Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emelie Simmingsköld

Emelie Simmingsköld

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trebackalånggatan 66, Ljungdala, Hässleholms kommun

Trebackalånggatan 66

Lägenhet
Ljungdala, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 750 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/1
3 197 kr/mån
21 605 kr/m²

Välkommen till Trebackalånggatan 66! Här bor du i en inflyttningsklar och välplanerad lägenhet på markplan i en välskött förening. Bostaden som tidigare varit en trea har fått ytterligare ett sovrum och erbjuder därmed 3 sovrum, ett kök i öppen anslutning till vardagsrummet, en väl tilltagen klädkammare samt ett renoverat badrum med takfönster. Från vardagsrummet nås även ett stort inglasat uterum (på ca 21 kvadratmeter) som stod klart 2020/2021. Den välskötta bostadsrättsföreningen gör att avgiften endast uppgår till 3017,33kr i månaden! I avgiften ingår TV, bredband och värme. På Ljungdala bor du med promenadavstånd till flera förskolor, skolor och matbutiker. Hässleholms centrala delar, som bland annat erbjuder goda kommunikationer, är beläget cirka två kilometer bort. Välkommen att boka din plats på visning!

  • Uteplats
Hantverksgatan 42, Bjärnum, Hässleholms kommun

Hantverksgatan 42

Tomt
Bjärnum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
320 000 kr
2 120 m² tomt

Centralt belägna tomter i Bjärnum som erbjuder en total yta på 2 120 kvadratmeter och ger dig möjlighet att skapa något eget. Med sitt centrala läge har du bekvämt tillgång till vad Bjärnums centralare delar med mataffär, bank, skola, simhall, kollektivtrafik m.m. Drömmer du om att bygga ditt eget hem eller kanske ett mindre företag? Då är denna tomt perfekt för dig! Här finns möjligheter att skapa något efter dina önskemål. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Bössevägen 3, Emmaljunga, Hässleholms kommun

Bössevägen 3

Villa
Emmaljunga, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
795 000 kr
145 m²
5 rum
1 187 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna familjevilla om 145kvm på lugnt läge med ett renoverat badrum på entréplan, groventré/hall, ett rymligt kök med plats för matbord samt vardagsrum med härliga ytor att umgås på. Ovanvåningen är idag disponerat över ett badrum samt 2 sovrum som har goda möjligheter att göra om till fler. Här finns carport samt förråd. Huset är besiktigat och en dolda fel försäkring tecknas i samband med försäljningen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Emelie Simmingsköld vid intresse!

Långkroksvägen 56, Ekedal, Hässleholms kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00

Långkroksvägen 56

Villa
Ekedal, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
2 695 000 kr
104 + 128 m²
5 rum
1 319 m² tomt

Välkommen till denna moderna och välskötta villan belägen på Långkroksvägen i det trygga och centralt belägna området Ekedal i Hässleholm. Med sin ljusa och renoverade interiör, erbjuder denna bostad ett bekvämt och inflyttningsklart boende. På entréplan finns ett rymligt kök i öppen planlösning mot matplats som leder vidare i vinkel till vardagsrummet där en kamin är insatt som ger behaglig värme vid kallare dagar. Från köket nås även ett härligt uterum och från matplatsen finns en tillbyggnad med ett sovrum. På detta plan finns även ett helkaklat badrum som renoverades för 3-4år sedan. Ovanvåningen erbjuder två sovrum. På källarplan finns ett helkaklat badrum med badkar, en toalett, ett biorum, ett pannrum och en renoverad tvättstuga. Bostadens planlösning skapar sociala ytor för umgänge och det stora inglasade uterummet med högt till tak ger möjlighet till sköna stunder året om. Här kan du njuta av en vacker utsikt över den tilltagna trädgårdstomten med uteplats, perfekt för utomhusaktiviteter och trädgårdsprojekt. Fastigheten är besiktigad och säljs med dolda fel försäkring, kontakta mäklaren för besiktningsprotokoll. Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
Gumlösa-Långaröd 1254, Vinslöv, Hässleholms kommun

Gumlösa-Långaröd 1254

Villa
Vinslöv, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 995 000 kr
154 + 45 m²
5 rum
1 458 m² tomt

Välkommen till denna naturnära och lantligt belägna villa. Här finner du ett hem med renoverade badrum och fräscha ytskikt, vilket ger en modern och trivsam atmosfär. På entréplan möts du av ett rymligt sovrum, ett kök, ett vardagsrum i öppen planlösning till matplats samt ett badrum och en tvättstuga/toalett. På ovanplanet finns ytterligare två sovrum. I källaren finns ett pannrum och förvaringsutrymmen. Boarean uppgår enligt tidigare mätning till 154 kvadratmeter och tomten sträcker sig över 1458 kvadratmeter. Här finner du även mindre fristående uterum, ett garage och generösa förrådsutrymmen. Nyligen genomförda renoveringar inkluderar bland annat en trekammarbrunn med infiltration (2017). Dessutom har ett nytt luft/vatten värmesystem installerats tillsammans med ett vattenfilter 2019. 2022 genomgick badrummet och tvättstugan/toaletten en renovering, våtrumsintyg finns tillgängligt. Fiber finns indraget i huset och ger bra förutsättningar för arbete eller studier hemifrån. Här ges möjligheten att bo i en trivsam miljö, med närhet till naturen och samtidigt bara en kort bilfärd från Vinslöv. Välkommen att boka din plats på visning till Gumlösa-Långaröd 1254!

Vattugatan 30A, Centrum, Hässleholms kommun

Vattugatan 30A

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
790 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
2 958 kr/mån
15 192 kr/m²

Nu finns chans att förvärva denna fina tvårumslägenhet endast ett stenkast från Hässleholms centralstation och stadskärna. Lägenheten har genomgående ljus tapetsering och laminatgolv och här finns gott om plats för socialt umgänge. Köket är modernt med ljusa luckor och trädetaljer och här finns gott om plats för förvaring och matplats. Det rymliga vardagsrummet pryds med vacker fiskbensparkett och fransk balkong och i sovrummet finns plats för dubbelsäng. Badrummet är ljust och fräscht med vit kakel och grå klinkers, här finns även tvättmaskin. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva och du kan enkelt ta dig vidare med de goda tågförbindelserna centralstationen erbjuder mot bland annat Lund, Malmö, Köpenhamn och Kristianstad. Boka in dig på visning redan idag!

  • Balkong

Visar alla 6