tvättstuga! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Ängsgatan 8, Sibbhult, Östra Göinge kommun

Ängsgatan 8

Villa
Sibbhult, Östra Göinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
695 000 kr
84 + 102 m²
3 rum
898 m² tomt

Enplansvilla med stor källare och stort uterum! Trevliga villa som erbjuder bekvämlighet och möjligheter för både boende och hobby Välkommen till denna trevliga villa som erbjuder bekvämlighet och möjligheter för både boende och hobby. Denna bostad har ett äldre men funktionellt kök, perfekt för den som uppskattar klassisk stil eller vill sätta sin egen prägel. Rejält vardagsrum med gott om plats för större soffa och matbord så det finns om ger gott om plats för familj och gäster. Huset har två rymliga sovrum men det finns möjligheter för ytterligare sovrum. Det stora uterummet är husets pärla, ett perfekt ställe för avkoppling och socialt umgänge. Här kan du njuta av utsikten över trädgården och släppa in massor av naturligt ljus. En stor källare ger generösa möjligheter till förvaring och hobbyverksamhet. Här kan du skapa din hemmabiorum, förvara säsongsutrustning eller ha en plats för kreativa projekt. Sammanfattningsvis, denna villa erbjuder en bra boende i lugn miljö med många möjligheter. Välkommen på visning!

Torggatan 4B, Tyringe, Hässleholms kommun

Torggatan 4B

Lägenhet
Tyringe, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
195 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 3/3
5 447 kr/mån
3 786 kr/m²

Välkommen till ett centralt boende i Tyringe! Bostaden är belägen på tredje våningen med balkong i västerläge och som har utsikt över torget i byn. Lägenheten har två rum och kök där köket är charmigt och välskött med gott om plats för matbordet. Lättmöblerat vardagsrum med mycket ljusinsläpp och utgång till balkong. Lugnt och behagligt sovrum mot innergården. En parkeringsplats ingår och är belägen på innergården. Lägenheten är belägen i centrala Tyringe och är mycket nära mataffär och apotek. Här bor man även nära tågstation med bra pendlingsmöjligheter. En kort promenad bort finns idrottsanläggningar, badhus och fina grönområden. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Gustavsgatan 7D, Väster, Hässleholms kommun

Gustavsgatan 7D

Lägenhet
Väster, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 195 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 429 kr/mån
16 713 kr/m²

PRISJUSTERAT! Välkommen till den välskötta föreningen Brf Vadaren på Väster i Hässleholm och denna nyrenoverade trerummare om 71,5 kvadratmeter en halv trappa upp. Här erbjuds ett jämförbart alternativ till nyproduktion men med fördelarna av en äldre och solid bostadsrättsförening. Lägenheten erbjuder en rymlig hall med fina förvaringsmöjligheter, ett vardagsrum med plats för såväl Tv- som matgrupp, Två sovrum, varav ett större, ett helkaklat badrum med möjlighet till tvättmaskin samt helt nytt kök med modern utrustning. Från köket nås balkongen i söderläge! Bostadsrättsföreningen är en välskött och lågt belånad förening som bland annat genomfört stambyte, fönsterbyte och balkongrenoveringar. I avgiften ingår värme, vatten, bredband och TV. På Gustavsgatan bor du på en lugn adress med närhet till grönområden, förskolor och skolor och Hässleholms centrala delar - här finns bland annat en tågstation med goda förbindelser mot Lund, Malmö och Köpenhamn! Välkommen att boka din plats på visning!

  • Balkong
Rubinvägen 9, Tyringe, Hässleholms kommun

Rubinvägen 9

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 850 000 kr
116 + 32 m²
4 rum
899 m² tomt

Välskött 1-plans villa på fin hörntomt med en mycket mysig trädgård på populära Stenberget i Tyringe. Bostaden har modernt och välutrustat kök i öppen plan med ett ljust vardagsrum. Vardagsrum har en fin och värmande kamin som förhöjer mysfaktorn. I köket och dess matplats finns det gott om utrymme för umgänge med familj och vänner. Det finns nu två sovrum som lätt kan göras om till tre sovrum. Mysigt badrum med både dusch och badkar, praktisk tvättstuga och en gästtoalett. Från köket nås det härliga och mysiga uterummet som har gott om plats för familjen och större sammankomster. Trädgården utgörs av flera lummiga trädgårdsrum och lekvänliga ytor samt ett mysigt trädäck med pergola. En trädgård för trädgårdsintresserade. Lugnt och populärt område med gångavstånd till skogs- och naturområde med fina promenad- & löpspår. Nära till lek yta för barnen och ett lugnt läge i populärt villaområde. Bostaden är besiktigad och för protokoll mejla [email protected] Välkommen på visning!

  • Plus
Trebackalånggatan 66, Ljungdala, Hässleholms kommun
Trebackalånggatan 66, Ljungdala, Hässleholms kommun, bild 2
Trebackalånggatan 66, Ljungdala, Hässleholms kommun, bild 3

Trebackalånggatan 66

Lägenhet
Ljungdala, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 750 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/1
3 197 kr/mån
21 605 kr/m²

Välkommen till Trebackalånggatan 66! Här bor du i en inflyttningsklar och välplanerad lägenhet på markplan i en välskött förening. Bostaden som tidigare varit en trea har fått ytterligare ett sovrum och erbjuder därmed 3 sovrum, ett kök i öppen anslutning till vardagsrummet, en väl tilltagen klädkammare samt ett renoverat badrum med takfönster. Från vardagsrummet nås även ett stort inglasat uterum (på ca 21 kvadratmeter) som stod klart 2020/2021. Den välskötta bostadsrättsföreningen gör att avgiften endast uppgår till 3017,33kr i månaden! I avgiften ingår TV, bredband och värme. På Ljungdala bor du med promenadavstånd till flera förskolor, skolor och matbutiker. Hässleholms centrala delar, som bland annat erbjuder goda kommunikationer, är beläget cirka två kilometer bort. Välkommen att boka din plats på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Videvägen 5, Östervärn, Hässleholms kommun

Videvägen 5

Radhus
Östervärn, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 795 000 kr
104 + 37 m²
5 rum
467 m² tomt

Villa på Videvägen 5 erbjuder en optimal planlösning och en funktionell utformning. Huset är välvårdat och varit i familjens ägo sen 60-talet. Rummen har en fin kontakt med varandra vilket gör att familjen kan vara tillsammans och samtidigt ägna sig åt olika sysslor. Ett lättskött hus med en tomtstorlek som passar dig som vill ägna din tid åt annat än trädgårdssysslor. Ljust kök och matplats där köksinredningen är välskött och original. Det finns gott om fina förvaring- och arbetsytor i köket och bra plats för köksbord. Sällskapsrummet och matrum/sovrum har fint ljusinsläpp i anslutning till köket. Bostaden har tre bra sovrum i varierande storlek. Badrum med badkar och en gästtoalett. Bostadens tvättrum nås via köket och här finns även genomgång till garaget och flera förrådsutrymmen. Från köket tar du dig vidare ut till ett inglasat uterum och här når du även baksidans lilla trädgård. Familjens bil parkerar du i carporten eller i garaget. Bosätter du dig i familjära Östervärn kan du skapa en bra och smidig vardag för dig och din familj. Här bor du med närhet till lekplats, natur, förskola, skolor och flera mataffärer. Med cykel, bil eller buss tar du dig smidigt in till centrala Hässleholm som har mycket goda pendlingsmöjligheter. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Bostaden är besiktigad nivå 2 och för protokoll mejla mäklaren [email protected]. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 8