Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Albin Nilsson

Albin Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stora Torsjö 3196D, Tyringe, Hässleholms kommun
  • Fre 2 aug
Stora Torsjö 3196D, Tyringe, Hässleholms kommun, bild 2
Stora Torsjö 3196D, Tyringe, Hässleholms kommun, bild 3

Stora Torsjö 3196D

Gård/Skog
Tyringe, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
5 300 000 kr
125 m²
5 rum
2 ha tomt

Välkomna till hästbyn Stora Torsjö och denna välskötta hästgård med fina förutsättningar för den hästintresserade! På fastigheten finns idag ett välskött och funktionellt bostadshus med 5 rum, en nyrenoverad lägenhet om cirka 53 kvadratmeter, ett ridhus om 40x25 meter och med underlag av fibersand, 11 boxplatser (möjlighet till 12 st) med tillhörande utrymmen som krävs samt lösdriftsstall. Tillhörande mark om 2,3 hektar utnyttjas i sin helhet som betesmark. Vid behov har mark arrenderats av närliggande fastighetsägare. Önskar man rida ut så finns ypperliga möjligheter genom milslånga grus- och skogsvägar! I Stora Torsjö bor strax väster om Tyringe som bland annat erbjuder förskolor, skola (F-9), matbutik, idrottscenter och tågstation. Bostadshus och lägenhet är besiktigat. Bostadshus säljs tillsammans med Länsförsäkringars egen dolda fel försäkring. Resterande delar säljs med friskrivning. Välkommen att boka din plats på visning!

  • Premium
Apelhult 1716, null, Älmhults kommun

Apelhult 1716

Gård/Skog
Älmhults kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
3 950 000 kr
101 + 111 m²
6 rum
48 ha tomt

Välkomna till den lilla byn Apelhult som är belägen cirka 10 minuters bilväg från Älmhult! Denna hästgård innehåller ett välskött bostadshus med möjlighet att förfoga över dryga 200 kvm, ett tillbyggt och renoverat stall och inte minst cirka 48 hektar mark. Bostadshuset stod klart 1986 och rymmer idag ett entréplan samt ett fullt inrett källarplan. Entréplan består av ett kök med matplats, två sovrum, ett helkaklat badrum samt ett vardagsrum som hänger ihop med det inglasade uterummet med vacker utsikt över marken. Källarplanet består av ett helkaklat badrum, WC, ytterligare tre möjliga sovrum och tvättstuga. Här finns även praktiska utrymmen som förråd och pannrum (bergvärme). Den äldre ladugården har gjorts om för att anpassas efter dagens önskemål. Häststallet innehar 4 boxar (varav 2 för storhäst), spolspilta med varmvatten och sadelkammare. Övriga delar av ladugården nyttjas idag som verkstad, förråd, samt tre carports. Övriga ekonomibyggnader är en ligghall för hästar, en maskinhall med 4 ställplatser, ett vedförråd samt ett hönshus. Markens fördelning är cirka tre hektar betesmark omkring gårdscentrat som idag betas av hästar och emellanåt kor. På en del av betesmarken har en paddock anlagts om cirka 23x35 meter. Skogsmarken följer efter betesmarken och innehåller främst björk, gran och tall. Därefter når vi impedimentmarken (cirka 48 hektar) med dess karakteristiska tallskog och fina jaktförutsättningar! I grannbyn Bråthult, en kilometer ifrån Apelhult, finns både förskola och skola (F-6). Välkommen att boka din plats på visning!

Svetsvägen 6, null, Osby kommun

Svetsvägen 6

Övrigt
Osby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
2 250 000 kr
1,1 ha tomt

På industriområdet Sydost i Osby finner vi denna kontorsfastighet som idag nyttjats som kontorshotell, men även lämpar sig som kontorsplatser till ett företag. Den stora tomten om drygt 1 hektar är till stor del uppfylld med material möjliggör för fler byggnader och uppställningsplatser. Kontorsfastigheten innehåller sammanlagt 6 kontor, teknikrum/förråd, två toaletter, dusch och gemensamt kök med matplats. Byggnaden är i grund och botten moduler som flyttades till platsen under 2011. Under 2015 har sedan en ombyggnation gjorts inkluderande isolering, nytt tak och renovering av ytskikt. Det finns idag en hyresgäst kvar som snart lämnar. Därefter är fastigheten fri att nyttjas efter önskemål för näste ägare. På industriområdet Sydost finns idag flera företag inom bygg, transport, klimatstyrning, vatten med flera. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka din visning!

Visar alla 3