Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

Mäklare

Drottninggatan 153, Bokeberg, Hässleholms kommun

Drottninggatan 153

Lägenhet
Bokeberg, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

950 000 kr

81 m²

3 rum

4 324 kr/mån

11 728 kr/m²

Trerumslägenhet på populära Bokeberg där du har möjligheter att sätta din egna prägel och trots att den har ett visst renoveringsbehov finns det mycket att tycka om med denna bostad. Det här är en kvadratsmart lägenhet med fönster i flera väderstreck och härlig atmosfär. En trea som har stor potential att bli ett riktigt trivsamt hem! Kök med matplats där köksinredning har originalstomme, helkaklat duschrum renoverat vid stambyte och två sovrum. Inglasad balkong i söder läge som ger många soltimmar. I reparationsfonden finns det ca 17 600 kr att renoverat och sätta sin egna karaktär i hemmet. Våning 2 av 3 utan hiss. Bostaden ligger på bästa tänkbara läge med centralstationen bara ett stenkast bort och närhet till flera större matbutiker och skolor. HSB Brf Bokeberg är en stabil förening där värme, vatten dessutom parkeringsplats i gemensamt garage ingår i månadsavgiften. Välkomna på visning!

 • Balkong
Parkgatan 11A, null, Osby kommun

Parkgatan 11A

Lägenhet
Osby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

550 000 kr

67 m²

3 rum

4 337 kr/mån

8 209 kr/m²

Välkommen till tredje våningen och denna välplanerade trea om 67 kvadratmeter! Lägenheten består av en hall med förvaringsmöjligheter, ett kök med matplats och utrustning som de flesta önskar, ett badrum innehållande bland annat tvättmaskin, ett vardagsrum med plats för såväl mat- som soffgrupp samt två sovrum. Från vardagsrummet nås balkongen i söderläge! Önskar man förändra något så finns det 5567 kr att disponera i den inre fonden. Bostadsrättsföreningen förvaltas av HSB och är välskött - under 2019 stod stambytet klart i föreningen. Föreningen har dessutom bundna lån fram till 2025 med räntor som många drömmer om idag. På Parkgatan bor du med promenadavstånd till Osbys centrala delar som bland annat erbjuder goda tågkommunikationer till bland annat Hässleholm, Malmö och Älmhult. I närområdet finns även flera matbutiker, idrottscenter, skolor och förskolor. Välkommen att boka din plats på visning!

 • Balkong
Möllerödsgatan 4A, Tyringe, Hässleholms kommun

Möllerödsgatan 4A

Lägenhet
Tyringe, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

1 175 000 kr

80 m²

3 rum

4 187 kr/mån

14 688 kr/m²

På populära Möllerödsgatan hittar du denna välplanerade marklägenhet på hörntomt! Marklägenheten ger en huskänsla, inte minst med på grund av de två täpporna och uterummet. Bostaden erbjuder utöver detta kök med matplats, två rymliga sovrum, vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, WC samt duschrum. Till bostadsrätten finns en inre fond om dryga 6000 kr. BRF Tvärskog är en välskött förening med låga avgifter. I månadsavgiften ingår bredband, TV och parkering. Individuell mätning av varm- och kallvatten. Här på Möllerödsgatan är läget lugnt och otrafikerat. I närområdet hittas matbutiker, skola, idrottsanläggningar, fina grönområden och tågstation. Välkommen att boka din plats på visning!

 • Uteplats
Tviggasjö 1628, Bjärnum, Hässleholms kommun

Tviggasjö 1628

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

1 700 000 kr

135 m²

5 rum

5 151 m² tomt

Ett unikt tillfälle att förvärva en fastighet på högt och magiskt läge med utsikt över Västra sjö strax utanför Bjärnum. Det här projektet är en oslipad diamant som har charmiga detaljer att bevara och renovera för att behålla husets karaktär och känsla. Husets planlösning utgör idag ett arbetskök med vy över sjön, separat matplats, allrum i etage med delvis ryggåstak med utgång till trädgården. Vidare finns tre sovrum i varierande storlek samt separat badrum med äldre tätskikt. Bostadens tidigare ägare har rökat inomhus. Separat gästhus med tvättrum, dusch och bastu. Här finns dessutom ett sovrum för övernattande vänner eller familj. Bostaden är belägen i naturskönt omgivning med skog och natur in på knuten. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Bostaden är besiktigad och besiktningsprotokoll finns hos mäklaren. För protokoll mejla: [email protected]

Klockaregatan 3, null, Osby kommun

Klockaregatan 3

Lägenhet
Osby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

495 000 kr

64,5 m²

2 rum

3 661 kr/mån

7 674 kr/m²

Här finns nu chans att förvärva denna fina tvårummare på centralt läge i Osby! Lägenheten har 2021 renoverats och fått nytt kök och nya ytskikt. Badrummet renoverades vid föreningens stambyte 2019. Bostaden har stor härlig balkong med utgång från vardagsrummet. På Klockaregatan 3 bor du på perfekt läge med närhet till bland annat tågstation, matbutik och skola. Boka in dig på visning redan idag!

