Norrgårdsvägen 12

Bettna, Flen Karta & restider

895 000 kr

975 000 kr -8%

VillaVilla

Välkommen till en trivsam villa med ett trevligt läge där tomten gränsar mot allmänning vid södersidan. Trädgårdstomt med odlingsland, bärbuskar, syrénhäck, jasmin och äppleträd. Altan, som nås från köket, vetter mot trädgården och veranda vid entrésidan.

Entréplan har två sovrum, vardagsrum, badrum och ett riktigt rymligt och ljust kök med rejäl matplats. Källarplan har en fint renoverad gillestuga med öppen spis (ej i bruk i dagsläget), separat toalett, garage, tvättstuga och förrådsutrymmen.

Grunden dränerades och isolerades 2002 och huset fick taket omlagt 2016. Altanen vid trädgårdssidan byggdes 2010 och samma år fick huset nya fönster, altandörrar och ny ytterdörr.

Bettna är en samhälle med skola 1-6 och en livsmedelsbutik "Bettna Bar och Lanthandel" med intilliggande lunchrestaurang som även har vissa kvällsarrangemang som till exempel pubkvällar.
Underbara sörmländska omgivningar med ca 3 km till sjön Yngaren som har en trevlig badplats och närhet till skog med svamp och bär.

Orten ligger bra till med bekvämt pendelavstånd (3 mil) till både Nyköping och Katrineholm. Till all service i Flen är det ca 2 mil och här finns även järnvägsstation (1 timme Stockholm). Till samtliga orter är det dessutom bra bussförbindelser.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
78 m²
Biarea
78 m²
Tomtarea
956 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
52 151 kr/år
Byggår
1969
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Norrgårdsvägen 12 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
895 000 kr
Driftkostnad
52 151 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

10 833
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 119 dagar sedan, den 21 februari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips