Havsörnsvägen 11

Grebbestad, Tanums kommun Se på karta

6 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4,5 rum
Boarea
135 m²
Tomtarea
1 054 m²
Byggår
2015

Välkommen till populära Västra Hällorna och detta trevliga enplanshus på en av områdets bästa tomter. Huset ligger högt med utsikt över omgivningarna och har fint solläge hela dagen från någon av husets stora altaner. Den kuperade bergstomten har vackra granithällar som gränsar mot naturmark och här har du en skön insynsskyddad uteplats. På tomten finns även en uppvärmd pool för svalkande dopp under varma sommardagar.

Huset har en praktisk hall med stora garderober och ett härligt allrum för umgänge i öppen planlösning mot det smakfulla köket med grå luckor. I övrigt har huset tre sovrum och ett stort badrum samt tvättstuga med separat ingång.

Boningshuset är byggt för framtiden, med låga uppvärmningskostnader då huset har extra isolering, bergvärmesystem & ventilationssystem med värmeåtervinning (FTX) Nuvarande ägare på två personer har haft en låg årlig elförbrukningskostnad ca 5500 khW/år.

Detta är sannolikt den bästa tomten i området för dig som vill ha en fri yta i både sydlig och västligt läge i förhållande till huset.

Utöver boningshuset finns också ett fullt isolerat garage samt en isolerad bod/gäststuga.

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Hein för mer information 0727 33 90 33

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs

Kontakta mäklaren

Robin Hein

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
Mäklare Robin Hein, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
0727-33 90 33