Kommande

Fågelsångsvägen 5

Åsljunga, Örkelljunga kommun Se på karta

1 425 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
112 m²
Tomtarea
932 m²
Byggår
1986
Driftkostnad
27 857 kr/år
Kommande

Placerat i natursköna Åsljunga har ni nu möjlighet att förvärva denna härliga 1-plans villa som har inretts med stilsäker hand och där såväl badrum som kök är av yppersta klass!

I villans umgängesdel finner ni köket från Ballingslöv vilket är tidlöst och stilrent med såväl vanliga skåp som vitrinskåp där finporslinet kan få visas upp i alla sin prakt samt en välutrustad maskinpark där ni kan få testa era kulinariska färdigheter.

Vardagsrummet får in massor av naturligt ljus via stora fönsterpartier och ger plats för både soffgruppen till helgens filmmys samt matbord till kvällssupén. Under sommarhalvåret flyttar ni sannolikt ett steg ut i det mysiga uterummet och avnjuter en god grillmiddag med något gott i glasen samtidigt som barn eller barnbarn leker på gräsmattan.

I villans mer privata sfär ligger de tre sovrummen vilka samtliga är både ombonade och rogivande samt det coola och stilrena badrummet i grått och svart!

Med såväl garage som förråd har bilen och redskapen det lika gott som ni och i växthuset kan ni själva driva upp grödorna till middagen. Inom gång och cykelavstånd har ni den vackra skånska skogen, Åsljungasjöns nöjen samt barnens skolgång från förskola till årskurs 6 - vilket ställe att leva på!

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

Kontakta mäklaren

Kristoffer Andersson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
Mäklare Kristoffer Andersson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
0733-53 53 53

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.