Sagovägen 16, Ljungdala, Hässleholms kommun

Sagovägen 16

Radhus
Ljungdala, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

2 795 000 kr

154 m²

5 rum

282 m² tomt

Välkommen till Sagovägen 16 och detta välplanerade och välrenoverade radhus! Interiören består av en rymlig hall, ett stilrent och klassiskt Ballingslövkök, en praktisk tvättstuga, två helkaklade badrum, tre sovrum samt såväl vardagsrum som allrum, ett på varje plan. På entréplan finns dessutom ett inglasat uterum i västligt läge. Genom en samfällighet tillhandhålls garage med plats för en bil och en p-plats samt gästparkering. På Sagovägen bor du på en lugn gata med grönområden en stenkast bort. Förskola och skola nås med en kort promenad utan att behöva passera någon större väg. Dessutom finns Hässleholms centrala delar någon kilometer bort - här erbjuds bland annat utmärkta kommunikationer till Lund, Malmö och Köpenhamn. Välkommen att boka din plats på visning!

Snärshult 5118A, Vittsjö, Hässleholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Snärshult 5118A

Villa
Vittsjö, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

1 800 000 kr

220 m²

8 rum

9 562 m² tomt

Välkomna till Snärshult 5118 och detta idylliska ställe på ett lantligt läge. På fastigheten finns det ett boningshus, en gammal skola (där det har bedrivits företag) stort uthus, förrådsbyggnad samt garage och en tomt på hela 9562 kvm. Här är det bara fantasin som sätter gränser för vad man vill göra. Kanske skapa sitt drömboende, hyra ut eller ha som sommarställe? Här är många charmiga detaljer ifrån förr sparade och det är ett ställe som måste upplevas på plats. Snärshult ligger drygt 10 min norr om Vittsjö, där det finns tågstation, mataffär samt skola. Passa på att boka din plats på visning redan idag!

Gethornskroken 2C, Väster, Hässleholms kommun

Gethornskroken 2C

Lägenhet
Väster, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

795 000 kr

57 m²

2 rum

3 923 kr/mån

13 947 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och moderna tvårummare som är belägen på ett attraktivt område. Här möts du av en fantastisk inglasad balkong i soligt söderläge, ett ljust modernt kök och ett vardagsrummet med stora sociala ytor med bra ljusinsläpp. Lägg därtill en omtyckt och välskött förening med närhet till såväl grönområde, livsmedelsaffärer och centrum. Inre fond ca 6 300 kr för den nya ägaren att förvalta. Ett boende där den inglasade balkongen ger dig det lilla extra. Välkommen att boka din visningstid!

 • Balkong
Vallgatan 23B, Centrum, Hässleholms kommun

Vallgatan 23B

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

850 000 kr

55 m²

2 rum

3 546 kr/mån

15 455 kr/m²

På Vallgatan välkomnas vi in genom en grind till en skyddad innergård. Två trappor upp når vi denna mysiga och välplanerade tvåa. Lägenheten har en rymlig hall, ett sovrum med plats för dubbelsäng och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong. Bostadens kök har vita högblanka köksluckor och plats för matbord samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. På Vallgatan bor du centralt i Hässleholm med promenadavstånd till flera matbutiker, restauranger, tågcentral med pendlingsmöjligheter. Varmt välkommen att boka din plats på visning!

 • Balkong
Trädgårdsgatan 10, Tyringe, Hässleholms kommun

Trädgårdsgatan 10

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

850 000 kr

115 m²

4 rum

1 033 m² tomt

Välkomna till Trädgårdsgatan 10 i Tyringe, här finns chansen att sätta sin egen prägel på detta 30-tals hus. Entréplan består av de sociala delarna med charmigt kök, matrum och vardagsrum. På Ovanplan hittar vi husets två sovrum och ett litet allrum samt utrymme till förvaring. Huset ligger på en fin hörntomt med fruktträd och uteplats. Välkomna att boka in er på visning!

Vallgatan 18, Centrum, Hässleholms kommun
 • Budgivning pågår

Vallgatan 18

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

530 000 kr

26 m²

1 rum

1 199 kr/mån

20 385 kr/m²

Välkomna till denna mysiga enrummare på 26 kvm som finns högst upp i huset på centralt läge i Hässleholm! Lägenheten har en låg månadsavgift på 1199 kr i månaden och har helkaklat badrum från 2010 då föreningen gjorde stambyte. Här bor du på välplanerade kvadratmeter med närhet till allt vad stan har att erbjuda så som butiker, restauranger samt centralstationen. Lägenheten passar utmärkt som övernattningslägenhet eller för dig som vill bo billigt och centralt. Boka er på visning redan idag!

