Grunduddevägen 6

Ålhammarsudde, Arboga kommun Se på karta

6 495 000 kr

6 975 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
154 m²
Biarea
13 m²
Tomtarea
896 m²
Byggår
2018
Driftkostnad
40 220 kr/år

Förbesiktigat! Tillfälle att förvärva denna exklusiva och nybyggda villa belägen på friköpt tomt med fantastisk utsikt över sjön Hjälmaren! När man går in i huset möts man av en härlig utsikt mot Hjälmaren genom stora fönsterpartier och ca 3,6 meter i takhöjd som ger rymd och auktoritet. Stora sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning samt kamin och flertalet helglasade dubbeldörrar ut till det stora soldäcket mot sjön. Det finns även en inglasad altan i anslutning till köket, perfekt för den som vill förlänga sommaren.

Villan erbjuder tre sovrum varav två har direktaccess mot soldäcket och jacuzzin. Vidare finns tvättstuga, en walk-in-closet. I anslutning till bostadshuset finn en carport och ett isolerat förråd med gott om förvaring. På tomten finns även en redskapsbod. Trädgården är belägen i perfekt sydväst läge med dag- och eftermiddags sol och en lättskött gräsmatta som är utrustad med nedgrävd slinga för robotgräsklippare och gemensam tujahäck mot grannen.

Här kan du trivas och njuta under alla årstider. Sommaren erbjuder bad, båt och fiske, då är även områdets kiosk öppen och på höstkanten finns det möjlighet att gå ut i skogen och plocka svamp och bär. Vackra vinterdagar kan man åka långfärdsskridskor och pimpla på sjön när isen har lagt sig. När det sedan blir vår får man passa på att njuta av vårsolen i den inglasade altanen och strosa runt i området.

Närmaste större ort är Arboga där det finns allt man behöver såsom matbutiker, affärer, vårdcentral, banker, förskolor, skolor, gymnasium, restauranger och järnvägsstation mm. Dessutom är det endast 50 minuter till Örebro, drygt en timme till Västerås och till Stockholm ungefär två timmar. Detta är en unik fastighet som måste upplevas, välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Arboga

Kontakta mäklaren

Maria Hellström

Mäklarhuset Arboga
0768582022
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas