Västerhejde Bjärs 426

Västerhejde - Visby Närområde, Gotlands kommun Se på karta

4 600 000 kr

4 950 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
99 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
1,2 ha
Byggår
1994
Driftkostnad
65 300 kr/år

Denna fastighet i Västerhejde Bjärs erbjuder tre boenden med tilltaget avstånd mellan husen.

Här finner ni en idyll med tre charmiga hus samt en grillkåta och garage/ förråd.
Huvudbyggnaden (stora röda huset) erbjuder kök med rymlig matplats och vardagsrum att umgås i. Det finns två bra sovrum samt en toalett och ett duschrum.

Vidare finns ett gästhus om 50m² . Här har man installerat ett trevligt och välplanerat kök i grått samt ett nyrenoverat duschrum med kakel och klinker där tvättmaskin är installerad. Genomgående ekparkett i alla rum. I gästhuset finns ett sovrum med plats för dubbelsäng.

Hus nummer tre är ett charmigt lofthus om 30m² där man tar sig till de två sovrummen via en utvändig trappa. Litet kök med ljusinsläpp via fönster med spröjs. Även här finns ett duschrum som är nyrenoverat. Vardagsrum med takbjälkar samt en stenlagt uteplats med en murad öppen spis. Genomgående ekparkett i alla rum.

På fastigheten ligger också en kåta för mysiga grillkvällar när höst- och vinterkylan gör sig påmind! Garaget/förrådet har extra utrymmen såsom ett nyrenoverat duschrum och ett litet pentry med ho och rinnande vatten.
Goda uthyrningsmöjligheter och möjlighet till eget billigt boende. Eventuellt kan nuvarande hyresgäster övertas om så önskas.

Välkommen till denna charmiga fastighet med möjligheter samt närhet till Visby!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Visby

Kontakta mäklaren

Håkan Ericsson

Mäklarhuset Visby
Mäklare Håkan Ericsson, Mäklarhuset Visby
0498292974
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas