Kommande

Köpingevägen 143

Åsum, Kristianstads kommun Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
1 510 m²
Byggår
1929
Kommande

I utkanten av Åsum erbjuds snart ett boende med ca 80 kvm före detta stall med höloft. Bostadshuset omfattas av ett plan plus inredd vind, med mysiga umgängesytor och nyrenoverat kök och badrum. Vardagsrum med eldstad och utgång till uterum och generös uteplats.
Interiört finner vi en harmonisk färgsättning med vackra tapeter och varma toner.
Köket har en varm atmosfär med vita luckor, vackert kakel ovan diskbänken och en blommig tapet på väggarna. Matplats vid fönstret. Som gjort för en kökssoffa! Köket har ett stort skafferi med platsbyggda dubbeldörrar. Mycket charmigt!
Villan har två nyrenoverade badrum, båda med fina materialval och en varm och inbjudande karaktär. Ett av badrummen har dusch, det andra har badkar. Tvättstugan är placerad på bottenvåningen, praktiskt! Här finns både tvättmaskin och torktumlare.
Vardagsrummet är rymligt, inbjudande och rymmer såväl soffgrupp som matgrupp. Centralt placerat har vi en kamin som sprider skön värme. Från vardagsrummet nås uterummet och vidare uteplats och trädgård.
Bottenvåningen har två sovrum och på den inredda vinden finns ytterligare sovrum plus en del av vinden som ännu inte är inredd.
Trädgården är insynsskyddad och har ett omgärdande plank. Det finns även växthus för den som tycker om att odla.
Separat finns en byggnad som tidigare huserat stall men som idag nyttjas som garage. Möjlighet att nyttja som stall finns såklart fortfarande. Förutom detta finns ytterligare separat byggnad som rymmer garage, SPA-avdelning samt förvaring.
Uppvärmningssystemet är modernt med både solceller och luft/vatten. Vattenburna golvvärmeslingor i badrummen, köket och den ena hallen. Dessutom med luft/luftvämepump och kamin för att ge maximal komfort. Fiber är indraget och fastigheten har ny trekammarbrunn med infiltration.

Håll utkik efter detta charmiga boende med lantligt läge! Snart till salu men anmäl ditt intresse redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Kristianstad

Kontakta mäklaren

Sandra Berntsson

Svenska Mäklarhuset Kristianstad
Mäklare Sandra Berntsson, Svenska Mäklarhuset Kristianstad
0709-100619

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.