Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emelie Simmingsköld

Emelie Simmingsköld

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekervägen 1E, Norra Åsum, Kristianstads kommun

Ekervägen 1E

Radhus
Norra Åsum, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 995 000 kr
107 m²
4 rum
vån 1/1
5 346 kr/mån
18 645 kr/m²

Välkomna till Ekervägen 1E! Ett välplanerat bostadsrättsradhus. Ett hem för hela familjen där det bara är att flytta in och börja trivas. Här finner du ett modernt och trivsamt boende som erbjuder en perfekt kombination av komfort och stil. Denna välplanerade bostad om 4 rum och kök i två plan erbjuder på bottenvåning en rymlig hall, badrum med tvättstuga, förvaring, kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Från vardagsrummet nås en trädäckad privat uteplats där du kan njuta av morgon- och förmiddagssolen, ett förråd för förvaring och en egen lättskött täppa. Övervåningen erbjuder ett badrum, två rymliga sovrum samt ett allrum med möjlighet att göra om till sovrum. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Värestorp 2163, Immeln, Östra Göinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Värestorp 2163

Villa
Immeln, Östra Göinge kommun
595 000 kr
160 m²
4 rum
6 507 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva Värestorps Folkets hus! Detta gedigna och rymliga hus villa erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömboende eller bedriva en verksamhet i natursköna Värestorp. Med högt i tak och genomgående ljusinsläpp i den stora salen kan detta hus bli ett ljust och luftigt hem att komma hem till. Den stora tomten erbjuder gott om utrymme och möjligheter för att förverkliga dina trädgårdsdrömmar eller för att driva en liten företagsidé. På fastigheten finns både dansbana och scen, som tidigare varit värd för större band och evenemang på Värestorps folkets hus, som exempelvis Lasse Stefanz. Här finns även en charmig liten kiosk som använts vid evenemang. Även släktforskning har förekommit i samlingsrummet på ovanvåningen. Detta är ett renoveringsobjekt som behöver taxeras om för att användas som bostadsbyggnad, men möjligheterna är oändliga för den som har vision och kreativitet. Låt fantasin flöda och skapa ditt unika boende eller starta din verksamhet i detta idylliska och naturnära läge. På mindre än 5 min med bil och 10 min med cykel når du Immeln och dess sjönära läge med badplats. Närmsta busshållsplats (linje 543) ligger ca 600m från fastigheten. Kristianstads centrala delar når du med bil på 30min. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul och inventarier. Besiktning utförs ej av säljaren. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning av denna spännande möjlighet!

  • Plus
Göran Håkans väg 34B, Osby, Osby kommun

Göran Håkans väg 34B

Radhus
Osby, Osby kommun
1 395 000 kr
82 m²
3 rum
4 215 kr/mån
17 012 kr/m²

Välkommen till Göran Håkans väg 34B, en välplanerad bostadsrätt i toppskick som erbjuder en bekväm boendemiljö! Marklägenheten erbjuder en yta på 82 kvadratmeter som disponeras över två sovrum, en klädkammare, ett badrum, ett kök och tvättstuga samt ett vardagsrum med utgång till uteplats och trädgård. Bostadsrätten har nyligen genomgått en totalrenovering, vilket bidrar till dess fräscha och moderna atmosfär. Föreningen HSB Brf Slånet i Osby är en välskött och stabil förening med god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, Kabel-TV och garage. Det barnvänliga läget i området ger dig och din familj möjlighet att njuta av närhet till lekplatser och grönområden. Dessutom finns det goda kommunikationsmöjligheter från byn och närhet till skolor, affärer och andra bekvämligheter. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller boka din plats på visning!

Jakobs väg 9, Charlottesborg, Kristianstads kommun

Jakobs väg 9

Lägenhet
Charlottesborg, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
312 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 3/6
2 620 kr/mån
9 313 kr/m²

Välkomna till denna fina etta på Jakobs väg 9! Lägenheten är placerad på tredje våningen i hus med hiss. Här erbjuds 33,5 kvadratmeter med hall med god förvaring, rymligt badrum, allrum att möblera enligt tycke och kök. Till lägenheten hör en inre reparationsfond som består av 14 917,94 kronor i skrivande stund. Föreningen HSB:s Brf Sting i Kristianstad är en välskött förening med god ekonomi. Lägenheten säljs delvis möblerad. Charlottesborg är ett centrumnära område som erbjuder närhet till stadskärnan, bra kollektivförbindelser, grönområden, skolor, restauranger och affärer. Här finns något för alla, oavsett intresse eller ålder. Välkomna att boka er på visning och upptäcka potentialen i denna bostad!

  • Hiss
Göingegatan 9B, Osby - Centralt, Osby kommun

Göingegatan 9B

Lägenhet
Osby - Centralt, Osby kommun
350 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/3
4 027 kr/mån
5 738 kr/m²

Välkommen till denna två på Göingegatan 9B! Bostaden är belägen på första våningen och disponeras över ett kök som renoverades för endast några år sedan, ett halvkaklat badrum, ett sovrum och ett vardagsrum. Här kan du njuta av solen på balkongen i söderläge! Det finns en inre fond att använda till att sätta sin egen prägel på bostaden. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett matkällarförråd. Kontakta ansvarig mäklare Emelie Simmingsköld vid intresse!

