Del av Häljered 2:7 (C) Villa Lasse

Älvängen, Ale kommun Se på karta

4 149 000 kr

4 959 000 kr -16 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
63 m²
Tomtarea
748,1 m²

Vi har i denna annons endast föreslaget Villa Lasse med tillhörande kalkyl. Man kan givetvis välja en annan hustyp ifrån Älvsbyhus. Se nedan.

Det är svårt att inte falla för Lasse. Vårt minsta 1,5-planshus har allt du behöver och ryms även på de mindre tomterna. Ett ljust och öppet kök/vardagsrum med fönster längst hela långsidan, ett rymligt sovrum, badrum med tvättstuga och ett förråd i anslutning till detta.

Tillhör du dem som gärna tar en bastu efter löprundan så går det enkelt att förvandla förrådet till bastu som tillval.

Lasse är enkelt att skräddarsy helt efter dina behov och intressen. Den inredningsbara övervåningen väljer du själv hur den ska se ut innan inflyttning. Kanske vill du ha ett extra sovrum, en ateljé eller ett stort lekrum. Du bestämmer! Med den inredda övervåningen kan huset bli 96 kvm.

Till den inredningsbara övervåningen ingår alltid trappa, fönster, underlagsgolv och förberedelser för vvs, el och data.

Alla Älvsbyhus 1,5-planshus går dessutom att få med tillvalet 34 graders taklutning med förhöjt väggliv. Det gör ytan på övervåningen rymligare. Även takkupa är ett populärt tillval och gör övervåningen både ljusare och luftigare. Med sin storlek och planlösning passar det lilla huset dessutom ypperligt som fritidshus.

Det annonserade priset är baserat på delvis uppskattade poster och slutpriset kan komma att ändras. Bilderna kan vara tillvalsutrustade.

Husförslaget i denna annons är endast ett förslag med tillhörande kalkyl, alltså Villa Lasse: https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1.5-planshus/lasse/. Kolla gärna in Älvsbyhus samtliga husmodeller här: https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/

Kan detta vara av intresse av dig? Åk gärna förbi tomten och återkom till mig om ni har frågor/funderingar. Följ Vikaredsvägen, så når ni tomterna längst in.

Hör av er till Emelie Hamnes på Älvsbyhus på 0729-730395, emelie[email protected] för mer information om hus och entreprenad.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ale

Kontakta mäklaren

Lovisa Bååth

Fastighetsbyrån Ale
Mäklare Lovisa Bååth, Fastighetsbyrån Ale
076-551 93 88
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas