Mäklare Lena Bergman

Lena Bergman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagvägen 14, Mellösa, Flens kommun

Hagvägen 14

Villa
Mellösa, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 775 000 kr
152 + 36 m²
6 rum
986 m² tomt

Välkommen till denna riktigt fina familjevilla i ett mycket väl underhållet skick! Lugnt belägen vid återvändsplan i trevliga Mellösa! Entrévåning med två sovrum (med möjlighet till ytterligare ett), rymligt vardagsrum i vinkel och med utgång till balkongen, kök med matplats, separat toalett och ett helkaklat duschrum. Praktisk souterrängvåning med gillestuga, två sovrum, separat toalett, tvättstuga med dusch, utrymme för hobbyrum och bra förvaringsmöjligheter. Ekonomisk uppvärmning via luft/vattenvärmepump. Fiber är installerat. Egen uppfart till det fristående dubbelgaraget med plats för två bilar. Vid husets baksida finns en altan, delvis under tak, och ovan den är balkongen. Fin och lättskött trädgårdstomt med möjligheter för odling och barnlek. Barnvänligt område med goda kommunikationer och endast ca 10 minuters bilväg in till centrala Flen. På Hagvägen bor man med närhet till en självservicebutik som har öppet alla dygnets timmar, pizzeria, Tomtebo förskola samt Kyrkskolan (F-6) som även erbjuder fritids. För de varma dagarna finns en fin badplats i Mellösa kyrkby.

Södergatan 2, Hälleforsnäs, Flens kommun

Södergatan 2

Villa
Hälleforsnäs, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 450 000 kr
74 + 50 m²
4 rum
1 356 m² tomt

Välkommen till en charmig villa i området Överäng i Hälleforsnäs! Belägen på hörntomt omges detta hus av en trädgård med fruktträd, plana ytor för spel och lek samt avkopplande miljö för härliga dagar och kvällar. I anslutning till huset finns den rymliga altanen som är delvis under tak, från altanen kommer du direkt till ett generöst trädäck med utrymme klart för pool och bakom träplanket finns en rogivande pergola som ger skugga extra varma dagar. Inomhus välkomnas du av mysig braskamin, renoverat kök från 2019 med vitvaror från samma år, två sovrum och ett vardagsrum med utrymme för både matrumsdel och soffdel. På entréplan finns även ett toalettrum med wc. På källarplan finns duschrum, liten relax med badkar på tassar, tvättstuga och mycket bra förvaringsmöjligheter. Här finns bergvärme, centraldammsugare och garage med plats för en bil samt fiber. Här bor du riktigt bra med närheten till naturen, smidigt att ta buss från hållplatsen som finns ca 50 m från huset, skola upp till och med årskurs 6, livsmedelsaffär, flertal restauranger, ett par caféer och fin badplats vid Tallsjön.

Orrögatan 8C, Orrö, Flens kommun

Orrögatan 8C

Lägenhet
Orrö, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
895 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/4
5 790 kr/mån
10 529 kr/m²

Välkommen till tre rum och kök med fin sjökontakt och med ett mycket trevligt läge i populära Brf Orrsjön! Här bor du trivsamt och bra med bekvämt avstånd till all service i Flen! En mycket trevlig lägenhet i behov av nya ytskikt - alla möjligheter att få det precis som du vill ha det! Rymligt kök med matplats och den härliga balkongen i anslutning, två sovrum med sjöutsikt, ett duschrum (med tvättmaskin samt utrymme för badkar om så önskas) samt ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med hörnläge och fin sjöutsikt. Goda förvaringsutrymmen i garderober och en rejäl klädkammare. Brf Orrsjöns hus ligger tre och tre med mellanliggande innergårdar och sittplatser. På området finns garage, carportar och p-platser, vägar och stora grönytor med planteringar. Vid sjön finns lekplats, boulebana, badplats med brygga, sittplatser och murad grill. Roddbåtar och bryggbåt med motor med möjlighet att nyttja efter bokning ligger vid bryggan. Gå gärna in på Brf Orrsjöns utmärkta hemsida www.brforrsjon.se för ytterligare information om föreningen och området. På gångavstånd ligger ett mindre köpcenter med mataffär, bygghandel, elbutik och möbelaffär. Bekvämt avstånd även till all service i Flen med sportanläggning, simhall, skola upp till gymnasiet och Flens järnvägsstation (tåget till Stockholm tar ca 1 timme).

  • Hiss
Björndammen Smedjan, Malmköping, Flens kommun
Björndammen Smedjan, Malmköping, Flens kommun, bild 2
Björndammen Smedjan, Malmköping, Flens kommun, bild 3

Björndammen Smedjan

Fritidshus
Malmköping, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
3 975 000 kr
119 m²
5 rum
1 671 m² tomt

Välkommen till ett unikt stenhus, i samma stil som intilliggande Björndammen Masugn, med ett sjönära läge, verkligen badrocksavstånd till samfällighetens badbrygga och lilla sandstrand. Genom den vackra tomten ringlar sig bäcken ner mot Vårsjön och har du tur kan du på sensommaren plocka upp kräftor direkt med handen. Mycket trivsam atmosfär med sjökontakten, vackra kakelugnar, trägolv, spegeldörrar, pärlspont och djupa fönsternischer. Optimal planlösning med sociala ytor, mysigt vardagsrum, möjlighet till ett sovrum och ett allrum i öppen planlösning med köket där den stora matplatsen är som gjord för långa middagar. Övervåningen erbjuder två sovrum och ett allrum med utgång till balkongen med sjöutsikt. Duschrum med tvättmaskin på nedervåningen och en separat toalett på övervåningen. Huset har är vinterbonat och med alla bekvämligheter för att nyttjas året runt. Bergvärme, golvvärme på hela nedervåningen, vattenburna element och en luftvärmepump som kan ge både värme och kyla. I trädgården finns vinbärsbuskar, potatis- och grönsaksland, äpple- och päronträd. Skörden, eller kanske drycken till midsommarfesten, kan med fördel förvaras i den rymliga jordkällaren. Till badbryggan och samfällighetens lilla sandstrand är det ca 65 meter och känns som en del av tomten med svalkande dopp på sommaren och skridskoåkning på vintern. Björndammens by har riktigt gamla bruksanor och här finns en välbevarad masugnsbyggnad från 1800-talet. I den charmiga byn finns nio äldre hus med såväl bofasta som fritidsboende. Till byns lilla barnvänliga badplats är det ca 65 meter. Fiskerätt i de båda omgivande sjöarna Vårsjön och Ältaren samt även kräftfiske i Ältaren. Närmaste service i Malmköping ca 13 km, Strängnäs ca 22 km, Flen ca 25 km och Eskilstuna ca 30 km. Busshållplats i anslutning till byn. Läs gärna mer under "övrigt" där säljaren berättar om platser i närheten och vad de vill tipsa om. Den närmaste orten är Malmköping som är en mycket charmig köping med bevarad 1700/1800-talskärna. Här finns mataffärer, butiker, systembolag, restauranger, antikvitetshandlare, vårdcentral, tandläkare och apotek. Dessutom bjuder samhället på skola till och med högstadiet (gymnasieskola i Flen), goda busskommunikationer samt sport- och fritidsanläggningar som fotbollsplaner, slalombacke, tennisbanor och boulebana. Här finns även ett stort strandbad. I Flen finner man tågkommunikationer (Stockholm ca en timme), matbutiker och all service.

  • Premium
Landsvägsgatan 47, Sparreholm, Flens kommun

Landsvägsgatan 47

Villa
Sparreholm, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 495 000 kr
120 + 60 m²
4 rum
1 120 m² tomt

