Morastigen 17

Bergshamra, Norrtälje Se på karta

3 275 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
129 m²
Tomtarea
3 470 m²

Välkommen till Morastigen och denna naturskönt belägna och sjönära fastigheten med möjlighet att skapa dig ditt drömboende i lantlig miljö och sjöutsikt mot Österviken strax utanför Bergshamra. Här har du möjligheten att forma ditt eget boende i ett Älvsbyhus med hög kvalitet och komfort i ett energisnålt och välplanerat hus. Älvsbyhus är Sveriges största husleverantör med många års erfarenhet.

Fastigheterna är lättbebyggda och mjukt sluttande mot viken. Borrad brunn som delas med två grannar ingår i köpet. Till tomterna finns det ett gemensamt minireningsverk som är anlagt 2018. Fastigheten ligger utom detaljplanerat område, förhandsbesked för bygglov finns. Byggnadernas utformning och storlek sker då i samråd med byggnadsnämnden i Norrtälje, men det finns ingen detaljplan som begränsar byggnationerna.

På ca 1,5 km avstånd från tomterna finner ni samhället Bergshamra. Där finns ICA-affär, skola F-9, förskola, vårdcentral, brädgård och pizzeria.

Angivet hus i annonsen är inklusive såväl tomt, entreprenad, del i reningsverk samt Älvsbyhus Estelle. Det står dig dock fritt att välja vilket Älvsbyhus du vill.

Kontakta gärna mäklaren för mer information om tomten. Vid frågor om huset hänvisas till Älvsbyhus och Roland Axelson tel: 070-555 63 10 eller mail: [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Åhman Mäkleri AB