Ekhagsgatan 22

Bestorp, Falköpings kommun Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
113 m²
Biarea
113 m²
Tomtarea
734 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
37 120 kr/år

Välkommen till Ekhagsgatan 22! Här möts du av en klassisk 70-talsvilla med funktionell och flexibel planlösning som erbjuder generösa sällskapsytor och många rum som kan anpassas efter era egna behov. Bostadens totala yta på 226 kvm är fördelade över två plan. På entréplanet finns renoverat kök, vardagsrum med intilliggande matrum, renoverat badrum, hall med ingång till klädkammare och tre bra sovrum. En trappa ner finns trevlig gillestuga med vattenmantlad braskamin, stort hobbyrum/gym/verkstad, tvättstuga med dusch och goda förvaringsmöjligheter. Garaget är vidbyggt och nås även praktiskt via källarplanet. På husets baksida väntar en trevlig trädgård i söderläge. Här finns ett uterum, stort trädäck med vacker milsvid utsikt, trädgårdsdamm, växthus, vedbod, fruktträd och en stor isolerad gäststuga. Fiber finns installerat.

Bestorp är högt och fint beläget på Mösseberg med vackra grönområden. Tack vare bostadens höga läge har man milsvid utsikt både från tomten och inifrån huset. Här bor du med närhet till Falköpings slalombacke, Falbygdens osteria och restaurang och Mössebergs motionscentral med fina motionsspår för såväl promenad, löpning och skidåkning på vintern. Toppenläge för dig som älskar friluftsliv och dessutom finns både förskolor samt skola i närområdet. Bara några få minuters cykelresa bort ligger centralstationen med smidiga tåg- och busskommunikationer.

Vi vill ge dig en så bra visningsupplevelse som möjligt! Anmäl dig så kan vi anpassa visningen efter hur många som kommer och hålla dig uppdaterad om eventuella förändringar. Varmt välkommen med din anmälan!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falköping

Kontakta mäklaren

Geraldine Andersson

Fastighetsbyrån Falköping
Mäklare Geraldine Andersson, Fastighetsbyrån Falköping