Mäklare Charlotte Platoff

Charlotte Platoff

Om mig

Enligt mig är höga ambitioner och engagemang två viktiga egenskaper som skapar goda och långa relationer. Jag förmedlar både villor och bostadsrätter och älskar mitt arbete. I min yrkesroll är jag driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Svenska Mäklarhuset ger mig de bästa förutsättningarna för att skapa lyckade bostadsaffärer. Kontakta mig så berättar jag mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bronsgjutarvägen 102, Hammar, Kristianstads kommun
  • Sön 14 apr
Bronsgjutarvägen 102, Hammar, Kristianstads kommun, bild 2
Bronsgjutarvägen 102, Hammar, Kristianstads kommun, bild 3

Bronsgjutarvägen 102

Radhus
Hammar, Kristianstads kommun
Svenska Mäklarhuset Kristianstad
2 795 000 kr
126 m²
5 rum
7 075 kr/mån
22 183 kr/m²

Säg hej till vårt snygga radhus om 126 kvm Bronsgjutarvägen 102! Beläget i populära Hammar, mitt i trivsamt, nybyggt bostadsrättskvarter med grönskande miljöer intill. Trevliga grannar och ett stenkast till C4-shoppings utbud av bekvämligheter. På Bronsgjutarvägen bor man funktionellt och välkomnande med en schysst, rymlig planlösning och mycket naturligt ljusinsläpp. Tre sovrum (kan bli fyra), ett fullutrustat kök, öppet mot vardagsrum och med plats för både soffgrupp och matrumsdel, helkaklat badrum/tvättstuga, toalett och allrum. Dessutom en mysig liten trädgård och en soldränkt altan i söderläge. Tilltalande. Dessutom har föreningen pool! Perfekt ställe att inviga försommaren på och sedan njuta sommarsäsongen ut! Överallt en genomgående hemtrevlig atmosfär med kvaliteter som passar livet igenom. Dessutom med carport och ett rymligt exteriört separat förråd. Skyddad från trafik och med en pittoresk villagata/miljö utanför köksfönstret! Fiber finns. Gediget och snyggt samt med en personlighet som känns som hemma sammanfattar detta boende! Följ oss gärna på instagram, smhkristianstad. Där uppdaterar vi fortlöpande om våra aktuella och kommande förmedlingar!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Forsakarsvägen 25, Degeberga, Kristianstads kommun

Forsakarsvägen 25

Villa
Degeberga, Kristianstads kommun
Svenska Mäklarhuset Kristianstad
995 000 kr
93 + 124 m²
3 rum
1 128 m² tomt

Ett stenkast från centrum, trivsamt beläget endast en kort promenad från Degebergas vackra natur hittar vi den här enplansvillan med källare från 1960. Till stora delar i original med en tidstypisk layout. Yteffektivt och charmigt men också med möjligheten att skräddarsy bostaden efter eget önskemål. Planlösningen är genomtänkt med en hall som förgrenar sig in i nästan alla rum på entréplan. Vardagsrummet är ljust , i vinkel med stora fönsterpartier och med utgång till takad altan i västerläge. Köket är mysigt, välplanerat och med en trivsam matplats. På entréplan hittar vi även två stycken sovrum samt ett badrum med badkar. Lägg därtill källarvåningen. Rymmer mängder med potential. För den som söker utrymmen för hobbyverksamhet, ytterligare sociala utrymmen, förvaringsmöjligheter. Även källarvåningen är i originalskick med vad det medför. Exteriört väntar en omtyckt trädgård. Det finns även en generös uppfart och ett garage.

Kullmans väg 17, Kristianstad - Näsby, Kristianstads kommun
  • Budgivning pågår

Kullmans väg 17

Lägenhet
Kristianstad - Näsby, Kristianstads kommun
Svenska Mäklarhuset Kristianstad
1 095 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/2
6 200 kr/mån
11 902 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga fyra om 92 kvm belägen på första våningen i en solid, trevlig och genuin förening! Det här är lägenheten för den som värdesätter att ha både stadstrafik och natur runt hörnet. Som uppskattar bekvämligheten som följer med innehavet av en bostadsrätt och som sätter välplanerade ytor högst upp på önskelistan. Den välplanerade layouten inkluderar tre potentiella sovrum eller sociala utrymmen, samt ett funktionellt arbetskök med tillhörande matplats. Vardagsrummet pryds av naturligt ljus från tre håll med trivsam utsikt mot föreningens grönytor. Dessutom finns det både badrum och toalett. Praktiskt! Och kanske det bästa av allt? Den generösa klinkerbeklädda "balkongen" med en öppen spis! Denna får man inte elda i men det är hur mysig som helst ändå! Nås från både vardagsrum och matrum. Det kan inte bli bättre! Ingen avgiftshöjning är planerad. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Klackavägen 9, Ivö, Kristianstads kommun

