Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Albin Nilsson

Albin Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vassgatan 2, Vinslöv, Hässleholms kommun

Vassgatan 2

Villa
Vinslöv, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
3 950 000 kr
174 m²
6 rum
924 m² tomt

PRISJUSTERAT! På Vassgatans hörntomt finner vi denna nyproducerade villa med hög standard. Huset 174 kvadratmeter boyta fördelar sig om ett entréplan bestående av en rymlig hall, kombinerad tvättstuga/teknikrum/groventré, ett helkaklat badrum, ett rymligt sovrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. På det övre planet finner vi ett centralt beläget allrum, tre sovrum samt ytterligare ett helkaklat badrum. Intill huset har en carport med tillhörande förråd uppförts. I förrådet finns den effektiva luft/vatten värmepumpen. På Vassgatan flyttar man till en lugn gata med goda pendlingsmöjligheter till såväl Kristianstad som Hässleholm. I Vinslöv finns bland annat idrottsplats, tågstation, matbutik samt flera förskolor och skolor. Välkommen att boka din plats på visning!

Drottninggatan 145, Bokeberg, Hässleholms kommun

Drottninggatan 145

Lägenhet
Bokeberg, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
875 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
3 756 kr/mån
13 462 kr/m²

Välkommen till denna fina tvåa på populära Bokeberg i centrala Hässleholm. Lägenheten disponeras över 65 kvm och består av en rymlig och inbjudande hall med inbyggd förvaring, helkaklat badrum, yt-smart kök med plats för matplats, sovrum med plats för såväl dubbelsäng som skrivbordshörna samt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen med kvällssol. HSB-föreningen är välskött och har de senaste åren genomfört fasadrenovering, stambyte och takbyte. I avgiften ingår garageplats i gemensamt garage, TV och bredband. Här bor du bekvämt med närhet till centrum och Hässleholms station som erbjuder utmärkta förbindelser till Lund, Malmö och Köpenhamn. Inom promenadavstånd finns dessutom flera matbutiker, restauranger och butiker.

  • Balkong
Dalvägen 10, Marklunda, Osby kommun

Dalvägen 10

Villa
Marklunda, Osby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 295 000 kr
132 m²
5 rum
835 m² tomt

Välkomna till denna välplanerade och väl omhändertagna villa på det lugna området i Marklunda i Osby! Huset, som varit i samma ägares hand sedan 1985, har genom åren genomgått flera förbättringar. Tak och badrum är de senaste åtgärderna som genomförts. Fiber är inkopplat. Huset består idag av en öppen hall med förvaringsmöjligheter, ett stort L-format vardagsrum, ett kök med matplats, tvättstuga, två kaklade badrum samt 4 sovrum. På husets baksida finns en mysig altan som erbjuder soltimmar från tidig morgon till eftermiddag! På den lättskötta tomen finns förutom gräsyta även stensättningar, diverse växtlighet, rabatter samt både carport och förråd. På Marklunda bor man på ett lugnt område med närhet till väg 23 för snabb pendling både norr- och söderut. Dryga 3 kilometer bort finner vi Osbys centrala delar som bland annat innehåller tågstation, flera matbutiker, skolor och förskolor. Välkommen att boka din plats på visning!

Norra Kringelvägen 20, Östervärn, Hässleholms kommun

Norra Kringelvägen 20

Villa
Östervärn, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 750 000 kr
100 + 57 m²
6 rum
865 m² tomt

Välkommen till Norra Kringelvägen och denna gedigna villa som genomgått flertalet renoveringar, samtidigt som husets karaktär bevarats. Villan disponeras över 1,5-plan plus källare och innehar fyra sovrum, badrum, toalett, vardagsrum och kök. På Östervärn bor du i ett uppskattat villaområde med närhet till stadens alla bekvämligheter. Här bor du nära skola, förskola, flera mataffärer, gym, padelhall, Österås IP och bra kommunikationer. På promenadavstånd finns Linnéängen och Galgbacken med sin vackra natur. Välkommen att boka din plats på visning!

Svetsvägen 6, null, Osby kommun

Svetsvägen 6

Övrigt
Osby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
2 250 000 kr
1,1 ha tomt

På industriområdet Sydost i Osby finner vi denna kontorsfastighet som idag nyttjats som kontorshotell, men även lämpar sig som kontorsplatser till ett företag. Den stora tomten om drygt 1 hektar är till stor del uppfylld med material möjliggör för fler byggnader och uppställningsplatser. Kontorsfastigheten innehåller sammanlagt 6 kontor, teknikrum/förråd, två toaletter, dusch och gemensamt kök med matplats. Byggnaden är i grund och botten moduler som flyttades till platsen under 2011. Under 2015 har sedan en ombyggnation gjorts inkluderande isolering, nytt tak och renovering av ytskikt. Det finns idag en hyresgäst kvar som snart lämnar. Därefter är fastigheten fri att nyttjas efter önskemål för näste ägare. På industriområdet Sydost finns idag flera företag inom bygg, transport, klimatstyrning, vatten med flera. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka din visning!

Länekärr 1502, Hästveda, Hässleholms kommun

Länekärr 1502

Fritidshus
Hästveda, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
995 000 kr
112 m²
4 rum
1 685 m² tomt

Välkomna till den lilla byn Länekärr belägen utanför Hästveda och Farstorp. Här erbjuds möjlighet att flytta in i ett boende med renoveringsbehov som både kan lämpa sig som permanent- och fritidsboende. Boningshuset består av ett rymligt kök, vardagsrum med kamin, ett allrum med fint ljusinsläpp, ett uterum med skjutpartier, ett helkaklat badrum/tvättstuga samt ett övre plan med möjlighet till två sovplatser. Utvändigt finns idag en inredd del som nyttjats som jaktstuga, förråd och garage. I Länekärr bor du mitt i naturen med både skog och öppna marker runtomkring. Närmaste ort är Hästveda - här finns förskola, skola, matbutik, idrottsplats och tågstation. Välkommen att boka din plats på visning!

Visar alla 6