Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Disa Ottosson

Disa Ottosson

Om mig

Som uppväxt i Hässleholm bär jag med mig en djup lokal förankring som en central del av mitt arbete. Med en bakgrund i hästbranschen förstår jag vikten av hårt arbete och förtroendefulla relationer - principer som idag genomsyrar mitt dagliga arbete som just din mäklare. Jag strävar alltid efter att leverera bästa möjliga service, skräddarsydd efter dina önskemål och marknadens behov. Kontakta mig idag så börjar vi tillsammans resan mot en lyckad bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Högholmavägen 6, Emmaljunga, Hässleholms kommun

Högholmavägen 6

Villa
Emmaljunga, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
450 000 kr
83 + 23 m²
4 rum
1 224 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla på lugnt läge i Emmaljunga! Fastigheten är optimal för dig som önskar få sätta din egen prägel och förverkliga dina egna unika bostadsdrömmar, både invändigt och utvändigt. Huset är bekvämt och lättgängligt tack vare sin enplanslayout och erbjuder tre sovrum, tvättstuga, badrum, kök och vardagsrum. Bostaden omgärdas av en trädgård på 1224 kvm vilket ger gott om möjligheter för att även skapa din drömträdgård. Ett mindre garage finns också tillgängligt i anslutning till huset. Fastigheten säljs med friskrivning och tömning/städning av vinden kommer inte att ske utan ombesörjs av köparen. Ta chansen att förverkliga dina renoveringsdrömmar och boka in dig på visning redan idag!

Jägers väg 5, Broby, Östra Göinge kommun

Jägers väg 5

Tomt
Broby, Östra Göinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
245 000 kr
1 474 m² tomt

Välkommen till din framtida drömplats! Denna fina tomt på 1 474 kvm erbjuder dig en unik möjlighet att skapa ditt eget paradis på bra läge med närhet till naturen och allt som Broby har att erbjuda. Här finns stora möjligheter för dig att förverkliga din vision om ditt framtida drömboende i hjärtat av Broby. Tomtens läge erbjuder närhet till bekvämligheter som skolor, förskolor och matbutik vilket gör vardagen praktisk, medan områdets charmiga karaktär ger en livsstil som är svår att motstå. Missa inte chansen att förvärva denna pärla och förverkliga dina bostadsdrömmar – kontakta oss idag och låt dina drömmar bli verklighet!

  • Plus
Vallgatan 23C, Centrum, Hässleholms kommun

Vallgatan 23C

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
895 000 kr
77,8 m²
3 rum
vån 1/4
4 943 kr/mån
11 504 kr/m²

PRISJUSTERAT! Välkommen till denna välplanerade 3:a på första våningen, som ligger i ett centralt och lugnt område i Hässleholm. Fräsch och modern utrustning med nyrenoverad inredning är denna lägenhet helt inflyttningsklar. Här finns allt du behöver för att trivas och skapa ditt eget drömboende. Den trevliga planlösningen ger dig gott om utrymme att leva och umgås i. I det rymliga vardagsrummet finner du vacker fiskbensmönstrad ekparkettgolv och en härlig balkong i söderläge, där du kan njuta av solens strålar. Perfekt för att odla blommor eller bara koppla av med en kopp kaffe. Lägenheten ligger på gångavstånd till grönområde, flera mataffärer och närhet till kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. Förutom allt detta har du möjlighet att vara med och påverka genom att sätta din egna prägel på boendet. Med en adress på Vallgatan är du verkligen mitt i centrum, med bara några minuters promenad till resecentrum och stadskärnan. Kom och upplev själv allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda. Välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 3