Klackavägen 9

Villa
Ivö, Kristianstads kommun
Svenska Mäklarhuset Kristianstad
2 495 000 kr
120 + 38 m²
5 rum
1 985 m² tomt

Varmt välkommen till vår senaste förmedling på Ivö, i folkmun nordöstra Skånes enda skärgårdsö! Denna praktiska och tilltalande 1,5 plansvilla är perfekt för både permanent- och fritidsboende. Villan har delvis genomgått omfattande renoveringar och har nu ett nästintill omgjort entréplan med nytt kök, badrum, tvättstuga och en mysig kamin. Här finns gott om plats för social samvaro och avkoppling! Härligt! Villan rymmer utöver generösa sällskapsutrymmen även flertalet sovrum, både nere och uppe. Perfekt för tonårsfamiljen eller den familj med mycket övernattande gäster. Även trädgården levererar. Såklart. Här blommar det kontinuerligt under den varma säsongen. Perfekt avkoppling finner man på en av de många olika uteplatserna eller i det vindskyddade uterummet. Villan erbjuder även praktiska förråd och en carport! Det bästa av allt är att du har gångavstånd till öns vackra badplatser och andra natursköna upplevelser. Du kan enkelt ta färjan ut till denna härliga och faktiskt riktigt unika miljö och uppleva charmen och lugnet som bara en skärgårdsö kan erbjuda. Missa inte chansen att skapa dina egna minnen och uppleva livet på nordöstra Skånes enda skärgårdsö. Ps. Följ oss gärna på instagram, smhkristianstad. Där tipsar vi om både pågående och nya förmedlingar. Anmäl ert intresse redan idag! Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl. Bra att tänka på: - Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att: 1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande. 2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Jakobs väg 2, Charlottesborg, Kristianstads kommun

Jakobs väg 2

Lägenhet
Charlottesborg, Kristianstads kommun
Svenska Mäklarhuset Kristianstad
600 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/6
5 160 kr/mån
7 407 kr/m²

Välkommen till Jakobs väg på Charlottesborg, där denna välplanerade 3-rumslägenhet erbjuder en bekväm och modern livsstil. Med sin yta på 81 kvadratmeter och belägen på andra våningen, erbjuder bostaden en perfekt kombination av rymlighet och bekvämlighet. Läget är optimalt med närhet till kommunikationer, vilket gör det både enkelt och smidigt att ta sig runt i Kristianstad och dess omgivningar. Dessutom kan du känna dig trygg i den välskötta föreningen med stabil ekonomi, vilket ger dig en stabil och långsiktig boendesituation. Interiören är ljus och fräsch med stora fönster som släpper in naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär. Köket är stilrent, utrustat med allt du behöver för att laga goda måltider. Badrummet är renoverat på senare år och har badkar och plats för tvättmaskin och torktumlare om man önskar. Charlottesborg är ett centrumnära område som erbjuder närhet till grönområden, skolor, restauranger och affärer. Här finns något för alla, oavsett intresse eller ålder. Välkommen att boka en visning och upptäcka potentialen i denna bostad. Här finns möjligheten till ett bekvämt och modernt boende.

  • Balkong
  • Hiss
Björkvägen 5A, Kristianstad - Parkstaden, Kristianstads kommun

Björkvägen 5A

Lägenhet
Kristianstad - Parkstaden, Kristianstads kommun
Svenska Mäklarhuset Kristianstad
1 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
4 884 kr/mån
26 319 kr/m²

Björkvägen, mitt i omtyckta Parkstaden. Ett område mitt i stan men som ändå ligger lite för sig självt. Här trivs man med närheten till stadens utbud och lika nära till rekreation i Björketskogens omtyckta miljö. Exteriört finner vi en välskött byggnad med parkeringsplatser precis utanför (separat kö). Interiört finner vi en ovanligt ljus och luftig bostad. Tack vare sitt läge högst upp och sin öppna planlösning med fönster åt tre väderstreck blir interiören magiskt ljus och härlig. Vardagsrum, matplats och kök ligger i ett U och har även utgång till balkongen. Två sovrum, båda stora nog för att rymma dubbelsäng samt en välkomnande hall med riktigt fräscht badrum. Denna vill du gärna boka visning på. Varmt välkommen!