Mycket trevlig villa med genomgående ljusa färgval och med en härlig trädgårdstomt vid baksidan av huset! Huset har ett mycket trivsamt kök med rymligt matrum i anslutning, ljust och med fönster i tre väderstreck. Entréplan har även vardagsrum, duschrum och via den inre hallen nås den generösa altanen och trädgården. Övre plan har balkong med sjöglimt, separat toalett och tre sovrum varav ett med sjöglimt. Redan på grusplanen vid framsidan möts du av den trivsamma trädgårdstomten. Baksidan av huset med den härliga och skyddade trädgården erbjuder en fantastisk altan, om ca 65 kvm, som nås via glaspardörrar från inre hallen. Gott om plats för familjen och vännerna! I bortre delen av trädgården finns ett trädäck där du med fördel njuter av kvällssolen. Trädgården är inramad med häckar och buskar vid tomtgräns, prydlig och lättskött med fruktträd, buskar, rosor, blommor och plan lekvänlig gräsmatta samt har staket vid grusplanen. På tomten finns även en förrådsbod och en lekstuga. Källare med rymlig tvättstuga och utmärkta förvaringsutrymmen. Bergvärme, dränerad grund (ca 2008) och fiber. Sparreholm är en trevlig tätort med mycket fin grönska och lockar många med sin närhet till sjön Båven. Här finns stor båthamn och på cykelavstånd nås det fina strandbadet. Centralt läge med gångavstånd till det mesta såsom mataffär, skola, båthamn och busshållplats med goda kommunikationer. I Sparreholm finns förskola och skola F-åk3 samt service som kiosk, restaurang, pizzeria och bensinstation. Till service i pittoreska Malmköping är det ca 1 mil. Till all service i Flen är det ca 1,5 mil och här finns även skola t.o.m. gymnasiet, järnvägsstationen (1 timme med tåg till Stockholm) och fritidsanläggningar. Till Stockholm är det ca 9 mil. Läs gärna mer om samhället på https://www.sparreholm.eu/

  • Energieffektiv
Malmagatan 9, Malmköping, Flens kommun
  • Tis 25 jun kl 17:30

Malmagatan 9

Villa
Malmköping, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 895 000 kr
132 + 166 m²
5 rum
1 257 m² tomt

Välkommen att anmäla ditt intresse för denna riktigt trevliga villa med ett generöst uterum om ca 40 kvm och med utsikt över den vackra trädgården. Här finns ett kök med lantlig känsla, tre sovrum med plats för hela familjen eller för att välkomna gäster. Dessutom erbjuder huset ett härligt allrum eller, som i dagsläget, ateljé på vindsplanet. I källarplan finns tvättstuga, bastu med dusch i anslutning, mycket bra förvaringsutrymmen, verkstad och garage med plats för två bilar och med laddbox. Trädgården har härlig plan gräsyta, fina naturliga uteplatser och förutom möjlighet till odlingsland finns det bärbuskar och fruktträd. Malmköping är en mycket charmig köping med bevarad 1700/1800-talskärna. God servicegrad och inom gångavstånd har vi affärer, krogar, antikvitetshandlare, vårdcentral, tandläkare och apotek. Dessutom bjuder samhället skola t.o.m högstadiet (gymnasieskola i Flen), goda busskommunikationer samt sport- och fritidsanläggningar som fotbollsplaner, slalombacke, tennisbanor, boulebana och stort strandbad vid Hosjön.

  • Plus
Stenhammarsgatan 1, Flen, Flens kommun

Stenhammarsgatan 1

Villa
Flen, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 050 000 kr
130 + 52 m²
4 rum
1 304 m² tomt

Välkommen att anmäla dig till visning för denna centralt belägna villa i Flen! Gångavstånd till järnvägsstationen, all service och närhet till härlig natur. Bostadshuset, som är från början av 1900-talet och tillbyggt under årens lopp, bjuder på rymligt kök med gott om utrymme för större matplats, vardagsrum med öppen spis (ej i bruk i dagsläget) och separat toalett samt tvättstuga med förråd (möjlig bastu) i anslutning. Övre plan har duschrum (2014), 2-3 sovrum (ett av sovrummen har en rörspis som dock ej är i bruk i dagsläget) och förvaringsmöjligheter i kattvind och klädkammare. I källardelen finns förråd och pannrum med luft/vattenvärmepumpen från 2014. Fiber är installerat i huset. Trädgårdstomten är i etage med plan gräsyta och fruktträd på nedre delen och med skyddad uteplats, altan delvis under tak, liten gräsmatta och gräns mot allmänning vid övre delen. På tomten finns även ett uthus som är äldre och charmigt men i dåligt skick. Gångavstånd på ett par minuter till järnvägsstationen och inte mycket längre till centrum. I Flen finns all service med matbutiker, vårdcentraler, apotek, butiker, caféer och restauranger samt skolor till och med gymnasium och sport- och ishall, cykelavstånd till den fina badplatsen på Orrestaö och strax utanför Flen ligger Norrtorps 18-håls golfbana.

