Hakens väg 5

Väddö, Norrtälje Se på karta

7 900 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
115 m²
Tomtarea
2 350 m²
Byggår
2000
Driftkostnad
35 543 kr/år

Gediget timmerhus alldeles intill Ålands Hav med milsvid utsikt.
Här finns ett stort härligt däck i soligt söder/väster läge och några få trappsteg ner ligger poolen och väntar för ett svalkande dopp. I anslutning till soldäck och pool finner man den stora takskyddade uteplatsen med havet som kuliss, de fantastiska timmerstockarna gör inramningen här magisk!
Önskar man havsbad i stället så tar man några kliv ut från tomten och badar från klippor eller den intilliggande fina sandstranden Sandviken.
Huset har två sovrum, ett rymligt duschrum samt en härlig social yta med kök och köksö mot det rymliga vardagsrummet. Den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna till den takskyddade uteplatsen gör havet ständigt närvarande här.
På tomten finns ett stort dubbelgarage med vidbyggt rymligt förråd. På gräsmattan finns även ett mycket praktiskt gästhus med kök, duschrum med wc samt ett sovrum. Perfekt för övernattande gäster eller kanske uthyrning.
Här bor man med havets härliga brus med en fin sandstrand och en liten, lugn camping intill. Ca 5 km från fastigheten finns Väddö Golf för den golfintresserade.

Läs mer hos mäklaren
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.