Mäklare Albin Nilsson

Albin Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Parkgatan 11A, null, Osby kommun

Parkgatan 11A

Lägenhet
Osby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

550 000 kr

67 m²

3 rum

4 337 kr/mån

8 209 kr/m²

Välkommen till tredje våningen och denna välplanerade trea om 67 kvadratmeter! Lägenheten består av en hall med förvaringsmöjligheter, ett kök med matplats och utrustning som de flesta önskar, ett badrum innehållande bland annat tvättmaskin, ett vardagsrum med plats för såväl mat- som soffgrupp samt två sovrum. Från vardagsrummet nås balkongen i söderläge! Önskar man förändra något så finns det 5567 kr att disponera i den inre fonden. Bostadsrättsföreningen förvaltas av HSB och är välskött - under 2019 stod stambytet klart i föreningen. Föreningen har dessutom bundna lån fram till 2025 med räntor som många drömmer om idag. På Parkgatan bor du med promenadavstånd till Osbys centrala delar som bland annat erbjuder goda tågkommunikationer till bland annat Hässleholm, Malmö och Älmhult. I närområdet finns även flera matbutiker, idrottscenter, skolor och förskolor. Välkommen att boka din plats på visning!

  • Balkong
Möllerödsgatan 4A, Tyringe, Hässleholms kommun

Möllerödsgatan 4A

Lägenhet
Tyringe, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

1 175 000 kr

80 m²

3 rum

4 187 kr/mån

14 688 kr/m²

På populära Möllerödsgatan hittar du denna välplanerade marklägenhet på hörntomt! Marklägenheten ger en huskänsla, inte minst med på grund av de två täpporna och uterummet. Bostaden erbjuder utöver detta kök med matplats, två rymliga sovrum, vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, WC samt duschrum. Till bostadsrätten finns en inre fond om dryga 6000 kr. BRF Tvärskog är en välskött förening med låga avgifter. I månadsavgiften ingår bredband, TV och parkering. Individuell mätning av varm- och kallvatten. Här på Möllerödsgatan är läget lugnt och otrafikerat. I närområdet hittas matbutiker, skola, idrottsanläggningar, fina grönområden och tågstation. Välkommen att boka din plats på visning!

  • Uteplats
Sagovägen 16, Ljungdala, Hässleholms kommun

Sagovägen 16

Radhus
Ljungdala, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

2 795 000 kr

154 m²

5 rum

282 m² tomt

Välkommen till Sagovägen 16 och detta välplanerade och välrenoverade radhus! Interiören består av en rymlig hall, ett stilrent och klassiskt Ballingslövkök, en praktisk tvättstuga, två helkaklade badrum, tre sovrum samt såväl vardagsrum som allrum, ett på varje plan. På entréplan finns dessutom ett inglasat uterum i västligt läge. Genom en samfällighet tillhandhålls garage med plats för en bil och en p-plats samt gästparkering. På Sagovägen bor du på en lugn gata med grönområden en stenkast bort. Förskola och skola nås med en kort promenad utan att behöva passera någon större väg. Dessutom finns Hässleholms centrala delar någon kilometer bort - här erbjuds bland annat utmärkta kommunikationer till Lund, Malmö och Köpenhamn. Välkommen att boka din plats på visning!

Strandböke 5483, Tyringe, Hässleholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Strandböke 5483

Fritidshus
Tyringe, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

995 000 kr

50 m²

3 rum

2 533 m² tomt

Välkommen till den natursköna orten Strandböke och detta boende som både kan nyttjas som fritids- och permanentboende! Boningshuset består av cirka 50 välplanerade kvadratmeter + ett inglasat uterum. Här finns två sovrum, WC/dusch samt allrum/kök i öppen planlösning. I ett tidigare förrådsutrymme har tvättstuga byggts. Det inglasade uterummet kan nyttjas stora delar året tillsammans med det sammanhängande trädäcket i söderläge. Intill boningshuset finns en gäststuga med plats för flera sovplatser. El är indraget. I försäljningen innefattas hela tre fastigheter som tillsammans ger dryga 2500 kvadratmeter. På fastigheterna finns en del träd, men även öppen mark för exempelvis odling. I Strandböke bor man i naturen, men samtidigt endast en dryg mil ifrån både Tyringe och Perstorp som bland annat innehar tågstation och matbutik! Vägar, vatten och grönområden i området sköts av en samfällighet. Välkommen att boka din plats på visning!

Visar alla 4