Mäklare Charlotte Platoff

Charlotte Platoff

Om mig

Enligt mig är höga ambitioner och engagemang två viktiga egenskaper som skapar goda och långa relationer. Jag förmedlar både villor och bostadsrätter och älskar mitt arbete. I min yrkesroll är jag driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Svenska Mäklarhuset ger mig de bästa förutsättningarna för att skapa lyckade bostadsaffärer. Kontakta mig så berättar jag mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Götgatan 12 A, Östermalm, Kristianstads kommun
  • Tor 14 dec kl 16:30
Götgatan 12 A, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 2
Götgatan 12 A, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 3

Götgatan 12 A

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
Svenska Mäklarhuset Kristianstad
1 550 000 kr
65 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 959 kr/mån
23 846 kr/m²

Östermalm är en samling vackra fastigheter i lummig miljö endast en kort promenad bort från Kristianstad city! En av Kristianstads bästa stadsdelar skulle vi våga påstå. Lägenheten vi nu presenterar är belägen just i en sådan vacker fastighet från 1930-talet, med härlig utsikt över pittoreska innergårdar och trevlig gatuvy. Ovan bilar och myllrande stadsliv. Men intill kafé och morgonkaffe! Mysigt! Den charm som kan vara svår att få till en modern bostadsrätt behöver man inte tveka på att få uppleva i ett hus byggt på 30-talet och visst är det väl något speciellt med att få bo högst uppe i huset? Här har man den bästa utsikten och det tystaste våningsplanet! Och nära till vindsförrådet. Praktiskt. Men frågan man ställer sig? Hur mycket ryms i en 1,5:a ? En hel del visar det sig, åtminstone om den är på hela 65 kvm och har en otrolig wow-faktor! För här blandas en perfekt planlösning med generösa rum och vackra originaldetaljer. Resultatet? Ett hem som verkar gynnsamt för välmåendet. En tvåa från början, nu ombyggd till en 1,5:a med ett jättestort kök. Vilken lyx! Avvikelsen har varit att få till den praktiska sovnisch/alkov med plats för dubbelsäng som nu tar en given plats i den inre hallen. Det känns klockrent. Vardagsrummet har plats för stor generös soffa, fåtöljer, platsbyggda garderober, tv-möbel och ytterligare förvaring. Det ni. Dessutom med stora härliga fönster och djupa fönsterkarmar. Vi tror det är rörelsen mellan hemmets rum som skapar känslan. Luftigt, ljust och charmigt. Det är få saker som är så rogivande som ett mysigt hem! Så har vi ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Perfekt. Anmäl ert intresse redan idag! Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl. Glöm inte heller att följa oss på instagram, smhkristianstad för mer uppdateringar om just denna och andra bostäder. Bra att tänka på: - Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att: 1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande. 2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

  • Premium
  • Balkong
Widellsgatan 2B, Kristianstad - Söder, Kristianstads kommun

Widellsgatan 2B

Lägenhet
Kristianstad - Söder, Kristianstads kommun
Svenska Mäklarhuset Kristianstad
1 875 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/8
4 582 kr/mån
25 338 kr/m²

Intresserad av privatvisning? Kontakta mäklaren för att boka tid! Vi erbjuder också fria värderingar både i din bostad men även via distans om önskemål finns! Välkommen till denna otroligt fina trea med allt man kan önska. Välplanerade kvadratmeter, två rymliga sovrum och inglasad balkong med magisk utsikt är bara några av bostadens guldkorn. Bostaden är i gott skick med stilrent vitt kök, målade väggar och fräscht helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Genomgående parkettgolv, förrådsrum inne i bostaden. Föreningen är mycket välskött med ordnad ekonomi och har ett hus i gott skick. Den här bostaden får ni inte missa.

  • Balkong
  • Hiss
Ripavägen 97, Åhus, Kristianstads kommun

Ripavägen 97

Tomt
Åhus, Kristianstads kommun
Svenska Mäklarhuset Kristianstad
2 395 000 kr
1 115 m² tomt

Välkommen till en fantastisk möjlighet att förverkliga din dröm om ett lantligt boende, strax utanför det populära samhället Åhus. Här erbjuds en tomt av sällsynt skönhet, med närhet till både natur och genuin bykärna. Tomten är belägen i ett lugnt och vackert område utanför detaljplanelagt område, där du kan njuta av lantliga omgivningar samtidigt som du har nära till Åhus bekvämligheter. Området växer sig större bla. genom det närliggande projektet Åhusvången, en helt ny stadsdel i en personlig och vacker miljö. Ripavägen 97 erbjuds nu till försäljning där du kan bygga och leva din framtidsvision. Helt klart en unik möjlighet för dig som vill ha det bästa av tre världar- en lantlig miljö med närhet till en växande stadsdel och Åhus milslånga sandstränder. Så passa på att ta chansen att förverkliga din dröm om ett vackert och naturnära boende. Beviljat förhandsbesked finns som avser ett enbostadshus om 200 m2. Kommunalt V/A finns vid tomtgräns och anslutningsavgift ingår i tomtpriset. Kontakta oss för mer information. Ps. Följ oss gärna på instagram smhkristianstad för att få mer uppdateringar om just denna och andra pågående förmedlingar.

Visar alla 3