Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stavshult 4087B, Vittsjö, Hässleholms kommun

Stavshult 4087B

Fritidshus
Vittsjö, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
990 000 kr
90 m²
5 rum
740 m² tomt

I naturnära Stavshult finner vi denna välskötta, men samtidigt välbevarade fastighet belägen precis intill den slingrande Vieån med fina vandringsmöjligheter. Huset har nyttjats som fritidsboende av nuvarande ägare under hela året. Huset, med anor från tidigt 1900-tal, består av ett entréplan innehållande en hall med smart förvaring, ett kök med en äldre vedspis bevarad, ett matrum med kamin, ett TV-rum, en finentré med uppgång till ovanplanet, ett sovrum innehållande ytterligare en kamin samt ett renoverat badrum med tvättmöjligheter. Det övre planet inreddes år 2013 med samma karaktär som ursprungsdelen - brädgolv, en synlig murstock och ljusa nyanser är några exempel. Planet består av en hall som binder samman de två sovrum längs vars en gavel. På tomten finns förutom gräsyta och växtlighet även två förrådsbyggnader i gott skick samt en pergola mot den vackra stenmuren. Pergolan är en perfekt plats för varma dagar! Vattentillförsel genom egen grävd brunn. Avloppet är kommunalt. Fiber är inkopplat. Huset är besiktigat och vattenprov är utfört. Stavshult/Mölleröd är ett mycket naturskönt område med närhet till flera olika badplater och Skåneleden som följer ån, bara ett stenkast från huset. På sommaren finns ett café nere vid ån. Vittsjö är beläget cirka 8 kilometer bort. Här finns bland annat matbutik och tågstation Välkommen att boka din plats på visning!

Biskopsgården 3199D, null, Östra Göinge kommun

Biskopsgården 3199D

Gård/Skog
Östra Göinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
3 700 000 kr
85 m²
3 rum
23,7 ha tomt

Via en slingrande grusväg tar vi oss till det röda torpet med vita knutar beläget högt med tillhörande skogsmark runtomkring. Förutom den vackra platsen så kan här upplevas något så ovanligt som tystnad och lugn. Fastigheten innehar (enligt skogsbruksplan) 23,7 hektar mark. Trädslagen är främst tall och gran, men det finns även inslag av löv. Marken består av 18.3 hektar produktiv skogsmark och knappa 4,8 hektar myr med fina jaktmöjligheter. Virkesinnehållet bedöms till cirka 2530 m3sk och det finns både avverkningsbar skog, gallringsskog, röjningsskog och kalmark. Jakträttigheter tillfaller nästa ägare. Rådjur, älg, vildsvin och småvilt rör sig på marken. Bostadshuset har omkring 1990 genomgått tillbyggnad och en omfattande renovering. De cirka 85 kvadratmeterna boyta består av ett entréplan innehållande en praktisk hall, ett kök med matplats, två sovrum samt WC/dusch. På det övre planet finns ett öppet allrum med den fina murstocken i centrum. På tomten finns dessutom ett förråd, ett vedskjul samt en charmig gäststuga med egen murstock som skulle kunna bli ett perfekt ställe för gäster! Biskopsgårdens landskap karakteriseras av skogsmark som bryts av med öppen mark. Här finns fina vandringsmöjligheter på välskötta grusvägar och i naturen. Byn är belägen mellan Älmhult, Osby och Lönsboda. Besiktning, skogsbruksplan och vattenprov är utfört. Fastigheten säljs med friskrivning. Välkommen att boka din plats på visning!

Gustavsgatan 7D, Väster, Hässleholms kommun

Gustavsgatan 7D

Lägenhet
Väster, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 275 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 375 kr/mån
17 832 kr/m²

Välkommen till den välskötta föreningen Brf Vadaren på Väster i Hässleholm och denna nyrenoverade trerummare om 71,5 kvadratmeter en halv trappa upp. Här erbjuds ett jämförbart alternativ till nyproduktion men med fördelarna av en äldre och solid bostadsrättsförening. Lägenheten erbjuder en rymlig hall med fina förvaringsmöjligheter, ett vardagsrum med plats för såväl Tv- som matgrupp, Två sovrum, varav ett större, ett helkaklat badrum med möjlighet till tvättmaskin samt helt nytt kök med modern utrustning. Från köket nås balkongen i söderläge! Bostadsrättsföreningen är en välskött och lågt belånad förening som bland annat genomfört stambyte, fönsterbyte och balkongrenoveringar. I avgiften ingår värme, vatten, bredband och TV. På Gustavsgatan bor du på en lugn adress med närhet till grönområden, förskolor och skolor och Hässleholms centrala delar - här finns bland annat en tågstation med goda förbindelser mot Lund, Malmö och Köpenhamn! Välkommen att boka din plats på visning!