Betselvägen 4, Skyrup, Hässleholms kommun

Betselvägen 4

Fritidshus
Skyrup, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

1 190 000 kr

62 m²

3 rum

750 m² tomt

I natursköna Skyrup finner vi detta välskötta fritidshus! Omgärdad av vacker natur och på en rogivande plats med möjlighet till långa skogspromenader, en runda på golfbanan eller en fisketur. Det charmiga fritidshuset ligger på en trivsam och lättskött tomt och inrymmer väldisponerade ytor för familjeumgänge eller för egentid. Här finns trevligt kök med stor matplats, storstuga och duschrum. Två sovrum men möjlighet till ytterligare sovrum vid matplatsen. Inglasad altan med eldstad skapar både trivsel och värme. Uppvärmning elelement och luft/luft-värmepump så hålls uppvärmningskostnaderna nere. På tomten står dessutom ett gästhus för sommargästerna. Här får du ett boende med gångavstånd till 18-håls golfbanan i Skyrup, cykelavstånd till Finjasjön med bad och fiske samt närhet till både skog med vandringsleder i vacker natur. Varmt välkommen på visning!

Stenbocksgatan 18A, Tyringe, Hässleholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Stenbocksgatan 18A

Lägenhet
Tyringe, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

360 000 kr

72 m²

3 rum

5 317 kr/mån

5 000 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna gavellägenhet med stor balkong på tredje våningen! På 72 kvm erbjuder denna lägenheten kök, badrum, två sovrum och ett rymligt vardagsrum med utgång till en stor härlig balkong med kvällssol. Ett källarförråd och en matkällare tillhör lägenheten. Gratisparkeringar till boende tillhandahålls av föreningen! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Plus
 • Balkong
Östra Järnvägsgatan 12, Hästveda, Hässleholms kommun

Östra Järnvägsgatan 12

Villa
Hästveda, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

895 000 kr

89 m²

4 rum

1 121 m² tomt

Välkomna till Östra Järnvägsgatan 12 och denna centralt belägna bostad i Hästveda endast ett stenkast från tågstationen. Denna mysiga bostad har tre sovrum, vardagsrum., kök och matplats samt ett nyrenoverat badrum. Här finns även ett uterum och altan på baksidan av huset samt ett garage. Detta hus passar perfekt för den lilla familjen eller för dig som pendlar! Huset är besiktigat och kommer att säljas med en dolda fel försäkring! Boka på er på visning redan idag !

Finja 9003, Finja, Hässleholms kommun

Finja 9003

Villa
Finja, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

1 350 000 kr

80 m²

3 rum

1 520 m² tomt

Bo med lantlig känsla på fritt och grönskande område mellan Hässleholm och Finja med närhet till det mesta. Ett mindre hus som erbjuder kök med stor matplats, vardagsrum med utgång till altan, två bra sovrum och helkaklat duschrum samt tvättrum. Bostaden fick 2010 en större renovering med bland annat nytt tak, delvis nya takstolar, nytt kök och nytt duschrum. Lägg där till installation av jordvärme som ger låga driftkostnader. Ett trivsamt boende för den lilla familjen med bara ca 5 min bilväg bort finns flera mataffärer, förskola och skola. Bra cykelväg till centrum och resecentrum. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul då säljaren inte ha bott i fastigheten. Kontakta mäklaren om frågor finns kring friskrivningsklausul. Välkommen på visning!

Vattugatan 30A, Centrum, Hässleholms kommun

Vattugatan 30A

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

790 000 kr

52 m²

2 rum

2 789 kr/mån

15 192 kr/m²

Nu finns chans att förvärva denna fina tvårumslägenhet endast ett stenkast från Hässleholms centralstation och stadskärna. Lägenheten har genomgående ljus tapetsering och laminatgolv och här finns gott om plats för socialt umgänge. Köket är modernt med ljusa luckor och trädetaljer och här finns gott om plats för förvaring och matplats. Det rymliga vardagsrummet pryds med vacker fiskbensparkett och fransk balkong och i sovrummet finns plats för dubbelsäng. Badrummet är ljust och fräscht med vit kakel och grå klinkers, här finns även tvättmaskin. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva och du kan enkelt ta dig vidare med de goda tågförbindelserna centralstationen erbjuder mot bland annat Lund, Malmö, Köpenhamn och Kristianstad. Boka in dig på visning redan idag!

 • Balkong
Hasslarödsvägen 25, Osby - Centralt, Osby kommun

Hasslarödsvägen 25

Villa
Osby - Centralt, Osby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

750 000 kr

73 m²

3 rum

1 046 m² tomt

Välkomna till detta mysiga hus på Hasslarödsvägen 25 i Osby. Ett enplans hus med källare och med stora generösa ytor att umgås på. Här finns ett nyrenoverat badrum från 2021 samt helt nya fönster 2022. Köket renoverades 2020 och har en härlig utsikt över sjön som ligger en bit bort. Här finns tre rum varav ett sovrum. I källaren finns tvättstuga, gott om förvaringsmöjligheter och garage. Här bor du nära bekvämligheter så som tågstation, livsmedelsbutik, förskola och skola samt med närhet till naturen! Boka in er på visning redan idag!

Visar alla 17