Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sandra Axelsson

Sandra Axelsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sadelvägen 5, Skyrup, Hässleholms kommun

Sadelvägen 5

Fritidshus
Skyrup, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 100 000 kr
70 + 5 m²
3 rum
1 106 m² tomt

I natursköna Skyrup finner vi detta välskötta fritidshus! Omgärdad av vacker natur, stengärde och på en rogivande plats med möjlighet till långa skogspromenader, en runda på golfbanan eller en fisketur. Det charmiga fritidshuset ligger på en trivsam och lättskött tomt på en återvändsgata. Huset rymmer väldisponerade ytor för familjeumgänge eller för egentid framför brasan. Här finns ett trevligt kök, ett stort vardagsrum och duschrum samt två sovrum. Trädäck i vinkeln som ger ett härligt läge på vårkanten. På sommaren är altanen bästa stället för avkoppling eller gemensam tid med familj och vänner. Uppvärmning sker med luft/luft, kamin och elelement. På tomten står dessutom ett gästhus för sommargästerna eller utrymme till förvaring samt ett förråd till trädgårdsredskap. Här får du ett fritidsboende med gångavstånd till 18-håls golfbanan i Skyrup, cykelavstånd till Finjasjön med bad och fiske samt närhet till både skog med vandringsleder i vacker natur. Bostaden är besiktigad och besiktningsprotokollet finns om mäklaren. För protokoll mejla [email protected]. Varmt välkommen på visning!

Fäladsvägen 50, Centralt, Bromölla kommun
Fäladsvägen 50, Centralt, Bromölla kommun, bild 2
Fäladsvägen 50, Centralt, Bromölla kommun, bild 3

Fäladsvägen 50

Radhus
Centralt, Bromölla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 050 000 kr
61 m²
2 rum
221 m² tomt

Detta charmiga radhus i ett plan är det perfekta hemmet för den som söker ett bekvämt och billigt boende. Ett välplanerat kök och bra matplats där kök och vardagsrum är i öppen plan. Sovrummet är rymligt och perfekt för en god natts sömn. I sovrummet finns gott om garderober till förvaring. Dessutom har duschrummet nyligen renoverats och blivit ett modernt duschrum, vilket ger dig den ultimata komforten och bekvämligheten i ditt eget hem. Bostaden har en idealisk plats för avkoppling i uterummet som är inglasat. Detta gör att du förlänger utomhus säsongen och kan njuta av frisk luft och naturens skönhet. Trädgården är mindre och enkel att underhålla med lättare trädgårdsarbete. Bilen parkeras vid parkeringsplats eller i garage. Vid bostaden finns ett eget förråd för t ex cykeln eller trädgårdsredskap samt ett förråd vid garagebyggnaden. Här bor du nära skola, förskola och området har gott om cykelvägar för tryggare väg till skola. Det här radhuset har allt du behöver för ett bekvämt och avslappnat livsstil. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem! Bostaden är besiktigad och protokoll finns hos mäklaren och för protokoll mejla [email protected]. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Farstorpsvägen 28, Bjärnum, Hässleholms kommun

Farstorpsvägen 28

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 150 000 kr
117 + 37 m²
5 rum
1 097 m² tomt

Trivsam familjevilla med generösa ytor och där allt är på ett plan! Bostaden är belägen i utkanten av Bjärnum med lättskött tomt i anslutning till grönområde. Boendet disponeras på 117 kvm och erbjuder tre generösa sovrum vilket gör det idealiskt för barnfamiljer eller för de som gillar att bo utan trappor. I kök, vardagsrum och matrum finns stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus och skapar en härlig atmosfär. Bostaden erbjuder fina och luftiga sällskapsytor och blir den självklara platsen att umgås på med nära och kära. Här finns ett snyggt duschrum och en lyxig gästtoalett. På baksidan finns en härlig altan som har läge mot grönområde där man kan njuta av soliga dagar och kvällar. På den lättskötta trädgårdstomten finns bra gräsytor – perfekt för lek, spring och den obligatoriska studsmattan. Stor uppfart med utrymme för flera bilar och vidbyggt garage för en bil. I Bjärnum bor man med närhet till skola, förskola, idrottsanläggning och i de centrala delarna finns matbutik, vårdcentral och tågstation. Orten trafikeras med Pågatågen. Varmt välkommen att anmäla din plats till visningen redan idag!

Finlandsgatan 8B, Tyringe, Hässleholms kommun

Finlandsgatan 8B

Lägenhet
Tyringe, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
325 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
3 739 kr/mån
6 132 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna bostadsrätt på första våningen med tillgång till inglasat uterum i markplan. Bostaden erbjuder ett kök med köksinredning i original, vardagsrum med nytt parkettgolv och ett sovrum. Bostaden har ett badrum som renoverades vid föreningens stambyte 2012. På Finlandsgatan bor du på centralt läge i Tyringe med närhet till tågstation, skola och mataffär. Varmt välkommen på visning

  • Uteplats
Åkaregatan 7A, Centrum, Hässleholms kommun

Åkaregatan 7A

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 200 000 kr
84,5 m²
4 rum
vån 2/3
5 713 kr/mån
14 201 kr/m²

I attraktivt och centralt läge står denna välplanerade fyra redo för sin nästa ägare. Med 84 välplanerade kvadratmetrar på det rätta läget, i trivsamma kvarter, bor du bekvämt och omgiven av lummiga grönområden. Bostaden ligger på två våningen med en väl tilltagen inglasad balkong och med omedelbar närhet till gräsmatta och parkområde. Köket är en nostalgisk pärla med originalinredning och lägenheten strålar av karaktär lägg där till tre välplanerade sovrum. Helkaklat duschrum och en gästtoalett. Inre fond om ca 16 000 kr att använda till att sätta sin egna prägel. En bostad som har plats för såväl samvaro som avskildhet. En vardagslyx du snabbt och gärna vänjer dig vid. Här bor du helt enkelt med närhet till all tillgänglig service! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Torggatan 6B, Tyringe, Hässleholms kommun

Torggatan 6B

Lägenhet
Tyringe, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
320 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
4 032 kr/mån
5 424 kr/m²

Välkommen till denna välskötta tvårumslägenhet på centralt läge i Tyringe! Bostaden är belägen på första våningen med balkong i söderläge och har en mycket hemtrevlig atmosfär. Lägenheten har charmigt kök med bra matplats, vardagsrum med mycket ljusinsläpp samt lugnt och behagligt sovrum. Lägenheten är belägen i centrala Tyringe nära tågstation med bra pendlingsmöjligheter. Mycket nära till mataffär och apotek. En kort promenad bort finner man idrottsanläggningar, badhus och fina grönområden. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Stenbocksgatan 19A, Tyringe, Hässleholms kommun

Stenbocksgatan 19A

Lägenhet
Tyringe, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
420 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
4 322 kr/mån
6 364 kr/m²

Här får du ett bekvämt och lättskött boende på bottenplan i välskött förening. Ett boende utan trappor. Modernt och välutrustat kök som har generösa arbetsytor, släta köksluckor och har bra plats för matbord. I det mysiga och lättmöblerade vardagsrummet finns fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. Smakfullt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Från sovrummet når du den mysiga balkongen i västerläge med lummig och lekfull omgivning. Nyrenoverat duschrum i neutrala färger med egen tvättmaskin. Bosätter du dig på Stenbocksgatan bor du med promenadavstånd till mataffär och du tar dig smidigt till Hässleholm med bil eller tåg. En parkeringsplats ingår och extra p-plats kan finnas att hyra separat. Trevlig innergård med bland annat grill- och lekplats. I huset finns även bekvämligheter såsom förråd och matkällarförråd. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Vallgatan 23C, Centrum, Hässleholms kommun

Vallgatan 23C

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 050 000 kr
77,8 m²
3 rum
vån 1/3
4 943 kr/mån
13 496 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3:a på första våningen, som ligger i ett centralt och lugnt område i Hässleholm. Fräsch och modern utrustning med nyrenoverad inredning är denna lägenhet helt inflyttningsklar. Här finns allt du behöver för att trivas och skapa ditt eget drömboende. Den trevliga planlösningen ger dig gott om utrymme att leva och umgås i. I det rymliga vardagsrummet finner du vacker fiskbensmönstrad ekparkettgolv och en härlig balkong i söderläge, där du kan njuta av solens strålar. Perfekt för att odla blommor eller bara koppla av med en kopp kaffe. Lägenheten ligger på gångavstånd till grönområde, flera mataffärer och närhet till kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. Förutom allt detta har du möjlighet att vara med och påverka genom att sätta din egna prägel på boendet. Med en adress på Vallgatan är du verkligen mitt i centrum, med bara några minuters promenad till resecentrum och stadskärnan. Kom och upplev själv allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda. Välkommen på visning!

  • Balkong
Videvägen 5, Östervärn, Hässleholms kommun

Videvägen 5

Radhus
Östervärn, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 795 000 kr
104 + 37 m²
5 rum
467 m² tomt

Villa på Videvägen 5 erbjuder en optimal planlösning och en funktionell utformning. Huset är välvårdat och varit i familjens ägo sen 60-talet. Rummen har en fin kontakt med varandra vilket gör att familjen kan vara tillsammans och samtidigt ägna sig åt olika sysslor. Ett lättskött hus med en tomtstorlek som passar dig som vill ägna din tid åt annat än trädgårdssysslor. Ljust kök och matplats där köksinredningen är välskött och original. Det finns gott om fina förvaring- och arbetsytor i köket och bra plats för köksbord. Sällskapsrummet och matrum/sovrum har fint ljusinsläpp i anslutning till köket. Bostaden har tre bra sovrum i varierande storlek. Badrum med badkar och en gästtoalett. Bostadens tvättrum nås via köket och här finns även genomgång till garaget och flera förrådsutrymmen. Från köket tar du dig vidare ut till ett inglasat uterum och här når du även baksidans lilla trädgård. Familjens bil parkerar du i carporten eller i garaget. Bosätter du dig i familjära Östervärn kan du skapa en bra och smidig vardag för dig och din familj. Här bor du med närhet till lekplats, natur, förskola, skolor och flera mataffärer. Med cykel, bil eller buss tar du dig smidigt in till centrala Hässleholm som har mycket goda pendlingsmöjligheter. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Bostaden är besiktigad nivå 2 och för protokoll mejla mäklaren [email protected]. Varmt välkommen på visning!

Trebackalånggatan 9, Ekedal, Hässleholms kommun

Trebackalånggatan 9

Villa
Ekedal, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
2 700 000 kr
140 + 40 m²
5 rum
625 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa i det eftertraktade området Ekedal i Hässleholm. Här erbjuds en ljus och luftig bostad med modern utrustning och en trevlig uteplats som bjuder på många soltimmar. Villan är perfekt för den familj som söker ett barnvänligt läge med närhet till kommunikationer. Här finns gott om utrymme med sina 140 kvadratmeter fördelade på 5 rum. Uteplatsen är verkligen något utöver det vanliga. Här finns ett härligt uterum, delvis inglasat, där du kan njuta av naturen året runt. På det stora trädäcket finns även en uppvärmd pool för svalkande dopp under varma sommardagar. Renoveringarna är löpande och fastigheten har kontinuerligt underhållits. Dessutom finns det solceller på taket som bidrar till hållbar energiförbrukning. Du kommer att älska att spendera tid i detta underbara hem där du kan koppla av framför eldstaden eller njuta av solen på soldäcket med terassmarkis. Möjligheterna är oändliga! Välkomna till Trebackalånggatan 9 - där drömmar blir verklighet.

Visar alla 10