Almunge-Lövsta 322

Almunge, Uppsala Se på karta

3 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Tomtarea
1 200 m²
Driftkostnad
24 000 kr/år

MISSA INTE DEN SISTA AV FYRA VILLATOMTER I ALMUNGE-LÖVSTA!
Välkommen till Lövsta i natursköna omgivningar i Almunge. Detta är en rymlig tomt om 1200 kvm bunden till köp av tillhörande hus där byggherren erbjuder tre olika husmodeller som alla är väl rustade och påkostade. Man kan välja mellan en enplansvilla om 100 kvm, 1,5-plansvilla om 136 kvm samt en mycket rymlig 1,5-plansvilla om 160 kvm. Det finns även möjligheter till personlig anpassning genom ett urval av olika tillval såsom braskamin, altan, extra spottar mm.

Tomten ligger i tät anslutning till den sparsamt trafikerade Mogavägen med endast 3 minuter till huvudleden Almungevägen/282an som leder in till Uppsala på ca 20 minuter. Med endast två mil till påfarten E4 söder samt tre mil till Arlanda via 273an har man här ett ypperligt pendlarläge och skolskjuts trafikerar området.

Entreprenörfirman Norrhöjden har precis färdigställt ett mycket lyckat projekt i Almunge där tre hus fördes upp på Björnslåttan. Norrhöjden har specialiserat sig på lösvirkeshus med kvalitativa byggkonstruktioner och moderna, tidsenliga materialval. Trots detta kan man genom en systematisk strukturerat arbetsprocess erbjuda dessa fenomenala husmodeller till mycket konkurrenskraftiga priser. Observera att fastighetsmäklaren förmedlar endast tomten och köparen tecknar separat entreprenadavtal med Norrhöjden.

Om Almunge
Det trivsamma samhället Almunge en liten bit utanför Uppsala är ett mycket populärt område för de som önskar en rofylld tillvaro i naturnära och grönskande omgivningar.
Samhället erbjuder ett rikt utbud av allmän service, allt från förskola, skola F-9, förskola, idrottsförening med både innebandy, fotboll, handboll och badminton, golfklubb, simhall och bibliotek. Här finns också annan vårdcentral, tandläkare, mataffär, inredningsbutik, restaurang, bilverkstad och mycket mer.

Med de tre sjöarna Långsjön, Fladen och Södersjön alldeles i närområdet finns det gott om badmöjligheter sommartid. Dessutom har man både Lännabadet/Borgardalsbadet samt Fjällnora 10-15 minuters bilfärd bort.

Välkommen hem.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Uppsala