Vildandsvägen 2A, Bjuren, Flens kommun

Vildandsvägen 2A

Radhus
Bjuren, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 395 000 kr
128 + 25 m²
4 rum
277 m² tomt

Här välkomnas du till ett radhus i trivsamt och barnvänligt område! Ett väl omhändertaget och välskött radhus i två plan som bjuder på 3-4 sovrum, gott om förvaringsutrymmen, badrum på övervåningen samt duschrum och tvättstuga på nedervåningen. Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning vilket ger ett både ljust, luftigt och välkomnande intryck. Härliga sociala ytor, gott om utrymme för större matplats för släkt och vänner samt stor mysfaktor med den härliga täljstenkaminen i vardagsrummet. Från övervåningen kommer du till den härliga altanen under tak med trädäck i anslutning och ett litet växthus. Här är våren och sommaren som bäst med odling i växthuset, grillkvällar på altanen, bästa solläge och en liten trädgårdstäppa att ta hand om med växter och odlingslådor. Bilfritt, barnvänligt område med lekplats och två pulkabackar, varav en med belysning, alldeles i närheten i området. Praktiskt förråd vid entrésidan och garageplats i gemensam länga. Inom gång/cykelavstånd finns all service i Flens affärscentrum, skolor t.o.m gymnasiet, järnvägsstationen (1 timme Sthlm) och sport- och fritidsanläggningar. Norrtorps 18-håls golbana ca 5 km och bilvägen till Stockholm är ca 11.5 mil.

  • Plus
Generalshöjden 19, Malmköping, Flens kommun
  • Tis 2 jul kl 17:30

Generalshöjden 19

Radhus
Malmköping, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 495 000 kr
125 + 8 m²
4 rum
282 m² tomt

Omhändertaget naturnära radhus med ca 400 m till bad (eller skidbacke, beroende på säsong) och gång- eller cykelavstånd till all service i den pittoreska stadskärnan. Altan och balkong i sydväst samt liten trädgård på husets bägge sidor varav den ena, med rymligt och trevligt uterum, gränsar mot naturen. Egen garageplats i garagelänga! Radhus i två plan med bottenvåning som bjuder på kök med rymlig matplats, vardagsrum, duschrum med golvvärme, tvättstuga och praktiskt förråd. Övervåningen har i dagsläget två sovrum men möjlighet finns att göra ytterligare ett sovrum av allrummet, badrum, klädkammare och utgång till balkong mot entrésidan och det härliga uterummet mot trädgården och naturen vid baksidan. Välkommen att anmäla ditt intresse! Området har flera lekplatser (den närmaste ca 10 meter från huset), naturen precis runt hörnet och bara ca 400 m till strandbadet. Malmköping är en mycket charmig köping med bevarad 1700/1800-talskärna. God servicegrad och på gång- cykelavstånd finns affärer, bank, systembolag, krogar, antikvitetshandlare, vårdcentral, tandläkare och apotek. Dessutom bjuder samhället skola t.o.m högstadiet (gymnasieskola i Flen), goda busskommunikationer samt sport- och fritidsanläggningar som fotbollsplaner, slalombacke, tennisbanor, boulebana och det stora strandbadet vid Hosjön. Till järnvägsstationen i Flen är det ca 15 km och till Stockholm ca 11 mil. Läs gärna mer om Malmköping på www.malmkoping.nu

  • Plus
Flenmo Nybro 2, Mellösa, Flens kommun

Flenmo Nybro 2

Villa
Mellösa, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 775 000 kr
142 + 25 m²
8 rum
2 279 m² tomt

En lantdröm för er som vill ut på landsbygden med närhet till samhälle. Den här bostaden har så mycket som möjlighet till sex sovrum. Det finns ett stort och härligt allrum med plats för en stor soffgrupp samt kök med anslutande matrum. Den här en optimal villa för den stora familjen! Villan har genomgått renoveringar, främst gällande ytskikt i allrum och sovrum. Tomten som är på 2 279 kvadratmeter erbjuder en stor gräsmatta med stor potential till poolbygge, plats för studsmattor och övriga leksaker eller odlingar/planteringar. Det finns en gårdslänga med oändliga möjligheter till utveckling, en vinkällare samt en lekstuga.

  • Plus

Visar alla 10