Gumlösa-Långaröd 1254, Vinslöv, Hässleholms kommun
  • Budgivning pågår

Gumlösa-Långaröd 1254

Villa
Vinslöv, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 895 000 kr
154 + 45 m²
5 rum
1 458 m² tomt

Välkommen till denna naturnära och lantligt belägna villa. Här finner du ett hem med renoverade badrum och fräscha ytskikt, vilket ger en modern och trivsam atmosfär. På entréplan möts du av ett rymligt sovrum, ett kök, ett vardagsrum i öppen planlösning till matplats samt ett badrum och en tvättstuga/toalett. På ovanplanet finns ytterligare två sovrum. I källaren finns ett pannrum och förvaringsutrymmen. Boarean uppgår enligt tidigare mätning till 154 kvadratmeter och tomten sträcker sig över 1458 kvadratmeter. Här finner du även mindre fristående uterum, ett garage och generösa förrådsutrymmen. Nyligen genomförda renoveringar inkluderar bland annat en trekammarbrunn med infiltration (2017). Dessutom har ett nytt luft/vatten värmesystem installerats tillsammans med ett vattenfilter 2019. 2022 genomgick badrummet och tvättstugan/toaletten en renovering, våtrumsintyg finns tillgängligt. Fiber finns indraget i huset och ger bra förutsättningar för arbete eller studier hemifrån. Här ges möjligheten att bo i en trivsam miljö, med närhet till naturen och samtidigt bara en kort bilfärd från Vinslöv. Välkommen att boka din plats på visning till Gumlösa-Långaröd 1254!

Kullagatan 3B, Centrum, Hässleholms kommun

Kullagatan 3B

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
720 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 974 kr/mån
14 545 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna tvårumslägenhet om 49,5kvm med rymlig takhöjd på centralt läge i Hässleholm. Bostaden har under senaste året genomgått en totalrenovering av ytskikten då även nytt kök sattes in och det helkaklade badrummet är renoverat vid föreningens stambyte 2018/2019. På Kullagatan bor du med gångavstånd till mataffär, grönområde, centrum och tågstationen med bra pendlingsmöjligheter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Emelie Simmingsköld redan idag vid intresse!

  • Balkong
Stenbocksgatan 19B, Tyringe, Hässleholms kommun
  • Imorgon kl 11:30

Stenbocksgatan 19B

Lägenhet
Tyringe, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
325 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/3
4 324 kr/mån
4 924 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårumslägenhet belägen på andra våningen på Stenbocksgatan i Tyringe. Med en yta på generösa 66 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme. Bostaden har en genomtänkt planlösning med ett rymligt vardagsrum och ett separat sovrum med utgång till balkongen. Här finns också en klädkammare för bra förvaringsutrymme. Lägenheten har en inre fond om ca 9 500kr att använda! Här bor du på promenadavstånd till mataffär och du tar dig smidigt till Hässleholm med bil eller tåg. Härlig innergård med grönområde och lekplats! Till lägenheten finns både ett förråd och matkällarförråd. Varmt välkommen att boka din plats på visning!

  • Plus
  • Balkong
Snärshult 5104, Vittsjö, Hässleholms kommun

Snärshult 5104

Villa
Vittsjö, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 195 000 kr
192 + 84 m²
4 rum
2 543 m² tomt

Välkommen till en vacker plats och en mäktig byggnad i den lilla byn Snärshult, belägen utanför Vittsjö. Fastigheten har varit i missionsföreningens ägo sedan 1923 och har genom åren fullt ut nyttjats av föreningen. Nu är det dags för en ny ägare att utforma denna byggnad efter egna önskemål. Att utgå ifrån finns souterrängplanet som grävdes ut under början av 1980-talet och som idag innehåller entré, två toaletter, allrum, hobbyrum samt vattenrum. Centralt på planet finns två värmande kaminer som är godkända för eldning. Den delen av byggnaden som sticker ut är trots allt entréplanet som, förutom en större entré/kapprum, rymmer två mäktiga och välbevarade salar. I varje sal finns vars en kamin som är godkänd för eldning. Den stora salen innehåller även välbevarade handmålningar som är från när huset byggdes. På det övre planet finns idag ett rum med känsla av en vindsvåning och utsikt över den stora salen! De dryga 2500 kvadratmeterna tomt rymmer ett förråd och lättskött gräsyta runtomkring. Genom omkringliggande åkrar ges en vacker bild av Snärshults öppna landskap! Byggnaden är besiktigad och säljs med friskrivning. Fiber är indraget. Välkommen att boka din plats på visning!

