Bohusgatan 3

Adolfsfält, Ängelholms kommun Se på karta

3 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103 m²
Tomtarea
881 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
40 736 kr/år

Välkommen till denna trevliga bostad belägen på omtyckta Adolfsfält. Här bor ni på ett centralt men samtidigt lugnt och barnvänligt område, med närhet till både god service, skolor och vacker natur. Här njuter ni av den insynsskyddade och uppvuxna trädgården under årets varma månader.

Villan är belägen på ett plan och erbjuder totalt tre sovrum, rymligt vardagsrum och kök samt både badrum och gästtoalett. Dessutom tvättstuga med egen ingång invid garaget men också gott om utrymme för förvaring. Dessutom har det tidigare förrådet isolerats och kan därav nyttjas som tillexempel tonårsrum, eller helt enkelt vad som passar era behov och önskemål.

Hembygdsparken ligger en kort promenad bort med stora grönytor, höga träd och små promenadstigar där hundägarna trängs på morgnarna. Här finns lekplatser, restaurang och till och med en djurpark. Havsbaden och Skälderviken når du snabbt med cykel och flygplatsen nås med bil på ca tio minuter. Hela trakten är starkt präglad av livet vid havet men i närområdet finns även slingrande skogsstigar och bedövande vacker natur.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City

Kontakta mäklaren

Linette Nerheim

Bjurfors Helsingborg City
Mäklare Linette Nerheim, Bjurfors Helsingborg City
0701646736