 • Balkong
Stenbocksgatan 19B, Tyringe, Hässleholms kommun
 • Imorgon kl 16:00

Stenbocksgatan 19B

Lägenhet
Tyringe, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
325 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/3
4 324 kr/mån
4 924 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårumslägenhet belägen på andra våningen på Stenbocksgatan i Tyringe. Med en yta på generösa 66 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme. Bostaden har en genomtänkt planlösning med ett rymligt vardagsrum och ett separat sovrum med utgång till balkongen. Här finns också en klädkammare för bra förvaringsutrymme. Lägenheten har en inre fond om ca 9 500kr att använda! Här bor du på promenadavstånd till mataffär och du tar dig smidigt till Hässleholm med bil eller tåg. Härlig innergård med grönområde och lekplats! Till lägenheten finns både ett förråd och matkällarförråd. Varmt välkommen att boka din plats på visning!

 • Plus
 • Balkong
Apelhult 1716, null, Älmhults kommun

Apelhult 1716

Gård/Skog
Älmhults kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
3 950 000 kr
101 + 111 m²
6 rum
48 ha tomt

Välkomna till den lilla byn Apelhult som är belägen cirka 10 minuters bilväg från Älmhult! Denna hästgård innehåller ett välskött bostadshus med möjlighet att förfoga över dryga 200 kvm, ett tillbyggt och renoverat stall och inte minst cirka 48 hektar mark. Bostadshuset stod klart 1986 och rymmer idag ett entréplan samt ett fullt inrett källarplan. Entréplan består av ett kök med matplats, två sovrum, ett helkaklat badrum samt ett vardagsrum som hänger ihop med det inglasade uterummet med vacker utsikt över marken. Källarplanet består av ett helkaklat badrum, WC, ytterligare tre möjliga sovrum och tvättstuga. Här finns även praktiska utrymmen som förråd och pannrum (bergvärme). Den äldre ladugården har gjorts om för att anpassas efter dagens önskemål. Häststallet innehar 4 boxar (varav 2 för storhäst), spolspilta med varmvatten och sadelkammare. Övriga delar av ladugården nyttjas idag som verkstad, förråd, samt tre carports. Övriga ekonomibyggnader är en ligghall för hästar, en maskinhall med 4 ställplatser, ett vedförråd samt ett hönshus. Markens fördelning är cirka tre hektar betesmark omkring gårdscentrat som idag betas av hästar och emellanåt kor. På en del av betesmarken har en paddock anlagts om cirka 23x35 meter. Skogsmarken följer efter betesmarken och innehåller främst björk, gran och tall. Därefter når vi impedimentmarken (cirka 48 hektar) med dess karakteristiska tallskog och fina jaktförutsättningar! I grannbyn Bråthult, en kilometer ifrån Apelhult, finns både förskola och skola (F-6). Välkommen att boka din plats på visning!

Snärshult 5104, Vittsjö, Hässleholms kommun

Snärshult 5104

Villa
Vittsjö, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 195 000 kr
192 + 84 m²
4 rum
2 543 m² tomt

Välkommen till en vacker plats och en mäktig byggnad i den lilla byn Snärshult, belägen utanför Vittsjö. Fastigheten har varit i missionsföreningens ägo sedan 1923 och har genom åren fullt ut nyttjats av föreningen. Nu är det dags för en ny ägare att utforma denna byggnad efter egna önskemål. Att utgå ifrån finns souterrängplanet som grävdes ut under början av 1980-talet och som idag innehåller entré, två toaletter, allrum, hobbyrum samt vattenrum. Centralt på planet finns två värmande kaminer som är godkända för eldning. Den delen av byggnaden som sticker ut är trots allt entréplanet som, förutom en större entré/kapprum, rymmer två mäktiga och välbevarade salar. I varje sal finns vars en kamin som är godkänd för eldning. Den stora salen innehåller även välbevarade handmålningar som är från när huset byggdes. På det övre planet finns idag ett rum med känsla av en vindsvåning och utsikt över den stora salen! De dryga 2500 kvadratmeterna tomt rymmer ett förråd och lättskött gräsyta runtomkring. Genom omkringliggande åkrar ges en vacker bild av Snärshults öppna landskap! Byggnaden är besiktigad och säljs med friskrivning. Fiber är indraget. Välkommen att boka din plats på visning!

Hultahusvägen 36, Emmaljunga, Hässleholms kommun
 • Tis 28 maj kl 16:30

Hultahusvägen 36

Villa
Emmaljunga, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
995 000 kr
185 m²
8 rum
1 759 m² tomt

Välkomna till denna familjevilla på Hultahusvägen 36 som passar perfekt till den stora familjen. Här bor man i ett lugnt villakvarter med skogen som granne på baksidan av den tilltagna tomten. Huset är fördelat på två plan och har 4-5 sovrum, kök, vardagsrum och matplats i vinkel med kamin, allrum och badrum på båda planen. Huset har två fina uteplatser, en i öster och en i söderläge. Tomten är på hela 1759 kvm och inbjuder till mycket lek och avkoppling samt odlingsmöjligheter. I Emmaljunga bor du med många vackra strövområden i direkt anslutning till huset och närhet till Vittsjö, med alla dess sjöar, matbutik och tågstation. Boka in er på visning redan idag!

 • Plus
Fäladsvägen 50, Centralt, Bromölla kommun
Fäladsvägen 50, Centralt, Bromölla kommun, bild 2
Fäladsvägen 50, Centralt, Bromölla kommun, bild 3

Fäladsvägen 50

Radhus
Centralt, Bromölla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
950 000 kr
61 m²
2 rum
221 m² tomt

PRISJUSTERAT! Detta charmiga radhus i ett plan är det perfekta hemmet för den som söker ett bekvämt och billigt boende. Ett välplanerat kök och bra matplats där kök och vardagsrum är i öppen plan. Sovrummet är rymligt och perfekt för en god natts sömn. I sovrummet finns gott om garderober till förvaring. Dessutom har duschrummet nyligen renoverats och blivit ett modernt duschrum, vilket ger dig den ultimata komforten och bekvämligheten i ditt eget hem. Bostaden har en idealisk plats för avkoppling i uterummet som är inglasat. Detta gör att du förlänger utomhus säsongen och kan njuta av frisk luft och naturens skönhet. Trädgården är mindre och enkel att underhålla med lättare trädgårdsarbete. Bilen parkeras vid parkeringsplats eller i garage. Vid bostaden finns ett eget förråd för t ex cykeln eller trädgårdsredskap samt ett förråd vid garagebyggnaden. Här bor du nära skola, förskola och området har gott om cykelvägar för tryggare väg till skola. Det här radhuset har allt du behöver för ett bekvämt och avslappnat livsstil. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem! Bostaden är besiktigad och protokoll finns hos mäklaren och för protokoll mejla [email protected]. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Strandböke 5428, Västra Torup, Hässleholms kommun
 • Mån 27 maj kl 17:00

Strandböke 5428

Fritidshus
Västra Torup, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
760 000 kr
40 m²
3 rum
1 002 m² tomt

Välkommen till detta mysiga fritidshus med en naturnära omgivning i Västra Torup! Här finner du ett öppet kök och vardagsrum som ger en ljus och luftig känsla. Det helkaklade badrummet är stilrent. Vardagsrummet imponerar med högt i tak, en kamin för extra mysfaktor och en utgång till altanen/uteplatsen. Här kan du njuta av lugnet och umgås med familj och vänner. Dessutom erbjuder detta boende ett charmigt gästhus med bevarad karaktär och en trevlig uteplats att njuta av. Detta enplanshus erbjuder idag två sovrum samt ett rum/sovrum i gäststugan att disponera. Sammanhängande med gäststugan finns ett mindre rum som idag används som förråd. På den generösa tomtytan om 1002 kvadratmeter finns gott om plats för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av besiktningsprotokoll. Välkommen att boka din plats på visning av Strandböke 5428!

 • Plus
Rubinvägen 9, Tyringe, Hässleholms kommun
 • Sön 26 maj kl 12:30

Rubinvägen 9

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 850 000 kr
116 + 32 m²
4 rum
899 m² tomt

Välskött 1-plans villa på fin hörntomt med en mycket mysig trädgård på populära Stenberget i Tyringe. Bostaden har modernt och välutrustat kök i öppen plan med ett ljust vardagsrum. Vardagsrum har en fin och värmande kamin som förhöjer mysfaktorn. I köket och dess matplats finns det gott om utrymme för umgänge med familj och vänner. Det finns nu två sovrum som lätt kan göras om till tre sovrum. Mysigt badrum med både dusch och badkar, praktisk tvättstuga och en gästtoalett. Från köket nås det härliga och mysiga uterummet som har gott om plats för familjen och större sammankomster. Trädgården utgörs av flera lummiga trädgårdsrum och lekvänliga ytor samt ett mysigt trädäck med pergola. En trädgård för trädgårdsintresserade. Lugnt och populärt område med gångavstånd till skogs- och naturområde med fina promenad- & löpspår. Nära till lek yta för barnen och ett lugnt läge i populärt villaområde. Bostaden är besiktigad och för protokoll mejla [email protected] Välkommen på visning!

 • Plus
Ringvägen 24, Bjärnum, Hässleholms kommun

Ringvägen 24

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
695 000 kr
98 + 48 m²
4 rum
1 137 m² tomt

Välkomna till Ringvägen 24 och denna enplansvilla på hörntomt! Huset kräver renovering, men har en bra grund att utgå ifrån i form av en bra planlösning i ett plan, ett uppdaterat värmesystem och en tomt med flera möjligheter. Via entrén på husets norra sida kliver vi in genom en av entréerna. Härifrån nås två av de tre sovrummen, vardagsrummet med utgång till husets baksida, badrummet och köket med plats för en större matgrupp. Utöver detta innehåller även huset en toalett, tvättstuga som även är groventré samt förrådsdel. Sammanhängande med huset finns ett garage med plats för en bil. Huset värms av en luft/vatten värmepump. Då huset är placerat mitt på tomten så finns det tomtyta runtom hela huset. De dryga 1100 kvadratmeterna ger möjlighet till både odlingsland, rabatter och uteplatser. Inom gångavstånd finns bland annat skola, förskola, matbutik och flera idrottsaktiviteter. Tågstationen tar dig snabbt till Hässleholm och Markaryd. Fastigheten säljs med friskrivning. Välkommen att boka din plats på visning!

Kulvägen 20, Vankiva, Hässleholms kommun

Kulvägen 20

Villa
Vankiva, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 150 000 kr
112 + 112 m²
5 rum
1 067 m² tomt

Här erbjuds möjlighet att flytta in på en lugn adress med närhet till både natur och idrottsplats. Huset är ett enplanshus med inredd källare vilket ger och många möjligheter! Entréplanet består av en hall som binder samman planet, tre sovrum med goda förvaringsmöjligheter, ett vardagsrum med kamin, ett kontor som även kan fungera som barnrum, ett äldre badrum samt ett kök med tillhörande matplats. Källarplanet tillhandahåller ett stort allrum - perfekt som lek- eller spelrum, en helkaklad dusch/WC, en rymlig tvättstuga två rum samt praktiska förrådsutrymmen. I Vankiva bor du med cykelavstånd (cirka 6 km) till Hässleholms centrala delar - stormarknader, idrottscenter, skolor samt en tågstation med utmärkta pendlingsmöjligheter till inte minst Lund, Malmö och Köpenhamn Välkommen att boka din plats på visning!

Finjavägen 53, Tyringe, Hässleholms kommun

Finjavägen 53

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
2 795 000 kr
207 m²
6 rum
1 381 m² tomt

Välkomna till Finjavägen 53 och denna välplanerade villa på 207 kvm fördelat på två plan. Här finns fyra - fem sovrum, kök, vardagsrum i vinkel, allrum samt badrum på båda plan. Villan har en stor fin insynsskyddad uteplats i söderläge med trädäck och uterum. Dessutom finns här ett stort dubbelgarage och tilltagen uppfart på tomten. I Tyringe bor man med närhet till skola, tågstation, mataffärer och promenad- och motionsspår. Hässleholms centrala delar ligger bara ca 10 minuter bilresa bort, och där finns centrum med affärer, restauranger och centralstation. Boka in er på visning redan idag!

Vallgatan 27, Centrum, Hässleholms kommun

Vallgatan 27

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
640 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
5 341 kr/mån
11 429 kr/m²

Välkommen till Vallgatan 27 och denna lägenhet på 2rok! Bostaden är disponerad på 56 kvm med kök, sovrum, helkaklat badrum som renoverades vid föreningens stambyte 2020 och ett vardagsrum med utgång till balkongen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Emelie Simmingsköld redan idag vid intresse!

 • Balkong
Strandängsvägen 3E, Finjasjö Park, Hässleholms kommun

Strandängsvägen 3E

Radhus
Finjasjö Park, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
2 175 000 kr
100 m²
4 rum
6 750 kr/mån
21 750 kr/m²

Välkommen till Strandängsvägen i Finjasjö Park och dessa 100 välplanerade kvadratmeter innehållande såväl tre sovrum samt både badrum/tvättstuga och toalett. Här finns dessutom ett kök i öppen planlösning med vardagsrummet samt ett härligt trädäck med utekök och markis mot den rofyllda lövskogen! Lägenheten har under byggnation 2018 bland annat utrustats med genomgående vitlaserat ekparkettgolv samt spotlights. Huset värms upp av en effektiv frånluftsvärmepump som fördelar värmen genom golvvärme vilket ger energiklass C. Från Strandängsvägen 3E så bor du med närhet till naturen i form av såväl skog som sjö. Om man önskar ta sig till Hässleholms centrala delar så kan avgår stadsbuss i direkt anslutning till marklägenheten. Välkommen att boka din plats på visning!

 • Uteplats
Vassgatan 2, Vinslöv, Hässleholms kommun

Vassgatan 2

Villa
Vinslöv, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
3 950 000 kr
174 m²
6 rum
924 m² tomt

PRISJUSTERAT! På Vassgatans hörntomt finner vi denna nyproducerade villa med hög standard. Huset 174 kvadratmeter boyta fördelar sig om ett entréplan bestående av en rymlig hall, kombinerad tvättstuga/teknikrum/groventré, ett helkaklat badrum, ett rymligt sovrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. På det övre planet finner vi ett centralt beläget allrum, tre sovrum samt ytterligare ett helkaklat badrum. Intill huset har en carport med tillhörande förråd uppförts. I förrådet finns den effektiva luft/vatten värmepumpen. På Vassgatan flyttar man till en lugn gata med goda pendlingsmöjligheter till såväl Kristianstad som Hässleholm. I Vinslöv finns bland annat idrottsplats, tågstation, matbutik samt flera förskolor och skolor. Välkommen att boka din plats på visning!

Trebackalånggatan 66, Ljungdala, Hässleholms kommun
 • Sön 26 maj kl 10:30
Trebackalånggatan 66, Ljungdala, Hässleholms kommun, bild 2
Trebackalånggatan 66, Ljungdala, Hässleholms kommun, bild 3

Trebackalånggatan 66

Lägenhet
Ljungdala, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 750 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/1
3 197 kr/mån
21 605 kr/m²

Välkommen till Trebackalånggatan 66! Här bor du i en inflyttningsklar och välplanerad lägenhet på markplan i en välskött förening. Bostaden som tidigare varit en trea har fått ytterligare ett sovrum och erbjuder därmed 3 sovrum, ett kök i öppen anslutning till vardagsrummet, en väl tilltagen klädkammare samt ett renoverat badrum med takfönster. Från vardagsrummet nås även ett stort inglasat uterum (på ca 21 kvadratmeter) som stod klart 2020/2021. Den välskötta bostadsrättsföreningen gör att avgiften endast uppgår till 3017,33kr i månaden! I avgiften ingår TV, bredband och värme. På Ljungdala bor du med promenadavstånd till flera förskolor, skolor och matbutiker. Hässleholms centrala delar, som bland annat erbjuder goda kommunikationer, är beläget cirka två kilometer bort. Välkommen att boka din plats på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Drottninggatan 113, Bokeberg, Hässleholms kommun