Strandböke 5428, Västra Torup, Hässleholms kommun

Strandböke 5428

Fritidshus
Västra Torup, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
690 000 kr
40 m²
3 rum
1 002 m² tomt

Välkommen till detta mysiga fritidshus med en naturnära omgivning i Västra Torup! Här finner du ett öppet kök och vardagsrum som ger en ljus och luftig känsla. Det helkaklade badrummet är stilrent. Vardagsrummet imponerar med högt i tak, en kamin för extra mysfaktor och en utgång till altanen/uteplatsen. Här kan du njuta av lugnet och umgås med familj och vänner. Dessutom erbjuder detta boende ett charmigt gästhus med bevarad karaktär och en trevlig uteplats att njuta av. Detta enplanshus erbjuder idag två sovrum samt ett rum/sovrum i gäststugan att disponera. Sammanhängande med gäststugan finns ett mindre rum som idag används som förråd. På den generösa tomtytan om 1002 kvadratmeter finns gott om plats för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av besiktningsprotokoll. Välkommen att boka din plats på visning av Strandböke 5428!

  • Plus
Vallgatan 27, Centrum, Hässleholms kommun

Vallgatan 27

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
595 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
5 341 kr/mån
10 625 kr/m²

Välkommen till Vallgatan 27 och denna lägenhet på 2rok! Bostaden är disponerad på 56 kvm med kök, sovrum, helkaklat badrum som renoverades vid föreningens stambyte 2020 och ett vardagsrum med utgång till balkongen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Emelie Simmingsköld redan idag vid intresse!

  • Balkong
Jägers väg 5, Broby, Östra Göinge kommun

Jägers väg 5

Tomt
Broby, Östra Göinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
245 000 kr
1 474 m² tomt

Välkommen till din framtida drömplats! Denna fina tomt på 1 474 kvm erbjuder dig en unik möjlighet att skapa ditt eget paradis på bra läge med närhet till naturen och allt som Broby har att erbjuda. Här finns stora möjligheter för dig att förverkliga din vision om ditt framtida drömboende i hjärtat av Broby. Tomtens läge erbjuder närhet till bekvämligheter som skolor, förskolor och matbutik vilket gör vardagen praktisk, medan områdets charmiga karaktär ger en livsstil som är svår att motstå. Missa inte chansen att förvärva denna pärla och förverkliga dina bostadsdrömmar – kontakta oss idag och låt dina drömmar bli verklighet!

  • Plus
Vassgatan 2, Vinslöv, Hässleholms kommun

Vassgatan 2

Villa
Vinslöv, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
3 950 000 kr
174 m²
6 rum
924 m² tomt

PRISJUSTERAT! På Vassgatans hörntomt finner vi denna nyproducerade villa med hög standard. Huset 174 kvadratmeter boyta fördelar sig om ett entréplan bestående av en rymlig hall, kombinerad tvättstuga/teknikrum/groventré, ett helkaklat badrum, ett rymligt sovrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. På det övre planet finner vi ett centralt beläget allrum, tre sovrum samt ytterligare ett helkaklat badrum. Intill huset har en carport med tillhörande förråd uppförts. I förrådet finns den effektiva luft/vatten värmepumpen. På Vassgatan flyttar man till en lugn gata med goda pendlingsmöjligheter till såväl Kristianstad som Hässleholm. I Vinslöv finns bland annat idrottsplats, tågstation, matbutik samt flera förskolor och skolor. Välkommen att boka din plats på visning!

Hantverksgatan 42, Bjärnum, Hässleholms kommun

Hantverksgatan 42

Tomt
Bjärnum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
320 000 kr
2 120 m² tomt

Centralt belägna tomter i Bjärnum som erbjuder en total yta på 2 120 kvadratmeter och ger dig möjlighet att skapa något eget. Med sitt centrala läge har du bekvämt tillgång till vad Bjärnums centralare delar med mataffär, bank, skola, simhall, kollektivtrafik m.m. Drömmer du om att bygga ditt eget hem eller kanske ett mindre företag? Då är denna tomt perfekt för dig! Här finns möjligheter att skapa något efter dina önskemål. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Vattugatan 30A, Centrum, Hässleholms kommun

Vattugatan 30A

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
790 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
2 958 kr/mån
15 192 kr/m²

Nu finns chans att förvärva denna fina tvårumslägenhet endast ett stenkast från Hässleholms centralstation och stadskärna. Lägenheten har genomgående ljus tapetsering och laminatgolv och här finns gott om plats för socialt umgänge. Köket är modernt med ljusa luckor och trädetaljer och här finns gott om plats för förvaring och matplats. Det rymliga vardagsrummet pryds med vacker fiskbensparkett och fransk balkong och i sovrummet finns plats för dubbelsäng. Badrummet är ljust och fräscht med vit kakel och grå klinkers, här finns även tvättmaskin. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva och du kan enkelt ta dig vidare med de goda tågförbindelserna centralstationen erbjuder mot bland annat Lund, Malmö, Köpenhamn och Kristianstad. Boka in dig på visning redan idag!

  • Balkong

Visar alla 15