Kolhusvägen 42

Björsjö, Smedjebackens kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
75 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
1 494 m²
Driftkostnad
10 700 kr/år

Bygg ditt drömboende tillsammans med VM Passivhus, i detta exempel ser ni villa G 76 SL.
VM Passivhus levererar framtidens hus med minsta möjliga miljöpåverkan och med ekologiska byggmaterial.
Dessutom är de så gott som underhållsfria vilket verkligen är någonting en husköpare kommer kunna njuta av i många år efter inflytt.

Det som särskiljer VM Passivhus från många övriga husleverantörer är att de har utvecklat ett unikt & hållbart koncept som ligger precis rätt i tiden.
Med den chockhöjning som skett av priser på trävaror och att cement av allt att drömma kommer bli en bristvara i framtiden, samt de krav på miljötänk som nu ställs på fastighetsmarknaden, måste husbyggnationen anpassas och använda den byggteknik som faktiskt finns på marknaden idag. VM Passivhus innehar just den efterfrågade byggtekniken och med sitt koncept är de nu ledande på marknaden.

Passivhus Serie FH har samma grund, vägg och tak konstruktion som VM Plusenergihus. Detta innebär att huset har oerhört bra isolering med ett U-Värdet på 0,11. Även standarden på fönster, dörrar, golv, kök och bad är detsamma som Plusenergihusen. Det som skett med husserie FH är att man valt att "banta" ned husets utrustning såsom solpaneler, golvvärme, värme och ventilationssystem och tagit in dessa som tillval för att möjliggöra leverans av ett nästintill osannolikt prisvärt nybyggt hus för den medvetne köparen. Husen har fortsatt permanent boendestandard men ni som kund kan med tillvalen välja vilken prisnivå och standard som passar er. Alla bekvämligheter som bantats ned kan ni som köpare med enkelhet välja till som ett tillval. Läs mer på www.vmpassivhus.se, följ länken i denna annons.

Dessa tomter ligger i idyllen Björsjö där mycket påminner om "Alla barnen i Bullerbyn". Här ser man barn i alla åldrar springa mellan gårdarna och hitta på hyss. Här kommer man långt bort från stadens brus samtidigt som man har grannar och en sann "bymentalitet". Nu i dessa tider har fler och fler människor börjat värdesätta livskvalité på ett helt nytt sätt där lugn och ro, trygghet och gemenskap står högt upp på agendan. Allt detta erbjuds här.

Just nu finns här 7 olika tomter till salu där alla har olika former och storlekar. Här kan du välja vilken tomt som skulle passa just dig och dina behov bäst och sedan välja en hustyp som passar er och era behov bäst. Det finns ett 20tal olika färdiga husvarianter att välja på, men det finns även möjlighet att skräddarsy dessa villor så att du får ditt absoluta drömboende. Samtliga husmodeller erbjuds med stilrena och bra materialval, exempelvis med 3 stavs ekparkett och klinkers i hallen m.m. Möjlighet till olika tillval som exempelvis köksändringar, kamin, garage och altan går utmärkt att göra till samtliga husmodeller.

Priset på detta hus inklusive tomt, från 2,395,000:-. Anslutningsavgift till kommunalt V/A ingår, elanslutningsavgift tillkommer utöver priset.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
NOKUS

Kontakta mäklaren

Elin Bornesäter

NOKUS
Mäklare Elin Bornesäter, NOKUS
070-924 99 76