  • Balkong
Widellsgatan 2B, Kristianstad - Söder, Kristianstads kommun

Widellsgatan 2B

Lägenhet
Kristianstad - Söder, Kristianstads kommun
Svenska Mäklarhuset Kristianstad
1 875 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/8
4 582 kr/mån
25 338 kr/m²

Intresserad av privatvisning? Kontakta mäklaren för att boka tid! Vi erbjuder också fria värderingar både i din bostad men även via distans om önskemål finns! Välkommen till denna otroligt fina trea med allt man kan önska. Välplanerade kvadratmeter, två rymliga sovrum och inglasad balkong med magisk utsikt är bara några av bostadens guldkorn. Bostaden är i gott skick med stilrent vitt kök, målade väggar och fräscht helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Genomgående parkettgolv, förrådsrum inne i bostaden. Föreningen är mycket välskött med ordnad ekonomi och har ett hus i gott skick. Den här bostaden får ni inte missa.

  • Balkong
  • Hiss
Köpingevägen 143, Åsum, Kristianstads kommun

Köpingevägen 143

Villa
Åsum, Kristianstads kommun
Svenska Mäklarhuset Kristianstad
2 450 000 kr
130 m²
4 rum
1 510 m² tomt

I utkanten av Åsum erbjuds ett boende med ca 80 kvm före detta stall med höloft. Bostadshuset omfattas av ett plan plus inredd vind, med mysiga umgängesytor och nyrenoverat kök och badrum. Vardagsrum med eldstad och utgång till uterum och generös uteplats. Interiört finner vi en harmonisk färgsättning med vackra tapeter och varma toner. Köket har en varm atmosfär med vita luckor, vackert kakel ovan diskbänken och en blommig tapet på väggarna. Matplats vid fönstret. Som gjort för en kökssoffa! Köket har ett stort skafferi med platsbyggda dubbeldörrar. Mycket charmigt! Villan har två nyrenoverade badrum, båda med fina materialval och en varm och inbjudande karaktär. Ett av badrummen har dusch, det andra har badkar. Tvättstugan är placerad på bottenvåningen, praktiskt! Här finns både tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är rymligt, inbjudande och rymmer såväl soffgrupp som matgrupp. Centralt placerat har vi en kamin som sprider skön värme. Från vardagsrummet nås uterummet och vidare uteplats och trädgård. Bottenvåningen har två sovrum och på den inredda vinden finns ytterligare sovrum plus en del av vinden som ännu inte är inredd. Trädgården är insynsskyddad och har ett omgärdande plank. Det finns även växthus för den som tycker om att odla. Separat finns en byggnad som tidigare huserat stall men som idag nyttjas som garage. Möjlighet att nyttja som stall finns såklart fortfarande. Förutom detta finns ytterligare separat byggnad som rymmer garage, SPA-avdelning samt förvaring. Uppvärmningssystemet är modernt med både solceller och luft/vatten vilket leder till minimala driftskostnader! Vattenburna golvvärmeslingor i badrummen, köket och den ena hallen. Dessutom med luft/luftvämepump och kamin för att ge maximal komfort. Fiber är indraget och fastigheten har ny trekammarbrunn med infiltration. Perfekt lantligt läge med närhet till underbara naturområden! Omtyckt av hundägare. Boka visning? Hör av er!

Ripavägen 97, Åhus, Kristianstads kommun

Ripavägen 97

Tomt
Åhus, Kristianstads kommun
Svenska Mäklarhuset Kristianstad
2 395 000 kr
1 115 m² tomt

Välkommen till en fantastisk möjlighet att förverkliga din dröm om ett lantligt boende, strax utanför det populära samhället Åhus. Här erbjuds en tomt av sällsynt skönhet, med närhet till både natur och genuin bykärna. Tomten är belägen i ett lugnt och vackert område utanför detaljplanelagt område, där du kan njuta av lantliga omgivningar samtidigt som du har nära till Åhus bekvämligheter. Området växer sig större bla. genom det närliggande projektet Åhusvången, en helt ny stadsdel i en personlig och vacker miljö. Ripavägen 97 erbjuds nu till försäljning där du kan bygga och leva din framtidsvision. Helt klart en unik möjlighet för dig som vill ha det bästa av tre världar- en lantlig miljö med närhet till en växande stadsdel och Åhus milslånga sandstränder. Så passa på att ta chansen att förverkliga din dröm om ett vackert och naturnära boende. Beviljat förhandsbesked finns som avser ett enbostadshus om 200 m2. Kommunalt V/A finns vid tomtgräns och anslutningsavgift ingår i tomtpriset. Kontakta oss för mer information. Ps. Följ oss gärna på instagram smhkristianstad för att få mer uppdateringar om just denna och andra pågående förmedlingar.

Visar alla 9