Stormfågelvägen 5

Barsebäcks Golf & Countryclub, Kävlinge kommun Se på karta

6 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
133 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
684 m²
Byggår
2011
Driftkostnad
28 000 kr/år

För golfentusiasten erbjuds nu möjligheten till ett naturskönt boende, bara en kort chip från tee på en av Sveriges finaste golfbanor. Fantastiskt, unikt läge på hörntomt alldeles intill golfbanan.

Den väldisponerade villan som färdigställdes 2011 är i inflyttningsklart skick med vattenburen golvvärme, uppvärmd pool, uterum om ca 15 kvm samt garage med fjärrstyrd port.

Kök, matplats och vardagsrum förenas i en öppen planlösning som kompletteras av tre sovrum, två helkaklade badrum samt groventré/tvättstuga i anslutning till uppfart med plats för ett par bilar.

Huset är beläget inom området för Barsebäck Golf & Country Club och strax intill finner man natursköna Järavallens strövområde med grillplatser och motionsslingor för löpning och mountainbike samt Saxtorpssjöarna med badmöjligheter och härliga omgivningar för promenader. Dessutom närhet till badplats vid Barsebäcks strand och restaurang i Barsebäck Hamn samt Hofterup och Löddeköpinge tätort. Motorvägen med utmärkta pendlingsmöjligheter mot såväl Landskrona & Helsingborg som Lund & Malmö nås inom några minuter.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Landskrona

Kontakta mäklaren

Rickard Lind

Mäklarhuset Landskrona
Mäklare Rickard Lind, Mäklarhuset Landskrona
0727-12 50 45
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas