Lissforsvägen 29

Bäckbyn, Gagnefs kommun Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
113 m²
Biarea
63 m²
Tomtarea
2 590 m²
Byggår
1954
Driftkostnad
28 544 kr/år

Längs den slingrande Lissforsvägen ligger husen prydligt uppradade intill "Lisselälven", som betyder lilla älven och är en del av Västerdalälven. Här längs byvägen, med älven som en av dina närmaste grannar, erbjuds nu ett hus i två plan med källare. I ljusgult tegel byggdes huset under mitten av 50-talet.
Bostaden har en bra planlösning med kök, vardagsrum badrum och ett sovrum på entréplanet. Övre planet erbjuder toalett och två rejäla sovrum samt förvaring. Källaren har matkällare, pannrum, tvättstuga och garage.

Söker du något där du själv kan renovera och göra huset precis i din stil, då ska du genast anmäla intresse. Huset söker nu sin nye ägare som vill se över både grund, fasad och tak. Att själv välja färg och stil på ytskikt, kök och badrum, utan att du känner att du "bara slänger ut" något. Det mesta är i fungerande skick men har några år på nacken och är redo för en ny ägares pysslande. Här får ni en rejäl tomt att sprida ut er på. Träd och buskar ramar in huset i grönska och rejäla gräsytor för den som har spring i benen. Från husets balkong har du härlig utsikt över älven. Då och då kan du skymta en bäver simmandes i vattnet, ibland "trafikeras" älven av en kajak eller SUP-bräda som paddlas förbi.

Möjlighet till fina badplatser finns längs älven, men även vid Flosjöns fina bad med hopptorn inne i byn. Cykelavstånd till mellanstadieskolan och byns Ica-butik. Missa inte heller Flokullornas kök, byns restaurang med goda hamburgare och dagens lunch. En skön promenadrunda får du "runt broarna" i byn. Gillar du istället att lyfta skrot eller träna med hjälp av maskiner så ska du prova Floda Forsfarares nya gym, du kommer ha fått en lagom uppvärmning den korta promenaden dit. Floda erbjuder något för alla, oavsett intresse.

Huset är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll finns hos mäklaren på visningen.
Välkomna att anmäla er på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Kontakta mäklaren

Karin Liss

Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
Mäklare Karin Liss, Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
+46768512040