Drottninggatan 113

Lägenhet
Bokeberg, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
795 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/7
3 914 kr/mån
12 231 kr/m²

Välkomna till Drottninggatan 113 och denna rymliga tvåa på 65 kvadratmeter. Lägenheten består av hall, stort vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, kök med plats för matbord samt ett sovrum. Lägenheten är belägen på en hörna på andra våningen och har inglasad balkong. HSB-föreningen är välskött och har de senaste åren genomfört fasadrenovering, stambyte och takbyte. I avgiften ingår garageplats i gemensamt garage, TV och bredband. Här finns även en inre reperationsfond på ca 17.000 kronor som köparen kan använda för framtida renoveringar. Här bor man bekvämt i ett lugnt område med både närhet till stans centrala delar samt mataffärer och naturen. Ett stenkast bort ligger Hässleholm centralstation med perfekta pendlingsmöjligheter. Boka in er på visning redan idag!

 • Balkong
 • Hiss
Laves väg 11, Broby, Östra Göinge kommun

Laves väg 11

Villa
Broby, Östra Göinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 450 000 kr
139 m²
5 rum
900 m² tomt

Välkomna till Laves väg 11 och denna välskötta familjevilla på en fin trädgårdstomt. Denna villa passar perfekt för barnfamiljen som vill bo på en lugn gata med ett bra läge i Broby. Villan har ett fräscht kök, tre sovrum, två allrum, tvättstuga och badrum på båda plan. Huset har även ett trevligt uterum med gott om plats för umgänge samt ett garage och förråd. Fiber är indraget och villan är besiktigad och det kommer även att tecknas en dolda fel försäkring i sambans med försäljningen. Missa inte denna chans och boka in er på visning redan idag!

Farstorpsvägen 28, Bjärnum, Hässleholms kommun

Farstorpsvägen 28

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 150 000 kr
117 + 37 m²
5 rum
1 097 m² tomt

Trivsam familjevilla med generösa ytor och där allt är på ett plan! Bostaden är belägen i utkanten av Bjärnum med lättskött tomt i anslutning till grönområde. Boendet disponeras på 117 kvm och erbjuder tre generösa sovrum vilket gör det idealiskt för barnfamiljer eller för de som gillar att bo utan trappor. I kök, vardagsrum och matrum finns stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus och skapar en härlig atmosfär. Bostaden erbjuder fina och luftiga sällskapsytor och blir den självklara platsen att umgås på med nära och kära. Här finns ett snyggt duschrum och en lyxig gästtoalett. På baksidan finns en härlig altan som har läge mot grönområde där man kan njuta av soliga dagar och kvällar. På den lättskötta trädgårdstomten finns bra gräsytor – perfekt för lek, spring och den obligatoriska studsmattan. Stor uppfart med utrymme för flera bilar och vidbyggt garage för en bil. I Bjärnum bor man med närhet till skola, förskola, idrottsanläggning och i de centrala delarna finns matbutik, vårdcentral och tågstation. Orten trafikeras med Pågatågen. Varmt välkommen att anmäla din plats till visningen redan idag!

Dalvägen 10, Marklunda, Osby kommun

Dalvägen 10

Villa
Marklunda, Osby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 295 000 kr
132 m²
5 rum
835 m² tomt

Välkomna till denna välplanerade och väl omhändertagna villa på det lugna området i Marklunda i Osby! Huset, som varit i samma ägares hand sedan 1985, har genom åren genomgått flera förbättringar. Tak och badrum är de senaste åtgärderna som genomförts. Fiber är inkopplat. Huset består idag av en öppen hall med förvaringsmöjligheter, ett stort L-format vardagsrum, ett kök med matplats, tvättstuga, två kaklade badrum samt 4 sovrum. På husets baksida finns en mysig altan som erbjuder soltimmar från tidig morgon till eftermiddag! På den lättskötta tomen finns förutom gräsyta även stensättningar, diverse växtlighet, rabatter samt både carport och förråd. På Marklunda bor man på ett lugnt område med närhet till väg 23 för snabb pendling både norr- och söderut. Dryga 3 kilometer bort finner vi Osbys centrala delar som bland annat innehåller tågstation, flera matbutiker, skolor och förskolor. Välkommen att boka din plats på visning!

