Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emelie Simmingsköld

Emelie Simmingsköld

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Traneboda 728, Lönsboda, Osby kommun

Traneboda 728

Villa
Lönsboda, Osby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
950 000 kr
50 + 5 m²
4 rum
1,6 ha tomt

Välkommen till Traneboda 728! Beläget på större tomt med skog runt omkring erbjuds en mindre bostadsbyggnad på 50kvm samt en verkstadsbyggnad byggd 2009 (maskinhall) om totalt ca 276 kvm. Bostadsbyggnaden är i renoveringsbehov men verkstaden ger fastigheten goda möjligheter för den som vill ha en mindre verksamhet eller har en hobby som kräver större utrymmen. Fastigheten säljs med vissa inventarier, personliga föremål kommer tas bort. Observera att maskinerna i verkstaden inte ingår. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul! Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Göingegatan 9B, Osby - Centralt, Osby kommun

Göingegatan 9B

Lägenhet
Osby - Centralt, Osby kommun
350 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/3
4 027 kr/mån
5 738 kr/m²

Välkommen till denna två på Göingegatan 9B! Bostaden är belägen på första våningen och disponeras över ett kök som renoverades för endast några år sedan, ett halvkaklat badrum, ett sovrum och ett vardagsrum. Här kan du njuta av solen på balkongen i söderläge! Det finns en inre fond att använda till att sätta sin egen prägel på bostaden. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett matkällarförråd. Kontakta ansvarig mäklare Emelie Simmingsköld vid intresse!

Gumlösa-Långaröd 1254, Vinslöv, Hässleholms kommun

Gumlösa-Långaröd 1254

Villa
Vinslöv, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 950 000 kr
154 + 45 m²
5 rum
1 458 m² tomt

Välkommen till denna naturnära och lantligt belägna villa. Här finner du ett hem med renoverade badrum och fräscha ytskikt, vilket ger en modern och trivsam atmosfär. På entréplan möts du av ett rymligt sovrum, ett kök, ett vardagsrum i öppen planlösning till matplats samt ett badrum och en tvättstuga/toalett. På ovanplanet finns ytterligare två sovrum. I källaren finns ett pannrum och förvaringsutrymmen. Boarean uppgår enligt tidigare mätning till 154 kvadratmeter och tomten sträcker sig över 1458 kvadratmeter. Här finner du även mindre fristående uterum, ett garage och generösa förrådsutrymmen. Nyligen genomförda renoveringar inkluderar bland annat en trekammarbrunn med infiltration (2017). Dessutom har ett nytt luft/vatten värmesystem installerats tillsammans med ett vattenfilter 2019. 2022 genomgick badrummet och tvättstugan/toaletten en renovering, våtrumsintyg finns tillgängligt. Fiber finns indraget i huset och ger bra förutsättningar för arbete eller studier hemifrån. Här ges möjligheten att bo i en trivsam miljö, med närhet till naturen och samtidigt bara en kort bilfärd från Vinslöv. Välkommen att boka din plats på visning till Gumlösa-Långaröd 1254!

Kullagatan 3B, Centrum, Hässleholms kommun

Kullagatan 3B

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
769 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 974 kr/mån
15 535 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna tvårumslägenhet om 49,5kvm med rymlig takhöjd på centralt läge i Hässleholm. Bostaden har under senaste året genomgått en totalrenovering av ytskikten då även nytt kök sattes in och det helkaklade badrummet är renoverat vid föreningens stambyte 2018/2019. På Kullagatan bor du med gångavstånd till mataffär, grönområde, centrum och tågstationen med bra pendlingsmöjligheter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Emelie Simmingsköld redan idag vid intresse!

  • Balkong
Stenbocksgatan 19B, Tyringe, Hässleholms kommun
  • Tis 18 jun kl 16:30

Stenbocksgatan 19B

Lägenhet
Tyringe, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
325 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/3
4 324 kr/mån
4 924 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårumslägenhet belägen på andra våningen på Stenbocksgatan i Tyringe. Med en yta på generösa 66 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme. Bostaden har en genomtänkt planlösning med ett rymligt vardagsrum och ett separat sovrum med utgång till balkongen. Här finns också en klädkammare för bra förvaringsutrymme. Lägenheten har en inre fond om ca 9 500kr att använda! Här bor du på promenadavstånd till mataffär och du tar dig smidigt till Hässleholm med bil eller tåg. Härlig innergård med grönområde och lekplats! Till lägenheten finns både ett förråd och matkällarförråd. Varmt välkommen att boka din plats på visning!

  • Plus
  • Balkong
Strandböke 5428, Västra Torup, Hässleholms kommun
  • Sön 16 jun kl 13:00

Strandböke 5428

Fritidshus
Västra Torup, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
760 000 kr
40 m²
3 rum
1 002 m² tomt

Välkommen till detta mysiga fritidshus med en naturnära omgivning i Västra Torup! Här finner du ett öppet kök och vardagsrum som ger en ljus och luftig känsla. Det helkaklade badrummet är stilrent. Vardagsrummet imponerar med högt i tak, en kamin för extra mysfaktor och en utgång till altanen/uteplatsen. Här kan du njuta av lugnet och umgås med familj och vänner. Dessutom erbjuder detta boende ett charmigt gästhus med bevarad karaktär och en trevlig uteplats att njuta av. Detta enplanshus erbjuder idag två sovrum samt ett rum/sovrum i gäststugan att disponera. Sammanhängande med gäststugan finns ett mindre rum som idag används som förråd. På den generösa tomtytan om 1002 kvadratmeter finns gott om plats för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av besiktningsprotokoll. Välkommen att boka din plats på visning av Strandböke 5428!

  • Plus
Vallgatan 27, Centrum, Hässleholms kommun

Vallgatan 27

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
595 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
5 341 kr/mån
10 625 kr/m²

Välkommen till Vallgatan 27 och denna lägenhet på 2rok! Bostaden är disponerad på 56 kvm med kök, sovrum, helkaklat badrum som renoverades vid föreningens stambyte 2020 och ett vardagsrum med utgång till balkongen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Emelie Simmingsköld redan idag vid intresse!

  • Balkong
Hantverksgatan 42, Bjärnum, Hässleholms kommun

Hantverksgatan 42

Tomt
Bjärnum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
320 000 kr
2 120 m² tomt

Centralt belägna tomter i Bjärnum som erbjuder en total yta på 2 120 kvadratmeter och ger dig möjlighet att skapa något eget. Med sitt centrala läge har du bekvämt tillgång till vad Bjärnums centralare delar med mataffär, bank, skola, simhall, kollektivtrafik m.m. Drömmer du om att bygga ditt eget hem eller kanske ett mindre företag? Då är denna tomt perfekt för dig! Här finns möjligheter att skapa något efter dina önskemål. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Vattugatan 30A, Centrum, Hässleholms kommun

Vattugatan 30A

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
790 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
2 958 kr/mån
15 192 kr/m²

Nu finns chans att förvärva denna fina tvårumslägenhet endast ett stenkast från Hässleholms centralstation och stadskärna. Lägenheten har genomgående ljus tapetsering och laminatgolv och här finns gott om plats för socialt umgänge. Köket är modernt med ljusa luckor och trädetaljer och här finns gott om plats för förvaring och matplats. Det rymliga vardagsrummet pryds med vacker fiskbensparkett och fransk balkong och i sovrummet finns plats för dubbelsäng. Badrummet är ljust och fräscht med vit kakel och grå klinkers, här finns även tvättmaskin. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva och du kan enkelt ta dig vidare med de goda tågförbindelserna centralstationen erbjuder mot bland annat Lund, Malmö, Köpenhamn och Kristianstad. Boka in dig på visning redan idag!

  • Balkong

Visar alla 9