Stenbocksgatan 19A, Tyringe, Hässleholms kommun

Stenbocksgatan 19A

Lägenhet
Tyringe, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
420 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
4 322 kr/mån
6 364 kr/m²

Här får du ett bekvämt och lättskött boende på bottenplan i välskött förening. Ett boende utan trappor. Modernt och välutrustat kök som har generösa arbetsytor, släta köksluckor och har bra plats för matbord. I det mysiga och lättmöblerade vardagsrummet finns fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. Smakfullt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Från sovrummet når du den mysiga balkongen i västerläge med lummig och lekfull omgivning. Nyrenoverat duschrum i neutrala färger med egen tvättmaskin. Bosätter du dig på Stenbocksgatan bor du med promenadavstånd till mataffär och du tar dig smidigt till Hässleholm med bil eller tåg. En parkeringsplats ingår och extra p-plats kan finnas att hyra separat. Trevlig innergård med bland annat grill- och lekplats. I huset finns även bekvämligheter såsom förråd och matkällarförråd. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Hantverksgatan 42, Bjärnum, Hässleholms kommun

Hantverksgatan 42

Tomt
Bjärnum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
320 000 kr
2 120 m² tomt

Centralt belägna tomter i Bjärnum som erbjuder en total yta på 2 120 kvadratmeter och ger dig möjlighet att skapa något eget. Med sitt centrala läge har du bekvämt tillgång till vad Bjärnums centralare delar med mataffär, bank, skola, simhall, kollektivtrafik m.m. Drömmer du om att bygga ditt eget hem eller kanske ett mindre företag? Då är denna tomt perfekt för dig! Här finns möjligheter att skapa något efter dina önskemål. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Vallgatan 23C, Centrum, Hässleholms kommun

Vallgatan 23C

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
950 000 kr
77,8 m²
3 rum
vån 1/4
4 943 kr/mån
12 211 kr/m²

Prisjusterat! Välkommen till denna välplanerade 3:a på första våningen, som ligger i ett centralt och lugnt område i Hässleholm. Fräsch och modern utrustning med nyrenoverad inredning är denna lägenhet helt inflyttningsklar. Här finns allt du behöver för att trivas och skapa ditt eget drömboende. Den trevliga planlösningen ger dig gott om utrymme att leva och umgås i. I det rymliga vardagsrummet finner du vacker fiskbensmönstrad ekparkettgolv och en härlig balkong i söderläge, där du kan njuta av solens strålar. Perfekt för att odla blommor eller bara koppla av med en kopp kaffe. Lägenheten ligger på gångavstånd till grönområde, flera mataffärer och närhet till kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. Förutom allt detta har du möjlighet att vara med och påverka genom att sätta din egna prägel på boendet. Med en adress på Vallgatan är du verkligen mitt i centrum, med bara några minuters promenad till resecentrum och stadskärnan. Kom och upplev själv allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda. Välkommen på visning!

 • Balkong
Svetsvägen 6, null, Osby kommun

Svetsvägen 6

Övrigt
Osby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
2 250 000 kr
1,1 ha tomt

På industriområdet Sydost i Osby finner vi denna kontorsfastighet som idag nyttjats som kontorshotell, men även lämpar sig som kontorsplatser till ett företag. Den stora tomten om drygt 1 hektar är till stor del uppfylld med material möjliggör för fler byggnader och uppställningsplatser. Kontorsfastigheten innehåller sammanlagt 6 kontor, teknikrum/förråd, två toaletter, dusch och gemensamt kök med matplats. Byggnaden är i grund och botten moduler som flyttades till platsen under 2011. Under 2015 har sedan en ombyggnation gjorts inkluderande isolering, nytt tak och renovering av ytskikt. Det finns idag en hyresgäst kvar som snart lämnar. Därefter är fastigheten fri att nyttjas efter önskemål för näste ägare. På industriområdet Sydost finns idag flera företag inom bygg, transport, klimatstyrning, vatten med flera. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka din visning!

Visar 1 - 25 av 33